צ'יטה משלוחים - אני אובד עצות
-
deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
נשלח אלי משלוח מאיביי.
הועבר לפני חמישה ימים לצ'יטה לאספקה אחרי ששוחרר מהמכס בהצלחה.
מאז אני מקבל מהם אימיילים על אספקה, ובכל לילה אימייל שאומר שהם "נכשלו באספקת המוצר".
אני לא מצליח להשיג אותם בטלפון - השארתי להם כ-5 בקשות שיחזרו אלי.
אין שום מענה.
למישהו יש נסיון עם איך אפשר להגיע שם לאיזשהו סוג של שירות כדי שיעזרו לי להבין איפה המשלוח נמצא?
הועבר לפני חמישה ימים לצ'יטה לאספקה אחרי ששוחרר מהמכס בהצלחה.
מאז אני מקבל מהם אימיילים על אספקה, ובכל לילה אימייל שאומר שהם "נכשלו באספקת המוצר".
אני לא מצליח להשיג אותם בטלפון - השארתי להם כ-5 בקשות שיחזרו אלי.
אין שום מענה.
למישהו יש נסיון עם איך אפשר להגיע שם לאיזשהו סוג של שירות כדי שיעזרו לי להבין איפה המשלוח נמצא?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78766
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
מוזר. בדיוק היה לי סיפור איתם. הם מפציצים בסמסים ומעילים. בסופו של דבר תיאמתי דרך הלינק שלהם איסוף במכולת סמוכה לביתי. עבר סבבה.
מספר הטלפון שהם שלחו ממנו היה
+972 2-6542598
מספר הטלפון שהם שלחו ממנו היה
+972 2-6542598
- PayneBack3
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 42 פעמים
אותי הם מפציצים ב SMS, לפחות 6 ביום, ניסיתי להתלונן איכשהו, הכי רחוק שהגעתי זה לצ'אט שאף אחד לא עונה בו,
לאחר שדירגתי בציון לא מחמיא את השליח שעשה פאדיחה קיבלתי את הלינק הבא לצורך תלונה, אולי תוכל להעזר בו:
https://www.cheetahdelivery.co.il/crm/? ... &sub=login
לאחר שדירגתי בציון לא מחמיא את השליח שעשה פאדיחה קיבלתי את הלינק הבא לצורך תלונה, אולי תוכל להעזר בו:
https://www.cheetahdelivery.co.il/crm/? ... &sub=login
-
deleteduser1
-
- חבר ותיק

אחרי שפניתי ללשכת המנכל, הם ניסו לעזור וגילו שהטלפון שלי לא היה נכון במערכות שלהם.
מרגע שהטלפון לא נכון, אין שום דרך ליצור איתם קשר או לקבל סמס מהם.
אפילו לקבל תמיכה (כי הכל אוטומטי) אי אפשר כי המערכת לא מזהה משלוחים שנשלחים אלי.
בפועל אני עדיין מחכה...
מרגע שהטלפון לא נכון, אין שום דרך ליצור איתם קשר או לקבל סמס מהם.
אפילו לקבל תמיכה (כי הכל אוטומטי) אי אפשר כי המערכת לא מזהה משלוחים שנשלחים אלי.
בפועל אני עדיין מחכה...
-
deleteduser1
-
- חבר ותיק

·תודהPayneBack3 כתב:אותי הם מפציצים ב SMS, לפחות 6 ביום, ניסיתי להתלונן איכשהו, הכי רחוק שהגעתי זה לצ'אט שאף אחד לא עונה בו,
https://www.cheetahdelivery.co.il/crm/? ... &sub=login...
ניסיתי מהלינק הזה. אבל בגלל שהטלפון שלי במערכות שלהם לא היה נכון, המערכת לא זיהתה משלוחאלי ולא נתנה לי שום אופציה ליצירת קשר.
מתסכל
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
מהנסיון היחיד שהיה לי איתם במשלוח שנשלח אליי מאמזון הם השאירו עליי רושם של חברה של חאפרים עם מערכת מחשוב של שקל.
אני ואחרים רשמנו בשרשור הנ"ל מה עברנו איתם. בגדול, אם אפשר, עדיף להימנע משילוח איתם לדעתי.
https://www.hometheater.co.il/modules.p ... sc&start=0
אני ואחרים רשמנו בשרשור הנ"ל מה עברנו איתם. בגדול, אם אפשר, עדיף להימנע משילוח איתם לדעתי.
https://www.hometheater.co.il/modules.p ... sc&start=0
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
-
deleteduser1
-
- חבר ותיק

בסוף, אחרי ששלחתי אימייל ללשכת המנכל, עזרה לי העוזרת האישית שלו והחבילה הגיעה אתמול בלילה.
במקביל פניתי גם לאיביי global shipping וגם לחברת המשלוח הבין לאומית amerax כדי להתלונן על צ'יטה.
במקביל פניתי גם לאיביי global shipping וגם לחברת המשלוח הבין לאומית amerax כדי להתלונן על צ'יטה.
- אמיליה12
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- שם מלא: אמיליה ח
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
Re: אימייל של לשכת המנכל
שלום,25/07/2019 17:39eyalron כתב: בסוף, אחרי ששלחתי אימייל ללשכת המנכל, עזרה לי העוזרת האישית שלו והחבילה הגיעה אתמול בלילה.
במקביל פניתי גם לאיביי global shipping וגם לחברת המשלוח הבין לאומית amerax כדי להתלונן על צ'יטה....
קרתה לי תקלה עם חבילה שהועברה דרך צ'יטה, כבר מעל לשבוע שהם לא יכולים לעשות כלום בנידון ועונים בשירות לקוחות רק פעם ביום וגם ללא תשובה מעשית. החבילה דחופה, אשמח לדעת מה האימייל של לשכת המנכל על מנת למצוא את החבילה ולקבלה. אודה להבנה
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אני לא יודע, לי יש חווית שרות מצוינת איתם, כל זמן שהטלפון נכון מקבלים הודעות ומידע החבילות מגיעות לתחנת חלוקת חבילות שלהם ואני אוסף אותן לא שום בעיה בכלל.
קצת מציקים בהודעות לאסוף חבילות מהר מתחנת החלוקה, וזה קצת מציק שיש לך חבילה נוספת אצלם ואתה מחכה לאסוף אותן במרוכז אבל הכל מגיע בלי בעיות או תלונות
בסך הכל ממש נוח
קצת מציקים בהודעות לאסוף חבילות מהר מתחנת החלוקה, וזה קצת מציק שיש לך חבילה נוספת אצלם ואתה מחכה לאסוף אותן במרוכז אבל הכל מגיע בלי בעיות או תלונות
בסך הכל ממש נוח
Re:
איביי בעייתי במשלוחים כי הם משתמשים בחברות ישראליות, זה לא יעזור כלום תתלונן עד שנה הבאה תודעת השירות בארץ לא תשתנה. תאמר תודה בכלל שקיבלת, סמן וי ו שכח.25/07/2019 17:39eyalron כתב: בסוף, אחרי ששלחתי אימייל ללשכת המנכל, עזרה לי העוזרת האישית שלו והחבילה הגיעה אתמול בלילה.
במקביל פניתי גם לאיביי global shipping וגם לחברת המשלוח הבין לאומית amerax כדי להתלונן על צ'יטה....
בפעם הבאה תשתדל להתמקד ב אמזון(ארה"ב או גרמניה), שם מגיע הכל ו בזמן.