וחשבתי לקבל טיפת אנושיות מח.י
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
@shmizan
·
יש הבדל גדול מאד בין פלסטיק משופשף לפאנל סדוק.
אם הפאנל שבור, אז אין להם על מה להחליף, גם אם הייתה במסך בעיה לפני כן.
אם הטלפון הסלולרי שלך לא עובד כמו שצריך, אבל הפלת אותו (כמובן לא בכוונה) והוא נשבר. האם היבואן עדיין צריך להחליף לך אותו כי הוא לא עבד כמו שצריך לפני ששברת אותו?
·
יש הבדל גדול מאד בין פלסטיק משופשף לפאנל סדוק.
אם הפאנל שבור, אז אין להם על מה להחליף, גם אם הייתה במסך בעיה לפני כן.
אם הטלפון הסלולרי שלך לא עובד כמו שצריך, אבל הפלת אותו (כמובן לא בכוונה) והוא נשבר. האם היבואן עדיין צריך להחליף לך אותו כי הוא לא עבד כמו שצריך לפני ששברת אותו?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
@shmizan
·
שהלקוח מלין על בעיה במסך עצמו (DSE) ואז הפאנל נסדק, אז על מה יחליפו לו את המסך?
חוץ מזה, אחריות לא מכסה נזק פיסי. אז גם אם המסך נשבר והטלפון עדיין מתפקד, האחריות לא אמורה לכסות את תיקון\החלפת המכשיר. אולי סלולרי לא היה דוגמה הכי טובה, אבל קצת קשה לי כרגע להסביר את המשפט "האחריות לא מכסה נזק פיזי" יותר טוב מהמשפט עצמו.
אם הייתה לך בעיה במכשיר, ואז גרמת לו לנזק אמיתי (לא שפשוף של המארז שלא משפיע על תפקוד תקין של המוצר), אז אין לנותן השירות מה לעשות עם העובדה שהלקוח טוען שהיתה לו בעיה לפני שהמסך ניזוק.
·
שהלקוח מלין על בעיה במסך עצמו (DSE) ואז הפאנל נסדק, אז על מה יחליפו לו את המסך?
חוץ מזה, אחריות לא מכסה נזק פיסי. אז גם אם המסך נשבר והטלפון עדיין מתפקד, האחריות לא אמורה לכסות את תיקון\החלפת המכשיר. אולי סלולרי לא היה דוגמה הכי טובה, אבל קצת קשה לי כרגע להסביר את המשפט "האחריות לא מכסה נזק פיזי" יותר טוב מהמשפט עצמו.
אם הייתה לך בעיה במכשיר, ואז גרמת לו לנזק אמיתי (לא שפשוף של המארז שלא משפיע על תפקוד תקין של המוצר), אז אין לנותן השירות מה לעשות עם העובדה שהלקוח טוען שהיתה לו בעיה לפני שהמסך ניזוק.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
משהו לא מסתדר לי כל כך עם זה:
"קראתי לחבר שיעזור לי להזיז את הטלויזיה מהקיר כי הקוברה סגורה מאחוריה
לתדהמתנו כשהדלקנו ראינו סדק פנימי גדול בצד העליון של המסך."
מהכתוב משתמע לדעתי שלפני שהמסך הוזז הוא עבד פיקס ואף אחד לא הבחין בסדק בפאנל. לאחר שהמסך הוחזר למקום והופעל שוב הבחנתם מיד בסדק. אז אם לפני ההזזה לא היה שום דבר ואחרי ההזזה מיד נדהמתם לראות סדק בפאנל המסכנה המתבקשת מכך היא כי שברתם את הפאנל במהלך הזזת המסך.
"קראתי לחבר שיעזור לי להזיז את הטלויזיה מהקיר כי הקוברה סגורה מאחוריה
לתדהמתנו כשהדלקנו ראינו סדק פנימי גדול בצד העליון של המסך."
מהכתוב משתמע לדעתי שלפני שהמסך הוזז הוא עבד פיקס ואף אחד לא הבחין בסדק בפאנל. לאחר שהמסך הוחזר למקום והופעל שוב הבחנתם מיד בסדק. אז אם לפני ההזזה לא היה שום דבר ואחרי ההזזה מיד נדהמתם לראות סדק בפאנל המסכנה המתבקשת מכך היא כי שברתם את הפאנל במהלך הזזת המסך.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".