אמזון החזירה את המשלוח המוזל

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
הוביט פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 34
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

כרגע זה רק מארה״ב לישראל.

מישהו יודע מה קורה לגבי המשלוח המוזל מאמזון בריטניה? הם ממש שונאים אותנו.

עידו_גנוט
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 127
שם מלא: עידו_גנוט
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #2 

אני לא רואה שמשהו השתנה בדקתי את הסל שלי אותו מחיר משלוח גבוה שהיה עד כה בלי אפשרות שינוי (מארה"ב).

אגב בימים האחרונים 3 משלוחים שונים של אמזון לא הגיעו (אבדו) זה פעם ראשונה שזה קורה -משהו מאד רע קורה לאחרונה עם נושא המשלוחים (איביי בכלל על הפנים עם המון משלוחים שמתעכבים המון זמן או לא מגיעים - בעבר לא היו לי בעיות כאלו).

shoko555
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 842
נתן תודות: 104 פעמים
קיבל תודות: 213 פעמים

שליחה #3 

לא החזירה ולא בטיח.
קונה ציוד אודיו תקול.

הוביט פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

עידו_גנוט כתב:אני לא רואה שמשהו השתנה בדקתי את הסל שלי אותו מחיר משלוח גבוה שהיה עד כה בלי אפשרות שינוי (מארה"ב).

אגב בימים האחרונים 3 משלוחים שונים של אמזון לא הגיעו (אבדו) זה פעם ראשונה שזה קורה -משהו מאד רע קורה לאחרונה עם נושא המשלוחים (איביי בכלל על הפנים עם המון משלוחים שמתעכבים המון זמן או לא מגיעים - בעבר לא היו לי בעיות כאלו).
...
אכן משהו רע. אני הזמנתי מאמזון בריטניה דרך ספק צד ג׳ דווקא מאוד אמין, סרט 4K שנשלח בכלל מפלורידה בארה״ב ב 17 באפריל, לא קיבלתי אותו עד היום.

עידו_גנוט
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

השירות לקוחות עדיין בסדר תבקש החזר - זה פשוט מעצבן כי אני לא מזמין בשביל לקבל החזרים אני רוצה את המוצרים...

הוביט פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

עידו_גנוט כתב:השירות לקוחות עדיין בסדר תבקש החזר - זה פשוט מעצבן כי אני לא מזמין בשביל לקבל החזרים אני רוצה את המוצרים...
...
האי מייל שלהם גם לא זמין. בעבר לפני הקורונה, הייתי שולח מייל היו עונים לי תוך שעה. עכשיו אני שולח מייל הוא רושם לי שהאי מייל ששלחתי אליו לא מקבל דואר נכנס.

עידו_גנוט
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

אני הצלחתי דרך צ'ט אבל אתה צודק גם השירות לקוחות הפך מורכב יותר.

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #8 

shoko555 כתב:לא החזירה ולא בטיח.
...
·נסה לרוקן את הסל ולהוסיף את הפריטים בחזרה. משלוח מוזל קיים עבור מוצרים מסויימים, אבל אצלי האופציה הופיעה רק אחרי שרוקנתי את הסל:

[imgurpng]rSTLo7q[/imgurpng]

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 711 פעמים

שליחה #9 

מוצרים קטנים בלבד.
לא על הכל.

DudeShemesh
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 916
נתן תודות: 154 פעמים
קיבל תודות: 88 פעמים

שליחה #10 

עידו_גנוט כתב:אגב בימים האחרונים 3 משלוחים שונים של אמזון לא הגיעו (אבדו) זה פעם ראשונה שזה קורה -משהו מאד רע קורה לאחרונה עם נושא המשלוחים (איביי בכלל על הפנים עם המון משלוחים שמתעכבים המון זמן או לא מגיעים - בעבר לא היו לי בעיות כאלו).
...
כל הנושא של משלוחים לתוך ישראל לא מתפקד כרגע. יש לי חבילות ממספר אתרים שונים מאירופה ומסין, כולן עלו על מטוס במדינת המוצא ומאז נעלמו עקבותיהן (כולל כמה שכבר במצב הזה מאז מאי...)

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 415 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #11 

DudeShemesh כתב:
...
...
כל הנושא של משלוחים לתוך ישראל לא מתפקד כרגע. יש לי חבילות ממספר אתרים שונים מאירופה ומסין, כולן עלו על מטוס במדינת המוצא ומאז נעלמו עקבותיהן (כולל כמה שכבר במצב הזה מאז מאי...)
...
·

גם לי

ממש דואר ישמעאל, עדיף כבר לשלוח עם יונים

two-times
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 344
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #12 

עידו_גנוט כתב:אני לא רואה שמשהו השתנה בדקתי את הסל שלי אותו מחיר משלוח גבוה שהיה עד כה בלי אפשרות שינוי (מארה"ב).

...
·משהו רע קורה עם אמאזון בכלל. באופן כללי.

-2 מוצרים שקניתי שבתחילת מאי באמאזון אנגליה - שהיו אאוט אוף סטוק אבל פתוחים להזמנה - כבר עברו חודשיים ועדיין הם אאוט אוף סטוק.. ולא כתוב אפילו צפי מתי יחזרו למלאי ולא מתי יהיה תאריך משלוח.
חודשיים!
באמאזון גרמניה וצרפת ואיטליה הם ננמכרים ממוכרים צד' ג'. וואלה. תשיגו מהם. תשחררו כבר את הלקוח. חודשיים נו למה עוד יש לחכות?

-הרבה מוצרים באמזון אנגליה שבעבר נשלחו לארץ כבר לא נשלחים יותר פה לישראל... אם זה רמקולים של JAMO (כולל כאלו שאפילו פורסמו פה ממש לאחרונה כדיל) ואם זה כוננים קשיחים של WD ואם זה כלי נגינה. פה שם. הרבה דברים ירדו. ממש לאחרונה בשבוע האחרון. לא נשלחים לפה יותר.

-בכלל נראה לי שהבאג הזה שהיה פעם שכותב לך שהמוצר לא נשלח ישראל - אבל אחר כך בקופה כן רואים שיש משלוח פה לארץ - נראה לי שזה לא קיים יותר.

-שירות לקוחות איטי. וממש לא לארג' כמו שהיה פעם בהחזרים כספיים במקרה של מוצר שהגיע מקולקל/לא מתאים. קניתי סטיק זיכרון למחשב נייח לפני זה השתמשתי בכלי התאמה של אמאזון האם הרכיב הזה מתאים ללוח אם שלי. כתב לי שכן מתאים. המוצר בא לארץ (אחרי 3 שבועות. במשלוח יקר ו-"מהיר") והסטיק זיכרון הזה לא מתאים ללוח אם. אני פונה לשירות לקוחות שלהם ואומר להם שהאשמה היא על הכלי התאמה הזה שלהם. הוא לא תקין... לא מעניין אותם. אין יותר החזרים כספיים על בליינד...
לא. תשלח לנו בחזרה את המוצר, ורק אז תקבל את הכסף בחזרה.
החזרתי להם את המוצר בחזרה כמובן... אבל העניין הוא שאין יותר את הלארג'יות שפעם היתה. ואני לקוח "טוב" שמוריד אצלהם אלף ומשהו דולר של קניות בשנה. לא מעניין אותם יותר.

Aviv943
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 610
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 43 פעמים

שליחה #13 

@two-times
-אני לא מבין מה אתה רוצה מאמזון, שיקנו את המוצר מלקוח צד ג' במדינה אחרת וישלחו לך? כי אם כן אני חושב שאתה לא מבין מאיזה סדר גודל של חברה אתה מזמין. מבחינתם שלא יהיה את המוצר עוד שנה. אתה קנית את המוצר כשהוא היה מראש out of stock ואמרו שהם לא יודעים מתי יגיע למלאי. אני באמת לא מבין מה אתה מצפה.

-בעקבות תיקון הבאג הם שינו גם את תנאי המשלוח למוצרים מסויימים, אני בטח לא רואה את זה כבעיה, סתם חבל אבל בטח לא משהו רע שעובר עליהם.

-שירות הלקוחות שלהם פחות טוב כי הוא לא מחזיר לך את כל הכסף ומשאיר את המוצר אצלך? באיזה מקום עושים דבר כזה? אמזון הודיעו כבר לפני שנה שהם מפסיקים עם השיטה הזאת, אחרי שאנשים ניצלו אותם וגנבו מהם מיליוני דולרים בדרך הזאת.

בחיי שהתלונות שלך מתאימות לישראלי הטיפוסי שחושב שהכל מגיע לו.

JamesStone
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1603
שם מלא: James Stone
נתן תודות: 520 פעמים
קיבל תודות: 148 פעמים

יש שמועות שראו את בזוס מסתודד עם ביבי על הבעיות הכלכליות שלהם..

שליחה #14 

מסתבר שהקורונה פוגעת בכולם

מסכנים ממש..

ג'יימס

הוביט פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #15 

two-times כתב:
...
...
·משהו רע קורה עם אמאזון בכלל. באופן כללי.

-2 מוצרים שקניתי שבתחילת מאי באמאזון אנגליה - שהיו אאוט אוף סטוק אבל פתוחים להזמנה - כבר עברו חודשיים ועדיין הם אאוט אוף סטוק.. ולא כתוב אפילו צפי מתי יחזרו למלאי ולא מתי יהיה תאריך משלוח.
חודשיים!
באמאזון גרמניה וצרפת ואיטליה הם ננמכרים ממוכרים צד' ג'. וואלה. תשיגו מהם. תשחררו כבר את הלקוח. חודשיים נו למה עוד יש לחכות?

-הרבה מוצרים באמזון אנגליה שבעבר נשלחו לארץ כבר לא נשלחים יותר פה לישראל... אם זה רמקולים של JAMO (כולל כאלו שאפילו פורסמו פה ממש לאחרונה כדיל) ואם זה כוננים קשיחים של WD ואם זה כלי נגינה. פה שם. הרבה דברים ירדו. ממש לאחרונה בשבוע האחרון. לא נשלחים לפה יותר.

-בכלל נראה לי שהבאג הזה שהיה פעם שכותב לך שהמוצר לא נשלח ישראל - אבל אחר כך בקופה כן רואים שיש משלוח פה לארץ - נראה לי שזה לא קיים יותר.

-שירות לקוחות איטי. וממש לא לארג' כמו שהיה פעם בהחזרים כספיים במקרה של מוצר שהגיע מקולקל/לא מתאים. קניתי סטיק זיכרון למחשב נייח לפני זה השתמשתי בכלי התאמה של אמאזון האם הרכיב הזה מתאים ללוח אם שלי. כתב לי שכן מתאים. המוצר בא לארץ (אחרי 3 שבועות. במשלוח יקר ו-"מהיר") והסטיק זיכרון הזה לא מתאים ללוח אם. אני פונה לשירות לקוחות שלהם ואומר להם שהאשמה היא על הכלי התאמה הזה שלהם. הוא לא תקין... לא מעניין אותם. אין יותר החזרים כספיים על בליינד...
לא. תשלח לנו בחזרה את המוצר, ורק אז תקבל את הכסף בחזרה.
החזרתי להם את המוצר בחזרה כמובן... אבל העניין הוא שאין יותר את הלארג'יות שפעם היתה. ואני לקוח "טוב" שמוריד אצלהם אלף ומשהו דולר של קניות בשנה. לא מעניין אותם יותר.
...
·

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5173
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #16 

two-times כתב:·משהו רע קורה עם אמאזון בכלל. באופן כללי.
...
משהו רע קורה בעולם, באופן כללי.

:)

aru
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16
קיבל תודות: 0

import fee deposit

שליחה #17 

מציע למי שמזמין מוצרים בערך גבוה מסף המע"מ (75$) לבדוק את סכום הסעיף הנ"ל. מתחשיבים שעשיתי לגבי מספר מוצרים כאשר לקחתי את מחיר המוצר (הרגיל -לפני מבצעים), הוספתי את מחיר המשלוח והכפלתי את התוצאה ב-17% (מע"מ) , קבלתי ערך מסים קרוב לחצי ממה שאמזון גובים בפועל. מיותר לציין שלא קבלתי לאחרונה החזרי סכומים עודפים בכלל.

eranrose
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 364
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

Re: import fee deposit

שליחה #18 

aru כתב:מציע למי שמזמין מוצרים בערך גבוה מסף המע"מ (75$) לבדוק את סכום הסעיף הנ"ל. מתחשיבים שעשיתי לגבי מספר מוצרים כאשר לקחתי את מחיר המוצר (הרגיל -לפני מבצעים), הוספתי את מחיר המשלוח והכפלתי את התוצאה ב-17% (מע"מ) , קבלתי ערך מסים קרוב לחצי ממה שאמזון גובים בפועל. מיותר לציין שלא קבלתי לאחרונה החזרי סכומים עודפים בכלל.
...
·את ערך המס צריך לחשב ללא המשלוח. אין מעמ על דמי המשלוח.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5173
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #19 

aru כתב:קבלתי ערך מסים קרוב לחצי ממה שאמזון גובים בפועל. מיותר לציין שלא קבלתי לאחרונה החזרי סכומים עודפים בכלל.
...
ההחזר אמור להיות בד"כ תוך חודשיים, אבל נראה שיש עיכובים בימינו.
לאחרונה קיבלתי החזר קטן על משהו מלפני חצי שנה.
eranrose כתב:·את ערך המס צריך לחשב ללא המשלוח. אין מעמ על דמי המשלוח.
...
אם עוברים את סף המכס (על המוצר), יש מס/מע"מ על הכל, כולל על המשלוח.

eranrose
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 364
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #20 

jtk כתב:
...
...
אם עוברים את סף המכס (על המוצר), יש מס/מע"מ על הכל, כולל על המשלוח.
...
·צודק.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”