צ'יטה משלוחים - אני אובד עצות

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
deleteduser1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1253
שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 181 פעמים

שליחה #1 

נשלח אלי משלוח מאיביי.
הועבר לפני חמישה ימים לצ'יטה לאספקה אחרי ששוחרר מהמכס בהצלחה.
מאז אני מקבל מהם אימיילים על אספקה, ובכל לילה אימייל שאומר שהם "נכשלו באספקת המוצר".
אני לא מצליח להשיג אותם בטלפון - השארתי להם כ-5 בקשות שיחזרו אלי.
אין שום מענה.
למישהו יש נסיון עם איך אפשר להגיע שם לאיזשהו סוג של שירות כדי שיעזרו לי להבין איפה המשלוח נמצא?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78766
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5372 פעמים

שליחה #2 

מוזר. בדיוק היה לי סיפור איתם. הם מפציצים בסמסים ומעילים. בסופו של דבר תיאמתי דרך הלינק שלהם איסוף במכולת סמוכה לביתי. עבר סבבה.

מספר הטלפון שהם שלחו ממנו היה
+972 2-6542598

PayneBack3
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 422
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 42 פעמים

שליחה #3 

אותי הם מפציצים ב SMS, לפחות 6 ביום, ניסיתי להתלונן איכשהו, הכי רחוק שהגעתי זה לצ'אט שאף אחד לא עונה בו,
לאחר שדירגתי בציון לא מחמיא את השליח שעשה פאדיחה קיבלתי את הלינק הבא לצורך תלונה, אולי תוכל להעזר בו:
https://www.cheetahdelivery.co.il/crm/? ... &sub=login

deleteduser1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

אחרי שפניתי ללשכת המנכל, הם ניסו לעזור וגילו שהטלפון שלי לא היה נכון במערכות שלהם.
מרגע שהטלפון לא נכון, אין שום דרך ליצור איתם קשר או לקבל סמס מהם.
אפילו לקבל תמיכה (כי הכל אוטומטי) אי אפשר כי המערכת לא מזהה משלוחים שנשלחים אלי.
בפועל אני עדיין מחכה...

deleteduser1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

PayneBack3 כתב:אותי הם מפציצים ב SMS, לפחות 6 ביום, ניסיתי להתלונן איכשהו, הכי רחוק שהגעתי זה לצ'אט שאף אחד לא עונה בו,
לאחר שדירגתי בציון לא מחמיא את השליח שעשה פאדיחה קיבלתי את הלינק הבא לצורך תלונה, אולי תוכל להעזר בו:
https://www.cheetahdelivery.co.il/crm/? ... &sub=login
...
·תודה
ניסיתי מהלינק הזה. אבל בגלל שהטלפון שלי במערכות שלהם לא היה נכון, המערכת לא זיהתה משלוחאלי ולא נתנה לי שום אופציה ליצירת קשר.
מתסכל

inoam
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
שם מלא: Itai Noam
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #6 

קרא לי גם לא מזמן. הזמנתי מאיביי ולא היה מספר טלפון. לא ניתן להשיג אותם דרך הטלפון. כמעט חזר לשולח. בסוף הגעתי להנהלת חשבונות והפנו אותי לבחור כלשהו.
תנסה 052-6814111 יהודה.

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #7 

מהנסיון היחיד שהיה לי איתם במשלוח שנשלח אליי מאמזון הם השאירו עליי רושם של חברה של חאפרים עם מערכת מחשוב של שקל.
אני ואחרים רשמנו בשרשור הנ"ל מה עברנו איתם. בגדול, אם אפשר, עדיף להימנע משילוח איתם לדעתי.
https://www.hometheater.co.il/modules.p ... sc&start=0
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

deleteduser1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

בסוף, אחרי ששלחתי אימייל ללשכת המנכל, עזרה לי העוזרת האישית שלו והחבילה הגיעה אתמול בלילה.
במקביל פניתי גם לאיביי global shipping וגם לחברת המשלוח הבין לאומית amerax כדי להתלונן על צ'יטה.

אמיליה12
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
שם מלא: אמיליה ח
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

Re: אימייל של לשכת המנכל

שליחה #9 

25/07/2019 17:39  
eyalron כתב:
בסוף, אחרי ששלחתי אימייל ללשכת המנכל, עזרה לי העוזרת האישית שלו והחבילה הגיעה אתמול בלילה.
במקביל פניתי גם לאיביי global shipping וגם לחברת המשלוח הבין לאומית amerax כדי להתלונן על צ'יטה.
...
שלום,
קרתה לי תקלה עם חבילה שהועברה דרך צ'יטה, כבר מעל לשבוע שהם לא יכולים לעשות כלום בנידון ועונים בשירות לקוחות רק פעם ביום וגם ללא תשובה מעשית. החבילה דחופה, אשמח לדעת מה האימייל של לשכת המנכל על מנת למצוא את החבילה ולקבלה. אודה להבנה

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3628
נתן תודות: 144 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #10 

אני לא יודע, לי יש חווית שרות מצוינת איתם, כל זמן שהטלפון נכון מקבלים הודעות ומידע החבילות מגיעות לתחנת חלוקת חבילות שלהם ואני אוסף אותן לא שום בעיה בכלל.
קצת מציקים בהודעות לאסוף חבילות מהר מתחנת החלוקה, וזה קצת מציק שיש לך חבילה נוספת אצלם ואתה מחכה לאסוף אותן במרוכז אבל הכל מגיע בלי בעיות או תלונות
בסך הכל ממש נוח

Moshe984
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1501
נתן תודות: 353 פעמים
קיבל תודות: 254 פעמים

Re:

שליחה #11 

25/07/2019 17:39  
eyalron כתב:
...
איביי בעייתי במשלוחים כי הם משתמשים בחברות ישראליות, זה לא יעזור כלום תתלונן עד שנה הבאה תודעת השירות בארץ לא תשתנה. תאמר תודה בכלל שקיבלת, סמן וי ו שכח.
בפעם הבאה תשתדל להתמקד ב אמזון(ארה"ב או גרמניה), שם מגיע הכל ו בזמן.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”