סלקום טוענים שלא ניתן לגשת לשרת מבחוץ אלא רק עם IP קבוע-האמנם
אני מחובר לסלקום פייבר עם הראוטר/מודם שלהם ואני רוצה לגשת לאחד המשבים מרחוק.
אתמול הייתי עם התמיכה הטכנית של סלקום ואני מראה להם שאני מצליח לגשת למחשב מה Lan IP, אבל כשאני מנסה לגשת למחשב עם ה WAN IP3 אין גישה.
הם טוענים שכדי שאוכל לגשת למחשב מרחוק אני צריך IP קבוע.
איך זה קשור?
האם מישהו נתקל באותה בעיה והצליח לפתור אותה?
אתמול הייתי עם התמיכה הטכנית של סלקום ואני מראה להם שאני מצליח לגשת למחשב מה Lan IP, אבל כשאני מנסה לגשת למחשב עם ה WAN IP3 אין גישה.
הם טוענים שכדי שאוכל לגשת למחשב מרחוק אני צריך IP קבוע.
איך זה קשור?
האם מישהו נתקל באותה בעיה והצליח לפתור אותה?
אין קשר - באיזו תוכנה אתה מנסה להתחבר?
צריך להגדיר port forward בנתב לכיוון הכתובת IP של המחשב הפנימי -
כלומר אם אתה מנסה לדוגמא להתחבר ב RDP (פורט 3389) מגדירים שאתה פונה מבחוץ לכתובת IP שלך באינטרנט והנתב מעביר את הפניה לכובת IP הפנימית של המחשב שאליו אתה מנסה להתחבר.
צריך להגדיר port forward בנתב לכיוון הכתובת IP של המחשב הפנימי -
כלומר אם אתה מנסה לדוגמא להתחבר ב RDP (פורט 3389) מגדירים שאתה פונה מבחוץ לכתובת IP שלך באינטרנט והנתב מעביר את הפניה לכובת IP הפנימית של המחשב שאליו אתה מנסה להתחבר.
אני לא יודע....
אצלי הראוטר של סלקום מחובר לראוטר פרטי Huawei AX3 וכל הרשת שלי מחוברת אליו כולל השרת שאני רוצה לגשת אליו מבחוץ.
אבל אני כן מצליח לגשת לשרת מכתובת של הראוטר של סלקום.
חיברתי את השרת לראוטר של סלקום ואני מצליח לגשת אליו מבחוץ.21/10/2021 11:49ag43 כתב: אז הוא מוגדר כראוטר ואתה מאחורי דאבל NAT (הראוטר של סלקום והראוטר שלך). תנסה לחבר את המחשב שאתה רוצה לגשת אליו ישירות לראוטר של סלקום ותראה אם עובד....
אז יצרת double NAT. למה לעשות את זה? לא ידוע לי אם ניתן להגדיר ל-Sagemcom router לעבוד כ-bridge, אתה גם לא חייב את זה.
לדעתי: כבה את ה-DHCP בראוטר שלך, וחבר את היציאה של הראוטר של סלקום לאחת מכניסת ה-LAN שלך. או שתבקש מסלקום להחליף את הראוטר שלהם במתאם סיב. אצלי הם הסכימו לעשות זאת, אבל המדיניות כנראה לא אחידה או סתם משתנה, להרבה אנשים היו עם זה בעיות.
וכל זה לחלוטין לא קשור ל-IP קבוע.
לדעתי: כבה את ה-DHCP בראוטר שלך, וחבר את היציאה של הראוטר של סלקום לאחת מכניסת ה-LAN שלך. או שתבקש מסלקום להחליף את הראוטר שלהם במתאם סיב. אצלי הם הסכימו לעשות זאת, אבל המדיניות כנראה לא אחידה או סתם משתנה, להרבה אנשים היו עם זה בעיות.
וכל זה לחלוטין לא קשור ל-IP קבוע.