פרטנר על גביי apple tv

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
bsiz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 152
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

אני מתכוון לרכוש את המכשיר ומתלבט לגבי הנפח 32 או 64 ג’יגה.
יש לי חשבון iCloud של 200 ג’יגה . האם כמו באייפון אוכל להשתמש בנפח הicloud ולרכוש את ה32 ג’יגה?
ובכלל, מי שיש לו יש צורך ב64 או בכל מקרה 32 מספיק?

guyyg
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 585
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #2 

אין פרטנר ב Apple TV
נכון לעכשיו רק סלקום

shiki
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1930
שם מלא: שלומי
נתן תודות: 239 פעמים
קיבל תודות: 175 פעמים

שליחה #3 

@guyyg
·
אתה טועה קיימת אפליקציה יעודית לאפל טי וי

https://www.tgspot.co.il/partner-have-a ... le-tv-app/

ולצערי הרב ומנסיון אישי שלי לאחר שרכשתי מנוי להתנסות (כמה ימים הספיקו לי , חזרתי לסלקום בריצה...) אני כלל לא ממליץ. האפליקציה לא ידידותית למשתמש, לא עובדת עם שלט אוניברסלי אלא רק עם השלט המקורי של אפל, לא ניתן לבצע רכישות כך שאם תרצה להוסיף חבילות/לרכוש סרטים או ערוצים תצטרך לעשות זאת דרך נציג שירות או דרך האתר של פרטנר. בקיצור עד שסוף סוף השיקו את האפליקציה הוציאו מוצר לא אפוי ולא מספיק טוב לטעמי ולדעתי.

ilane
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 614
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #4 

מספיק 32G

לדעתי האפליקציה לאפל TV עובדת מעולה, מעבר מיידי בין ערוצים, טעינה מהירה של תכני VOD.

bsiz פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 152
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #5 

@ilane
·
אני מחפש את הפתרון הזה מכמה סיבות-
1.באמת ממיר יותר חזק
2.הסטרימר שיש לי כרגע מפרטנר לא תומך ב50 ו60 HZ וזה מוריד מאיכות התמונה-סובל בעיקר בשידורי ספורט.
3.לא אצטרך לשלם על סטרימר נוסף של פרטנר 29 ש"ח לחודש.

OOkladek
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 229
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #6 

@bsiz
·
קח בחשבון שאפליקציה באפל טיוי לא תומכת בשידורי 4K.

אין צורך ב 64, 32 זה יותר ממספיק יש לי שני אפל טיוי אחד 32 ואחד 64 אני יודע אם אי פעם אגיע עד לקיבולת של 32 בטח ובטח שלא אם מדובר ב 64.

kfirtito
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #7 

@OOkladek
·
אין אופציה לראות ערוצי 4K או שזה מוריד איכות ?

זו היא מגבלה חומרתית או תוכנתית ?

OOkladek
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

@kfirtito

ניתן לצפות בערוצים אך לדעתי לא מדובר ב 4K (עדיין באתר של פרטנר כתוב ש 4K אינו נתמך באפל טיוי) לפי דעתי המגבלה היא באפליקציה אני לא רואה שום סיבה שהמגלה היא בתוכנה, לאפל טיוי לא אמורה להיות שום בעיה להציג טלוויזיה בלייב ב 4K (האפל טיוי אפילו תומך ב HLG לצפייה בתוכן HDR בשידורי לייב כך שבטוח שהחומרה היא לא המגבלה).

מאז שפירסמתי את ההודעה האחרונה פה הוספתי עוד אפל טיוי 4K אחד לבית כך שבסך הכל יש כרגע 3 אפל טיוי בבית ואני יכול להגיד לך שאני מבסוט מעל הראש ממליץ בחום!
נערך לאחרונה על ידי OOkladek ב 24/03/2019 23:10, נערך פעם 1 בסך הכל.

kfirtito
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #9 

@OOkladek
·
תודה ,

עוד שאלה היות וברשותך כמה מכשירי apple tv.
הממיר אצלי יושב בתוך מזנון, הדבקתי עיינית אינפרה רד על ממיר בצד אחד ועל הטלויזיה בצד השני בכדי שאוכל לשלוט על הממיר גם כשמזנון סגור.

האם אוכל להשתמש בזה גם ב apple tv?

OOkladek
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

kfirtito כתב:@OOkladek
·
תודה ,

עוד שאלה היות וברשותך כמה מכשירי apple tv.
הממיר אצלי יושב בתוך מזנון, הדבקתי עיינית אינפרה רד על ממיר בצד אחד ועל הטלויזיה בצד השני בכדי שאוכל לשלוט על הממיר גם כשמזנון סגור.

האם אוכל להשתמש בזה גם ב apple tv?
...
לא הבנתי לחלוטין את הסידור שלך (האם אתה שולט בכל המערכת בעזרת שלט אוניברסלי כמו הרמוני או שאולי אתה מתכוון שאתה משתמש עם שלט של הממיר/טלוויזיה לשלוטש על המכשיר השני כלומר ממיר/טלוויזיה.

בכל מקרה השלט של האפל טיוי הוא שלט משולב, גם בלוטוף וגם אינפרה אדום הוא יכול לתת פקודות לטלוויזיה להתעורר לכבות דרך חיבור ה HDMI (CEC) כך שמבחינת לשים את האפל טיוי בתוך המזנון לא יהיה לך בעיה כך זה הסידור אצלי בשני חדרים, ללא קשר עין ישיר, שני קופסאות כל אחת בחדר שלה נמצאת בתור מזנון.

בנוסף מבחינת שליטה בטלוויזיה בווליום השליטה בדרך כלל היא אוטומטית דרך אינפרה אדום במידה והאפל טיוי לא מזהה את הטלוויזיה אין בעיה, השלט הוא גם שלט אוניברסלי לומד שמלמדים אותו בעזרת הוראות על המסך של ה tvOS (מערכת ההפעלה של האפל טיוי).

Joha132
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 641
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #11 

אני עדיין מחכה לאפליקציה ייעודית ל-AndroidTV כדי להעיף על טיל את הממיר שלהם.
פשוט זוועה.
nvidia sheild ממתין בקוצר רוח. אוכל 20 ממירים כאלו בלי מלח

(נשאר שם רק בגלל וטו של האשה)

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #12 

@OOkladek
·
קניתי היום Apple TV 4K 32GB -
מצטרף להמלצה החמה על האפליקציה של פרטנר ע"ג Apple TV 4k - העבודה עם האפליקציה מהירה פי כמה ובצורה משמעותית ביותר! לעומת הסטרימר שמקבלים מפרטנר...שדיי זוחל...
פשוט תענוג...(אבל יקר :?)
כך גם שאר האפליקציות כמו PLEX רצות מהר מאד ובצורה מצויינת בהשוואה לסטרימר של פרטנר.
(רק לזכור שאין עדיין 4K באפליקציה של פרטנר ואין KODI רשמי).

לדעתי הפתרון הטוב ביותר כיום ללקוחות פרטנר.
בקיצור, מבחינתי - מומלץ.

אורן.

OOkladek
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

@oshapir

תתחדש! לא לשכוח להוריד גם משחקים :)

kfirtito
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #14 

OOkladek כתב:
...
...
לא הבנתי לחלוטין את הסידור שלך (האם אתה שולט בכל המערכת בעזרת שלט אוניברסלי כמו הרמוני או שאולי אתה מתכוון שאתה משתמש עם שלט של הממיר/טלוויזיה לשלוטש על המכשיר השני כלומר ממיר/טלוויזיה.

בכל מקרה השלט של האפל טיוי הוא שלט משולב, גם בלוטוף וגם אינפרה אדום הוא יכול לתת פקודות לטלוויזיה להתעורר לכבות דרך חיבור ה HDMI (CEC) כך שמבחינת לשים את האפל טיוי בתוך המזנון לא יהיה לך בעיה כך זה הסידור אצלי בשני חדרים, ללא קשר עין ישיר, שני קופסאות כל אחת בחדר שלה נמצאת בתור מזנון.

בנוסף מבחינת שליטה בטלוויזיה בווליום השליטה בדרך כלל היא אוטומטית דרך אינפרה אדום במידה והאפל טיוי לא מזהה את הטלוויזיה אין בעיה, השלט הוא גם שלט אוניברסלי לומד שמלמדים אותו בעזרת הוראות על המסך של ה tvOS (מערכת ההפעלה של האפל טיוי).
...
·
קיבלתי את האפל טיוי 4k מכשיר מדהים מהיר ונוח
עוד יפה בלי כלום שולט על הסאונדבר והטלויזיה , כמה שאלות נוספות:
האם אפשר לכבות ולהדליק את הטלויזיה בשלט של אפל
האם סירי עובדת כשאני מחובר עם applid שלי ובעברית או שצריך לעשות משהו שסירי תעבוד?
האם יש אפליקציה לרדיו?
איך אני מעביר ערוצים על ידי לחיצה על מספרים ולא בדפדוף?

תודה

OOkladek
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

@kfirtito

מבחינת כיבוי והדלקה של הטלוויזיה: צריך להגדיר לאפל טיוי לשלוט בטלוויזיה, כנס להגדרות -> שלטים ומכשירים ולמטה בשליטה על לטוויזיות ומגברים יש לוודא שזה ON (קרוב לוודאי שזה כך ישר מהקופסא) לאחר מכן יש לוודא בטלוויזיה, זה משתנה כמובן בין טלווזיה לטלוויזיה במיקום של התפריט, שגם שם אתה מאשר שליטה בטלוויזיה ע"י מכשירים אחרים, חפש כל מה שיכול להיות קשור ב HDMI control/CEC/Easy link וכו' (כל יצרן קורא לזה בשם אחר). לאחר מכן, במידה והטלוויזיה שלכה אכן תומכת באופציה הזו, לחיצה על כל מקש בשלט הל האפל טיוי תדליק את האפל טי וי ואת הטלוויזיה ובזמן כיבוי האפל טיוי תכבה גם הטלוויזיה, כך זה עובד אצלי בכל המכשירים בבית ללא בעיות.

סירי כרגע לא נתמכת באופן רשמי בארץ אבל אם אתה מתחבר עם אפלאידי אמריקאי סירי ודואג שהשהה של האפל טיוי תהיה באנגלית ארה"ב סירי עובדת (כך זה אצלי בשני משלושת המכשירים, הסיבה היא שאני צופה הרבה בהולו ובאמאזון פרים שנתמכים רק בארה"ב ושניתן להוריד אותם רק דרך חנות האפליקציות האמריקאית נכון לעכשיו), כדרך אגב אתמול בארוע של אפל היה הרבה משקל על האפל טיוי מבחינת תוכן ופיצרים חדשים כמו אפליקצית ה TV (ששוב כרגע קיימת רק בחיבור לאפל אידי אמריקאי) ואפל עידכנו שמתמיכה של האפל טיוי רשמית ב 10 מדינות הם עוברים ממש בקרוב ל 100 מדינות כך שקרוב לוודאי שסירי ואפליקצית הטיוי יתמכו בקרוב בישראל.

אפליקצית רדיו מומלצת: radio.net

כרגע לא ניתן להעביר ערוצים במספרים, האפליקציה של פרטנר אני מקווה תשתפר עם הזמן ותאפשר איזה מסך מספרים בטלוויזיה על מנת להעביר ערוצים ישירות דרך מספרים, בנסוף, ניתן לשלוט באפל טיוי עם שלטי כמו הרמוני של לוגיטק אבל אליה וקוץ בה, המתכנתים של אפליקצית פרטנר קצת פישלו, אנסה להסביר: בשלט האפל טי וי יש לדומגא "שני" אופציות ללחיצה ימנית, swipe וגם press המתכנתים של האפליקציה של פרטנר תיכנתו לתוך האפילקציה תמיכה רק בסוויפ דבר שלא נתמך בשלטי לוגיטק נכון לעכשיו (לוגיטק עובדים על זה ב BETA לאפל טיוי לחיבור בלוטוף לשלטים תומכים אבל זה לא עדיין עובד באמת שניתן להתנסות בזה) לכן גם אם אתה מביא שלט הרמנוי לתוך הסטאפ שלך עדיין תזדקק לשלט של הפל טיוי בזמן שאתה באפליקציה של פרטנר, השלט של לוגיטק למספרים והשלט של האפל טי וי ל navigation, מאמין שגם זה יוסדר בהמשך בעדכון אפליקצית פרטנר (דרך אגב לכל דבר אחר באפל טיוי שלטי הרמוני עובדים נפלא).

מקווה שעזרתי והכל ברור אם יש עוד שאלות אשמח לעזור!

עריכה:

עדכון אפליקצית "טיוי" החדשה עם התמיכה ב 100 המדינות הנוספות מגיעה בחודש מאי כלומר עד מספר שבועות לכל היותר.

נ.ב. ממליץ בחום להפעיל את ה match content תחת video and audio בהגדרות, גם לדינמיק ראנג' וגם לפריים רייט.

kfirtito
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #16 

@OOkladek

המון המון תודה על התשובות המפורטות.
נכון לעכשיו הכל מנגן עם השלט של apple ואין צורך בשלט של הטלויזיה.

עוד שאלה :D,
ראיתי שיש אופציה להוריד שומרי מסך, לפני שאני מדליק את האופציה האם אפשר גם למחוק אותם לאחר מכן ? (יש התראה על כך שכל סרטון יכול להגיע ל900מגה וממש לא בא לי לבזבז על זה שטח איחסון, מצב שני זה מאוד נחמד ברקע, ששמים רדיו נניח).

OOkladek
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

@kfirtito

מערכת ה tvOS היא מערכת מאוד חכמה מבחינת ניהול מקום אכסון בין היתר ברגע שהיא מזהה שאין לך יותר מקום אכסון בשביל להתקין איזו אפליקציה היא לבדה תפנה מקום בזכרון במקום דברים שלא בשימוש/לא חשובים כלומר קודם כל היא תמחק שומרי מסך לאחר מכן תפנה מקום מאפליקציות שלא בשימוש (האייקונים של האפליקציה עדיין יהיו קיימים אבל האפליקציה עצמה לא ובמידה ותרצה להפעיל את האפליקציה היא תורד מחדש ובמידה ואין מקום דבר אחר פחות חשוב יוסר) כמובן שכל המחיקות למיניהם שקורות ברקע לא מפריעות בכלל לפעילות השוטפת וזה מה שיפה בתוכנת ההפעלה הזו. מעבר לזה כפי שציינתי מקודם למלא את שטח האחסון זה קשה, אולי בהתלהבות הראשונית אתה תוריד הרבה אפליקציות אבל לאט לאט אתה תיפטר מהרבה דברים שאתה לא צריך ותראה שישאר לך המון מקום, זו הסיבה שאני ממליץ על 32 גיגה בייט ולא 64.

kfirtito
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #18 

@OOkladek

היי, שאלה נוספת .

בהגדרות רזולוציה ב apple tv אין לי אופצייה ל
4K HDR 4:4:4

ברשותי samsung MU7350
4k @ 60Hz @ 4:4:4 + 8 bit HDR

יכול להיות שהכבל שמגיע מפרטנר מגביל?

OOkladek
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

@kfirtito

HDR מצריך 10 ביט לצפייה. לפי הספסיפקציה הקיימת היום כרומה 4:4:4 מצריך 8 ביט. זאת אומרת שיש לך שתי אופציות, או לצפות בתוכן 4K HDR עם כרומה 4:2:2 או לצפות בתוכן 4K SDR עם כרומה 4:4:4.

kfirtito
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #20 

OOkladek כתב:@kfirtito

HDR מצריך 10 ביט לצפייה. לפי הספסיפקציה הקיימת היום כרומה 4:4:4 מצריך 8 ביט. זאת אומרת שיש לך שתי אופציות, או לצפות בתוכן 4K HDR עם כרומה 4:2:2 או לצפות בתוכן 4K SDR עם כרומה 4:4:4.
...
מממ
אוקי, אז מה בוחרים? עבוד שידורים סטנדרטים באפליקציית פרטנר TV ?

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”