עזרה בבחירת מארז

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #21 

אצלי כפתור הווליום שולט על המוצא הראשי של כרטיס הקול. בתוכנה של הויסטה מדיה סנטר, כאשר מופעלת, יש אפילו זיהוי של שינוי ווליום והיא מציגה את החיווי שלה בעניין, בדיוק כמו כשמפעילים מהשלט.

לא התעורר בי אף פעם הצורך לשנות את הפונקציונליות של הכפתור הזה... האמת? אני לא משתמש בו בכלל, אלא רק בשלט... כבר ציינתי "לא הכי שימושי, אבל חמוד ואסתטי?"... :wink:

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #22 

axe30 כתב:כל המארזים שאתם מזכירים הם מגושמים וגדולים ומספיק מבט אחד במארז שתוכנן להכיל לוח מיקרו ATX ולא לוח בגודל מלא כדי להבין. שימו את המארזים האלה ליד המארז של GMC ותראו איזה הבדל של יום ולילה. אני לא הבנתי עד כמה ההבדל גדול עד שהייתי בחנות של נועה מחשבים וראיתי אותם בתצוגה אחד ליד השני. אין טוב ממראה עיניים. וכיון שמדובר ממילא על לוח מיקרו ATX אין ולו סיבה אחת לא ללכת על מארז קטן יותר, סקסי יותר שמחירו שפוי והגיוני. מציע לך לקפוץ לראות לפני שתקנה.
גם שם המאוורר הוא 80 מ"מ סטנדרטי.
...
במארזים של GMC לדעתי יש יותר מדי כפתורים, וזה מיותר. אבל, כמו שאומרים, על טעם וריח אין מה להתווכח. לדעתי המארז של GMC והמארז של Antec דומים בביצועיהם (שניהם שקטים ומעוצבים). הבחירה ביניהם צריכה להיות אסתטית בלבד - כאן כבר הייתי מציע לשתף את בן/בת הזוג בעניין להחלטה סופית. :)

OferL פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3906
נתן תודות: 323 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #23 

ללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאא. בפח הזה לא נופלים.... אין שיתוף בעניין של אשתי. כי אז זה ייקח כמה חודשים טובים. בערך כמו הזמן שלוקח לבחור וילונות...

M1GMC לא נראה לי אסטטית וראיתי אותו בתצוגה. איפה אפשר לראות את האנטק? או את הסילברסטון?
Enjoy the Silence

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”