מוסיקה אלקטרונית והמערכת האולטימטיבית ...
השירשור הזה הוא לכל מי שאוהב מוזיקה אלקטרונית ומעוניין למצוא עבור סוג המוסיקה הנ"ל את המערכת האולטימיטיבית ....
שכל אחד יספר על המערכת שבשרותו והאם הוא מרוצה ממנה לסוג זה של מוסיקה....
וכך אולי ביחד נמצא את המערכת האידיאלית בתחום...
שכל אחד יספר על המערכת שבשרותו והאם הוא מרוצה ממנה לסוג זה של מוסיקה....
וכך אולי ביחד נמצא את המערכת האידיאלית בתחום...
איזה חתימה אפשר לשים בשתי שורות??
אני יתחיל....
למרות שכבר כולם יודעים אני חושב....( אבל תנו להתלהב)
רמקולים : B&W 602S3
מגבר : ROTEL RA-06
מקור (נגן) : CAMBRIDGE AUDIO AZUR 540C
המאמת שאני דיי נהנה מהנפח של הבאס שנותנים ה רמקולים האלו...
המגבר מוציא מהם את המקסימום ונותן צליל נורא מדוייק ובאס הדוק.
גם הגבוהים שלו מעולים .....
הBASSLINE נשמע כמו שצריך הKICK וזה מה שחשוב ....
צלילים גבוהים גם פלאפון יודע להוציא...
בקיצור מערכת לא זולה ...אבל אני מרוצה ממה שהיא נותנת בתחום האלקטרונית ...
למרות שכבר כולם יודעים אני חושב....( אבל תנו להתלהב)
רמקולים : B&W 602S3
מגבר : ROTEL RA-06
מקור (נגן) : CAMBRIDGE AUDIO AZUR 540C
המאמת שאני דיי נהנה מהנפח של הבאס שנותנים ה רמקולים האלו...
המגבר מוציא מהם את המקסימום ונותן צליל נורא מדוייק ובאס הדוק.
גם הגבוהים שלו מעולים .....
הBASSLINE נשמע כמו שצריך הKICK וזה מה שחשוב ....
צלילים גבוהים גם פלאפון יודע להוציא...
בקיצור מערכת לא זולה ...אבל אני מרוצה ממה שהיא נותנת בתחום האלקטרונית ...
נ.ב....
ראיתי באחד השירשורים שנאמר שאין חובבי סטיראו חדשים ושהדור הצעיר לא נמשך ונחשף לכיוונים שונים...
אז אני בן 23 ואני גאה להיות חובבב צעיר וחדש....
וד"א חובבים חדשדים לא חייבים להיות צעירים...לא כל בן 20+ יכול להעמיד מערכת שעולה כמו האוטו שלו....
ראיתי באחד השירשורים שנאמר שאין חובבי סטיראו חדשים ושהדור הצעיר לא נמשך ונחשף לכיוונים שונים...
אז אני בן 23 ואני גאה להיות חובבב צעיר וחדש....
וד"א חובבים חדשדים לא חייבים להיות צעירים...לא כל בן 20+ יכול להעמיד מערכת שעולה כמו האוטו שלו....
ישר כוח מתן!!!
דור צעיר ישנו (22) רק ניזכור שבגיל שלנו גם חובבי סטריאו נאלצים לשמור כסף לטיול / לימודים וקשה מאוד לפנות כמה עשרות אלפי שקלים למערכת במיוחד כזו שצפויה לנדוד דירות .
דור צעיר ישנו (22) רק ניזכור שבגיל שלנו גם חובבי סטריאו נאלצים לשמור כסף לטיול / לימודים וקשה מאוד לפנות כמה עשרות אלפי שקלים למערכת במיוחד כזו שצפויה לנדוד דירות .
בנים לא מתבגרים הצעצועים שלהם נעשים יקרים יותר !
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
מבחינת מוזיקה אלקטרונית הרמקולים שלי MS908 של מורדנט שורט אידיאלים.
לכל אחד טוויטר אלומניום מדהים של 1" , לכל רמקול שני וופרים של 5.25 מסגסוגת של אלומניום שיורדים עד הסוף .
ולכל רמקול כמו כן וופר 10" נהדר שנחשתך ב 300 הרץ (בנפרד מהוופרים הקטנים להם אין חיתוך פסיבי תחתון).
בווליום גבוה מינוס המגבר מתחיל להראות את הבעיה של להזיז בווליום גבוהה רמקול לא הכי נציל שקיים שמבקש 150W עם רק 85 וואט. כמו כן יכול להיות שזה החדש שהוא קטן ב 70 אחוז מהגודל שמומלץ לרמקולים.
ה CD הוא לא עניין . דווקא הוא הנקודה הפחות מעניינת.
בקיצור אם היה לי איזה מגבר כח של 200 וואט אז אלקטרונית בווליום גבוהה הייתה נשמעת מושלם.
בווליום לא מחריש אוזניים המערכת הזו עושה עבודה מושלמת מושלמת . כל באס במקום כל גבוהה נכון ומדוייק.
כמו שהגדיר את הרמקול הזה היי פיי צ'ויס , ההרגשה היא שכל הזמן אתה בהופעה חיה.
לכל אחד טוויטר אלומניום מדהים של 1" , לכל רמקול שני וופרים של 5.25 מסגסוגת של אלומניום שיורדים עד הסוף .
ולכל רמקול כמו כן וופר 10" נהדר שנחשתך ב 300 הרץ (בנפרד מהוופרים הקטנים להם אין חיתוך פסיבי תחתון).
בווליום גבוה מינוס המגבר מתחיל להראות את הבעיה של להזיז בווליום גבוהה רמקול לא הכי נציל שקיים שמבקש 150W עם רק 85 וואט. כמו כן יכול להיות שזה החדש שהוא קטן ב 70 אחוז מהגודל שמומלץ לרמקולים.
ה CD הוא לא עניין . דווקא הוא הנקודה הפחות מעניינת.
בקיצור אם היה לי איזה מגבר כח של 200 וואט אז אלקטרונית בווליום גבוהה הייתה נשמעת מושלם.
בווליום לא מחריש אוזניים המערכת הזו עושה עבודה מושלמת מושלמת . כל באס במקום כל גבוהה נכון ומדוייק.
כמו שהגדיר את הרמקול הזה היי פיי צ'ויס , ההרגשה היא שכל הזמן אתה בהופעה חיה.
מתן
קודם כל יישר כוח. אפשר להיות חובב סטיריאו גם בתקציב נמוך.
באותה עלות רסיבר קולנוע ביתי + 5 רמקולים + נגן DVD/CD אפשר להרכיב מערכת סטריאו בלבד נגן CD + מגבר משולב + 2 רמקולים בלבד.
אני משער שברוב אם לא בכל המקרים מערכת הסטריאו בתקציב XX תשמע יותר טוב ממערכת הקולנוע הביתי באותו תקציב XX .
לגבי השאלה - להערכתי רמקולים עם נצילות גבוהה, רצפתיים עם באס "נותן בראש" יתאימו למוסיקה אלקטרונית. דוגמא שעולה לי לראש זה הרמקולים של קליפש או סרוין ווגה.
שלמה
קודם כל יישר כוח. אפשר להיות חובב סטיריאו גם בתקציב נמוך.
באותה עלות רסיבר קולנוע ביתי + 5 רמקולים + נגן DVD/CD אפשר להרכיב מערכת סטריאו בלבד נגן CD + מגבר משולב + 2 רמקולים בלבד.
אני משער שברוב אם לא בכל המקרים מערכת הסטריאו בתקציב XX תשמע יותר טוב ממערכת הקולנוע הביתי באותו תקציב XX .
לגבי השאלה - להערכתי רמקולים עם נצילות גבוהה, רצפתיים עם באס "נותן בראש" יתאימו למוסיקה אלקטרונית. דוגמא שעולה לי לראש זה הרמקולים של קליפש או סרוין ווגה.
שלמה
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אני מאוד אוהבת את JBL במוזיקה אלקטרונית.
(יש לי 4 ריצפתיים E80 ושני מדפיים E20, אני שומעת 100% אלקטרוני)
(יש לי 4 ריצפתיים E80 ושני מדפיים E20, אני שומעת 100% אלקטרוני)
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
האמת שאני שמעתי דגם של פולק אודיו ....
והוא היה נשמע לי מעולה...לא ממש זוכר את הדגם זה הי מדפי קטן ושמעתי אותו מול B&W 601 ...
באלקטרונית הוא היה נשמע מעולה לעומתו ....
בקלאסית ה601 נתן וולה לפולק....
והוא היה נשמע לי מעולה...לא ממש זוכר את הדגם זה הי מדפי קטן ושמעתי אותו מול B&W 601 ...
באלקטרונית הוא היה נשמע מעולה לעומתו ....
בקלאסית ה601 נתן וולה לפולק....
אורי ו,
אתה נתת חוו"ד על רמקולים מסוימים, ומישהו על סמך חוות דעתך עשוי לשקול לרכוש אותם.
ואחר בעל חוות דעת אחרת הביע את דעתו - מה הבעיה עם זה?
אתה בעצמך ציינת בעבר חוות דעת לא טובות על רמקולים שונים, ובסוד אגלה לך
שחלק מבאי הפורום הם בעלי אותם רמקולים, וכנראה שרובם לא נעלבו מחוות דעתך, כי זו זכותך, וזו רק דעתך.
תמשיך להנות.
אתה נתת חוו"ד על רמקולים מסוימים, ומישהו על סמך חוות דעתך עשוי לשקול לרכוש אותם.
שחלק מבאי הפורום הם בעלי אותם רמקולים, וכנראה שרובם לא נעלבו מחוות דעתך, כי זו זכותך, וזו רק דעתך.
תמשיך להנות.
מילים כדורבנותאורי ו,
תמשיך להנות....