עזרה בבחירת מארז
-
OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
המבחר די מטמטם...
הדרישות:
1. שקט ומאוורר - שתהיה פשרה טובה בין השניים ועדיפות לכיוון השקט.
2. גובה מלא - אבל צריך להיכנס בנישה 19H X 50W X 47D פתוחה לגמרי מקדימה וחלקית מאחורה.
3. מקום ל-3 HD לפחות
4. MATX
5. אסטטי כמובן
6. תקציב עד 2000 ש"ח.
7. לגבי VFD (מכאן התקציב הגבוה...) אני מתלבט עדיין בגלל כתבות למשל:
http://www.silentpcreview.com/article591-page9.html
"For a regular system, the software worked pretty much as expected. Whatever we sel-ected was displayed, and the software had no problems reporting the track information and EQ data from Winamp. All was not perfect however, especially where the volume knob was concerned. The driver applet does not allow the volume knob's functionality to be tweaked or disabled. Why would you want to do that? Not everyone would, but if you're familiar with the ins and outs of Kmixer, WDM, ASIO and S/PDIF, you might want to keep reading...
The volume knob always controls the Main Output in the System mixer. It is designed to work with any WDM audio driver. However, the volume knob did not work with the ASIO driver that we tested — for the simple reason that ASIO output bypasses Windows' system mixer. That in itself would not be noteworthy if it were not for the fact that ASIO output was impossible while the VFD software was running. That is a problem, since ASIO (or Kernal Streaming) is necessary to pass Dolby Digital or DTS signals out to an external receiver via S/PDIF.
"
אם יהיה VFD אז שיעבוד עם XP ו- SAGETV איכשהו אחרת הוא מיותר... אז השאלה היא למי שיש ניסיון עם VFD מסויים שעובד. יש גם אפשרות לקנות VFD בנפרד ולהרכיב. מישהו עשה כזה דבר?
הסתכלתי כבר על Antec, Silverstone, GMC, Origen וכו' . אםני מבקש עיצה מבעלי ניסיון עם מארז ספציפי לטוב ולרע. גם אם תגידו לי להתרחק ממשהו זו עזרה. לפחות נוריד משהו מהרשימה. לי יש היום Thermatake bach למשל ואני לגמרי מציע להתרחק. אחרי כמה חודשים מתחיל להרעיש. מאווררים 60ממ לא ניתן למצוא ומה שיש בחנויות יותר מרעיש. בנוסף עכשיו המכסה מקצר את הלוח וגורם לרשת להפסיק לעבוד. אל תבקשו ממני הסבר למה. זה פשוט מה שקורה אצלי.
אז אני מפרק את ה BACH וצריך משהו במקום!
הדרישות:
1. שקט ומאוורר - שתהיה פשרה טובה בין השניים ועדיפות לכיוון השקט.
2. גובה מלא - אבל צריך להיכנס בנישה 19H X 50W X 47D פתוחה לגמרי מקדימה וחלקית מאחורה.
3. מקום ל-3 HD לפחות
4. MATX
5. אסטטי כמובן
6. תקציב עד 2000 ש"ח.
7. לגבי VFD (מכאן התקציב הגבוה...) אני מתלבט עדיין בגלל כתבות למשל:
http://www.silentpcreview.com/article591-page9.html
"For a regular system, the software worked pretty much as expected. Whatever we sel-ected was displayed, and the software had no problems reporting the track information and EQ data from Winamp. All was not perfect however, especially where the volume knob was concerned. The driver applet does not allow the volume knob's functionality to be tweaked or disabled. Why would you want to do that? Not everyone would, but if you're familiar with the ins and outs of Kmixer, WDM, ASIO and S/PDIF, you might want to keep reading...
The volume knob always controls the Main Output in the System mixer. It is designed to work with any WDM audio driver. However, the volume knob did not work with the ASIO driver that we tested — for the simple reason that ASIO output bypasses Windows' system mixer. That in itself would not be noteworthy if it were not for the fact that ASIO output was impossible while the VFD software was running. That is a problem, since ASIO (or Kernal Streaming) is necessary to pass Dolby Digital or DTS signals out to an external receiver via S/PDIF.
"
אם יהיה VFD אז שיעבוד עם XP ו- SAGETV איכשהו אחרת הוא מיותר... אז השאלה היא למי שיש ניסיון עם VFD מסויים שעובד. יש גם אפשרות לקנות VFD בנפרד ולהרכיב. מישהו עשה כזה דבר?
הסתכלתי כבר על Antec, Silverstone, GMC, Origen וכו' . אםני מבקש עיצה מבעלי ניסיון עם מארז ספציפי לטוב ולרע. גם אם תגידו לי להתרחק ממשהו זו עזרה. לפחות נוריד משהו מהרשימה. לי יש היום Thermatake bach למשל ואני לגמרי מציע להתרחק. אחרי כמה חודשים מתחיל להרעיש. מאווררים 60ממ לא ניתן למצוא ומה שיש בחנויות יותר מרעיש. בנוסף עכשיו המכסה מקצר את הלוח וגורם לרשת להפסיק לעבוד. אל תבקשו ממני הסבר למה. זה פשוט מה שקורה אצלי.
אז אני מפרק את ה BACH וצריך משהו במקום!
Enjoy the Silence
לגבי ה-VFD:
1. אם אין לו תמיכה בעברית - לא יהיה רלונטי ב-SAGETV למשל בהצגת התכנית המשודרת/מוקלטת וכיו"ב.
2. אני רכשתי לפני כמה שנים VFD לבד ללא מארז (חיבור פרללי) וחיברתי אותו למארז בח. שינה.
3. יש PLUGIN ל-SAGETV שיכול להציג איזו אינפורמציה שאתה רוצה - עובד מצויין מלבד זה שאין לי עברית ב-VFD ולכן הפסקתי להשתמש בו.
4. לדעתי לא תראה כלום ממרחק ישיבה בסלון אלא אם תרכוש מסך VFD גדול במיוחד. אני העברתי אותו מהסלון לח. שינה שם אני קרוב יותר למחשב.
כללי:
"פנק" את עצמך ב-קליינט קטן ו"סקסי" לסלון והשאר את המחשב הקיים כ-שרת...(או כל מחשב ישן אחר כ-שרת והתמקד במארז קטן ודק לסלון).
אורן.
1. אם אין לו תמיכה בעברית - לא יהיה רלונטי ב-SAGETV למשל בהצגת התכנית המשודרת/מוקלטת וכיו"ב.
2. אני רכשתי לפני כמה שנים VFD לבד ללא מארז (חיבור פרללי) וחיברתי אותו למארז בח. שינה.
3. יש PLUGIN ל-SAGETV שיכול להציג איזו אינפורמציה שאתה רוצה - עובד מצויין מלבד זה שאין לי עברית ב-VFD ולכן הפסקתי להשתמש בו.
4. לדעתי לא תראה כלום ממרחק ישיבה בסלון אלא אם תרכוש מסך VFD גדול במיוחד. אני העברתי אותו מהסלון לח. שינה שם אני קרוב יותר למחשב.
כללי:
"פנק" את עצמך ב-קליינט קטן ו"סקסי" לסלון והשאר את המחשב הקיים כ-שרת...(או כל מחשב ישן אחר כ-שרת והתמקד במארז קטן ודק לסלון).
אורן.
לא מצליח להבין למה אנשים רוצים VFD.
לגבי מארזים - עדיף באמת קליינט בסלון אבל אם לא אז:
Antec - במארזים השוכבים יש מקום רק לשני HD
GMC - לא מספיק HD וגם מאווררים קטנים
Origen - ה-X11 נראה מתאים לצרכיך. יש בפנדה
Silverstone - ה-LC17 נראה גם מתאים לצרכיך
משהו פחות איכותי בגימור אבל די יעיל בפלונטר או דיגיטייז (למרות שבדיגיטייז לא יודע אם הוא עוד מוכר אותם בנפרד)-
http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sk ... 5470789225
לגבי מארזים - עדיף באמת קליינט בסלון אבל אם לא אז:
Antec - במארזים השוכבים יש מקום רק לשני HD
GMC - לא מספיק HD וגם מאווררים קטנים
Origen - ה-X11 נראה מתאים לצרכיך. יש בפנדה
Silverstone - ה-LC17 נראה גם מתאים לצרכיך
משהו פחות איכותי בגימור אבל די יעיל בפלונטר או דיגיטייז (למרות שבדיגיטייז לא יודע אם הוא עוד מוכר אותם בנפרד)-
http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sk ... 5470789225
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE
GMC M1. ציינתי בת'רד אחר שעזרתי לחבר לבנות מחשב לאחרונה והוא נבנה בתוך מארז כזה כסוף. מארז אסתטי מאוד, מתאים לעיצוב "סלוני". שקט ומעוצב. מומלץ ל-HTPC. בכלליות יש לי נסיון טוב מאוד עם המארז S1 של GMC ולאחר מספר ימים שהחבר משתמש ב-M1 הוא ממש מרוצה. גם המחיר שלו מההגיוניים ולא מטורף לגמרי. יש לו VFD מקורי של IMON ומגיע עם השלט של IMON שהוא שלט מאוד פונקציונלי ונוח אם אתה לא צריך את שלטי מיקרוסופט ותואמיהם.
axe30 צודק - GMC M1 גם מתאים לצרכים שלך, הוא פשוט לא מופיע באתר שלהם בפרונט אם נכנסים דרך products,כי שם מוצגים רק 3 מפרטים, אלא צריך להיכנס ל-MORE.
בקיצר- הבחירה ביניהם צריכה להיות לפי המחיר לדעתי, כי סה"כ כולם טובים ומתאימים.
ושוב - VFD נראה לי מיותר לחלוטין. איזה מידע זה יכול כבר להציג (ושאפשר גם לראות)?? למה צריך את זה??
בקיצר- הבחירה ביניהם צריכה להיות לפי המחיר לדעתי, כי סה"כ כולם טובים ומתאימים.
ושוב - VFD נראה לי מיותר לחלוטין. איזה מידע זה יכול כבר להציג (ושאפשר גם לראות)?? למה צריך את זה??
Accent HT-400, Asus M2NPV-VM, DDR 2 (2*512)667MHz, AMD 3500 AM2, 250GB SATA II X2 WD, RWDVD ASUS, HEC Compucase SILENT385, האופאג PVR150 MCE
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
תיקון קטן - ב-Antec-ים בעזרת מתאם סטנדרטי מ-5.25" ל-3.5", ניתן בקלות לשים HD שלישי במרווח ההרחבה הפנוי ברוחב 5.25" (מעל לכונן ה-DVD).yarnic כתב: Antec - במארזים השוכבים יש מקום רק לשני HD...
ב-Antec Fusion אמנם יש VFD במרווח זה, אך הוא תופס 2 ס"מ בלבד מקדימה, ולכן גם בו ניתן לשים HD שלישי מעל לכונן ה-DVD.
נערך לאחרונה על ידי pixies ב 17/07/2007 16:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
כמה הערות:
1. ל-M1 יש מקום ל-3 דיסקים קשיחים.
2. VFD הוא רעיון נחמד שמוסיף לעיצוב של המארז וללוק "הסטריאוי" של המחשב. פונקציונלית ברור שאפשר בלעדיו אבל ה"לוק" זה חלק מהענין לא? למה ב-DVD וב-CD יש מסכים? האם אי אפשר בלעדיהם??
1. ל-M1 יש מקום ל-3 דיסקים קשיחים.
2. VFD הוא רעיון נחמד שמוסיף לעיצוב של המארז וללוק "הסטריאוי" של המחשב. פונקציונלית ברור שאפשר בלעדיו אבל ה"לוק" זה חלק מהענין לא? למה ב-DVD וב-CD יש מסכים? האם אי אפשר בלעדיהם??
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אצלי ה VFD של ה Sylverstone LC16B מכוון לקבלת RSS של חדשות מעולם המדע והטכנולוגיה. לא מצאתי שום שימושיות ב VFD לצרכי בקרת המחשב ונגן המדיה.
המארז עצמו מצויין. גם נראה טוב, גם שקט וגם הרבה מקום לדיסקים (אצלי יש 4) יש רק עניין קטן של בחירת כונן ה DVD כי הוא מותקן במרכז המארז ולכן עלול לחסום את החריץ של כרטיס המסך. החברה גם לא שמעה שאפשר להשתמש באלומיניום ולכן הוא גם שוקל מעל ל 7 ק"ג - אז הוא לא בדיוק בר ניוד.
המארז עצמו מצויין. גם נראה טוב, גם שקט וגם הרבה מקום לדיסקים (אצלי יש 4) יש רק עניין קטן של בחירת כונן ה DVD כי הוא מותקן במרכז המארז ולכן עלול לחסום את החריץ של כרטיס המסך. החברה גם לא שמעה שאפשר להשתמש באלומיניום ולכן הוא גם שוקל מעל ל 7 ק"ג - אז הוא לא בדיוק בר ניוד.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
הרעיון באלומיניום הוא גם פיזור חום ולא רק הקלות. לכן מארז פלסטיק לא רצוי. מארז אלומיניום מועדף אבל גם יקר יותר...
בלי להיכנס למארז כזה או אחר (כי אין לי מידע חדש להווסיף על הנאמר כאן), אני רוצה להוסיף את השני סנט שלי על VFD.
אצלי יש VFD בסלון, ואני מוצא אותו מאוד שימושי:
1. כאשר משחקים עם עוצמת קול - הוא מציג את הסקאלה. כאשר אני שומע מוזיקה ורוצה להנמיך/ להגביר, לא צריך לפתוח טלוויזיה בלי זה, או לשנות עוצמות "על עיוור".
2. כאשר אין פעולה מיוחדת - הוא מציג את השעה. בסך הכל נוח ונעים לעין.
3. כאשר ה-HTPC מקליט, הוא מציג כתובית recording וכן את פרטי ההקלטה (שעת התחלה, שעת סיום, ערוץ, תוכניות). עדיין אין תמיכה בעברית, כך ששם התוכנית לא ממש יעיל כאן.
4. במצבי idle שונים, הוא מציג מידע לגבי טמפ' מעבד ושאר נתוני מערכת. זה יותר גימיק ממשהו יעיל, אבל בהחלט נחמד, מוסיף לתחושה ש"משהו קורה".
5. כאשר אני מנווט בין פונקציות שונות (TV, מוזיקה/ DVD וכו') הפונקציה הנוכחית מוצגת על ה-VFD, וכן אופציות נוספות (אחת לכל כיוון), כך שאפשר לנווט בינהן בלי לפתוח מסך- יעיל ונוח במיוחד בעבודה עם מוזיקה.
6. מדי מספר דקות הוא מציג כתובית רצה מתחלפת, משהו בסגנון "i am her to serve you Master"
אצלי יש VFD בסלון, ואני מוצא אותו מאוד שימושי:
1. כאשר משחקים עם עוצמת קול - הוא מציג את הסקאלה. כאשר אני שומע מוזיקה ורוצה להנמיך/ להגביר, לא צריך לפתוח טלוויזיה בלי זה, או לשנות עוצמות "על עיוור".
2. כאשר אין פעולה מיוחדת - הוא מציג את השעה. בסך הכל נוח ונעים לעין.
3. כאשר ה-HTPC מקליט, הוא מציג כתובית recording וכן את פרטי ההקלטה (שעת התחלה, שעת סיום, ערוץ, תוכניות). עדיין אין תמיכה בעברית, כך ששם התוכנית לא ממש יעיל כאן.
4. במצבי idle שונים, הוא מציג מידע לגבי טמפ' מעבד ושאר נתוני מערכת. זה יותר גימיק ממשהו יעיל, אבל בהחלט נחמד, מוסיף לתחושה ש"משהו קורה".
5. כאשר אני מנווט בין פונקציות שונות (TV, מוזיקה/ DVD וכו') הפונקציה הנוכחית מוצגת על ה-VFD, וכן אופציות נוספות (אחת לכל כיוון), כך שאפשר לנווט בינהן בלי לפתוח מסך- יעיל ונוח במיוחד בעבודה עם מוזיקה.
6. מדי מספר דקות הוא מציג כתובית רצה מתחלפת, משהו בסגנון "i am her to serve you Master"
-
OferL
- חבר מביא חבר

קודם כל תודה לכל העונים.
עניין ה VFD הוא כמובן לטוב המראה. אבל אם הוא כבר קיים הייתי רוצה שיהיה פונקציונלי. נראה לי שבשלב זה אני אלך על מארז ללא VFD ואוסיף אותו בהמשך. ראיתי באתר של Matrix את הדבר הזה שנראה די מדהים אבל לא לעכשיו:
http://www.matrixorbital.com/index.php? ... 7421321286
לפי ההמלצה של yarnic הבחירה המסתמנת היא Silverstone LC17. מארז אסטטי עם שני חריצי 5.25 חיצוניים שאולי אחד מהם יכול להיות מוחלף בעתיד ב VFD עם MOD קטן.
פנימית יש לו מאווררי 80ממ שזה גודל סטנדרטי שניתן להחלפה ללא בעיות. מקום ל-6 HD... שזה מעל ומעבר. גודל כללי שמתאים לי. מחיר 605 ש"ח ב SKYPC ללא ספק. שזה זול בהרבה ממה שהייתי מוכן להוציא. גם אם אקנה את ה VFD היקר הזה בסה"כ זה זול יותר ממארזים אחרים שכוללים VFD פשוט.
yarnic או מישהו אחר יש נסיון איתו לעניין השקט?
מעבר לזה מה שאורן כתב לגבי קליינט קטן בסלון... כמובן גורם לי לחשוב מחדש על כל העניין. קניתי לא מזמן קליינט קטן לחדר השינה אבל עוד לא התקנתי אותו במקום בגלל שעוד לא העברתי לשם נקודת רשת. לשים שרת אומר שצריך מקום נוסף לייעד לעניין. ועוד נקודה או 2... אבל זו לא הבעיה. הבעיה היא שקליינט של SAGETV לא מריץ 1080P חלק גם אם הוא "מחשב על" וגם אם הוא מריץ 1080P דרך הרשת הביתית ללא בעיה על WMP למשל. כנראה בעיה כלשהי ב SAGE. המחשב בסלון מחובר למקרן ומאד חשוב לי שינגן כל דבר שאוריד בצורה טובה. בחדרים זה פחות מפריע לי ושם יכול להיות קליינט כי שם לא אכפת לי להיות מוגבל יותר ולא לנגן כל דבר. לכן יוצא שהמחשב בסלון חייב להיות שרת.
אורן? מה אתה אומר על זה?איך זה עובד אצלך?
עניין ה VFD הוא כמובן לטוב המראה. אבל אם הוא כבר קיים הייתי רוצה שיהיה פונקציונלי. נראה לי שבשלב זה אני אלך על מארז ללא VFD ואוסיף אותו בהמשך. ראיתי באתר של Matrix את הדבר הזה שנראה די מדהים אבל לא לעכשיו:
http://www.matrixorbital.com/index.php? ... 7421321286
לפי ההמלצה של yarnic הבחירה המסתמנת היא Silverstone LC17. מארז אסטטי עם שני חריצי 5.25 חיצוניים שאולי אחד מהם יכול להיות מוחלף בעתיד ב VFD עם MOD קטן.
פנימית יש לו מאווררי 80ממ שזה גודל סטנדרטי שניתן להחלפה ללא בעיות. מקום ל-6 HD... שזה מעל ומעבר. גודל כללי שמתאים לי. מחיר 605 ש"ח ב SKYPC ללא ספק. שזה זול בהרבה ממה שהייתי מוכן להוציא. גם אם אקנה את ה VFD היקר הזה בסה"כ זה זול יותר ממארזים אחרים שכוללים VFD פשוט.
yarnic או מישהו אחר יש נסיון איתו לעניין השקט?
מעבר לזה מה שאורן כתב לגבי קליינט קטן בסלון... כמובן גורם לי לחשוב מחדש על כל העניין. קניתי לא מזמן קליינט קטן לחדר השינה אבל עוד לא התקנתי אותו במקום בגלל שעוד לא העברתי לשם נקודת רשת. לשים שרת אומר שצריך מקום נוסף לייעד לעניין. ועוד נקודה או 2... אבל זו לא הבעיה. הבעיה היא שקליינט של SAGETV לא מריץ 1080P חלק גם אם הוא "מחשב על" וגם אם הוא מריץ 1080P דרך הרשת הביתית ללא בעיה על WMP למשל. כנראה בעיה כלשהי ב SAGE. המחשב בסלון מחובר למקרן ומאד חשוב לי שינגן כל דבר שאוריד בצורה טובה. בחדרים זה פחות מפריע לי ושם יכול להיות קליינט כי שם לא אכפת לי להיות מוגבל יותר ולא לנגן כל דבר. לכן יוצא שהמחשב בסלון חייב להיות שרת.
אורן? מה אתה אומר על זה?איך זה עובד אצלך?
Enjoy the Silence
האמת, לא קרה לי שהמסך לא היה דלוק.... ובמילא המחשב יושב בתוך מזנון סגור עם דלתות עץ. אולי בגלל זה אף פעם לא עניין אותי ה-VFD..... פעם היה לי במארז של AHANIX. לא התחברתי אליו.... במוזיקה כשיש 50 דיסקים על המחשב, איך הוא עובר למתאים?? במסך רואים כמות גדולה ועוברים במהירות בין חלון לחלון ומגיעים לדיסק שרוצים. בכל מקרה, אולי גימיק טוב...
אגב, יש מארזים עם מסך מגע גדול - זה אולי באמת שימושי למי שיש לו למשל מקרן ולא רוצה להדליק אותו כל הזמן...
אגב, יש מארזים עם מסך מגע גדול - זה אולי באמת שימושי למי שיש לו למשל מקרן ולא רוצה להדליק אותו כל הזמן...
VFD מיותר ללא תמיכה בעברית
מבחינת מארז - Silverstone LC17. לי יש אותו. פשוט, יפה, נוח להתקנה ובמחיר סביר.
מאווררים גדולים 8
מאוד מאוד שקט !
מגיע בלי ספק כח. תקנה ספק עם מאוורר 12 סמ. מסתובב לאט יותר ולכן שקט יותר
מבחינת מארז - Silverstone LC17. לי יש אותו. פשוט, יפה, נוח להתקנה ובמחיר סביר.
מאווררים גדולים 8
מאוד מאוד שקט !
מגיע בלי ספק כח. תקנה ספק עם מאוורר 12 סמ. מסתובב לאט יותר ולכן שקט יותר
-
OferL
- חבר מביא חבר

חקרתי קצת את עניין ה LCD על המארז. מסתבר שהבעיה היא ברזולוציה הנמוכה שלו. המסכים הטובים ביותר הם 768X1024. הדרייבר של כרטיס המסך מחייב ששני המסכים שמחוברים אליו יהיו באותה רזולוציה ואז יש בעיה כשצופים ב 720P ומעלה. זה הופך את כל עניין ה LCD הקטן ללא שימושי.yarnic כתב: אגב, יש מארזים עם מסך מגע גדול - זה אולי באמת שימושי למי שיש לו למשל מקרן ולא רוצה להדליק אותו כל הזמן......
אה.. ויש את זה:
http://www.origenae.com/en/htpc_s21t.htm
עם מסך 1920X1080 אבל זה גדול מדי בשבילי...
Enjoy the Silence
לעניין השקט - במילא זה פונקציה של הספק והמאווררים אז במקרה הכי גרוע - תחליף מאווררים למארז ולמעבד + לכרטיס המסך אם יש שם מאוורר וכמובן שתלוי איך הספק שלך וכמה מרעיש. אגב, היתה לי גם בעיה דומה עם ahanix 601 שאחרי חודש המאווררים שלו שיגעו אותי ולא מצאתי חלופיים בגודל 60 מ"מ אז עברתי למארז של accent (קישור באחת ההודעות למעלה) בצבע אלומיניום ואת האהניקס הפכתי למחשב הקומפי של הילדים....
נכון נכון אבל לי לא היו בעיות רעש ברמות האלה באף אחד מהמארזים שהיו לי. באהניקס mce601 בעיה קשה מאוד עם המאווררים הקטנים אבל גם הספק שם לא היה שקט ולא היה ניתן להחליף אותו. היה ייעודי למארז. בaccent שבא אחריו כ"כ התפעלתי מהשקט שאני לא זוכר אפילו אם היו לו גומיות וכו'.. בכל מקרה הספק ששמתי עליו היה שקט (ספק שקט HEC 385W)
נערך לאחרונה על ידי yarnic ב 18/07/2007 9:24, נערך פעם 1 בסך הכל.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
זוהי כמובן דעה אישית שלי, אבל לטעמי ה-LC17 גדול ומגושם מדי. ובשביל מה לע***ל צריך 2 דלתות לכונני DVD? !
לי יש את ה-Antec Fusion. הוא אמנם עולה 1100 ש"ח, אבל כולל ספק שקט של 430W, כך שהעלות דומה מאוד ל-LC17. ותמיד אפשר לשים VFD אחר אם הפשוט שמגיע איתו לא מוצא חן בעיניך.
יש לו כאמור מקום ל-3 HD-ים. חסרונו היחיד מול ה-LC17 זה שהוא תומך בלוח אם בגודל מיקרו ATX בלבד.
המארז לדעתי שקט מאוד. את המאוורר של המעבד (לא קשור למארז) החלפתי במאוורר של ThermalTake מסוג Golden Orb 2.
ב-VFD שלי יש מבזקי חדשות, מזג אוויר ונתוני מערכת (ניתן לקינפוג עם תוכנה ש-Antec מספקת באתר שלה), וכשויסטה מדיה סנטר או WinAmp מופעלים, הוא עובד על פיהם, מראה שמות שירים (אנגלית בלבד), מראה את תזמון הקטע שמנגנים, ומפעיל מדידת ספקטרום ("אקולייזר אורגן אורות") בשעת הנגינה. לא הכי שימושי, אבל חמוד ואסתטי.
לי יש את ה-Antec Fusion. הוא אמנם עולה 1100 ש"ח, אבל כולל ספק שקט של 430W, כך שהעלות דומה מאוד ל-LC17. ותמיד אפשר לשים VFD אחר אם הפשוט שמגיע איתו לא מוצא חן בעיניך.
יש לו כאמור מקום ל-3 HD-ים. חסרונו היחיד מול ה-LC17 זה שהוא תומך בלוח אם בגודל מיקרו ATX בלבד.
המארז לדעתי שקט מאוד. את המאוורר של המעבד (לא קשור למארז) החלפתי במאוורר של ThermalTake מסוג Golden Orb 2.
ב-VFD שלי יש מבזקי חדשות, מזג אוויר ונתוני מערכת (ניתן לקינפוג עם תוכנה ש-Antec מספקת באתר שלה), וכשויסטה מדיה סנטר או WinAmp מופעלים, הוא עובד על פיהם, מראה שמות שירים (אנגלית בלבד), מראה את תזמון הקטע שמנגנים, ומפעיל מדידת ספקטרום ("אקולייזר אורגן אורות") בשעת הנגינה. לא הכי שימושי, אבל חמוד ואסתטי.
-
OferL
- חבר מביא חבר

ומה לגבי הביעה עם כפתור הווליום שכתבתי עליה בפוסט הראשון? אתה נתקלת בזה?pixies כתב:זוהי כמובן דעה אישית שלי, אבל לטעמי ה-LC17 גדול ומגושם מדי. ובשביל מה לע***ל צריך 2 דלתות לכונני DVD? !
ב-VFD שלי יש מבזקי חדשות, מזג אוויר ונתוני מערכת (ניתן לקינפוג עם תוכנה ש-Antec מספקת באתר שלה), וכשויסטה מדיה סנטר או WinAmp מופעלים, הוא עובד על פיהם, מראה שמות שירים (אנגלית בלבד), מראה את תזמון הקטע שמנגנים, ומפעיל מדידת ספקטרום ("אקולייזר אורגן אורות") בשעת הנגינה. לא הכי שימושי, אבל חמוד ואסתטי....
Enjoy the Silence
כל המארזים שאתם מזכירים הם מגושמים וגדולים ומספיק מבט אחד במארז שתוכנן להכיל לוח מיקרו ATX ולא לוח בגודל מלא כדי להבין. שימו את המארזים האלה ליד המארז של GMC ותראו איזה הבדל של יום ולילה. אני לא הבנתי עד כמה ההבדל גדול עד שהייתי בחנות של נועה מחשבים וראיתי אותם בתצוגה אחד ליד השני. אין טוב ממראה עיניים. וכיון שמדובר ממילא על לוח מיקרו ATX אין ולו סיבה אחת לא ללכת על מארז קטן יותר, סקסי יותר שמחירו שפוי והגיוני. מציע לך לקפוץ לראות לפני שתקנה.
גם שם המאוורר הוא 80 מ"מ סטנדרטי.
גם שם המאוורר הוא 80 מ"מ סטנדרטי.