.
-
or080823283
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 41
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9065
- נתן תודות: 1584 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
שיהיה לך בהצלחה בהתקנה סוליקו.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
תרבות "החאפרים" בכל פינה
ממש לא נעים לשמוע חוויה כזו.
הם צריכים לשוב חזרה אליך ולסיים את ההתקנה כמו שצריך, ולהנחות אותך באם נדרשות הכנות להתקנה.
ממש לא נעים לשמוע חוויה כזו.
הם צריכים לשוב חזרה אליך ולסיים את ההתקנה כמו שצריך, ולהנחות אותך באם נדרשות הכנות להתקנה.
נערך לאחרונה על ידי sagico ב 27/07/2018 11:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
זה שהמתקין הגיע לבד - לא תקין. לא אמורים לסמוך על האנשים שבבית לעזרה. זאת לא פעם ראשונה שאני שומע על זה, וזה מעצבן ומקומם.
בעניין ההתקנה - נשמע שהמתקין הסתייג מלהתקין את המסך על הקיר. אחרי שהסברת וניסית לשכנע הוא ניסה להתקין. יצא קצת עקום(אין מנגנון פילוס בזרוע?), דרשת שינוי, שוב לא הלך, דרשת עוד שינוי.
נראה שהמתקין צדק מלכתחילה ולא פשוט להתקין מסך על הקונסטרוקציה שיש לך שם. הוא נכנע לדרישת הלקוח, במקום להיות מקצועי מספיק ולהגיד שהוא לא מנסה.
בסוף - מניח שהוא לא גבה כסף. מה הוא אמר? התנצל? אמר שיצרו קשר?
אריאל
בעניין ההתקנה - נשמע שהמתקין הסתייג מלהתקין את המסך על הקיר. אחרי שהסברת וניסית לשכנע הוא ניסה להתקין. יצא קצת עקום(אין מנגנון פילוס בזרוע?), דרשת שינוי, שוב לא הלך, דרשת עוד שינוי.
נראה שהמתקין צדק מלכתחילה ולא פשוט להתקין מסך על הקונסטרוקציה שיש לך שם. הוא נכנע לדרישת הלקוח, במקום להיות מקצועי מספיק ולהגיד שהוא לא מנסה.
בסוף - מניח שהוא לא גבה כסף. מה הוא אמר? התנצל? אמר שיצרו קשר?
אריאל
לא בא להגן על חי כי השרות שלהם באמת לא משהו
אנחנו פשוט התרגלנו שמשתינים עלינו אז אם מישהו רק יורק זה נחשב לשירות סביר
אני באופן אישי לא אתן לאף בעל מקצוע לעשות עבודה אצלי בבית שאני יכול לעשות בעצמי כי תמיד אני אעשה את זה הרבה יותר טוב
אנחנו פשוט התרגלנו שמשתינים עלינו אז אם מישהו רק יורק זה נחשב לשירות סביר
אני באופן אישי לא אתן לאף בעל מקצוע לעשות עבודה אצלי בבית שאני יכול לעשות בעצמי כי תמיד אני אעשה את זה הרבה יותר טוב
-
or080823283
-
- חבר שרק התחיל

אני אשתדל לענות במרוכז בהודעה אחת ולהתייחס לכולם.
אני לא לבד בהתקנה הזו. יש חברה שעומדת מאחורי כל הפרויקט הזה.
אחת הסיבות שכתבתי את הפוסט הזה, היא לא כדי ללכלך על ח.י, אלא להבין האם מגיע לי מהם פיצוי על ההתנהגות הבלתי הולמת הזו. אני לא חושב שאני לבד, אבל אני גם לא חושב שכל יום מישהו מזמין שלושה מסכים בבת אחת, ועוד כאשר שניים מהם היא מהסדרת פרימיום שלהם.
דבר קטן לחדד - ביום שתיאמתי את ההתקנה עם ח.י, הסברתי לנציגה בטלפון את מורכבות ההתקנה. הסברתי לה שיש שתי נישות מדויקות, כמעט כמו גודל המסך. הסברתי לה שמדובר בקירות גבס עם חיזוקים של עץ. הסברתי לה שאת המסך השלישי מתקינים בחוץ, וצריך לקדוח בקרמיקה שמחפה את הקיר בחוץ. הסברתי הכל. לא לקחתי סיכונים. לא השארתי כלום ליד המקרה. אבל.. לא נראה לי שהנציגה טרחה לרשום משהו, לדעתי, הכל נפל על אזניות ערלות. ולראיה, ההתנהגות הבלתי הולמת של המתקין, שבכלל הגיע בגפו.
אני גם לא אשכח את המשפט שהוא שרבב לי בתחילת ההתקנה: ״מאיפה באת עליי עם ההתקנה המסובכת הזו בסוף היום...״, נו מה אני אגיד לו, אורח בביתי.. אבל עיזבו לרגע את הציניות, האמת שאמרתי. אמרתי הכל לנציגה ביום שתיאמתי התקנה.
כסף הוא לא גבה פה, כי הגיעה לי (במסגרת העסקה) הובלה והתקנה קירית בחינם. פשוט ביקשתי ממנו בסוף להניח את המסכים וללכת..אני לא זוכר שהוא התנצל וגם אף אחד לא התקשר. גם לי לא הייתה הזדמנות להתקשר. כי כל הסיפור קרה ביום חמישי בשעות הצהריים. אבל לבטח אתקשר מחר לספר להם הכל.
אחת הסיבות שכתבתי את הפוסט הזה, היא לא כדי ללכלך על ח.י, אלא להבין האם מגיע לי מהם פיצוי על ההתנהגות הבלתי הולמת הזו. אני לא חושב שאני לבד, אבל אני גם לא חושב שכל יום מישהו מזמין שלושה מסכים בבת אחת, ועוד כאשר שניים מהם היא מהסדרת פרימיום שלהם.
דבר קטן לחדד - ביום שתיאמתי את ההתקנה עם ח.י, הסברתי לנציגה בטלפון את מורכבות ההתקנה. הסברתי לה שיש שתי נישות מדויקות, כמעט כמו גודל המסך. הסברתי לה שמדובר בקירות גבס עם חיזוקים של עץ. הסברתי לה שאת המסך השלישי מתקינים בחוץ, וצריך לקדוח בקרמיקה שמחפה את הקיר בחוץ. הסברתי הכל. לא לקחתי סיכונים. לא השארתי כלום ליד המקרה. אבל.. לא נראה לי שהנציגה טרחה לרשום משהו, לדעתי, הכל נפל על אזניות ערלות. ולראיה, ההתנהגות הבלתי הולמת של המתקין, שבכלל הגיע בגפו.
אני גם לא אשכח את המשפט שהוא שרבב לי בתחילת ההתקנה: ״מאיפה באת עליי עם ההתקנה המסובכת הזו בסוף היום...״, נו מה אני אגיד לו, אורח בביתי.. אבל עיזבו לרגע את הציניות, האמת שאמרתי. אמרתי הכל לנציגה ביום שתיאמתי התקנה.
כסף הוא לא גבה פה, כי הגיעה לי (במסגרת העסקה) הובלה והתקנה קירית בחינם. פשוט ביקשתי ממנו בסוף להניח את המסכים וללכת..אני לא זוכר שהוא התנצל וגם אף אחד לא התקשר. גם לי לא הייתה הזדמנות להתקשר. כי כל הסיפור קרה ביום חמישי בשעות הצהריים. אבל לבטח אתקשר מחר לספר להם הכל.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
זה שמגיעים עם מתקין אחד למישהו שקנה מסכי "יוקרה" ועוד 3 - זה באמת לא תקין.
אבל, מה שהיית צריך לעשות זה לרכוש דרך חנות מתמחה.
זה בדיוק הרעיון - יש מישהו - כשאתה מספר לו שאתה צריך התקנות כמו שציינת - שמבין את המשמעות וישלח לך מטעם החנות מתקין - שכבר עשה כמה התקנות כאלה, שחשובה לו האסטתיקה, שמבין שאתה לקוח וצריך שתהיה מרוצה.
הבחור של ח.י. - יש לו בעיקר מטרה לשים את המסך על הקיר כמה שיותר מהר ולסיים.
עם כל הכבוד, פשוט מצחיק אותי שאנשים נופלים על השירות לקוחות עם הסברים כאלה. אין בארץ לדעתי תבונה כזו, ואין מצב שהיא רשמה את כל מה שאמרת או סימנה "לקוח חשוב" או אפילו "לקוח נודניק" (מנ. המבט שלהם) - ובעקבות זה ישלחו אליך מתקין מנוסה או שניים.
בקיצור - פיצוי - כנראה כן.
אבל תשים את זה בצד - מי שרוצה כמוך התקנה מיוחדת ואסטית - לך לחנות מתמחה.
גם אם הם לא היו שולחים מתקין - היה לך למי להתקשר ולהתלונן, בח.י. - תגיע שוב לאותה בחורה שאין בכוחה לעשות הרבה. חוץ מלתאם לך שוב מתקין בודד
תתחדש!
תעלה תמונות.
זה בדיוק הרעיון - יש מישהו - כשאתה מספר לו שאתה צריך התקנות כמו שציינת - שמבין את המשמעות וישלח לך מטעם החנות מתקין - שכבר עשה כמה התקנות כאלה, שחשובה לו האסטתיקה, שמבין שאתה לקוח וצריך שתהיה מרוצה.
עם כל הכבוד, פשוט מצחיק אותי שאנשים נופלים על השירות לקוחות עם הסברים כאלה. אין בארץ לדעתי תבונה כזו, ואין מצב שהיא רשמה את כל מה שאמרת או סימנה "לקוח חשוב" או אפילו "לקוח נודניק" (מנ. המבט שלהם) - ובעקבות זה ישלחו אליך מתקין מנוסה או שניים.
גם אם הם לא היו שולחים מתקין - היה לך למי להתקשר ולהתלונן, בח.י. - תגיע שוב לאותה בחורה שאין בכוחה לעשות הרבה. חוץ מלתאם לך שוב מתקין בודד
תתחדש!
תעלה תמונות.
-
or080823283
-
- חבר שרק התחיל

Itay_Pollak כתב:זה שמגיעים עם מתקין אחד למישהו שקנה מסכי "יוקרה" ועוד 3 - זה באמת לא תקין.
תתחדש!
תעלה תמונות....
יש מאחוריי חנות מתחמה. כפי שכתבתי למעלה.
יש חברה שמלווה את כל הפרוייקט הזה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
לא כתבת על זה מילה.
אם יש לך חנות מתמחה וחברה שמלווה את הפרוייקט. הם האשמים ולא ח.י.
כשעבדתי בפיוצ'ר, לפניכ-6 שנים. ללקוח כמוך, שאנחנו יודעים שיש הכנות ושאר ייחוד. היינו אנחנו בפרונט. החבר'ה של החברה היו מגיעים וביחד מתקינים.
אם היו בעיות איכשהו כמו שאתה מתאר, בכלל לא היית מדבר עם ח.י.
לפחות ביורוקום בזמנו - היה להם צוות מיוחד ללקוחות מיוחדים.
אם יש לך חנות מתמחה וחברה שמלווה את הפרוייקט. הם האשמים ולא ח.י.
כשעבדתי בפיוצ'ר, לפניכ-6 שנים. ללקוח כמוך, שאנחנו יודעים שיש הכנות ושאר ייחוד. היינו אנחנו בפרונט. החבר'ה של החברה היו מגיעים וביחד מתקינים.
אם היו בעיות איכשהו כמו שאתה מתאר, בכלל לא היית מדבר עם ח.י.
לפחות ביורוקום בזמנו - היה להם צוות מיוחד ללקוחות מיוחדים.
-
or080823283
-
- חבר שרק התחיל

תשים לב שכן ציינתי את זה.or080823283 כתב:אני אשתדל לענות במרוכז בהודעה אחת ולהתייחס לכולם.
כסף הוא לא גבה פה, כי הגיעה לי (במסגרת העסקה) הובלה והתקנה קירית בחינם. פשוט ביקשתי ממנו בסוף להניח את המסכים וללכת..אני לא זוכר שהוא התנצל וגם אף אחד לא התקשר. גם לי לא הייתה הזדמנות להתקשר. כי כל הסיפור קרה ביום חמישי בשעות הצהריים. אבל לבטח אתקשר מחר לספר להם הכל....
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
@or080823283
1. אני חושב שיש צדק בדבריך כי הסברת הכל מראש.
2. לא הייתי סומך על מתקין של חברת המסכים לעשות התקנה מסובכת כזו במסגרת התקנה חינמית. אם הוא עובד בקבלנות, דפקת לו שעה-שעה וחצי ואם לא אז דפקת לו את ההספק היומי או את שעת החזרה הביתה. אתה צריך להבין שיש אנשים (כמוני) שבכלל שמים את המסך על מזנון... זו לא בעיה שלך אבל זה טבע האדם במיוחד בישראל.
3. מה זה שם המשתמש הזה?
2. לא הייתי סומך על מתקין של חברת המסכים לעשות התקנה מסובכת כזו במסגרת התקנה חינמית. אם הוא עובד בקבלנות, דפקת לו שעה-שעה וחצי ואם לא אז דפקת לו את ההספק היומי או את שעת החזרה הביתה. אתה צריך להבין שיש אנשים (כמוני) שבכלל שמים את המסך על מזנון... זו לא בעיה שלך אבל זה טבע האדם במיוחד בישראל.
3. מה זה שם המשתמש הזה?
-
or080823283
-
- חבר שרק התחיל

3. הכל היה תפוסfreedom_il כתב:@or080823283
3. מה זה שם המשתמש הזה?...