תהיות לגבי טלווזיה של lg ושירות של ח.י
-
danzt
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
ברשותי מסך c6 65 שנקנה לפני 4 שנים והחודש נהיו צריבות קשות על המסך. פניתי לח.י בבקשה להצעת מחיר לתיקון או שדרוג או משהו. והתשובה שקיבלתי זה שהאופציה היחידה זה תיקון וזה עולה 14 אלף שח לתקן !!
לרגע חשבתי שצוחקים איתי אבל מהר מאוד הבנתי שהם רצינים. יש למישהו רעיון מה לעשות ?
לרגע חשבתי שצוחקים איתי אבל מהר מאוד הבנתי שהם רצינים. יש למישהו רעיון מה לעשות ?
- avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
לקנות מסך חדש.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
-
danzt
-
- חבר שרק התחיל

20 אלף שח כל 4 שנים ??
- beltar
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 354
מסך LG OLED 65" עולה כיום בערך 10,000 ש"ח.
קניתי מסך כזה לפני כחצי שנה ולא הייתי מוכן לקחת סיכון אז הרחבתי אחריות בעלות של 1,800 ש"ח ואני מכוסה לשש שנים. ממליץ לכל בעלי OLED בגלל סכנת הצריבות (בהנחה ש-ח.י. ממשיכים לכסות צריבות).
קניתי מסך כזה לפני כחצי שנה ולא הייתי מוכן לקחת סיכון אז הרחבתי אחריות בעלות של 1,800 ש"ח ואני מכוסה לשש שנים. ממליץ לכל בעלי OLED בגלל סכנת הצריבות (בהנחה ש-ח.י. ממשיכים לכסות צריבות).
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
@danzt
·
פעם הבאה תרחיב אחריות, ואז זה כ-1500 נוספים אחת ל-3 שנים.
·
פעם הבאה תרחיב אחריות, ואז זה כ-1500 נוספים אחת ל-3 שנים.
-
danzt
-
- חבר שרק התחיל

@TheCoolest
· פעם הבאה אני לא קונה lg ויהי מה. שומר נפשו ירחק !
· פעם הבאה אני לא קונה lg ויהי מה. שומר נפשו ירחק !
- cabasse1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 152
הכל ענין של מזל ככה זה מוצרי חשמל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

@danzt
·
גם אופציה. לא שזה יעזור לך הרבה במקרה של מסכי OLED.
צריבה יכולה לקרות בכל מסך. אבל סדרות 2016 היו רגישות לזה הרבה יותר ממסכים חדשים.
·
גם אופציה. לא שזה יעזור לך הרבה במקרה של מסכי OLED.
צריבה יכולה לקרות בכל מסך. אבל סדרות 2016 היו רגישות לזה הרבה יותר ממסכים חדשים.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
לדעתי הם פשוט ניסו להגיד לך שאין להם איך לתקן והדרך שלהם הייתה לבקש יותר ממחיר של מסך חדש.
- ice2k
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 962
·danzt כתב:@TheCoolest
· פעם הבאה אני לא קונה lg ויהי מה. שומר נפשו ירחק !...
אולי אתה מתכוון לOLED ולא לLG.
(אתה מודע לכך שעלות הפאנל היא כמעט העלות של כל הטלווזיה ושהאחריות שלך נגמרה, כן?)
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000
-
danzt
-
- חבר שרק התחיל

ברור שאני יודע. לא ציפיתי שיחליפו לי אותה או שיתקנו ללא עלות. פשוט ציפיתי למחיר ושירות נורמלי יחסית לשאר המוצרים שמתקלקלים והיבואן נותן אפשרות לתקן אותם בעלות מסויימת
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

@danzt
·
הפאנל מהווה את רוב העלות של מכשיר הטלוויזיה. מדובר בפאנל של דגם שירד מפס הייצור לפני 4 שנים. בנוסף, ה-C6 זה מסך קעור עם תמיכה ב-3D, והם יידרשו לבצע הזמנה מיוחדת עבור הדגם שלך.
לדעתי, עלות התיקון שהוצעה לך לא נשמעה לי מוגזמת. לא משתלמת בעליל - ברור, אבל לא מוגזמת.
·
הפאנל מהווה את רוב העלות של מכשיר הטלוויזיה. מדובר בפאנל של דגם שירד מפס הייצור לפני 4 שנים. בנוסף, ה-C6 זה מסך קעור עם תמיכה ב-3D, והם יידרשו לבצע הזמנה מיוחדת עבור הדגם שלך.
לדעתי, עלות התיקון שהוצעה לך לא נשמעה לי מוגזמת. לא משתלמת בעליל - ברור, אבל לא מוגזמת.
- avihuli
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9067
בהחלט רק בגלל שזה קעור...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- DvirTwito
-
- חבר פעיל

- תגובות: 53
- שם מלא: Dvir Twito
חוויתי אותו דבר עם lg oled c6 עברו 5 חודשים מהאחריות ואמרו לי לחפש את עצמי
- dudis
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1798
לדעת את חסרונות המסך ולא לעשות אחריות ל6 שנים ? הייתה עושה אחריות ב1800 ש"ח וחוסך 10000 ש"ח היום ,מבין אותך זה כאב לב וחבל שכך בטלויזית פרימיום ,