ייעוץ בבחירת חברת סיב אופטי
היי חברים,
עברתי דירה בפתח תקווה לכתובת שעל פי האתר smartcut ניתן להתחבר בה לכמה חברות שמספקות סיבים אופטיים, משום מה לא נראה שלעיקריות כגון פרטנר ובזק, אך לפחות האפשרות ישנה. מצרף לכם את האופציות הקיימות על פי האתר, מעוניין בהמלצותיכם. אציין שאני גר בממ"ד ושחשובה לי במיוחד מהירות האינטרנט המקסימלית עקב כך וגם עקב שימוש עיקרי בסטרימר וב-יס+.
תודה רבה.
עברתי דירה בפתח תקווה לכתובת שעל פי האתר smartcut ניתן להתחבר בה לכמה חברות שמספקות סיבים אופטיים, משום מה לא נראה שלעיקריות כגון פרטנר ובזק, אך לפחות האפשרות ישנה. מצרף לכם את האופציות הקיימות על פי האתר, מעוניין בהמלצותיכם. אציין שאני גר בממ"ד ושחשובה לי במיוחד מהירות האינטרנט המקסימלית עקב כך וגם עקב שימוש עיקרי בסטרימר וב-יס+.
תודה רבה.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
זה אומר שיש לך תשתית סיבים אחת, של אנלימיטד. כל הספקיות שברשימה שלך פועלות דרך אנלימיטד; החברות היחידות שיש להן תשתית עצמאית הן בזק ופרטנר, שתיהן לא ברשימה שלך. בקיצור לא משנה איזה ספק תבחר התשתית תמיד תהיה אותה תשתית. הייתי אומר בהיעדר סיבה מיוחדת לך לפי מחיר.03/06/2022 17:39Doli כתב: היי חברים,
תודה רבה....
תודה לך על ההבהרה. אכן, עוד יותר מופתע, הבניין מחובר לכלל החברות, כולל פרטנר, מלבד בזק. במה הייתם בוחרים? ראיתי שיש גם כל מיני חברות חדשות וקטנות ולא כל כך מבין מה הההבדלים / מה הכי מומלץ.06/06/2022 17:43em28 כתב: שים לב שהבדיקה לא באמת אמינה, אני מחובר לסיב של פרטנר, בבניין יש גם סיב של בזק - שלושת האפשרויות שהאתר מציע לי הן בזק, בזק או בזק...
תודה.
לאף אחד. אבל זה לא מה שמניע אותי, אני מחפש את איכות ומהירות האינטרנט הטובה ביותר, מכתבה שקראתי עושה רושם שמתוך כל האופציות הקיימות, הסיב הפרטי של פרטנר הוא האופציה הכי טובה. אשמח לדעתכם, מעוניין להתחבר מיידית לחברה כלשהי....
תודה רבה, אך אין לי מושג מה אמרת.. מספיקה לי המלצה חד משמעית כלשהי בכלל הפרמטרים , אם בכלל ישנה כזו.08/06/2022 12:16OMRIJ כתב: לפרטנר יש יתרון של IP "אמיתי" ללא CGNAT וחיבור ללא חייגן. מבחינת מהירויות, אני סה"כ מרוצה (אם כי אולי הניתוב של בזק עדיף)...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
לדעתי פרטנר היום נותנים פיתרון הכי טוב שיש. גם מבחינת גמישות בשימוש בציוד פרטי, גם שירות טוב, גם מחיר סביר, גם אין בעיות עם NAT כפול או קבלה של IP חיצוני אמיתי עבור פתיחת פורטים. וגם לי אישית אין תקלות עם האינטרנט בכלל.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
הייתי אומר לך על פרטנר בגלל שהם גם ספק התשתית. בכל הספקיות אחרות התשתית היא של אנלימיטד ולרוע המזל לאנלימיטד כבר אין מוקד תמיכה ישיר, הכל נעשה בטלפון שבור דרך התמיכה של הספקית.09/06/2022 1:02Doli כתב: תודה רבה, אך אין לי מושג מה אמרת.. מספיקה לי המלצה חד משמעית כלשהי בכלל הפרמטרים , אם בכלל ישנה כזו....