מגבר אקווה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
טוב חברה , אני מתנצל אם גרימת השרשור הוציאה פה שלדים שלא היו צריכים לצאת .
דבר שני , אני שומע אותם עם DT880 גרסת 250 אום .
דבר שלישי , אני אשמע הכל ואז נראה .
נמר
לגבי חברות גדולות וקטנות אני חולק עלייך.
פעם אחת כבר עשיתי את השיקול הזה , כשבחרתי (טעות מרה מאוד) את הBNW 604 .
במיוחד שבונה המגבר גר בת"א והוא הרבה יותר נגיש מכל מיני אחרים
דבר שני , אני שומע אותם עם DT880 גרסת 250 אום .
דבר שלישי , אני אשמע הכל ואז נראה .
נמר
לגבי חברות גדולות וקטנות אני חולק עלייך.
פעם אחת כבר עשיתי את השיקול הזה , כשבחרתי (טעות מרה מאוד) את הBNW 604 .
במיוחד שבונה המגבר גר בת"א והוא הרבה יותר נגיש מכל מיני אחרים
אני דוקא כן שמעתי את מגבר האקווה וחשבתי שהוא מצוין יחסית למחירו.
מדוע סתם להשמיץ מוצר? לא אוהב תגיד החסרונות של המוצר ,אבל סתם להגיד לא לקנות,שמעת את המגבר המדובר בכלל?
אני לדוגמא שמעתי את המגבר של naim וחשבתי שהמחיר שלו מוגזם לעומת התמורה,
וזאת למרות שזו חברה מאוד מוכרת ,אולי לפעמים כדאי להסתכן ולקנות לפי האוזניים ולא לפי מה נאמר ע"י זה או אחר ברשת.
רק לידע כללי לא מכיר את אסף ולא פגשתי אותו מעולם,מה שכן מי שקנה ממנו את המגבר היה מאוד מרוצה מהשירות של אסף,וציין שהיה אחלה לקנות ממנו.
מדוע סתם להשמיץ מוצר? לא אוהב תגיד החסרונות של המוצר ,אבל סתם להגיד לא לקנות,שמעת את המגבר המדובר בכלל?
אני לדוגמא שמעתי את המגבר של naim וחשבתי שהמחיר שלו מוגזם לעומת התמורה,
וזאת למרות שזו חברה מאוד מוכרת ,אולי לפעמים כדאי להסתכן ולקנות לפי האוזניים ולא לפי מה נאמר ע"י זה או אחר ברשת.
רק לידע כללי לא מכיר את אסף ולא פגשתי אותו מעולם,מה שכן מי שקנה ממנו את המגבר היה מאוד מרוצה מהשירות של אסף,וציין שהיה אחלה לקנות ממנו.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
דבר נוסף
בלי לכבול את עצמי לתקציב , אני מסופק מאוד בקשר ליכולת של מגברי אוזניות בLEVEL הזה (עד 1500 ש"ח) להגיע לתוצאות שונות וטובות משמעותית אחד מן השני . ולכן יש גם לכלול שיקולי נוחות וכו' כגון : 2 יציאות אוזניות של הHEADBOX שזה יתרון מאוד גדול בשבילי ... שמעתי אצל תומר יפה גם את הBOX וגם את הNAIM עם הספק כח המיוחד שלו וההבדלים היו , אבל לא היו כאלה שלדעתי שווים 4K הבדל . רק בהבדל בינהם אני יכול לקנות זוג אוזניות מעולות . . .
בלי לכבול את עצמי לתקציב , אני מסופק מאוד בקשר ליכולת של מגברי אוזניות בLEVEL הזה (עד 1500 ש"ח) להגיע לתוצאות שונות וטובות משמעותית אחד מן השני . ולכן יש גם לכלול שיקולי נוחות וכו' כגון : 2 יציאות אוזניות של הHEADBOX שזה יתרון מאוד גדול בשבילי ... שמעתי אצל תומר יפה גם את הBOX וגם את הNAIM עם הספק כח המיוחד שלו וההבדלים היו , אבל לא היו כאלה שלדעתי שווים 4K הבדל . רק בהבדל בינהם אני יכול לקנות זוג אוזניות מעולות . . .
אוריאל-
וה GRACE ששמעת "שווים את ההבדל" ?? אם כן תוכל לפרט?
(האם שמעת את המגבר של beyerdynamic שמופיע באתר שלו ?)
אשמח לדיווח אחרי הביקור ב"פיוז" אם יהיה כזה, יש לי את אותן אוזניות, עדיין ללא מגבר.
וה GRACE ששמעת "שווים את ההבדל" ?? אם כן תוכל לפרט?
(האם שמעת את המגבר של beyerdynamic שמופיע באתר שלו ?)
אשמח לדיווח אחרי הביקור ב"פיוז" אם יהיה כזה, יש לי את אותן אוזניות, עדיין ללא מגבר.
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
') javascript:emoticon('
')MartinHSabag כתב: אני דווקא רואה ביכולת לדבר עם המתכנן ולשבת איתו ולבקש משהו בדיוק כמו שאני רוצה משהו שדומה יותר לחליפה מידי חייט לעומת קניית חליפה מפולגת....
המגבר מגיע עם 5 שנות אחריות והמטרה שלו זה לא "להישמע טוב" אלא להיות הכי FLAT שאפשר.
האם זה נשמע לך טוב? זה אתה תצטרך להחליט.
כרגע הוא משמש אצלי כקדם מגבר עבור הפטיפון (אחרי פונו סטייג')....
לגבי החלק הראשון , אני חושב שיש יתרון לקנות מוצר איזוטרי ולקבל את היכולת לשוחח עם
היצרן , יש בזה "מהמיסטוריות "
וזה בהחלט נושא שאפשר לדבר עליו בהרחבה , אני גם סבור שיבואנים מחפשים את האינטימיות הזו מול היצרנים ולכן הם מייבאים ציודים ואני כמובן לא מדבר על חברות המייצרות להמונים .
לגבי החלק השני "והמטרה שלו זה לא "להישמע טוב" אלא להיות הכי FLAT שאפשר" יש לי בעיה קשה מאוד עם החשיבה הזו וכמובן עם יכולות של אותו היצרן להוכיח לי את המשפט .
אני אישית אבחר ע"פ התוצאה אבל בהנחה ששני מוצרים נישמעים זהה , האחד של יצרן ידוע והאחר של יצרן בית איזוטרי , אני אעדיף את היצרן הידוע .
ולפרט , הבעיה שלי עם הסיקורים על מוצרים של דוחף הם שכבר הוכח שקיימת בעיה לגבי האמינות של הסיקורים (לא בטוח שזה שונה מכל מגזין אחר ) אבל עדיין זה מדליק לפחות נורת אזהרה אחת .
אני מציע בכנות , לקחת מכשיר לבדיקה , להתרשם ולאחר מכן לשקול ולקבל את ההחלטה .
אין לפסול מוצר זה רק בגלל הטיעונים שהועלו פה , אבל יש מקום לקחתם בחשבון .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
Eyal_W כתב:[quote="
לגבי החלק השני "והמטרה שלו זה לא "להישמע טוב" אלא להיות הכי FLAT שאפשר" יש לי בעיה קשה מאוד עם החשיבה הזו וכמובן עם יכולות של אותו היצרן להוכיח לי את המשפט .
...
אייל, לדעתי בדיוק להיפך.
את ה flatness של המגבר אין בעיה להוכיח (מדידת סיגנל בכניסה ומדידת סיגנל ביציאה). דווקא הקונספציה של "להישמע יותר טוב" היא יותר חמקמקה והרבה יותר קשה להוכחה, וממילא נתונה תמיד לשיפוט סובייקטיבי.
ד"א - מתי ואיפה הוכח שיש בעייתיות בסיקור המוצרים של אקווה ?
- slavazh
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 593
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
רק ה5 אגורות שלי.
דבר ראשון אני לא יודע כמה ממכם באמת מיתעסקים באוזניות אבל רוב מגברי האוזניות הנפוצים מיוצרים ע"י אנשים "בבית"(RAY SAMUEL XIN CORADA...........) ולא ע"י חברות אלקטרוניקה גדולות. אני אישית לא שמעתי את AQUA שמעתי את גירסת המיני שלו ולא היתלהבתי, מצד שני שמעתי רק דברים טובים על AQUA הגדול.
דבר שני 350 דולר למגבר אוזניות ברמה כזו זה סכום שאכן נהוג בקהילה.
דבר שלישי לגבי הGRACE לדעתי וזו דעתי האישית המחיר שלו מוגזם יש מכשירים שעושים את העבודה ברבע מחיר נכון יש את עיניין הXLR אבל שאלה כמה באמת משתמשים בחיבור הזה בבית.
דבר ראשון אני לא יודע כמה ממכם באמת מיתעסקים באוזניות אבל רוב מגברי האוזניות הנפוצים מיוצרים ע"י אנשים "בבית"(RAY SAMUEL XIN CORADA...........) ולא ע"י חברות אלקטרוניקה גדולות. אני אישית לא שמעתי את AQUA שמעתי את גירסת המיני שלו ולא היתלהבתי, מצד שני שמעתי רק דברים טובים על AQUA הגדול.
דבר שני 350 דולר למגבר אוזניות ברמה כזו זה סכום שאכן נהוג בקהילה.
דבר שלישי לגבי הGRACE לדעתי וזו דעתי האישית המחיר שלו מוגזם יש מכשירים שעושים את העבודה ברבע מחיר נכון יש את עיניין הXLR אבל שאלה כמה באמת משתמשים בחיבור הזה בבית.
"לכולנו שמורה הזכות להביע את דעתנו, אך בדרך כלל דעה היא רק דעה ולא עובדה מוכחת." - דונלד ג' טראמפ.