תהיות לגבי טלווזיה של lg ושירות של ח.י
ברשותי מסך c6 65 שנקנה לפני 4 שנים והחודש נהיו צריבות קשות על המסך. פניתי לח.י בבקשה להצעת מחיר לתיקון או שדרוג או משהו. והתשובה שקיבלתי זה שהאופציה היחידה זה תיקון וזה עולה 14 אלף שח לתקן !!
לרגע חשבתי שצוחקים איתי אבל מהר מאוד הבנתי שהם רצינים. יש למישהו רעיון מה לעשות ?
לרגע חשבתי שצוחקים איתי אבל מהר מאוד הבנתי שהם רצינים. יש למישהו רעיון מה לעשות ?
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
לקנות מסך חדש.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
מסך LG OLED 65" עולה כיום בערך 10,000 ש"ח.
קניתי מסך כזה לפני כחצי שנה ולא הייתי מוכן לקחת סיכון אז הרחבתי אחריות בעלות של 1,800 ש"ח ואני מכוסה לשש שנים. ממליץ לכל בעלי OLED בגלל סכנת הצריבות (בהנחה ש-ח.י. ממשיכים לכסות צריבות).
קניתי מסך כזה לפני כחצי שנה ולא הייתי מוכן לקחת סיכון אז הרחבתי אחריות בעלות של 1,800 ש"ח ואני מכוסה לשש שנים. ממליץ לכל בעלי OLED בגלל סכנת הצריבות (בהנחה ש-ח.י. ממשיכים לכסות צריבות).
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@danzt
·
פעם הבאה תרחיב אחריות, ואז זה כ-1500 נוספים אחת ל-3 שנים.
·
פעם הבאה תרחיב אחריות, ואז זה כ-1500 נוספים אחת ל-3 שנים.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@danzt
·
גם אופציה. לא שזה יעזור לך הרבה במקרה של מסכי OLED.
צריבה יכולה לקרות בכל מסך. אבל סדרות 2016 היו רגישות לזה הרבה יותר ממסכים חדשים.
·
גם אופציה. לא שזה יעזור לך הרבה במקרה של מסכי OLED.
צריבה יכולה לקרות בכל מסך. אבל סדרות 2016 היו רגישות לזה הרבה יותר ממסכים חדשים.
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 961
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
·danzt כתב:@TheCoolest
· פעם הבאה אני לא קונה lg ויהי מה. שומר נפשו ירחק !...
אולי אתה מתכוון לOLED ולא לLG.
(אתה מודע לכך שעלות הפאנל היא כמעט העלות של כל הטלווזיה ושהאחריות שלך נגמרה, כן?)
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@danzt
·
הפאנל מהווה את רוב העלות של מכשיר הטלוויזיה. מדובר בפאנל של דגם שירד מפס הייצור לפני 4 שנים. בנוסף, ה-C6 זה מסך קעור עם תמיכה ב-3D, והם יידרשו לבצע הזמנה מיוחדת עבור הדגם שלך.
לדעתי, עלות התיקון שהוצעה לך לא נשמעה לי מוגזמת. לא משתלמת בעליל - ברור, אבל לא מוגזמת.
·
הפאנל מהווה את רוב העלות של מכשיר הטלוויזיה. מדובר בפאנל של דגם שירד מפס הייצור לפני 4 שנים. בנוסף, ה-C6 זה מסך קעור עם תמיכה ב-3D, והם יידרשו לבצע הזמנה מיוחדת עבור הדגם שלך.
לדעתי, עלות התיקון שהוצעה לך לא נשמעה לי מוגזמת. לא משתלמת בעליל - ברור, אבל לא מוגזמת.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
בהחלט רק בגלל שזה קעור...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.