מתאם סיבים לסלקום
אהלן
אני מחובר היום לסיבים של סלקום (אם זה משנה דרך תשתית שלהם- אנלימיטד ולא של בזק) ונכון לעכשיו משתמש בראוטר שלהם.
לאחר שיחה ארוכה מאוד איתם וחוסר הבנה של הנציג הטכני מה אני רוצה ממנו בכלל
אני מעוניין להעיף את הראוטר שלהם ולקנות משהו פרטי. הבנתי שצריך מתאם סיב פשוט וקנות ראוטר בניפרד.
למישהו יש ניסיון עם זה?
דגם של מתאם סיב כזה מומלץ?
תודה רבה חברים ואחלה שבוע
אני מחובר היום לסיבים של סלקום (אם זה משנה דרך תשתית שלהם- אנלימיטד ולא של בזק) ונכון לעכשיו משתמש בראוטר שלהם.
לאחר שיחה ארוכה מאוד איתם וחוסר הבנה של הנציג הטכני מה אני רוצה ממנו בכלל
אני מעוניין להעיף את הראוטר שלהם ולקנות משהו פרטי. הבנתי שצריך מתאם סיב פשוט וקנות ראוטר בניפרד.
למישהו יש ניסיון עם זה?
דגם של מתאם סיב כזה מומלץ?
תודה רבה חברים ואחלה שבוע
בדיוק כרגע במלחמה מולם, אחרי המערכה הראשונה הם הסכימו לאסוף את הראוטר שלהם ולמסור לי G-010G-Q בהשאלה בטענה שSFP פרטי יהיה ניתן לאקטב מה15.03.2022. חגגנו את ה15.03.2022 לפני שבועיים, סלקום עדיין לא מוכנים לאקטב SFP פרטי.
השיחות איתם ברמה של:
"אנחנו לא תומכים בראוטר פרטי"
"זה לא ראוטר"
"אז מה זה?"
"מתאם סיב, SFP, תקראו לזה איך שבא לכם ותאקטבו לי אותו"
"אנחנו לא תומכים בראוטר פרטי".
יש לי פלאשבקים מהשירות של הוט, ברגע בו מתחילים לדבר עם התמיכה של סלקום על ציוד פרטי.
השיחות איתם ברמה של:
"אנחנו לא תומכים בראוטר פרטי"
"זה לא ראוטר"
"אז מה זה?"
"מתאם סיב, SFP, תקראו לזה איך שבא לכם ותאקטבו לי אותו"
"אנחנו לא תומכים בראוטר פרטי".
יש לי פלאשבקים מהשירות של הוט, ברגע בו מתחילים לדבר עם התמיכה של סלקום על ציוד פרטי.
לי הבטיחו שאפשר יהי לעשות את זה בראשון לפברואר, ואז דחו ל 15 בפברואר. העפתי אותם לכל הרוחות ועברתי לבזק עם מתאם סיב שקניתי בעצמי.
אני רואה שהם ממשיכים עם בדיחת התאריכים הזאתי עד היום.
זה אומר שאין להם מושג מתי זה יתאפשר ובינתיים הם מורחים את הלקוחות בידיעה שרוב האנשים יתייאשו וישארו איתם אם הראוטר של סלקום.
זה אומר שאין להם מושג מתי זה יתאפשר ובינתיים הם מורחים את הלקוחות בידיעה שרוב האנשים יתייאשו וישארו איתם אם הראוטר של סלקום.
אני חושב שזה די ברור שזה פשוט שיטת מצליח. רוצים שתשלמו עבור ציוד שלהם כל חודש. מי שעושה מספיק בלגן בסוף מחברים אותו עם ראוטר פרטי.29/03/2022 8:59nir11 כתב: לי הבטיחו שאפשר יהי לעשות את זה בראשון לפברואר, ואז דחו ל 15 בפברואר. העפתי אותם לכל הרוחות ועברתי לבזק עם מתאם סיב שקניתי בעצמי.
זה אומר שאין להם מושג מתי זה יתאפשר ובינתיים הם מורחים את הלקוחות בידיעה שרוב האנשים יתייאשו וישארו איתם אם הראוטר של סלקום....
"אמרתי שאני עוזב" זה לא עובד, לא מזיז להם. צעקות כן.30/03/2022 19:05nir11 כתב: אני לא בטוח שאתה צודק כי כשאני אמרתי שאני עוזב הם ניסו רק לדחות את התאריך, חושב שיש בעיה אמיתית כלשהיא....
אם צעקות זה מה שפוטר את התקלה אז זה לא תקלה, זה לא רוצה.
נראה שגם עקשנות לא עוזרת....
אני מכין את הקרקע לפנייה למשרד התקשורת או המועצה לצרכנות, בשביל זה שלחתי פנייה לפניות הציבור של סלקום ודרשתי לקבל מהם סירוב בכתב.
אם מישהו רוצה להצטרף לתלונה מהסוג הזה, מוזמנים לפנות אלי בפרטי.
רעיון מעולה31/03/2022 21:16RomaPek כתב: נראה שגם עקשנות לא עוזרת.
אני מכין את הקרקע לפנייה למשרד התקשורת או המועצה לצרכנות, בשביל זה שלחתי פנייה לפניות הציבור של סלקום ודרשתי לקבל מהם סירוב בכתב.
אם מישהו רוצה להצטרף לתלונה מהסוג הזה, מוזמנים לפנות אלי בפרטי....
שלחתי גם עכשיו פניה באתר שלהם
עובד עם ראוטר פרטי אבל סלקום חייבו אותי לשכור ראוטר משלהם למגירה.