ייעוץ בבחירת חברת סיב אופטי

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
Doli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 308
נתן תודות: 265 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

היי חברים,

עברתי דירה בפתח תקווה לכתובת שעל פי האתר smartcut ניתן להתחבר בה לכמה חברות שמספקות סיבים אופטיים, משום מה לא נראה שלעיקריות כגון פרטנר ובזק, אך לפחות האפשרות ישנה. מצרף לכם את האופציות הקיימות על פי האתר, מעוניין בהמלצותיכם. אציין שאני גר בממ"ד ושחשובה לי במיוחד מהירות האינטרנט המקסימלית עקב כך וגם עקב שימוש עיקרי בסטרימר וב-יס+.

תודה רבה.
IMG-0125.PNG

Doli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

חברים אשמח לסיוע.

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #3 

03/06/2022 17:39  
Doli כתב:
היי חברים,

עברתי דירה בפתח תקווה לכתובת שעל פי האתר smartcut ניתן להתחבר בה לכמה חברות שמספקות סיבים אופטיים, משום מה לא נראה שלעיקריות כגון פרטנר ובזק, אך לפחות האפשרות ישנה. מצרף לכם את האופציות הקיימות על פי האתר, מעוניין בהמלצותיכם. אציין שאני גר בממ"ד ושחשובה לי במיוחד מהירות האינטרנט המקסימלית עקב כך וגם עקב שימוש עיקרי בסטרימר וב-יס+.

תודה רבה.
...
זה אומר שיש לך תשתית סיבים אחת, של אנלימיטד. כל הספקיות שברשימה שלך פועלות דרך אנלימיטד; החברות היחידות שיש להן תשתית עצמאית הן בזק ופרטנר, שתיהן לא ברשימה שלך. בקיצור לא משנה איזה ספק תבחר התשתית תמיד תהיה אותה תשתית. הייתי אומר בהיעדר סיבה מיוחדת לך לפי מחיר.

em28
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 788
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

שליחה #4 

שים לב שהבדיקה לא באמת אמינה, אני מחובר לסיב של פרטנר, בבניין יש גם סיב של בזק - שלושת האפשרויות שהאתר מציע לי הן בזק, בזק או בזק

Doli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

06/06/2022 17:43  
em28 כתב:
שים לב שהבדיקה לא באמת אמינה, אני מחובר לסיב של פרטנר, בבניין יש גם סיב של בזק - שלושת האפשרויות שהאתר מציע לי הן בזק, בזק או בזק
...
תודה לך על ההבהרה. אכן, עוד יותר מופתע, הבניין מחובר לכלל החברות, כולל פרטנר, מלבד בזק. במה הייתם בוחרים? ראיתי שיש גם כל מיני חברות חדשות וקטנות ולא כל כך מבין מה הההבדלים / מה הכי מומלץ.

תודה.

danik1956
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87
שם מלא: דני קלמר
נתן תודות: 0

שליחה #6 

כשיש תקלה, למי הייתה רוצה להתקשר ?

Doli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

07/06/2022 7:14  
danik1956 כתב:
כשיש תקלה, למי הייתה רוצה להתקשר ?
...
לאף אחד. אבל זה לא מה שמניע אותי, אני מחפש את איכות ומהירות האינטרנט הטובה ביותר, מכתבה שקראתי עושה רושם שמתוך כל האופציות הקיימות, הסיב הפרטי של פרטנר הוא האופציה הכי טובה. אשמח לדעתכם, מעוניין להתחבר מיידית לחברה כלשהי.

OMRIJ
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2663
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 349 פעמים

שליחה #8 

לפרטנר יש יתרון של IP "אמיתי" ללא CGNAT וחיבור ללא חייגן. מבחינת מהירויות, אני סה"כ מרוצה (אם כי אולי הניתוב של בזק עדיף)

Doli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

08/06/2022 12:16  
OMRIJ כתב:
לפרטנר יש יתרון של IP "אמיתי" ללא CGNAT וחיבור ללא חייגן. מבחינת מהירויות, אני סה"כ מרוצה (אם כי אולי הניתוב של בזק עדיף)
...
תודה רבה, אך אין לי מושג מה אמרת.. מספיקה לי המלצה חד משמעית כלשהי בכלל הפרמטרים , אם בכלל ישנה כזו.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20185
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2608 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #10 

לדעתי פרטנר היום נותנים פיתרון הכי טוב שיש. גם מבחינת גמישות בשימוש בציוד פרטי, גם שירות טוב, גם מחיר סביר, גם אין בעיות עם NAT כפול או קבלה של IP חיצוני אמיתי עבור פתיחת פורטים. וגם לי אישית אין תקלות עם האינטרנט בכלל.

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #11 

09/06/2022 1:02  
Doli כתב:
תודה רבה, אך אין לי מושג מה אמרת.. מספיקה לי המלצה חד משמעית כלשהי בכלל הפרמטרים , אם בכלל ישנה כזו.
...
הייתי אומר לך על פרטנר בגלל שהם גם ספק התשתית. בכל הספקיות אחרות התשתית היא של אנלימיטד ולרוע המזל לאנלימיטד כבר אין מוקד תמיכה ישיר, הכל נעשה בטלפון שבור דרך התמיכה של הספקית.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”