אחריות פרימיום של אלקטורניקס פרו
-
Idanwass
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- שם מלא: עידן וסרשטיין
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום,
מה ההיכרות שלכם עם החברה אלקטורינקס פרו:
קיבלתי שתי הצעות לאחריות
199 שקל לאחריות עד 4 שנים
1523 שקל לאחריות פרימיום עד 4 שנים.
להבנתי ההבדל, שאם יש תקלה בטלווזיה (לא שבר או כח עליון) הם יחליפו לי את הטלווזיה בטלווזיה חדשה.
מתכוון לרכוש 75qn90a של סמסונג.
מה דעתכם?
מה ההיכרות שלכם עם החברה אלקטורינקס פרו:
קיבלתי שתי הצעות לאחריות
199 שקל לאחריות עד 4 שנים
1523 שקל לאחריות פרימיום עד 4 שנים.
להבנתי ההבדל, שאם יש תקלה בטלווזיה (לא שבר או כח עליון) הם יחליפו לי את הטלווזיה בטלווזיה חדשה.
מתכוון לרכוש 75qn90a של סמסונג.
מה דעתכם?
קח את 199 שקל.
אם לא יתקנו אותה יביאו לך אחת חדשה או משומשת עובדת.
בהפרש 1300 שקל תקנה XBOX
אם לא יתקנו אותה יביאו לך אחת חדשה או משומשת עובדת.
בהפרש 1300 שקל תקנה XBOX
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4686
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
במקומך ולאור מה שקראתי על אלקטרוניקס פרו (דברים לא טובים בלשון המעטה), היום (https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php?f=133&t=370802) ובכלל, הייתי מחזיר את המסך ורוכש מסך איכותי אחר מחברה המכבדת אחריות ויותר מכל את לקוחותיה. דגם הסמסונג שרכשת הוא בהחלט מצוין אבל נותן השירות הוא מתחת לכל ביקורת.
עשיתי הרחבת אחריות דומה לפני כמה שנים על טלויזיה שעלתה 6000 שקל.
אחרי תקופה קצרה הופיע לי פיקסל אחד בוהק בטלויזיה.
אחרי בדיקה קצרה, אישרו לי החלפה לדגם החדש שבדיוק יצא (נגמר המלאי לדגם שקניתי) ללא תוספת תשלום.
בסוף החלטתי לשדרג לדגם טוב יותר, וקיבלתי הנחה של סביבות ה 2000 שקל.
מאז לא נזקקתי לשירות שלהם.
סה"כ הייתי מרוצה.
אחרי תקופה קצרה הופיע לי פיקסל אחד בוהק בטלויזיה.
אחרי בדיקה קצרה, אישרו לי החלפה לדגם החדש שבדיוק יצא (נגמר המלאי לדגם שקניתי) ללא תוספת תשלום.
בסוף החלטתי לשדרג לדגם טוב יותר, וקיבלתי הנחה של סביבות ה 2000 שקל.
מאז לא נזקקתי לשירות שלהם.
סה"כ הייתי מרוצה.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
על רקע הדיווחים השליליים הרבים על אלקטרוניקס פרו26/03/2022 17:42nils3373 כתב: במקומך ולאור מה שקראתי על אלקטרוניקס פרו (דברים לא טובים בלשון המעטה), היום (https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php?f=133&t=370802) ובכלל, הייתי מחזיר את המסך ורוכש מסך איכותי אחר מחברה המכבדת אחריות ויותר מכל את לקוחותיה. דגם הסמסונג שרכשת הוא בהחלט מצוין אבל נותן השירות הוא מתחת לכל ביקורת....
(למזלי אני אישית לא חוויתי זאת)
נשאלת השאלה- האם חברת סמסונג העולמית מודעת בכלל לכך?
או שציבור הלקוחות בישראל מהווה אחוז כה זניח, עד שהסוגיה אפילו לא מדגדגת אותם?
מאוד חבל שיבואן/נותן שירות גרוע, יכול למחוק בצורה כזו מותג, שאחראי בין היתר על מספר לא מבוטל של מסכים מאוד איכותיים.
אחרי שחברת פיוניר נעלמה לגמרי וגם פנסוניק צמצמה פעילות, האמת שלא נותרו כבר הרבה אלטרנטיבות בשוק...
אני חייב להגיד שמניסיון שלי עם טלוויזיות סמסונג , השירות שלהם בסדר גמור.
אני הייתי ממליץ לך את הרחבת האחריות , ככה יהיה לך ראש שקט, אבל גם האחריות הרגילה היא טובה, רק כך בחשבון שבאחריות רגילה גם תצטרך לשלם תוספת כסף על החלפת טלוויזיה
אני הייתי ממליץ לך את הרחבת האחריות , ככה יהיה לך ראש שקט, אבל גם האחריות הרגילה היא טובה, רק כך בחשבון שבאחריות רגילה גם תצטרך לשלם תוספת כסף על החלפת טלוויזיה
לרוב אחריות מורחבת זה סוג של ביטוח שלא מתשלם אחרת לא היו מציעים לך אותו. במקרה של ה-200 שח נראה שזה דווקא הפוך - בלי זה כמעט ואין לך אחריות בהשוואה למה שנותנים בחברות אחרות, ועם זה האחריות שקולה למה שניתן בחברות אחרות (אם כי כמה יכבדו את זה בזמן אמת זו שאלה אחרת). בגדול נראה שזה תרגיל לאנשים שירצו לחסוך את ה-200 שח או לא יבינו מה זה אומר ויתקעו בלי אחריות.
בגדול אם מציעים לך אחריות בתשלום תחשוב מה יוצא להם מזה בשביל להבין כמה זה כלכלי.
בגדול אם מציעים לך אחריות בתשלום תחשוב מה יוצא להם מזה בשביל להבין כמה זה כלכלי.
למה שאני אוסיף כסף?30/03/2022 19:45שייקה909 כתב: רק כך בחשבון שבאחריות רגילה גם תצטרך לשלם תוספת כסף על החלפת טלוויזיה...
במקרה של תקלה:
1. שיתקנו את ה TV
2. שיחליפו בטלוויזיה אחרת משומשת/עודפים במצב תקין
3. שיחליפו לחדשה על חשבונם.
אין שירות?...
יש בית משפט לתביעות קטנות.
ואז נקבל גם שירות וגם פיצוי כספי.
- PayneBack3
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 42 פעמים
אתה צודק אבל לא לכולם יש הזמן והכוח לזה....