.

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
שלח תגובה
or080823283 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

נפתר
נערך לאחרונה על ידי or080823283 ב 05/08/2018 18:08, נערך 2 פעמים בסך הכל.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9065
נתן תודות: 1584 פעמים
קיבל תודות: 1354 פעמים

שליחה #2 

שיהיה לך בהצלחה בהתקנה סוליקו.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

sagico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 813
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #3 

תרבות "החאפרים" בכל פינה
ממש לא נעים לשמוע חוויה כזו.
הם צריכים לשוב חזרה אליך ולסיים את ההתקנה כמו שצריך, ולהנחות אותך באם נדרשות הכנות להתקנה.
נערך לאחרונה על ידי sagico ב 27/07/2018 11:56, נערך פעם 1 בסך הכל.

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #4 

זה שהמתקין הגיע לבד - לא תקין. לא אמורים לסמוך על האנשים שבבית לעזרה. זאת לא פעם ראשונה שאני שומע על זה, וזה מעצבן ומקומם.

בעניין ההתקנה - נשמע שהמתקין הסתייג מלהתקין את המסך על הקיר. אחרי שהסברת וניסית לשכנע הוא ניסה להתקין. יצא קצת עקום(אין מנגנון פילוס בזרוע?), דרשת שינוי, שוב לא הלך, דרשת עוד שינוי.

נראה שהמתקין צדק מלכתחילה ולא פשוט להתקין מסך על הקונסטרוקציה שיש לך שם. הוא נכנע לדרישת הלקוח, במקום להיות מקצועי מספיק ולהגיד שהוא לא מנסה.

בסוף - מניח שהוא לא גבה כסף. מה הוא אמר? התנצל? אמר שיצרו קשר?

אריאל

gkatz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1610
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 92 פעמים

שליחה #5 

אנשים מדויקים (כמוך, כמוני) לא צריכים שום מתקין. מתקינים לבד כמו שעשיתי עד היום.
הדילמה היא שלפעמים האחריות מותנית בהתקנה "מורשית"

חכם_חנוכה
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 793
נתן תודות: 87 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #6 

לא בא להגן על חי כי השרות שלהם באמת לא משהו
אנחנו פשוט התרגלנו שמשתינים עלינו אז אם מישהו רק יורק זה נחשב לשירות סביר
אני באופן אישי לא אתן לאף בעל מקצוע לעשות עבודה אצלי בבית שאני יכול לעשות בעצמי כי תמיד אני אעשה את זה הרבה יותר טוב

or080823283 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

אני אשתדל לענות במרוכז בהודעה אחת ולהתייחס לכולם.

אני לא לבד בהתקנה הזו. יש חברה שעומדת מאחורי כל הפרויקט הזה.
אחת הסיבות שכתבתי את הפוסט הזה, היא לא כדי ללכלך על ח.י, אלא להבין האם מגיע לי מהם פיצוי על ההתנהגות הבלתי הולמת הזו. אני לא חושב שאני לבד, אבל אני גם לא חושב שכל יום מישהו מזמין שלושה מסכים בבת אחת, ועוד כאשר שניים מהם היא מהסדרת פרימיום שלהם.

דבר קטן לחדד - ביום שתיאמתי את ההתקנה עם ח.י, הסברתי לנציגה בטלפון את מורכבות ההתקנה. הסברתי לה שיש שתי נישות מדויקות, כמעט כמו גודל המסך. הסברתי לה שמדובר בקירות גבס עם חיזוקים של עץ. הסברתי לה שאת המסך השלישי מתקינים בחוץ, וצריך לקדוח בקרמיקה שמחפה את הקיר בחוץ. הסברתי הכל. לא לקחתי סיכונים. לא השארתי כלום ליד המקרה. אבל.. לא נראה לי שהנציגה טרחה לרשום משהו, לדעתי, הכל נפל על אזניות ערלות. ולראיה, ההתנהגות הבלתי הולמת של המתקין, שבכלל הגיע בגפו.

אני גם לא אשכח את המשפט שהוא שרבב לי בתחילת ההתקנה: ״מאיפה באת עליי עם ההתקנה המסובכת הזו בסוף היום...״, נו מה אני אגיד לו, אורח בביתי.. אבל עיזבו לרגע את הציניות, האמת שאמרתי. אמרתי הכל לנציגה ביום שתיאמתי התקנה.

כסף הוא לא גבה פה, כי הגיעה לי (במסגרת העסקה) הובלה והתקנה קירית בחינם. פשוט ביקשתי ממנו בסוף להניח את המסכים וללכת..אני לא זוכר שהוא התנצל וגם אף אחד לא התקשר. גם לי לא הייתה הזדמנות להתקשר. כי כל הסיפור קרה ביום חמישי בשעות הצהריים. אבל לבטח אתקשר מחר לספר להם הכל.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #8 

זה שמגיעים עם מתקין אחד למישהו שקנה מסכי "יוקרה" ועוד 3 - זה באמת לא תקין.
אבל, מה שהיית צריך לעשות זה לרכוש דרך חנות מתמחה.
זה בדיוק הרעיון - יש מישהו - כשאתה מספר לו שאתה צריך התקנות כמו שציינת - שמבין את המשמעות וישלח לך מטעם החנות מתקין - שכבר עשה כמה התקנות כאלה, שחשובה לו האסטתיקה, שמבין שאתה לקוח וצריך שתהיה מרוצה.

הבחור של ח.י. - יש לו בעיקר מטרה לשים את המסך על הקיר כמה שיותר מהר ולסיים.
עם כל הכבוד, פשוט מצחיק אותי שאנשים נופלים על השירות לקוחות עם הסברים כאלה. אין בארץ לדעתי תבונה כזו, ואין מצב שהיא רשמה את כל מה שאמרת או סימנה "לקוח חשוב" או אפילו "לקוח נודניק" (מנ. המבט שלהם) - ובעקבות זה ישלחו אליך מתקין מנוסה או שניים.

בקיצור - פיצוי - כנראה כן.
אבל תשים את זה בצד - מי שרוצה כמוך התקנה מיוחדת ואסטית - לך לחנות מתמחה.
גם אם הם לא היו שולחים מתקין - היה לך למי להתקשר ולהתלונן, בח.י. - תגיע שוב לאותה בחורה שאין בכוחה לעשות הרבה. חוץ מלתאם לך שוב מתקין בודד :)

תתחדש!
תעלה תמונות.

or080823283 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

Itay_Pollak כתב:זה שמגיעים עם מתקין אחד למישהו שקנה מסכי "יוקרה" ועוד 3 - זה באמת לא תקין.
אבל, מה שהיית צריך לעשות זה לרכוש דרך חנות מתמחה.
זה בדיוק הרעיון - יש מישהו - כשאתה מספר לו שאתה צריך התקנות כמו שציינת - שמבין את המשמעות וישלח לך מטעם החנות מתקין - שכבר עשה כמה התקנות כאלה, שחשובה לו האסטתיקה, שמבין שאתה לקוח וצריך שתהיה מרוצה.

הבחור של ח.י. - יש לו בעיקר מטרה לשים את המסך על הקיר כמה שיותר מהר ולסיים.
עם כל הכבוד, פשוט מצחיק אותי שאנשים נופלים על השירות לקוחות עם הסברים כאלה. אין בארץ לדעתי תבונה כזו, ואין מצב שהיא רשמה את כל מה שאמרת או סימנה "לקוח חשוב" או אפילו "לקוח נודניק" (מנ. המבט שלהם) - ובעקבות זה ישלחו אליך מתקין מנוסה או שניים.

בקיצור - פיצוי - כנראה כן.
אבל תשים את זה בצד - מי שרוצה כמוך התקנה מיוחדת ואסטית - לך לחנות מתמחה.
גם אם הם לא היו שולחים מתקין - היה לך למי להתקשר ולהתלונן, בח.י. - תגיע שוב לאותה בחורה שאין בכוחה לעשות הרבה. חוץ מלתאם לך שוב מתקין בודד :)

תתחדש!
תעלה תמונות.
...

יש מאחוריי חנות מתחמה. כפי שכתבתי למעלה.
יש חברה שמלווה את כל הפרוייקט הזה.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #10 

לא כתבת על זה מילה.
אם יש לך חנות מתמחה וחברה שמלווה את הפרוייקט. הם האשמים ולא ח.י.
כשעבדתי בפיוצ'ר, לפניכ-6 שנים. ללקוח כמוך, שאנחנו יודעים שיש הכנות ושאר ייחוד. היינו אנחנו בפרונט. החבר'ה של החברה היו מגיעים וביחד מתקינים.
אם היו בעיות איכשהו כמו שאתה מתאר, בכלל לא היית מדבר עם ח.י.

לפחות ביורוקום בזמנו - היה להם צוות מיוחד ללקוחות מיוחדים.

or080823283 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

or080823283 כתב:אני אשתדל לענות במרוכז בהודעה אחת ולהתייחס לכולם.

אחת הסיבות שכתבתי את הפוסט הזה, היא לא כדי ללכלך על ח.י, אלא להבין האם מגיע לי מהם פיצוי על ההתנהגות הבלתי הולמת הזו. אני לא חושב שאני לבד, אבל אני גם לא חושב שכל יום מישהו מזמין שלושה מסכים בבת אחת, ועוד כאשר שניים מהם היא מהסדרת פרימיום שלהם.

דבר קטן לחדד - ביום שתיאמתי את ההתקנה עם ח.י, הסברתי לנציגה בטלפון את מורכבות ההתקנה. הסברתי לה שיש שתי נישות מדויקות, כמעט כמו גודל המסך. הסברתי לה שמדובר בקירות גבס עם חיזוקים של עץ. הסברתי לה שאת המסך השלישי מתקינים בחוץ, וצריך לקדוח בקרמיקה שמחפה את הקיר בחוץ. הסברתי הכל. לא לקחתי סיכונים. לא השארתי כלום ליד המקרה. אבל.. לא נראה לי שהנציגה טרחה לרשום משהו, לדעתי, הכל נפל על אזניות ערלות. ולראיה, ההתנהגות הבלתי הולמת של המתקין, שבכלל הגיע בגפו.

אני גם לא אשכח את המשפט שהוא שרבב לי בתחילת ההתקנה: ״מאיפה באת עליי עם ההתקנה המסובכת הזו בסוף היום...״, נו מה אני אגיד לו, אורח בביתי.. אבל עיזבו לרגע את הציניות, האמת שאמרתי. אמרתי הכל לנציגה ביום שתיאמתי התקנה.

כסף הוא לא גבה פה, כי הגיעה לי (במסגרת העסקה) הובלה והתקנה קירית בחינם. פשוט ביקשתי ממנו בסוף להניח את המסכים וללכת..אני לא זוכר שהוא התנצל וגם אף אחד לא התקשר. גם לי לא הייתה הזדמנות להתקשר. כי כל הסיפור קרה ביום חמישי בשעות הצהריים. אבל לבטח אתקשר מחר לספר להם הכל.
...
תשים לב שכן ציינתי את זה.

gkatz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1610
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 92 פעמים

שליחה #12 

...
לא ממש ברור מה הכוונה פה

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #13 

@or080823283
1. אני חושב שיש צדק בדבריך כי הסברת הכל מראש.
2. לא הייתי סומך על מתקין של חברת המסכים לעשות התקנה מסובכת כזו במסגרת התקנה חינמית. אם הוא עובד בקבלנות, דפקת לו שעה-שעה וחצי ואם לא אז דפקת לו את ההספק היומי או את שעת החזרה הביתה. אתה צריך להבין שיש אנשים (כמוני) שבכלל שמים את המסך על מזנון... זו לא בעיה שלך אבל זה טבע האדם במיוחד בישראל.
3. מה זה שם המשתמש הזה?

or080823283 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

freedom_il כתב:@or080823283
1. אני חושב שיש צדק בדבריך כי הסברת הכל מראש.
2. לא הייתי סומך על מתקין של חברת המסכים לעשות התקנה מסובכת כזו במסגרת התקנה חינמית. אם הוא עובד בקבלנות, דפקת לו שעה-שעה וחצי ואם לא אז דפקת לו את ההספק היומי או את שעת החזרה הביתה. אתה צריך להבין שיש אנשים (כמוני) שבכלל שמים את המסך על מזנון... זו לא בעיה שלך אבל זה טבע האדם במיוחד בישראל.
3. מה זה שם המשתמש הזה?
...
3. הכל היה תפוס :lol:

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”