תוספת אחריות סמליין סמסונג
כתב האחריות באתר שלהם:
http://www.samline.co.il/%D7%90%D7%95%D ... 7%99%D7%AA
1700 שקל זה לא לסמליין - זה אחריות פרטית של אלקטרוניקס פרו.
http://www.samline.co.il/%D7%90%D7%95%D ... 7%99%D7%AA
1700 שקל זה לא לסמליין - זה אחריות פרטית של אלקטרוניקס פרו.
@dudis
·מדובר על תוספת של 200 שקל עבור שנתיים נוספות מעבר לשנה ראשונה, סה"כ אחריות 3 שנים.
אחריות פרימיום היא עבור 3 שנים מעבר לשנה הראשונה וכוללת אחריות פרימיום לשנה הראשונה, סה"כ 4 שנים.
אחריות פרימיום מקנה החלפת טלויזיה במקרה של תקלה .
·מדובר על תוספת של 200 שקל עבור שנתיים נוספות מעבר לשנה ראשונה, סה"כ אחריות 3 שנים.
אחריות פרימיום היא עבור 3 שנים מעבר לשנה הראשונה וכוללת אחריות פרימיום לשנה הראשונה, סה"כ 4 שנים.
אחריות פרימיום מקנה החלפת טלויזיה במקרה של תקלה .
@eagle123
מדובר על תוספת של 3 שנים , סה"כ 4 שנים "שירותי האחזקה הדרושים לפעילותו התקינה של המוצר למשך 3שנים מתום שנת האחריות הראשונה." לא הבנתי למה צריך להוסיף 1700 ש"ח עבור אותה אחריות , אם לא יצליחו לתקן יצטרכו בכל מקרה להחליף טלויזיה , לא ?
·
מדובר על תוספת של 3 שנים , סה"כ 4 שנים "שירותי האחזקה הדרושים לפעילותו התקינה של המוצר למשך 3שנים מתום שנת האחריות הראשונה." לא הבנתי למה צריך להוסיף 1700 ש"ח עבור אותה אחריות , אם לא יצליחו לתקן יצטרכו בכל מקרה להחליף טלויזיה , לא ?
·
·dudis כתב:אבל הם נותנים תוספת של 3 שנים ב 200 ש"ח שזה ביחד 4 שנים אחריות ? מה זה ה1700 ש"ח שהם דורשים כתוספת אחריות ?...
שוב:
סמליין נותנים שנה אחריות בחינם + 3 שנים בתוספת 200 שקל (בכל סוגי הטלויזיות).
אלקטרוניקס פרו (חברה אחרת) מציעים לך תוספת של 3 שנים של אחריות פרטית שלהם תמורת X שקלים.
כשה-X משתנה מטלויזיה לטלויזיה.
לטלויזיה זולה זה יהיה כמה מאות שקלים.
לטלויזיה יקרה אלפי שקלים.
שוב: חברה אחרת. מוצר אחר.
·eagle123 כתב:@mdk_25
·גם האחריות המורחבת ב-200 שקל היא של אלקטרוניקס....(ראה צילום מסך מאתר סמליין)
אני הרחבתי לפרימיום...... בתוספת של 800 שקל.
השאלה אם זה נכון...
אולי ההתקשרות היא באמת מולם (כמו שרשום בהסכם).
אבל מי שקובע את התנאים ואת המחיר, זה ההסכם הנ"ל של סמליין.
לאומת אחריות פרימיום/vip/שקר כלשהו שהיא תחת אלקטרוניקס פרו בלבד.
@mdk_25
לא אמרתי שאתה הנציג שלהם , אני מנסה להבין מה כוללת תוספת האחריות שלהם מעבר למה שסמליין נותנים ,לפני שבאים להתקין לי את הטלויזיה , שאלתי את המוכר והוא אמר שהתוספת של השלוש שנים זה כמו האחריות בשנה הראשונה ,
·
לא אמרתי שאתה הנציג שלהם , אני מנסה להבין מה כוללת תוספת האחריות שלהם מעבר למה שסמליין נותנים ,לפני שבאים להתקין לי את הטלויזיה , שאלתי את המוכר והוא אמר שהתוספת של השלוש שנים זה כמו האחריות בשנה הראשונה ,
·