חלם זה כאן
NU8000 אישרו התקנה על רגלית, אך אין רגלית...
הגיעה (סוף סוף) הטלויזיה מהבלאק (55"). בגלל שהתור למתקין רחוק, קיבלתי אישור טלפוני מסמליין לפתוח הקופסא ו-"להתקין" על רגלית ללא ביטול אחריות. אמה מה, לא מצורפת רגלית... אלקטרוניקס פרו אומרים שסמליין הם הכתובת כי הם הספק. סמליין מצידם אומרים שאם חסר חלק אז צריך לתאם מתקין מול אלקטרוניקס כדי שישלים... וכמובן שאין אפשרות להקדים אותו...
חלם זה כאן
חלם זה כאן
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
מריח מסריח הסיפור הזה. רגליות לא אמורות להיעלם. גם קשה לי להאמין שזה משהו שפספסו במפעל. במקרה הטוב הוציאו אותה בארץ. במקרה הרע הוציאו גם את הרגלית וגם את המסך (ולך תדע למה ובשביל מה) והחזירו רק את המסך.
טלוויזיה חדשה תגיע עם ציפוי פלסטיק וספוגים שחורים בקצוות. הסרה והדבקה מחדש תגרום לבועות, אם זה המצב כנראה שחדשה.
לא הייתי דואג, אני בטוח שהם פותחים כל קופסה שמגיעה מחו"ל בכל מקרה. כנראה שבחלק מהמקרים מוציאים משהו ולא מחזירים.
צריך לדבר איתם שלא הגיע שיביאו.
לא הייתי דואג, אני בטוח שהם פותחים כל קופסה שמגיעה מחו"ל בכל מקרה. כנראה שבחלק מהמקרים מוציאים משהו ולא מחזירים.
צריך לדבר איתם שלא הגיע שיביאו.
דיברתי עם אלקטרוניקס פרו - הם אמרו שטוב מאוד שהודעתי להם להם כי זה היה אמור להגיע עם הטלוויזיה
דיברתי עם סמליין - הם טוענים שזה צריך להגיע עם השליח יחד עם הטלוויזיה.
דיברתי עם השליח - הוא אמר שזה אמור להגיע עם המתקין של אלקטרוניקס פרו
עכשיו בלופ אינסופי
אלקטרוניקס פרו -> סמליין -> שליח -> אלקטרוניקס פרו ->......... עד שהשליח יחלוף מן העולם
דיברתי עם סמליין - הם טוענים שזה צריך להגיע עם השליח יחד עם הטלוויזיה.
דיברתי עם השליח - הוא אמר שזה אמור להגיע עם המתקין של אלקטרוניקס פרו
עכשיו בלופ אינסופי
אלקטרוניקס פרו -> סמליין -> שליח -> אלקטרוניקס פרו ->......... עד שהשליח יחלוף מן העולם
רגלית לא נעלמת סתם.
תבדוק טוב שלא מדובר בטלוויזיה שעברה תיקון או מתצוגה.
תבדוק כמה שעות היא עבדה מתחילת חייה.
תבדוק טוב שלא מדובר בטלוויזיה שעברה תיקון או מתצוגה.
תבדוק כמה שעות היא עבדה מתחילת חייה.
לא אמורים לפתוח שום טלויזיה, בטח שלא מיבואן רשמי כי הוא כבר יודע שהוא מקבל ממכשיר מתואם לישראל ושעבר בדיקות והתאמות לדרישות אותה המדינה. ביבואן פרללי, זה אכן קורה, המוצר נפתח בכדי להתאים ולטשטש מספר סיריאלי כדי לא להסגיר את הספק מחול שמוכר בסיטונאות נגד החוק.
הסוני שקבלתי הייתה ארוזה הרמטית ומעולם לא נפתחה קודם. כך צריך להיות עם סמסונג. כנראה במבצע FB דחפו מכשירים מתצוגה או כאלו שהוחזרו עי לקוחות אחרים... מקווה שצלמת בוידאו את מהלך הפתיחה, כי אז תוכל לבוע את סמליין.
אגב גם ביורוקום עם טלויזיות פנאסוניק היה את הבעיה שהמוצר נפתח בארץ ונארז ברשלנות עם חוסרים באביזרים. אבל שם הייתה בעיה של יבוא מסודר ומכשירים שהגיעו עם תקע חשמל לא תואם לישראל (תקע אירופאי).
הסוני שקבלתי הייתה ארוזה הרמטית ומעולם לא נפתחה קודם. כך צריך להיות עם סמסונג. כנראה במבצע FB דחפו מכשירים מתצוגה או כאלו שהוחזרו עי לקוחות אחרים... מקווה שצלמת בוידאו את מהלך הפתיחה, כי אז תוכל לבוע את סמליין.
אגב גם ביורוקום עם טלויזיות פנאסוניק היה את הבעיה שהמוצר נפתח בארץ ונארז ברשלנות עם חוסרים באביזרים. אבל שם הייתה בעיה של יבוא מסודר ומכשירים שהגיעו עם תקע חשמל לא תואם לישראל (תקע אירופאי).