להיזהר מבזק בינלאומי ( או איך שילמתי במשך שנתיים על משהו שלא השתמשתי בו)

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
pearljam50000 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 607
נתן תודות: 341 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #1 

אז ככה, לפני כחודש בדקתי בפירוט של האשראי גיליתי חיוב של בזק בין לאומי של כ60 ש"ח.
אני לא מנוי שלהם שנים, מתקשר לברר, היא אומרת לי כן אתה מנוי אצלנו באינטרנט כבר שנתיים.
הייתי בהלם!! לא קיבלתי חשבונית פיזית אחת לדואר בכל התקופה הזאת, היה זכור לי שניתקתי את המנוי, הם טוענים שלא ומבקשים ממני הוכחות מגוחכות כמו עם מי דיברת לפני שנתיים,, אמרתי לנציגה את זוכרת עם מי את דיברת לפני שנתיים?! אמרתי להם אני אשלח לכם קבלה של הספק השני ותבדקו במערכת שלא גלשתי אפילו פעם אחת דרככם בכל התקופה שבה אני נמצא בספק השני.
הנציגה אומרת לי זה בכלל לא משנה, זה כמו שתעשה מנוי למכון כושר ולא תשתמש בו.
ואז האשימה אותי שאני לא בדקתי בפירוט כרטיס האשראי
הציעה לנתק אותי אמרתי לה שלא תנתק כי מין הסתם ברגע שאתה כבר לא לקוח שלהם אז בכלל לא מעניין אותם בקיצור בשיא חוצפתה היא עוד העזה לאיים לא לנתק אותי "אני יכולה גם לא לנתק אותך בכלל" ובסוף ניתקה אותי למרות שאמרתי לה שאני לא מעוניין שהיא תנתק אותי כמה וכמה פעמים!!!

בזק בינלאומי היא חברה ביזיונית אני מפציר בכל אדם להתרחק מהם, הם לקחו ממני קרוב ל1500 ש"ח על משהו שלא השתמשתי בו בכלל ולא רצו בכלל לבוא לקראתי או בכלל לתת לי החזר חלקי!!!
גם אם הייתה אי הבנה כלשהי והמנוי משום מה לא נותק או לא נרשמה אצלם בקשה לניתוק המינימום שהם יכלו לעשות זה לתת לי החזר כספי כלשהו.

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3843
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שליחה #2 

האמת שהנציגה צודקת
באחריותך לבדוק למי אתה משלם
הם לא אשמים שלא בדקת את הפירוט אשראי
שלך במשך שנתיים

זה שאתה שלמת להם שנתיים ולא גלשת זה בעיה שלך

וכן זה כמו שתעשה מנוי בשירות כלשהו לא תשתמש בו
במה החברה אשמה?

אישית אני מנוי ב 014 מעל עשר שנים עוד מימי האינטרנט 750 Kbps
ואף פעם לא היתה לי בעיה איתם לא בשירות ולא בתשלום חודשי.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”