פרטנר על גביי apple tv

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
OOkladek
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 229
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #21 

ההגדרות הכי נכונות הן:

Format: 4K SDR
HDMI output: YCbCr
Chroma 4:4:4
Match content: Range & frame rate ON

ככה כאשר אתה צופה לדוגמא באפליקציה של פרטנר תקבל כרומה 4:4:4 וכאשר לדוגמא תעבור לנטפליקס ותפעיל סרט ב HDR האפל טיוי ישנה אוטומטית את השידור ויפעיל את ה HDR עם כרומה 4:2:2

הסידור הזה הוא הכי מולמץ על מנת לצפות בכל סוגי התכנים השונים בצורה האורגנלית (כלומר ללא "פייק" HDR על תכנים שהם לא כאלה)

kfirtito
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #22 

@OOkladek
·

תודה,
ובהגדרות של הטלויזיה יש כמה מצבי צפייה - רגיל/משחק/ HDR וכו'
האם להדליק את ה HDR ?

OOkladek
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 229
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #23 

@kfirtito

כל טלוויזיה וצורת העבודה שלה כך שקשה לי לומר לך מה ההגדרות הנכונות לטלוויזיה שלך, בכל מקרה, במקרה שלי בשני הטלוויזיות עם ה HDR ברגע שהן מקבלות אות HDR מהאפל טיוי הן משדרות HDR (אני יודע שאני צופה ב HDR כיוון שאם אני נכנס בכל אחת מהטלוויזיות לכיול התמונה בזמן שהן מציגות וידאו HDR כתוב לי שמדובר באות HDR שמופעל כעט, בכל אחת מהטלוויזיות זה נראה קצת שונה כיוון שהן שתי טלוויזיות שונות אבל עדיין מסומן לי שהוידאו שאני צופה בו הוא HDR/Dolby vision).

kfirtito
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 57
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #24 

OOkladek כתב:@kfirtito

כל טלוויזיה וצורת העבודה שלה כך שקשה לי לומר לך מה ההגדרות הנכונות לטלוויזיה שלך, בכל מקרה, במקרה שלי בשני הטלוויזיות עם ה HDR ברגע שהן מקבלות אות HDR מהאפל טיוי הן משדרות HDR (אני יודע שאני צופה ב HDR כיוון שאם אני נכנס בכל אחת מהטלוויזיות לכיול התמונה בזמן שהן מציגות וידאו HDR כתוב לי שמדובר באות HDR שמופעל כעט, בכל אחת מהטלוויזיות זה נראה קצת שונה כיוון שהן שתי טלוויזיות שונות אבל עדיין מסומן לי שהוידאו שאני צופה בו הוא HDR/Dolby vision).
...
הבנתי, אצלי זה 1או0 ולא מזהה אוטומטי, לכן כל עוד זה מופעל ואין אות HDR בכניסה אני יעבוד בפייק HDR למרות ה apple tv

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”