רכשנו בהמלצת הפורום סוני XH8096 בגודל 65״ מ-LastPrice ב-Black Friday במחיר מאוד תחרותי.
ההתקנה קצת מתעכבת אבל הכל לטובה אז אשמח לברר כמה דברים:
1. גובה התקנה - השאלה הנצחית. אנחנו יושבים במרחק של כ-2.9 מטר על ספה בגובה סטנדרטי. אני לא מתכוון לעשות חישובי תטא וטנגנסטים אלא שהמתקינים ימקמו לפי מה שנוח למגהצת. אני רוצה לדעת מה אמור להיות הגובה מהרצפה בערך כדי לוודא שאנחנו לא עושים טעות בכל זאת. האם 75 ס״מ מהרצפה זה הכיוון?
2. כבל Ethernet - קניתי Cat6 באורך 3 מטר כדי להעביר דרך הקוברה לשקע שנמצא למטה. ב-LG התלויה בחדר שינה הטלוויזיה מפעילה מעט לחץ על הקונקטור שמחובר לקיר. האם אצטרך כבל עם קונקטור בזווית 90 מעלות?
3. מכופף HDMI - אני מתכוון לחבר XBOX ONE S אז אותה סוגיה, צריך מכופף? אני לא רוצה שהם ידחפו לי כבל שלהם ב-699$ במחיר שתקף רק בהתקנה ואין כבלים כאלה בעולם מילה של טכנאי. יש חשיבות לסוג המכופף? יש לי אחד שלא רשום עליו כלום. הוא עובד אבל אני חושש שאולי יש חשיבות ועשוי לפגוע באיכות הסיגנל.
4. כבל לאקסבוקס - לא הקונסולה הכי איכותית ולכן השאלה - משנה עם איזה כבל HDMI אתחבר? עכשיו זה 65״...
5. בדיקות תצוגה - מה כדאי לבדוק במעמד ההתקנה? יש סט בדיקות סטנדרטי? יש דברים שחשוב לבדוק בסוני?
תודה!