אמזון החזירה את המשלוח המוזל
- עידו_גנוט
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 127
- שם מלא: עידו_גנוט
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 5 פעמים
אני לא רואה שמשהו השתנה בדקתי את הסל שלי אותו מחיר משלוח גבוה שהיה עד כה בלי אפשרות שינוי (מארה"ב).
אגב בימים האחרונים 3 משלוחים שונים של אמזון לא הגיעו (אבדו) זה פעם ראשונה שזה קורה -משהו מאד רע קורה לאחרונה עם נושא המשלוחים (איביי בכלל על הפנים עם המון משלוחים שמתעכבים המון זמן או לא מגיעים - בעבר לא היו לי בעיות כאלו).
אגב בימים האחרונים 3 משלוחים שונים של אמזון לא הגיעו (אבדו) זה פעם ראשונה שזה קורה -משהו מאד רע קורה לאחרונה עם נושא המשלוחים (איביי בכלל על הפנים עם המון משלוחים שמתעכבים המון זמן או לא מגיעים - בעבר לא היו לי בעיות כאלו).
אכן משהו רע. אני הזמנתי מאמזון בריטניה דרך ספק צד ג׳ דווקא מאוד אמין, סרט 4K שנשלח בכלל מפלורידה בארה״ב ב 17 באפריל, לא קיבלתי אותו עד היום.עידו_גנוט כתב:אני לא רואה שמשהו השתנה בדקתי את הסל שלי אותו מחיר משלוח גבוה שהיה עד כה בלי אפשרות שינוי (מארה"ב).
אגב בימים האחרונים 3 משלוחים שונים של אמזון לא הגיעו (אבדו) זה פעם ראשונה שזה קורה -משהו מאד רע קורה לאחרונה עם נושא המשלוחים (איביי בכלל על הפנים עם המון משלוחים שמתעכבים המון זמן או לא מגיעים - בעבר לא היו לי בעיות כאלו)....
האי מייל שלהם גם לא זמין. בעבר לפני הקורונה, הייתי שולח מייל היו עונים לי תוך שעה. עכשיו אני שולח מייל הוא רושם לי שהאי מייל ששלחתי אליו לא מקבל דואר נכנס.עידו_גנוט כתב:השירות לקוחות עדיין בסדר תבקש החזר - זה פשוט מעצבן כי אני לא מזמין בשביל לקבל החזרים אני רוצה את המוצרים......
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
·נסה לרוקן את הסל ולהוסיף את הפריטים בחזרה. משלוח מוזל קיים עבור מוצרים מסויימים, אבל אצלי האופציה הופיעה רק אחרי שרוקנתי את הסל:shoko555 כתב:לא החזירה ולא בטיח....
[imgurpng]rSTLo7q[/imgurpng]
מוצרים קטנים בלבד.
לא על הכל.
לא על הכל.
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 916
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
כל הנושא של משלוחים לתוך ישראל לא מתפקד כרגע. יש לי חבילות ממספר אתרים שונים מאירופה ומסין, כולן עלו על מטוס במדינת המוצא ומאז נעלמו עקבותיהן (כולל כמה שכבר במצב הזה מאז מאי...)עידו_גנוט כתב:אגב בימים האחרונים 3 משלוחים שונים של אמזון לא הגיעו (אבדו) זה פעם ראשונה שזה קורה -משהו מאד רע קורה לאחרונה עם נושא המשלוחים (איביי בכלל על הפנים עם המון משלוחים שמתעכבים המון זמן או לא מגיעים - בעבר לא היו לי בעיות כאלו)....
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8255
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
·DudeShemesh כתב:כל הנושא של משלוחים לתוך ישראל לא מתפקד כרגע. יש לי חבילות ממספר אתרים שונים מאירופה ומסין, כולן עלו על מטוס במדינת המוצא ומאז נעלמו עקבותיהן (כולל כמה שכבר במצב הזה מאז מאי...).........
גם לי
ממש דואר ישמעאל, עדיף כבר לשלוח עם יונים
·משהו רע קורה עם אמאזון בכלל. באופן כללי.עידו_גנוט כתב:אני לא רואה שמשהו השתנה בדקתי את הסל שלי אותו מחיר משלוח גבוה שהיה עד כה בלי אפשרות שינוי (מארה"ב).
אגב בימים האחרונים 3 משלוחים שונים של אמזון לא הגיעו (אבדו) זה פעם ראשונה שזה קורה -משהו מאד רע קורה לאחרונה עם נושא המשלוחים (איביי בכלל על הפנים עם המון משלוחים שמתעכבים המון זמן או לא מגיעים - בעבר לא היו לי בעיות כאלו)....
-2 מוצרים שקניתי שבתחילת מאי באמאזון אנגליה - שהיו אאוט אוף סטוק אבל פתוחים להזמנה - כבר עברו חודשיים ועדיין הם אאוט אוף סטוק.. ולא כתוב אפילו צפי מתי יחזרו למלאי ולא מתי יהיה תאריך משלוח.
חודשיים!
באמאזון גרמניה וצרפת ואיטליה הם ננמכרים ממוכרים צד' ג'. וואלה. תשיגו מהם. תשחררו כבר את הלקוח. חודשיים נו למה עוד יש לחכות?
-הרבה מוצרים באמזון אנגליה שבעבר נשלחו לארץ כבר לא נשלחים יותר פה לישראל... אם זה רמקולים של JAMO (כולל כאלו שאפילו פורסמו פה ממש לאחרונה כדיל) ואם זה כוננים קשיחים של WD ואם זה כלי נגינה. פה שם. הרבה דברים ירדו. ממש לאחרונה בשבוע האחרון. לא נשלחים לפה יותר.
-בכלל נראה לי שהבאג הזה שהיה פעם שכותב לך שהמוצר לא נשלח ישראל - אבל אחר כך בקופה כן רואים שיש משלוח פה לארץ - נראה לי שזה לא קיים יותר.
-שירות לקוחות איטי. וממש לא לארג' כמו שהיה פעם בהחזרים כספיים במקרה של מוצר שהגיע מקולקל/לא מתאים. קניתי סטיק זיכרון למחשב נייח לפני זה השתמשתי בכלי התאמה של אמאזון האם הרכיב הזה מתאים ללוח אם שלי. כתב לי שכן מתאים. המוצר בא לארץ (אחרי 3 שבועות. במשלוח יקר ו-"מהיר") והסטיק זיכרון הזה לא מתאים ללוח אם. אני פונה לשירות לקוחות שלהם ואומר להם שהאשמה היא על הכלי התאמה הזה שלהם. הוא לא תקין... לא מעניין אותם. אין יותר החזרים כספיים על בליינד...
לא. תשלח לנו בחזרה את המוצר, ורק אז תקבל את הכסף בחזרה.
החזרתי להם את המוצר בחזרה כמובן... אבל העניין הוא שאין יותר את הלארג'יות שפעם היתה. ואני לקוח "טוב" שמוריד אצלהם אלף ומשהו דולר של קניות בשנה. לא מעניין אותם יותר.
- Aviv943
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 610
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
@two-times
-אני לא מבין מה אתה רוצה מאמזון, שיקנו את המוצר מלקוח צד ג' במדינה אחרת וישלחו לך? כי אם כן אני חושב שאתה לא מבין מאיזה סדר גודל של חברה אתה מזמין. מבחינתם שלא יהיה את המוצר עוד שנה. אתה קנית את המוצר כשהוא היה מראש out of stock ואמרו שהם לא יודעים מתי יגיע למלאי. אני באמת לא מבין מה אתה מצפה.
-בעקבות תיקון הבאג הם שינו גם את תנאי המשלוח למוצרים מסויימים, אני בטח לא רואה את זה כבעיה, סתם חבל אבל בטח לא משהו רע שעובר עליהם.
-שירות הלקוחות שלהם פחות טוב כי הוא לא מחזיר לך את כל הכסף ומשאיר את המוצר אצלך? באיזה מקום עושים דבר כזה? אמזון הודיעו כבר לפני שנה שהם מפסיקים עם השיטה הזאת, אחרי שאנשים ניצלו אותם וגנבו מהם מיליוני דולרים בדרך הזאת.
בחיי שהתלונות שלך מתאימות לישראלי הטיפוסי שחושב שהכל מגיע לו.
-אני לא מבין מה אתה רוצה מאמזון, שיקנו את המוצר מלקוח צד ג' במדינה אחרת וישלחו לך? כי אם כן אני חושב שאתה לא מבין מאיזה סדר גודל של חברה אתה מזמין. מבחינתם שלא יהיה את המוצר עוד שנה. אתה קנית את המוצר כשהוא היה מראש out of stock ואמרו שהם לא יודעים מתי יגיע למלאי. אני באמת לא מבין מה אתה מצפה.
-בעקבות תיקון הבאג הם שינו גם את תנאי המשלוח למוצרים מסויימים, אני בטח לא רואה את זה כבעיה, סתם חבל אבל בטח לא משהו רע שעובר עליהם.
-שירות הלקוחות שלהם פחות טוב כי הוא לא מחזיר לך את כל הכסף ומשאיר את המוצר אצלך? באיזה מקום עושים דבר כזה? אמזון הודיעו כבר לפני שנה שהם מפסיקים עם השיטה הזאת, אחרי שאנשים ניצלו אותם וגנבו מהם מיליוני דולרים בדרך הזאת.
בחיי שהתלונות שלך מתאימות לישראלי הטיפוסי שחושב שהכל מגיע לו.
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1603
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 520 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
יש שמועות שראו את בזוס מסתודד עם ביבי על הבעיות הכלכליות שלהם..
מסתבר שהקורונה פוגעת בכולם
מסכנים ממש..
ג'יימס
מסכנים ממש..
ג'יימס
·two-times כתב:·משהו רע קורה עם אמאזון בכלל. באופן כללי.......
-2 מוצרים שקניתי שבתחילת מאי באמאזון אנגליה - שהיו אאוט אוף סטוק אבל פתוחים להזמנה - כבר עברו חודשיים ועדיין הם אאוט אוף סטוק.. ולא כתוב אפילו צפי מתי יחזרו למלאי ולא מתי יהיה תאריך משלוח.
חודשיים!
באמאזון גרמניה וצרפת ואיטליה הם ננמכרים ממוכרים צד' ג'. וואלה. תשיגו מהם. תשחררו כבר את הלקוח. חודשיים נו למה עוד יש לחכות?
-הרבה מוצרים באמזון אנגליה שבעבר נשלחו לארץ כבר לא נשלחים יותר פה לישראל... אם זה רמקולים של JAMO (כולל כאלו שאפילו פורסמו פה ממש לאחרונה כדיל) ואם זה כוננים קשיחים של WD ואם זה כלי נגינה. פה שם. הרבה דברים ירדו. ממש לאחרונה בשבוע האחרון. לא נשלחים לפה יותר.
-בכלל נראה לי שהבאג הזה שהיה פעם שכותב לך שהמוצר לא נשלח ישראל - אבל אחר כך בקופה כן רואים שיש משלוח פה לארץ - נראה לי שזה לא קיים יותר.
-שירות לקוחות איטי. וממש לא לארג' כמו שהיה פעם בהחזרים כספיים במקרה של מוצר שהגיע מקולקל/לא מתאים. קניתי סטיק זיכרון למחשב נייח לפני זה השתמשתי בכלי התאמה של אמאזון האם הרכיב הזה מתאים ללוח אם שלי. כתב לי שכן מתאים. המוצר בא לארץ (אחרי 3 שבועות. במשלוח יקר ו-"מהיר") והסטיק זיכרון הזה לא מתאים ללוח אם. אני פונה לשירות לקוחות שלהם ואומר להם שהאשמה היא על הכלי התאמה הזה שלהם. הוא לא תקין... לא מעניין אותם. אין יותר החזרים כספיים על בליינד...
לא. תשלח לנו בחזרה את המוצר, ורק אז תקבל את הכסף בחזרה.
החזרתי להם את המוצר בחזרה כמובן... אבל העניין הוא שאין יותר את הלארג'יות שפעם היתה. ואני לקוח "טוב" שמוריד אצלהם אלף ומשהו דולר של קניות בשנה. לא מעניין אותם יותר....
import fee deposit
מציע למי שמזמין מוצרים בערך גבוה מסף המע"מ (75$) לבדוק את סכום הסעיף הנ"ל. מתחשיבים שעשיתי לגבי מספר מוצרים כאשר לקחתי את מחיר המוצר (הרגיל -לפני מבצעים), הוספתי את מחיר המשלוח והכפלתי את התוצאה ב-17% (מע"מ) , קבלתי ערך מסים קרוב לחצי ממה שאמזון גובים בפועל. מיותר לציין שלא קבלתי לאחרונה החזרי סכומים עודפים בכלל.
Re: import fee deposit
·את ערך המס צריך לחשב ללא המשלוח. אין מעמ על דמי המשלוח.aru כתב:מציע למי שמזמין מוצרים בערך גבוה מסף המע"מ (75$) לבדוק את סכום הסעיף הנ"ל. מתחשיבים שעשיתי לגבי מספר מוצרים כאשר לקחתי את מחיר המוצר (הרגיל -לפני מבצעים), הוספתי את מחיר המשלוח והכפלתי את התוצאה ב-17% (מע"מ) , קבלתי ערך מסים קרוב לחצי ממה שאמזון גובים בפועל. מיותר לציין שלא קבלתי לאחרונה החזרי סכומים עודפים בכלל....
ההחזר אמור להיות בד"כ תוך חודשיים, אבל נראה שיש עיכובים בימינו.aru כתב:קבלתי ערך מסים קרוב לחצי ממה שאמזון גובים בפועל. מיותר לציין שלא קבלתי לאחרונה החזרי סכומים עודפים בכלל....
לאחרונה קיבלתי החזר קטן על משהו מלפני חצי שנה.
אם עוברים את סף המכס (על המוצר), יש מס/מע"מ על הכל, כולל על המשלוח.eranrose כתב:·את ערך המס צריך לחשב ללא המשלוח. אין מעמ על דמי המשלוח....
·צודק.jtk כתב:אם עוברים את סף המכס (על המוצר), יש מס/מע"מ על הכל, כולל על המשלוח..........