בעיות אספקה עם אמזון
היי לכולם
לצערי ב-2 ההזמנות האחרונות שלי מאמזון נתקלתי בבעיות אספקה.
לפני חודשיים בערך הזמנתי 2 מוצרים חיוניים בשבילי אך לא קיבלתי אותם עד היום, אמזון כמובן טענו כל הזמן שהמוצר הגיע כבר לארץ אך בבירור עם דואר ישראל הם טוענים שהמוצר אפילו לא הגיע לארץ.
אמזון זיכו אותי וכמובן שאין עם זה בעיה, אך בשל חיוניות המוצרים אני מרגיש פספוס.
לפני 8 ימים הזמנתי עוד מוצר מאמזון, ועד עכשיו אני רואה שהוא אפילו לא נשלח, איך זה הגיוני? בעבר הייתי מזמין מהם והיו אפילו מקרים שתוך שבוע הייתי מקבל את המוצר הבייתה, אני לא מצפה לקבל בימים אלו את המוצר תוך כמה ימים אבל 8 ימים מאז ההזמנה וללא שליחתו זה נראה לי מוגזם.
מה דעתכם? נתקלתם בבעיות כאלו לאחרונה עם אמזון?
לפני חודשיים בערך הזמנתי 2 מוצרים חיוניים בשבילי אך לא קיבלתי אותם עד היום, אמזון כמובן טענו כל הזמן שהמוצר הגיע כבר לארץ אך בבירור עם דואר ישראל הם טוענים שהמוצר אפילו לא הגיע לארץ.
לפני 8 ימים הזמנתי עוד מוצר מאמזון, ועד עכשיו אני רואה שהוא אפילו לא נשלח, איך זה הגיוני? בעבר הייתי מזמין מהם והיו אפילו מקרים שתוך שבוע הייתי מקבל את המוצר הבייתה, אני לא מצפה לקבל בימים אלו את המוצר תוך כמה ימים אבל 8 ימים מאז ההזמנה וללא שליחתו זה נראה לי מוגזם.
מה דעתכם? נתקלתם בבעיות כאלו לאחרונה עם אמזון?
- kaplaey2
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2338
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
ב 2 הזמנות שונות מ AMAZON בחודש האחרון לקח להם בין שבוע לשבועיים לשלוח את המוצר, אני לא חושב שזה עניין של מלאי,15/12/2020 10:41fmiki כתב: היי לכולם
מה דעתכם? נתקלתם בבעיות כאלו לאחרונה עם אמזון?...
אני כן חושב (ומניח) שבגלל שאנחנו בוחרים באופציית השילוח הזולה ביותר, ובהעדר העובדה (לא יודע ספיציפית לגביך) שאין מנוי PRIME
אז הם מתעדפים משלוחים אחרים על שלך.
כשהמוצר כבר נשלח, חלק עם דואר ישראל, חלק עם Aramex, בשני המקרים ה TRACKING קשה עד בלתי-אפשרי, ואו לא מתעדכן.
במקום החזר כספי היית צריך לבקש שישלחו אחד אחר.
אישית דווקה את המוצר שרציתי לבטל ולחצתי אחרי 30+דקות (כשהסטטוס היה, כמעט נשלח) על "המוצר לא יגיע במועד הרצוי", למחרת הוא נשלח (:
בא לי לנסות את זה על מוצרים אחרים, אבל אותם אני כן רוצה בוודאות
וכן, בעולם הקורונה עדיף כנראה לשלם יותר ולקנות בארץ
אישית דווקה את המוצר שרציתי לבטל ולחצתי אחרי 30+דקות (כשהסטטוס היה, כמעט נשלח) על "המוצר לא יגיע במועד הרצוי", למחרת הוא נשלח (:
וכן, בעולם הקורונה עדיף כנראה לשלם יותר ולקנות בארץ
לאחרונה הזמנתי משהו, עם משלוח בסיסי. לקח יותר משבוע מההזמנה עד שנשלח בפועל. אחרי שנשלח, לקח פחות משבוע עד שהגיע.15/12/2020 10:41fmiki כתב: לפני 8 ימים הזמנתי עוד מוצר מאמזון, ועד עכשיו אני רואה שהוא אפילו לא נשלח...
נראה לי בסדר. המשלוח עדיין זול יותר מכל אפשרות אחרת מארה"ב.
ביקשתי שישלחו שוב את המוצר, טענו שאי אפשר בגלל שזה מוכר צד שלישי ולא אמזון עצמם.15/12/2020 13:06legopart כתב: במקום החזר כספי היית צריך לבקש שישלחו אחד אחר.
וכן, בעולם הקורונה עדיף כנראה לשלם יותר ולקנות בארץ...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73412
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
fmiki - ברגע שזה מוכר צד שלישי לא קנית מאמזון, קנית מחנות באמזון.
שים לב שאני נמנע כמעט לחלוטין להעלות דילים מצד שלישי בדיוק בגלל זה. המלצה אישית, להבא להקפיד להזמין רק כשהמוכר הוא אמזון או מינימום FULLFILED BY AMAZON.
שים לב שאני נמנע כמעט לחלוטין להעלות דילים מצד שלישי בדיוק בגלל זה. המלצה אישית, להבא להקפיד להזמין רק כשהמוכר הוא אמזון או מינימום FULLFILED BY AMAZON.
- Huber
- חבר במועדון HT

ושוב - אני מניח שזה לא אמזון, אלא מוכר צד שלישי, נכון?16/12/2020 18:48yeuda כתב: מנסיון שלי בתקופה האחרונה אני גם נתקל בבעיות
מחשב נייד שהזמנתי לא הגיע יותר מחודש וחצי. בינתיים שלחו שוב.
יש עוד הזמנה שנעלמה ולא מגיעה (משהו קטן)
ולעומת זאת חבילה נוספת הגיעה מהר...
לעיתים נדירות אני מזמין שאמזון אינו המוכר ואף פעם זה לא יהיה במוצר יקר17/12/2020 8:34Huber כתב:ושוב - אני מניח שזה לא אמזון, אלא מוכר צד שלישי, נכון?16/12/2020 18:48yeuda כתב: מנסיון שלי בתקופה האחרונה אני גם נתקל בבעיות
מחשב נייד שהזמנתי לא הגיע יותר מחודש וחצי. בינתיים שלחו שוב.
יש עוד הזמנה שנעלמה ולא מגיעה (משהו קטן)
ולעומת זאת חבילה נוספת הגיעה מהר......
ולכן גם במקרה הזה המחשב הנייד הוזמן שאמזון הם המוכר
שמתי לב שהבעיה הם במוצרים שנשלחים עם ARAMEX
אני משתמש במספר מעקב ואין עדכונים
אפילו שלחתי מייל לשירות לקוחות של ARAMEX והם אפילו לא מגיבים
- Huber
- חבר במועדון HT

yeuda - אפשר לינק למוצר?
בכל מקרה, אם זה אמזון המוכר, יום אחרי התאריך הסופי לקבלת המשלוח הם אמורים מניסיון שלי לזכות אותך מיידית, לא חודש וחצי אחרי.
בכל מקרה, אם זה אמזון המוכר, יום אחרי התאריך הסופי לקבלת המשלוח הם אמורים מניסיון שלי לזכות אותך מיידית, לא חודש וחצי אחרי.
הנה הקישור למוצר :17/12/2020 8:40Huber כתב: yeuda - אפשר לינק למוצר?
בכל מקרה, אם זה אמזון המוכר, יום אחרי התאריך הסופי לקבלת המשלוח הם אמורים מניסיון שלי לזכות אותך מיידית, לא חודש וחצי אחרי....
https://www.amazon.com/gp/product/B08D6 ... UTF8&psc=1
קניתי כאשר אמזון היו המוכר (עכשיו כנראה נגמר המלאי)
מראש המשלוח המשוער היה לחודש ומשהו קדימה.
הם כמובן הסכימו להחזיר לי את הכסף - אבל רציתי את המחשב.
שלחו שוב - והאמת גם הפעם לא נראה טוב בינתיים
מניסיון שלי בשתי הזמנות עם gcx וגעש לאחרונה הכל היה בסדר.
האחרונה לקח לפריט 5 ימים מרגע ההזמנה עד שהוא נשלח לאמזון (fulfilled) וזו גם חברה קטנה שמייצרת את המוצר.
בר הפצה דווקא הגיעו אליי בבוקר למחרת הערב שהם קיבלו את החבילה.
חבילה הוטסה ביום ראשון השבוע וקיבלתי אותה ביום שלישי.
האחרונה לקח לפריט 5 ימים מרגע ההזמנה עד שהוא נשלח לאמזון (fulfilled) וזו גם חברה קטנה שמייצרת את המוצר.
בר הפצה דווקא הגיעו אליי בבוקר למחרת הערב שהם קיבלו את החבילה.
חבילה הוטסה ביום ראשון השבוע וקיבלתי אותה ביום שלישי.