Xiaomi mi box s מקרטע בתוכן 4k
קניתי לפני שבוע את השיאומי החדש אין מה להגיד מבחינת נוחות הוא מושלם אבל יש לי בעיה בסרטי 4k blue ray מלאים, אני מוריד מהרשת סרטים יחסית כבדים סביבות ה80 ג’יגה וכשאני מריץ בVlc מתחיל תקיעות ותמונה לא חלקה...
יש אפשרות להתגבר על זה איכשהוא?אולי אפליקציה אחרת?
איזה סטרימר אחר יריץ את זה ברמה גבוהה?
יש אפשרות להתגבר על זה איכשהוא?אולי אפליקציה אחרת?
איזה סטרימר אחר יריץ את זה ברמה גבוהה?
אתה מנגן מהרשת או מקומי? WiFi או רשת קווית?
יש לי Xiaomi Mi Box, והוא מנגן תוכן 4K טוב בחיבור קווי, אבל כאשר ניסיתי WiFi היו הרבה תקיעות.
אם אתה חושד במכשיר אז תנסה לנגן מ-USB ולראות אם זה פותר את התקיעות. אם כן, אז הבעייה היא במהירות הרשת שלך. אם לא, אז יש בעייה במכשיר (כי אצלי, כאמור, זה בסדר). תנסה לנתק אותו מהחשמל ולחבר חזרה.
יש לי Xiaomi Mi Box, והוא מנגן תוכן 4K טוב בחיבור קווי, אבל כאשר ניסיתי WiFi היו הרבה תקיעות.
אם אתה חושד במכשיר אז תנסה לנגן מ-USB ולראות אם זה פותר את התקיעות. אם כן, אז הבעייה היא במהירות הרשת שלך. אם לא, אז יש בעייה במכשיר (כי אצלי, כאמור, זה בסדר). תנסה לנתק אותו מהחשמל ולחבר חזרה.
מנגן סרטים דרך כונן חיצוני שאני מוריד במחשב סרטי 4k Blu-ray מלאים, מנגן באפליקצית VLC
,בנטפליקס אין בעיה הכל חלק גם 4k אפילו סרטי 4k שאני מוריד מהמחשב שיחסית לא גדולים סביב ה40 ג’יגה גם אין תקיעות והכל חלק הבעיה מופיעה בעיקר בסרטים מלאים של 80 ג’יגה
איזה אפליקציה עדיפה לנגן את הסרטים?
,בנטפליקס אין בעיה הכל חלק גם 4k אפילו סרטי 4k שאני מוריד מהמחשב שיחסית לא גדולים סביב ה40 ג’יגה גם אין תקיעות והכל חלק הבעיה מופיעה בעיקר בסרטים מלאים של 80 ג’יגה
איזה אפליקציה עדיפה לנגן את הסרטים?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1149 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
צריך לזכור שאפל TV לא מאפשר סתם ככה לחבר כונן חיצוני ולנגן את התכנים:
https://www.hometheater.co.il/article08467.html
https://www.hometheater.co.il/article08467.html
- oris74
- חבר במועדון HT