להיזהר מבזק בינלאומי ( או איך שילמתי במשך שנתיים על משהו שלא השתמשתי בו)

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
pearljam50000 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 607
הצטרף: אפריל 2007

שליחה

אז ככה, לפני כחודש בדקתי בפירוט של האשראי גיליתי חיוב של בזק בין לאומי של כ60 ש"ח.
אני לא מנוי שלהם שנים, מתקשר לברר, היא אומרת לי כן אתה מנוי אצלנו באינטרנט כבר שנתיים.
הייתי בהלם!! לא קיבלתי חשבונית פיזית אחת לדואר בכל התקופה הזאת, היה זכור לי שניתקתי את המנוי, הם טוענים שלא ומבקשים ממני הוכחות מגוחכות כמו עם מי דיברת לפני שנתיים,, אמרתי לנציגה את זוכרת עם מי את דיברת לפני שנתיים?! אמרתי להם אני אשלח לכם קבלה של הספק השני ותבדקו במערכת שלא גלשתי אפילו פעם אחת דרככם בכל התקופה שבה אני נמצא בספק השני.
הנציגה אומרת לי זה בכלל לא משנה, זה כמו שתעשה מנוי למכון כושר ולא תשתמש בו.
ואז האשימה אותי שאני לא בדקתי בפירוט כרטיס האשראי
הציעה לנתק אותי אמרתי לה שלא תנתק כי מין הסתם ברגע שאתה כבר לא לקוח שלהם אז בכלל לא מעניין אותם בקיצור בשיא חוצפתה היא עוד העזה לאיים לא לנתק אותי "אני יכולה גם לא לנתק אותך בכלל" ובסוף ניתקה אותי למרות שאמרתי לה שאני לא מעוניין שהיא תנתק אותי כמה וכמה פעמים!!!

בזק בינלאומי היא חברה ביזיונית אני מפציר בכל אדם להתרחק מהם, הם לקחו ממני קרוב ל1500 ש"ח על משהו שלא השתמשתי בו בכלל ולא רצו בכלל לבוא לקראתי או בכלל לתת לי החזר חלקי!!!
גם אם הייתה אי הבנה כלשהי והמנוי משום מה לא נותק או לא נרשמה אצלם בקשה לניתוק המינימום שהם יכלו לעשות זה לתת לי החזר כספי כלשהו.

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3846
הצטרף: אוקטובר 2011

שליחה

האמת שהנציגה צודקת
באחריותך לבדוק למי אתה משלם
הם לא אשמים שלא בדקת את הפירוט אשראי
שלך במשך שנתיים

זה שאתה שלמת להם שנתיים ולא גלשת זה בעיה שלך

וכן זה כמו שתעשה מנוי בשירות כלשהו לא תשתמש בו
במה החברה אשמה?

אישית אני מנוי ב 014 מעל עשר שנים עוד מימי האינטרנט 750 Kbps
ואף פעם לא היתה לי בעיה איתם לא בשירות ולא בתשלום חודשי.

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”