מגבר אקווה
http://www.aqua-audio.com/head.html
http://www.head-fi.org/forums/showthread.php?t=40475
ו 350$ , לטעמי מחיר יקר בשביל מגבר עם כל כך קצת תוצאות עליו בגוגל
ו 350$ , לטעמי מחיר יקר בשביל מגבר עם כל כך קצת תוצאות עליו בגוגל
לדעתי חבל שאתה שולל , היום שמעתי גם את הNAIM וגם את הHEADBOX וגם את הGRACE . כמובן שהגרייס מדהים אבל לא ריאלי.
אבל גם הNAIM וגם ה BOX לא הותירו עליי רושם טוב כל כך , נשאר לי לשמוע אצל יגאל מפיוז את הMUSICAL FEIDALITY ואת הVINCENT ואז נראה .
אבל גם הNAIM וגם ה BOX לא הותירו עליי רושם טוב כל כך , נשאר לי לשמוע אצל יגאל מפיוז את הMUSICAL FEIDALITY ואת הVINCENT ואז נראה .
וואלה למדתי משהו, יש מדד חדש--> "תוצאות גוגל"kuden כתב:http://www.aqua-audio.com/head.html
ו 350$ , לטעמי מחיר יקר בשביל מגבר עם כל כך קצת תוצאות עליו בגוגל...
ואני תכננתי לשלם ממיטב כספי על רולס רויס אבל !! סובארו קורע אותו ב"תוצאות גוגל"
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
')עם אילו אוזניות אתה בוחן את המגברים?אוריאל כתב:, היום שמעתי גם את הNAIM וגם את הHEADBOX וגם את הGRACE . כמובן שהגרייס מדהים אבל לא ריאלי.
אבל גם הNAIM וגם ה BOX לא הותירו עליי רושם טוב כל כך , נשאר לי לשמוע אצל יגאל מפיוז את הMUSICAL FEIDALITY ואת הVINCENT ואז נראה ....
האם אלו אוזניות שאתה מכיר טוב? אם כן, עם איזו הגברה שמעת אותן עד עתה?
javascript:emoticon('
')
')זה לא מדד של כמות.zy כתב:וואלה למדתי משהו, יש מדד חדש--> "תוצאות גוגל"kuden כתב:http://www.aqua-audio.com/head.html
ו 350$ , לטעמי מחיר יקר בשביל מגבר עם כל כך קצת תוצאות עליו בגוגל...![]()
![]()
ואני תכננתי לשלם ממיטב כספי על רולס רויס אבל !! סובארו קורע אותו ב"תוצאות גוגל"...
כשגוגל בקושי מוצא את החברה והמגבר וגם אז מופיע בערך רק האתר השל החברה זה בד"כ לא אומר משהו טוב . זה אומר שאף אחד לא כתב על המגבר הזה שום דבר בכל הזמן שהוא היה קיים(חוץ מהדף בהד-פי שמשום מה מלא בישראלים P: ) ואף חנות אחרת לא מוכרת אותו וכו'.
נ.ב
אה הרגע שמתי לב לכתובת בתחתית אתר הבית שלהם, זה חברה ישראלית, לא פלא
kuden
הציוד של אקווה הוא פיתוח ובניה של בחור ישראלי בשם אסף שנהג לכתוב כאן בפורום ("דוחף לויתן",כותב גם בפורום הכתום) ,ולכן סביר להניח שלא תימצא הרבה חומר על המגבר שחיפשת ברשת.
לא האזנתי לציוד שלו,אך יש לציין שלבחור ידע מדהים באלקטרוניקה (אתה מוזמן להציץ בשירשורים ישנים יותר...) ומוטו שאומר שתפקידו של המגבר להגביר את האות ללא כל שינויים/עיוותים נוספים ,כך שקרוב לוודאי שהציוד שלו שקוף/ניטראלי מאוד!
נ.ב :אם אני לא טועה,למרטין יש מגבר אוזניות או פונו של אקווה...
הציוד של אקווה הוא פיתוח ובניה של בחור ישראלי בשם אסף שנהג לכתוב כאן בפורום ("דוחף לויתן",כותב גם בפורום הכתום) ,ולכן סביר להניח שלא תימצא הרבה חומר על המגבר שחיפשת ברשת.
לא האזנתי לציוד שלו,אך יש לציין שלבחור ידע מדהים באלקטרוניקה (אתה מוזמן להציץ בשירשורים ישנים יותר...) ומוטו שאומר שתפקידו של המגבר להגביר את האות ללא כל שינויים/עיוותים נוספים ,כך שקרוב לוודאי שהציוד שלו שקוף/ניטראלי מאוד!
נ.ב :אם אני לא טועה,למרטין יש מגבר אוזניות או פונו של אקווה...
! Ride with the wind of change
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
זה שזה מוצר ישראלי לא צריך לשלול אותו מיד.
אסף אכן אדם כשרוני ביותר - ושווה לבדוק את המוצר לגופו.
בהצלחה.
אסף אכן אדם כשרוני ביותר - ושווה לבדוק את המוצר לגופו.
בהצלחה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אני חושב בדיוק ההיפך מנמר בנושא הזה.
את המגבר אוזניות של אקווה רכשתי אחרי השוואות רבות שעשיתי, עבור האוזניות סנהייזר HD600 שלי.
הכי אהבתי את התוצאה שקיבלתי איתם.
אני דווקא רואה ביכולת לדבר עם המתכנן ולשבת איתו ולבקש משהו בדיוק כמו שאני רוצה משהו שדומה יותר לחליפה מידי חייט לעומת קניית חליפה מפולגת....
המגבר מגיע עם 5 שנות אחריות והמטרה שלו זה לא "להישמע טוב" אלא להיות הכי FLAT שאפשר.
האם זה נשמע לך טוב? זה אתה תצטרך להחליט.
כרגע הוא משמש אצלי כקדם מגבר עבור הפטיפון (אחרי פונו סטייג').
לא רואים הרבה תוצאות שלו בגוגל פשוט כי אסף לא רואה בזה "עסק" והוא לא מקדם את זה בשום צורה.
לא פירסומית, לא שיווק בינלאומי בחנויות או מפיצים ככה שהתוצאות היחידות שתמצא זה או כאן, או בתפוז או ב-HEAD-FI מידי ישראלים או איזה גרמני אחד (אם אני לא טועה) שרכש והתלהב.
את המגבר אוזניות של אקווה רכשתי אחרי השוואות רבות שעשיתי, עבור האוזניות סנהייזר HD600 שלי.
הכי אהבתי את התוצאה שקיבלתי איתם.
אני דווקא רואה ביכולת לדבר עם המתכנן ולשבת איתו ולבקש משהו בדיוק כמו שאני רוצה משהו שדומה יותר לחליפה מידי חייט לעומת קניית חליפה מפולגת....
המגבר מגיע עם 5 שנות אחריות והמטרה שלו זה לא "להישמע טוב" אלא להיות הכי FLAT שאפשר.
האם זה נשמע לך טוב? זה אתה תצטרך להחליט.
כרגע הוא משמש אצלי כקדם מגבר עבור הפטיפון (אחרי פונו סטייג').
לא רואים הרבה תוצאות שלו בגוגל פשוט כי אסף לא רואה בזה "עסק" והוא לא מקדם את זה בשום צורה.
לא פירסומית, לא שיווק בינלאומי בחנויות או מפיצים ככה שהתוצאות היחידות שתמצא זה או כאן, או בתפוז או ב-HEAD-FI מידי ישראלים או איזה גרמני אחד (אם אני לא טועה) שרכש והתלהב.
נמר, לא הכזבת אותינמר כתב:1- לא מכיר את המגברים של אקווה {נישמע כמו שם של להקת ברביות}.
2- ידע באלקטרוניקה זהו חלק חשוב אך לא עיקרי בציוד אודיו , צריך גם לדעת מה נישמע טוב ומה לא.
3- למרטין יש מגבר של אקווה ואני בטוח שהוא יכול להגיע לתוצאה טובה בהרבה עם מגבר אחר.
4- אני אף פעם לא ממליץ לרכוש מוצר שאינו מוכר בשוק , אינו מחברה ידועה , גב אמיתי שיתן אחריות כמו חברה גדולה ומנוסה ובעלת נסיון גדול יותר ביצור ציוד אודיו , במחיר הזה לא חסרים פונויים שאני סבור ובטוח שיהיו טובים ממנו משמעותית ואפילו תוכל אי פעם למכור אותם ולא לנסות לשכנע את הקונה הבא שזו אומנם חברה ישראלית אך היא מספיק טובה - דהיינו משהו סחיר יותר.
5- מלבד מרטין ועוד אחד {מישהו מוזר מאוד שאינני זוכר את שמו} שרכש לא מזמן מוצר שלו לא מחזיק סחורה של אקווה {ממה שאני יודע} ולא ראיתי ביקורות עליו מאנשים שהיתנסו בו.
6- אני אישית קורא למוצרים כאלה מסמרים - עלולים להיתקע לך בחדר ולא תמיד בגלל שאתה רוצה אותם אצלך.![]()
אוקצור.
תמשיך הלאה ... לא חסרים מוצרים בשוק , וחבל לרכוש מוצר שאינו מוכח עדיין....
כל מילה נוספת מיותרת (מצידי ומצידך)
יש לציין שלא שמעתי את מגבר האוזניות המדובר ולכן לא יכול להמליץ או לא, כמוך, לעומת מרטין שבדק ודווקא בחר בו.
את דעתך על מכשיר שלא שמעת (לפי דברך) או על איש שאתה מכיר או לא?אני אמרתי את דעתי , ממש לא בשביל לא לאכזב אותך....
כמו שאני (או אתה או כל אחד אחר) לא יכול "להמליץ" על פריט שלא ראה או שמע מעולם, גם אי אפשר "לא להמליץ" על אותו משקל.
נ.ב: אני לא חבר של אסף, פגשתי אותו פעם אחת בלבד במפגש קצר.
כדי לא לדרדר את השרשור, הדבר החשוב היחיד בתחום האודיו הוא לבחון את הציוד "רק" על פי השמיעה של הקונה. כל היתר קשקוש.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
חברים תרגיעו!
אני מכיר את הנפשות הפועלות,
נמר + אסף = "לא כימיה מי יודע מה"
מרטין ואסף לא בקשרים בכלל כבר המון זמן, לא מבין איך בכלל אפשר להאשים את מרטין שהוא לא אובייקטיבי בכלל בתחום הזה.
והמילה האחרונה:
גם לי יש חברים בתחום, וכולם יודעים שהאמת יותר חשובה לי מלקדם את החברות. אם מוצר גרוע, או בינוני, זה מה שאני אכתוב בלי קשר למי מוכר או מייבא אותו (וההיפך!).
מרטין בדיוק אותו דבר. מעולם לא ראיתי אותו כותב משהו שלא היה 100% מה שהוא מאמין.
חבל שבגלל שיש מטענים מהעבר זורקים האשמות לחלוטין לא מבוססות.
אני מכיר את הנפשות הפועלות,
נמר + אסף = "לא כימיה מי יודע מה"
מרטין ואסף לא בקשרים בכלל כבר המון זמן, לא מבין איך בכלל אפשר להאשים את מרטין שהוא לא אובייקטיבי בכלל בתחום הזה.
והמילה האחרונה:
גם לי יש חברים בתחום, וכולם יודעים שהאמת יותר חשובה לי מלקדם את החברות. אם מוצר גרוע, או בינוני, זה מה שאני אכתוב בלי קשר למי מוכר או מייבא אותו (וההיפך!).
מרטין בדיוק אותו דבר. מעולם לא ראיתי אותו כותב משהו שלא היה 100% מה שהוא מאמין.
חבל שבגלל שיש מטענים מהעבר זורקים האשמות לחלוטין לא מבוססות.