יוזר פיקטיבי של הוטנט

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
TOMERXAC פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי שלום,
אני מחובר כרגע לספק הוטנט - חבר של חבר שעובד בהוט חיבר לי יוזר שלהם דרך המקום עבודה שלו.
מה שאומר שאני גולש דרכם בלי מנוי או שום אמצעי זיהוי - בחינם, ולמעלה משנה.
הבעיה היא שאני כמובן לא אקבל תמיכה מהוטנט, שדרושה לי כרגע.
עד היום הייתי מקבל 150 עד 210 מגה (גם בערב), והיום אפילו 20 עד 60 מגה.
התשתית עצמה (200 מגה ומחוברת בדרכים כשרות) די תקינה בהתחשב שרואים בהוטבוקס ניתוקים כמעט ורק בwifi, הסקתי שהתקלה מהספק.

אז החלטתי לחבר יוזר חוקי וחדש של הוטנט, שדרכו אוכל לקבל תמיכה- הבעיה שאין לי איך לנתק את היוזר הפיקטיבי.
הכרתי שניים שיכלו לנתק לי אותו אבל עם אחד אני כבר לא בקשר והשני פוטר מהוט (כנראה בגלל דברים כמו אלה).
לנציג של הוט אין שום אינטרס לעזור לי, אלא להפך, ולדבר עם הוטנט לא אפשרי כי אין להם בכלל פרטים שלי.

חבר אחר הציע שאתעקש לחבר חייגן עם המנוי החדש בהוטנט (בידיעה שזה לא יעבוד כמו שצריך), ולאחר כמה ימים אבקש לבטל לי את החייגן - מה שיאפס את היוזר אצלם והחדש יחובר במקום הישן.
מישהו יודע להגיד אם זה יעבוד או יש אולי הצעות אחרות?

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #2 

מה שראוי שתעשה זה לפנות להוטנט, תעביר להם אמצעי תשלום, ותבקש לשלם בעבור כל התקופה שבה היית מנוי שלהם.

אם אתה בקטע של לא לשלם על העבר, תצטרף לספק אחר. בהמשך תמיד תוכל לשקול לעזוב את הספק האחר ולהצטרף כמנוי חדש בהוטנט.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

opal
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 90
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #3 

אתה יכול גם להתחבר לספקית אחרת, לוודא שאכן חיברו לך את הספק לראוטר של הוט ואז לבטל ולחזור להוטנט..

TOMERXAC פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

בזק בינלאומי גם היו אופציה, אבל אם הם יכולים לחבר אותי ליוזר חדש במקום הישן אז גם הוטנט יכולים, השאלה איך מחליפים אותו

opal
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 90
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #5 

TOMERXAC כתב:בזק בינלאומי גם היו אופציה, אבל אם הם יכולים לחבר אותי ליוזר חדש במקום הישן אז גם הוטנט יכולים, השאלה איך מחליפים אותו
...
מתקשרים לשירות לקוחות ומבקשים שיוך לציוד שלך... לא נראה לי שיעשו לך בעיות.

המעבר לבזק בינלאומי הוא לצורך שיוך ספק חדש ואז ביטול ושיוך לחשבון החדש שלך בהוטנט על מנת למנוע אי נעימויות.
השיוך נעשה אוטומטית ככה שלא צפויה לך אינטרקציה טלפונית איתם בשלב הראשון

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73319
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3168 פעמים

שליחה #6 

TOMERXAC כתב: אני מחובר כרגע לספק הוטנט - חבר של חבר שעובד בהוט חיבר לי יוזר שלהם דרך המקום עבודה שלו.
מה שאומר שאני גולש דרכם בלי מנוי או שום אמצעי זיהוי - בחינם, ולמעלה משנה.
הבעיה היא שאני כמובן לא אקבל תמיכה מהוטנט, שדרושה לי כרגע.

הכרתי שניים שיכלו לנתק לי אותו אבל עם אחד אני כבר לא בקשר והשני פוטר מהוט (כנראה בגלל דברים כמו אלה).
לנציג של הוט אין שום אינטרס לעזור לי, אלא להפך, ולדבר עם הוטנט לא אפשרי כי אין להם בכלל פרטים שלי.

מישהו יודע להגיד אם זה יעבוד או יש אולי הצעות אחרות?
...
·

כל פעם מדהים אותי מחדש טיפשות של אנשים. הבחור שנה גונב שירותים, ועולה בפורום לברר איך אפשר להתחמק מזה. המציאות עולה על כל דמיון :lol:

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3843
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שליחה #7 

Huber כתב:
...
...
·

כל פעם מדהים אותי מחדש טיפשות של אנשים. הבחור שנה גונב שירותים, ועולה בפורום לברר איך אפשר להתחמק מזה. המציאות עולה על כל דמיון :lol:
...
זה נקרא ירשת וגם רצחת

OmriYa
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #8 

@TOMERXAC
·

אין דבר כזה יוזר פיקטיבי של הוטנט.
הוט יכולים לשייך את המודם שלך לכל ספק שהם רוצים, גם אם אין לך מנוי אצל אותו הספק.
כמובן שזה רלוונטי לחיבור ללא חייגן בלבד.

כנראה מישהו בהוט שייך אותך במערכת להוטנט ולכן גלשת עם ספק זה והוטנט לא היו מודעים לכך.

באותה מידה, אפשר לשייך אותך לכל ספק אחר, למרות שזה צריך להיעשות על ידי פנייה מהספק לחברת הוט.

החיבור שלך להוטנט עם אמצעי תשלום זה רק עבור ההגינות ואין לך באמת יוזר פיקטיבי שצריך לנתק.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”