וחשבתי לקבל טיפת אנושיות מח.י
אז קיבלתי לפני חודש את הטלויזיה שאמורה להיות איכותית 65 sk8500.
אין מה להגיד תמונה יפה בכל מצב צפייה, אבל רק ורק כשצופים בכדורגל יש פסים אנכיים חצי שקופים שהורסים את כל החוויה, אז אמרתי בטח כבל HDMI לא תקין, נחליף ונראה מה יהיה. במידה ולא יסתדר אחליף אותה במסגרת ה90 יום כשקונים באינטרנט.
קראתי לחבר שיעזור לי להזיז את הטלויזיה מהקיר כי הקוברה סגורה מאחוריה
לתדהמתנו כשהדלקנו ראינו סדק פנימי גדול בצד העליון של המסך.
לגמרי כשל בטלויזיה. קורה. אחד ל.. אבל קורה.
בשירות של ח.י אין עם מי לדבר, אטומים ולא מוכנים לשמוע.
כשהסברתי לנציגה ה'בכירה' שהפסים היו לפני הופעת הסדק היא ביטלה אותי בזלזולמואמרה שזה בגלל מכה.
אז מבחינתם הטלויזיה לפח וחסל.
אין מה להגיד בהחלט תעודת עניות לח.י
אני כבר אובד עצות, מה אתם הייתם עושים בסיטואציה כזו?
אין מה להגיד תמונה יפה בכל מצב צפייה, אבל רק ורק כשצופים בכדורגל יש פסים אנכיים חצי שקופים שהורסים את כל החוויה, אז אמרתי בטח כבל HDMI לא תקין, נחליף ונראה מה יהיה. במידה ולא יסתדר אחליף אותה במסגרת ה90 יום כשקונים באינטרנט.
קראתי לחבר שיעזור לי להזיז את הטלויזיה מהקיר כי הקוברה סגורה מאחוריה
לתדהמתנו כשהדלקנו ראינו סדק פנימי גדול בצד העליון של המסך.
לגמרי כשל בטלויזיה. קורה. אחד ל.. אבל קורה.
בשירות של ח.י אין עם מי לדבר, אטומים ולא מוכנים לשמוע.
כשהסברתי לנציגה ה'בכירה' שהפסים היו לפני הופעת הסדק היא ביטלה אותי בזלזולמואמרה שזה בגלל מכה.
אז מבחינתם הטלויזיה לפח וחסל.
אין מה להגיד בהחלט תעודת עניות לח.י
אני כבר אובד עצות, מה אתם הייתם עושים בסיטואציה כזו?
הבעיה כאן מתחילה בזה שאתה בכלל חושב שהטלויזיה הזאת איכותית... נעזוב לרגע שאיכות הבניה ואמינות של LG גובל במדבקה, לפחות למסכי ה LCD. נעזוב שאיכות של מסך כזה טובה אולי בתור מסך תצוגת שעות המראה ונחיתה בשדה תעופה בגלל איכות הגרועה של פאנל IPS עם שחורים שנראים אפורים, עננות, ומלא ארטיפקטים כמו הפסים שאתה מתאר, שלא מהווים תקלה אלא זה מה שהמסך מסוגל להפיק, בעיקר עם מעבד התמונה הירוד שלו.
לגבי הסדק, סביר להניח שנגרם בזמן הנסיון להסיר אותה מהקיר (מי התקין אותה?), וכאן בלי קשר לפעולה לא נכונה שעשית בהתקנה או הסרה, נכנס הפקטור של בניה ירודה של מסכי LG שאינם מסדרת המוצר שבו הם משקיעים יותר - אולד (אם כי שם יש את בעיית הצבירה וסכנת הצריבה). בלי קשר, מכל היבואנים כמו של סוני וסמסונג שעושים שימוש בשירות עבריינתי של אלקטרוניקס פרו, השירות של חי דווקא טוב ואמין יאמר לזכותם. אבל שוב, זה נכון בעיקר עבור מסכי ה OLED ששם גם אם יצרב, הם יחליפו במסגרת האחריות בלי בעיות.
לדעתי לאחרונה חי הפסיקו להיות לארג'ים ונחמדים בהחלפות מסכים, כי הרבה מנצלים את זה, וזה כבר לא משתלם להם.
עכשיו לבעיה שלך, אם לא תעדת את המסך לפני ותוך כדי הנסיון להסיר מהקיר, אז אין ל הרבה מה לעשות, מלבד ללמוד לקח. להבא תשקול לעשות סקר ולהתייעץ לפני שאתה ממהר לקבל המלצה מאיזה מוכר עם כרס במחסני חשמל ולרכוש מסך כזה. אתה כמובן יכול לנסות לערב את LG העולמית, אולי הם יוכלו לעזור. גם שיימינג לחברת חי כאן ובעמוד הפייסבוק שלהם לפעמים עוזר...
אם המסך הותקן עי שירות חי אז אולי תוכל לשכנע אותם שההתקנה הייתה לקויה (חיזוק ייתר של ברגים יכול לגרום נזק בזמן נסיון פירוק במסכים אלו שאין להם מסגרת חיזוג והגנה מתכתית המפרידה את הפאנל מהברגים, כמו בסוני).
בנתיים, מציע שתעלה תמונות של הסדק וגם תופעת הפסים.
בהצלחה.
לגבי הסדק, סביר להניח שנגרם בזמן הנסיון להסיר אותה מהקיר (מי התקין אותה?), וכאן בלי קשר לפעולה לא נכונה שעשית בהתקנה או הסרה, נכנס הפקטור של בניה ירודה של מסכי LG שאינם מסדרת המוצר שבו הם משקיעים יותר - אולד (אם כי שם יש את בעיית הצבירה וסכנת הצריבה). בלי קשר, מכל היבואנים כמו של סוני וסמסונג שעושים שימוש בשירות עבריינתי של אלקטרוניקס פרו, השירות של חי דווקא טוב ואמין יאמר לזכותם. אבל שוב, זה נכון בעיקר עבור מסכי ה OLED ששם גם אם יצרב, הם יחליפו במסגרת האחריות בלי בעיות.
לדעתי לאחרונה חי הפסיקו להיות לארג'ים ונחמדים בהחלפות מסכים, כי הרבה מנצלים את זה, וזה כבר לא משתלם להם.
עכשיו לבעיה שלך, אם לא תעדת את המסך לפני ותוך כדי הנסיון להסיר מהקיר, אז אין ל הרבה מה לעשות, מלבד ללמוד לקח. להבא תשקול לעשות סקר ולהתייעץ לפני שאתה ממהר לקבל המלצה מאיזה מוכר עם כרס במחסני חשמל ולרכוש מסך כזה. אתה כמובן יכול לנסות לערב את LG העולמית, אולי הם יוכלו לעזור. גם שיימינג לחברת חי כאן ובעמוד הפייסבוק שלהם לפעמים עוזר...
אם המסך הותקן עי שירות חי אז אולי תוכל לשכנע אותם שההתקנה הייתה לקויה (חיזוק ייתר של ברגים יכול לגרום נזק בזמן נסיון פירוק במסכים אלו שאין להם מסגרת חיזוג והגנה מתכתית המפרידה את הפאנל מהברגים, כמו בסוני).
בנתיים, מציע שתעלה תמונות של הסדק וגם תופעת הפסים.
בהצלחה.
ציון 80 בrtings קצת סותר את המחשבה שלך על הטלויזיה.
אין טלוויזיה מושלמתט ובטווח המחיר הזה אין הרבה אופציות.. או זה או nu8000 שגםצלה יש בעיות.
ההתקנה בוצעה ע"י מתקין מטעמם.
שבוע הבא יגיע טכנאי, אעלה בפניו את את כל הבעיות ואקווה שהוא יושיע.
אין טלוויזיה מושלמתט ובטווח המחיר הזה אין הרבה אופציות.. או זה או nu8000 שגםצלה יש בעיות.
ההתקנה בוצעה ע"י מתקין מטעמם.
שבוע הבא יגיע טכנאי, אעלה בפניו את את כל הבעיות ואקווה שהוא יושיע.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
שבר בפנל יכול להגרם ממספר סיבות
1. פגם ביצור - נדיר... אבל התופעה בהחלט אפשרית
2. התקנה לקוייה שמייצרת עומס על הפנל וגורמת בסופו של יום לשבר
3. פגיעה פיזית שנגרמת במתכוון או שלא במתכוון ע"י המשתמש.
היות והארוע התרחש בנכשיר חדש יחסית ומיד לאחר הסרה מהקיר רוב הסיכוי שאתה גרמת לנזק.
תמיד קיים סיכוי שההתקנה היתה לקויה או פגם סמוי ביצור שהתפתח לסדק אבל להוכיח את זה יהיה בלתי אפשרי.
אני מקווה שהיבואן יבוא לקראתך בעלות תיקון, החלפה או רכישה, אבל עם כל הצער והכאב אין לו את חובה לעשות זאת.
1. פגם ביצור - נדיר... אבל התופעה בהחלט אפשרית
2. התקנה לקוייה שמייצרת עומס על הפנל וגורמת בסופו של יום לשבר
3. פגיעה פיזית שנגרמת במתכוון או שלא במתכוון ע"י המשתמש.
היות והארוע התרחש בנכשיר חדש יחסית ומיד לאחר הסרה מהקיר רוב הסיכוי שאתה גרמת לנזק.
תמיד קיים סיכוי שההתקנה היתה לקויה או פגם סמוי ביצור שהתפתח לסדק אבל להוכיח את זה יהיה בלתי אפשרי.
אני מקווה שהיבואן יבוא לקראתך בעלות תיקון, החלפה או רכישה, אבל עם כל הצער והכאב אין לו את חובה לעשות זאת.
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1577
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים
יאללה אמאזון ...
רק תגיע לארץ ותעשה פה בית ספר של שרות.
בית ספר של מחירים.
בית ספר לרכישות .
בית ספר ללשמוע את הלקוח.
רק תגיע לארץ ותעשה פה בית ספר של שרות.
בית ספר של מחירים.
בית ספר לרכישות .
בית ספר ללשמוע את הלקוח.
@yanking
·
יש פה פורום בחסות LG:
https://www.hometheater.co.il/forum108
תרשום את ההודעה שלך שם, יותר סיכוי שמישהו מהחברה יראה את ההודעה שלך ויעשה משהו בנידון.
·
יש פה פורום בחסות LG:
https://www.hometheater.co.il/forum108
תרשום את ההודעה שלך שם, יותר סיכוי שמישהו מהחברה יראה את ההודעה שלך ויעשה משהו בנידון.
- ahersko
- חבר מביא חבר

אמזון מתאימה לאנשים עם תרבות צריכה אחרת, היא לא תשרוד פה כמו חברות אמריקאיות אחרות שהבינו את נפלאות הקהל הישראלי, אני יודע שזה יפגע בחלק מכם וכולם יקפצו עלי, אבל בלב...אתם יודעים שאני 'קצת' צודק.
בנאדם בארה"ב ששבר את המכשיר שלו לא מבקש החלפה
כנראה שהיתה בארץ הקודש חברה כזאת שקוראים לה ח.י וגם לה נשבר מלתת שרות טוב שמנוצל לרעה כי בסופו של יום זה או לתת שרות או למכור בזול ובעולם שלנו הקהל מחפש זול.
אגב... למי שמוכן לשלם יותר, יתכבד ויבטח את מוצרי החשמל בביתו כנגד שבר.
כנראה שהיתה בארץ הקודש חברה כזאת שקוראים לה ח.י וגם לה נשבר מלתת שרות טוב שמנוצל לרעה כי בסופו של יום זה או לתת שרות או למכור בזול ובעולם שלנו הקהל מחפש זול.
אגב... למי שמוכן לשלם יותר, יתכבד ויבטח את מוצרי החשמל בביתו כנגד שבר.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@mdk_25
·
ההודעה שלו לא קשורה ל-OLED.
@ahersko
.
זה לא קשור לרצונותיה של ח.י. LG העולמית לא מכסה נזק פיסי, ולכן בכדי להחליף טלוויזיה עם נזק פיסי ח.י. תצטרך להוציא את העלות המלאה מכיסה.
·
ההודעה שלו לא קשורה ל-OLED.
@ahersko
.
זה לא קשור לרצונותיה של ח.י. LG העולמית לא מכסה נזק פיסי, ולכן בכדי להחליף טלוויזיה עם נזק פיסי ח.י. תצטרך להוציא את העלות המלאה מכיסה.
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 961
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
לא הבנתי את הקטע של "אנושיות" בכותרת, מזכיר לי את המערכונים של הפילוסים מארץ נהדרת: "אני פונה אל הלב שלך...".
כנראה לא עולה כסף לנסות (שיטת מצליח) אבל זה פוגע ברמת השירות שניתנת לכלל האנשים. כנ"ל לנסוע בנתיב השמאלי ולחסום אותו.
אין ספק שזה מבאס וכואב הלב ברמות אבל אם נגרם שבר היצרן לא מכסה את המוצר באחריות, יש הבדלים גדולים בין אחריות לביטוח (ואחד מהם הוא שביטוח עולה כסף). אם רוצים לממש אחריות אז אחד התנאים הוא לשמור שלא יהיה נזק פיזי. לכן לא ברור לי כאן ה50% השמצה שיש בפוסט הזה, זה סתם פוגע בכולם. וההמלצה כאן לעשות שימינג כפתרון אפשרי היא לדעתי מגעילה ומייצגת מוסר נמוך מאוד.
מה אני אגיד, אני מתבאס בשביל YANKING על מה שקרה אבל לגמרי מבין את ח.י. וגם אני , כמו שרמזו כאן אחרים, מעדיף מחיר זול והוגן על לשלם 300 שקל לסלקום בחודש ולקבל פאר ושירות VIP חמישה כוכבים במרכזי השירות שלהם (10 שנים אחרי, אף אחד לא מתייחס אלי כמו מלך מכובד, אבל אני משלם 30 שקל בלבד).
כנראה לא עולה כסף לנסות (שיטת מצליח) אבל זה פוגע ברמת השירות שניתנת לכלל האנשים. כנ"ל לנסוע בנתיב השמאלי ולחסום אותו.
אין ספק שזה מבאס וכואב הלב ברמות אבל אם נגרם שבר היצרן לא מכסה את המוצר באחריות, יש הבדלים גדולים בין אחריות לביטוח (ואחד מהם הוא שביטוח עולה כסף). אם רוצים לממש אחריות אז אחד התנאים הוא לשמור שלא יהיה נזק פיזי. לכן לא ברור לי כאן ה50% השמצה שיש בפוסט הזה, זה סתם פוגע בכולם. וההמלצה כאן לעשות שימינג כפתרון אפשרי היא לדעתי מגעילה ומייצגת מוסר נמוך מאוד.
מה אני אגיד, אני מתבאס בשביל YANKING על מה שקרה אבל לגמרי מבין את ח.י. וגם אני , כמו שרמזו כאן אחרים, מעדיף מחיר זול והוגן על לשלם 300 שקל לסלקום בחודש ולקבל פאר ושירות VIP חמישה כוכבים במרכזי השירות שלהם (10 שנים אחרי, אף אחד לא מתייחס אלי כמו מלך מכובד, אבל אני משלם 30 שקל בלבד).
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000
·ahersko כתב:אמזון מתאימה לאנשים עם תרבות צריכה אחרת, היא לא תשרוד פה כמו חברות אמריקאיות אחרות שהבינו את נפלאות הקהל הישראלי, אני יודע שזה יפגע בחלק מכם וכולם יקפצו עלי, אבל בלב...אתם יודעים שאני 'קצת' צודק.
אגב... למי שמוכן לשלם יותר, יתכבד ויבטח את מוצרי החשמל בביתו כנגד שבר....
זהמה שאמרתי.חי התחילו עם מדניות כמעט אמזונית ומתחשבת. החליפו כל מסך שהמשתמש התלונן על כתם בקושי נראה או פקסל שרוף. הם לאחרונה עשו חישוב מסלול מחדש לאור הניצול של הישראלים. כרגע למיטב הסנתי משיחה עם בעל חנות גדולה, הם ממשיכים להיות מתחשבים רק בליין האולד, וגם שם זה בעיקר ב 65 אינטש ומעלה. אני מסין אותם. הנה דוגמה כאן שלקוח גרם לשבר בזמן שניסה לפרק מסך מהקיר ומתלונן שלא מקבל חמלה מהשירות...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
לא מבין מה הקשר פה לדיון על נותן השירות.
בין אם היתה למסך בעיה כלשהי או לא לפני שהוא נשבר לא משנה שום דבר, כי ברגע שיש נזק עקב פעולות הלקוח, לנותן השירות אין מה לעשות עם זה.
בין אם היתה למסך בעיה כלשהי או לא לפני שהוא נשבר לא משנה שום דבר, כי ברגע שיש נזק עקב פעולות הלקוח, לנותן השירות אין מה לעשות עם זה.
- ahersko
- חבר מביא חבר

·TheCoolest כתב: @ahersko
.
זה לא קשור לרצונותיה של ח.י. LG העולמית לא מכסה נזק פיסי, ולכן בכדי להחליף טלוויזיה עם נזק פיסי ח.י. תצטרך להוציא את העלות המלאה מכיסה....
אני לגמרי מסכים איתך וניצול לרעה של מדיניות ההחזרות בסופו של דבר תעלה לנו יותר עקב יקור המוצרים.
מצד שני במקרה דומה בחברה מתחרה, לאחר דין ודברים נתנו הנחה קטנה על מכשיר חדש.
בפן השיווקי הייתי מוכר לו מוצר חדש במחיר עלות למען ההרגשה הטובה או לחילופין מציע לו מוצר מתצוגה או מהחזרה בהנחה משמעותית.
בסופו של דבר, אפשר להגיע לאיזה הסדר של רצון טוב גם בלי שהיבואן יפסיד כסף שהוא לא אמור להפסיד והלקוח יצא בהרגשה של באו לקראתו. זה הכל
בשפה שלי קוראים לזה, זה נהנה וזה לא חסר.
לכל החכמולוגים פה הייתי רוצה לדעת אם אתם הייתם מבליגים וקונים עוד טלויזיה חדשה אם זה היה קורה לכם .
להוריד טלויזיה מהקיר ולקבל סדק קורה אחד לכמעט ואף פעם אז בטוח שיש כשל בבנייה שלה או בחיזוק שלה.
הטיעון שח.י הפסיקו להיות לארג׳ים לא אמור לעניין אותי. קיבלתי מוצר לא טוב וזכותי שיחליפו לי.
להזכירכם לא מדובר פה על משהו שהחברה תפשוט את הרגל בגללו
להוריד טלויזיה מהקיר ולקבל סדק קורה אחד לכמעט ואף פעם אז בטוח שיש כשל בבנייה שלה או בחיזוק שלה.
הטיעון שח.י הפסיקו להיות לארג׳ים לא אמור לעניין אותי. קיבלתי מוצר לא טוב וזכותי שיחליפו לי.
להזכירכם לא מדובר פה על משהו שהחברה תפשוט את הרגל בגללו
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אני מסכים שלהוריד את הטלוויזיה מהקיר לא אמור לגרום לנזק, אבל יכול להיות שעשית משהו שגרם לסדק, כמובן שלא בכוונה. עכשיו לעולם כבר לא נדע.
זה לא קשור ללהיות לארג'ים או לא. הם לא מחליפים מסכים על דעת עצמם, הם מחליפים מסכים על תקלות שהיצרן מכסה. ואין אחריות על שבר פנימי.
זה לא קשור ללהיות לארג'ים או לא. הם לא מחליפים מסכים על דעת עצמם, הם מחליפים מסכים על תקלות שהיצרן מכסה. ואין אחריות על שבר פנימי.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@shmizan
·
הקווים האנכיים שפותח השרשור דיבר עליהם נקראים DSE, וזה לא משהו חדש או ייחודי.
בד"כ במסכים עם FALD זה יותר נפוץ.
יכול להיות שמגיעה לו החלפה על הקווים האנכיים, אבל אם המסך שבור, אז על מה יחליפו לו?
·
הקווים האנכיים שפותח השרשור דיבר עליהם נקראים DSE, וזה לא משהו חדש או ייחודי.
בד"כ במסכים עם FALD זה יותר נפוץ.
יכול להיות שמגיעה לו החלפה על הקווים האנכיים, אבל אם המסך שבור, אז על מה יחליפו לו?
- ahersko
- חבר מביא חבר

·yanking כתב:לכל החכמולוגים פה הייתי רוצה לדעת אם אתם הייתם מבליגים...
שאלת את דעת הפורום
קיבלת תשובות אובייקטיביות שלא אהבת לשמע
ואז אנחנו חכמולוגים?
מכאן שמורה לך הדרך לבית המשפט, אם השופט יאמין לך או לא... מי אנחנו שנשפט.
שיהיה בהצלחה
- Evil-u
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1376
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
בתור אחד שעבד לפני כמה שנים במשך כמה שנים, בתחום ועם לקוחות, אני בהחלט יכול להבין אותם.
לישראלים יש יכולת על אנושית לעשות לעצמם היפנוזה שתשכיח מעצמם את העובדה שהם שברו את המוצר ולהתחיל להכנס למצב מסכן ודומע.
בעוד זה מאוד מרשים אתה לומד לזהות את החרטא הזו בערך ביום השני של העבודה שלך.
שוב, אני לא אומר לרגע שזה המקרה פה אבל יהיה לך מאוד קשה עד בלתי אפשרי להוכיח שלא אתה שברת את המסך בעת הסרתו מהקיר.
לישראלים יש יכולת על אנושית לעשות לעצמם היפנוזה שתשכיח מעצמם את העובדה שהם שברו את המוצר ולהתחיל להכנס למצב מסכן ודומע.
בעוד זה מאוד מרשים אתה לומד לזהות את החרטא הזו בערך ביום השני של העבודה שלך.
שוב, אני לא אומר לרגע שזה המקרה פה אבל יהיה לך מאוד קשה עד בלתי אפשרי להוכיח שלא אתה שברת את המסך בעת הסרתו מהקיר.
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 961
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
EVIL U,yanking כתב:...בטוח שיש כשל בבנייה שלה או בחיזוק שלה ... \
...הטיעון שח.י ... לא אמור לעניין אותי...\ ... זכותי שיחליפו לי... \...
לא כלכך הבנתי אותך, אני מניח שהתכוונת לדברים האלה?!
גם לי נשמע מוזר טיפה הקטע על זיהוי מקצועי של הבחור לגבי כשל נדיר של היצרן שגורם לשבר גדול בפאנל בעת הזזה של הטלווזיה. ניסיתי לחזור לפוסט הראשון ולהתרשם ממה בדיוק היה התהליך שגרם לזה אבל לצערי המידע חסר, מ"קראתי לחבר להזיז" זה הגיע ישר ל- "הטלווזיה הודלקה ואז היה שבר". לא מצויין מה קרה באמצע, כנראה זה לא אמור לעניין אותנו כאן בפורום. בכל זאת היתי משקיע בתמונה של השבר בכדי שנחווה את דעתינו.
אני כבר לא יודע למה להאמין אבל בעקבות הדיון הזה אני מת מפחד להוריד טלווזיות מהמתלה, רק מה שחסר לי עכשיו זה "כשלי ייצור נדירים" שבטוח יפלו ישר עלי עם המזל שלי...
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000