Xiaomi mi box s מקרטע בתוכן 4k
-
dor123
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 352
קניתי לפני שבוע את השיאומי החדש אין מה להגיד מבחינת נוחות הוא מושלם אבל יש לי בעיה בסרטי 4k blue ray מלאים, אני מוריד מהרשת סרטים יחסית כבדים סביבות ה80 ג’יגה וכשאני מריץ בVlc מתחיל תקיעות ותמונה לא חלקה...
יש אפשרות להתגבר על זה איכשהוא?אולי אפליקציה אחרת?
איזה סטרימר אחר יריץ את זה ברמה גבוהה?
יש אפשרות להתגבר על זה איכשהוא?אולי אפליקציה אחרת?
איזה סטרימר אחר יריץ את זה ברמה גבוהה?
- beltar
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 354
אתה מנגן מהרשת או מקומי? WiFi או רשת קווית?
יש לי Xiaomi Mi Box, והוא מנגן תוכן 4K טוב בחיבור קווי, אבל כאשר ניסיתי WiFi היו הרבה תקיעות.
אם אתה חושד במכשיר אז תנסה לנגן מ-USB ולראות אם זה פותר את התקיעות. אם כן, אז הבעייה היא במהירות הרשת שלך. אם לא, אז יש בעייה במכשיר (כי אצלי, כאמור, זה בסדר). תנסה לנתק אותו מהחשמל ולחבר חזרה.
יש לי Xiaomi Mi Box, והוא מנגן תוכן 4K טוב בחיבור קווי, אבל כאשר ניסיתי WiFi היו הרבה תקיעות.
אם אתה חושד במכשיר אז תנסה לנגן מ-USB ולראות אם זה פותר את התקיעות. אם כן, אז הבעייה היא במהירות הרשת שלך. אם לא, אז יש בעייה במכשיר (כי אצלי, כאמור, זה בסדר). תנסה לנתק אותו מהחשמל ולחבר חזרה.
-
dor123
-
- חבר פעיל מאוד

מנגן סרטים דרך כונן חיצוני שאני מוריד במחשב סרטי 4k Blu-ray מלאים, מנגן באפליקצית VLC
,בנטפליקס אין בעיה הכל חלק גם 4k אפילו סרטי 4k שאני מוריד מהמחשב שיחסית לא גדולים סביב ה40 ג’יגה גם אין תקיעות והכל חלק הבעיה מופיעה בעיקר בסרטים מלאים של 80 ג’יגה
איזה אפליקציה עדיפה לנגן את הסרטים?
,בנטפליקס אין בעיה הכל חלק גם 4k אפילו סרטי 4k שאני מוריד מהמחשב שיחסית לא גדולים סביב ה40 ג’יגה גם אין תקיעות והכל חלק הבעיה מופיעה בעיקר בסרטים מלאים של 80 ג’יגה
איזה אפליקציה עדיפה לנגן את הסרטים?
- beltar
-
- חבר פעיל מאוד

אני משתמש בקודי. תנסה, אולי הוא עובד יותר טוב מ-VLC.
אם לא אז כנראה שהקבצים שלך באמת גדולים מדי בשביל ה-Mi Box. הסטרימר Nvidia Shield נחשב להכי חזק באנדרויד, וה-Apple TV גם חזק מאוד (אבל הוא לא אנדרויד).
אם לא אז כנראה שהקבצים שלך באמת גדולים מדי בשביל ה-Mi Box. הסטרימר Nvidia Shield נחשב להכי חזק באנדרויד, וה-Apple TV גם חזק מאוד (אבל הוא לא אנדרויד).
-
dor123
-
- חבר פעיל מאוד

חשבתי לקנות את הApple tv מה היתרונות של הNvidia על Apple? בהנחה שאני משאיר גם את השיאומי לאנדרואיד
- beltar
-
- חבר פעיל מאוד

לדעתי Apple TV הוא הסטרימר הכי טוב שיש, ו-Nvidia Shield השני הכי טוב. אם אתה לא צריך להריץ אפליקציות אנדרויד (כי אתה שומר את ה-Mi Box) אז עדיף לך לקחת את ה-Apple TV בתור סטרימר שני.
-
dor123
-
- חבר פעיל מאוד

@beltar
·איזה דגם מומלץ עדיף?
ראיתי שיש גם דור 4 ואם אני משתמש בכונן חיצוני יש הבדל בין ה32GB ל64GB?
·איזה דגם מומלץ עדיף?
ראיתי שיש גם דור 4 ואם אני משתמש בכונן חיצוני יש הבדל בין ה32GB ל64GB?
- beltar
-
- חבר פעיל מאוד

רק הדגם החדש תומך ב-4K.
לא יודע לגבי כמות הזיכרון במכשיר.
לא יודע לגבי כמות הזיכרון במכשיר.
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9467
- שם מלא: אורי
צריך לזכור שאפל TV לא מאפשר סתם ככה לחבר כונן חיצוני ולנגן את התכנים:
https://www.hometheater.co.il/article08467.html
https://www.hometheater.co.il/article08467.html
-
dor123
-
- חבר פעיל מאוד

@oris74
·מבחינתי זה דיל בריקר, לא הצלחתי להבין מהביקורת אם יש אפשרות לחבר כונן חיצוני בUSB?
·מבחינתי זה דיל בריקר, לא הצלחתי להבין מהביקורת אם יש אפשרות לחבר כונן חיצוני בUSB?
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9467
- שם מלא: אורי
אי אפשר - זו מגבלה של אפל TV
- Ran_K
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 148
גם לי הייתה בעיה כזאת הדיוק בסרטים כאלה של 40+ ג'יגה.
ניגון דרך קודי עזר קצת אבל עדיין לא מושלם.
סטרימר של nivida shield מריץ את אותם קבצים בלי למצמץ בכלל.
ניגון דרך קודי עזר קצת אבל עדיין לא מושלם.
סטרימר של nivida shield מריץ את אותם קבצים בלי למצמץ בכלל.
-
dor123
-
- חבר פעיל מאוד

כרגע מתלבט בין הApple tv לבין הNvidia העדיפות שלי היא לאפל אבל מכייון שאיi לאפל תמיכה בדיסק חיצוני ויש לי בעיה מהירות ברשת הביתית כך שאם לא אצליח לסדר אותה כנראה שאלך על הNvidia