סטנד לרמקולים
תודה @RobotCop
היית סומך עליהם עם פעוט בבית (כמובן שמנסים להשגיח תמיד וכו' אבל רוצה שיידרש כוח על מנת להטות אותם)?
ממה שאני רואה ברשת אין יותר מידי אופציות בארץ במחירים שפוים (מתחת ל 1000 ש"ח) ובאמזון לרוב המשלוח יקר יותר מהמוצר עצמו וברוב האופציות הלא יקרות מצוין משקל מירבי של עד 9 ק"ג. אני מבין שיכול להיות שזה רק כסת"ח וש10 ק"ג זה בסדר גמור, וגם לא ראיתי ציון של משקל מירבי על האומגה.
אז לא יודע ממש במה לבחור
היית סומך עליהם עם פעוט בבית (כמובן שמנסים להשגיח תמיד וכו' אבל רוצה שיידרש כוח על מנת להטות אותם)?
ממה שאני רואה ברשת אין יותר מידי אופציות בארץ במחירים שפוים (מתחת ל 1000 ש"ח) ובאמזון לרוב המשלוח יקר יותר מהמוצר עצמו וברוב האופציות הלא יקרות מצוין משקל מירבי של עד 9 ק"ג. אני מבין שיכול להיות שזה רק כסת"ח וש10 ק"ג זה בסדר גמור, וגם לא ראיתי ציון של משקל מירבי על האומגה.
אז לא יודע ממש במה לבחור
שוב תודה @RobotCop
יש לך המלצה אחרת?
יש את אלו: https://www.amazon.co.uk/Hama-49813-Spe ... 001UBEWDY/
מחזיקים עד 30 ק"ג, שוקלים בערך 4-5 ק"ג כ"א אם אני מבין נכון, נראים יציבים ובגובה טוב ויעלו בסביבות ה670 ש"ח כולל משלוח. חושב שהם יתאימו?
יש לך המלצה אחרת?
יש את אלו: https://www.amazon.co.uk/Hama-49813-Spe ... 001UBEWDY/
מחזיקים עד 30 ק"ג, שוקלים בערך 4-5 ק"ג כ"א אם אני מבין נכון, נראים יציבים ובגובה טוב ויעלו בסביבות ה670 ש"ח כולל משלוח. חושב שהם יתאימו?
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
@Chikolad
לדעתי לא. הבסיס נראה טוב אבל העמודונים האלה מרמזים על משקל עצמי נמוך מאוד וכשמרכז הכובד הולך להיות בגובה מטר, זה מתכון לצרות. תראה אולי אתה יכול לחפש סטנדים כבדים במיוחד ולשלח אותם במסגרת המשלוחים החינמיים שאמאזון התחילו להפעיל לישראל לאחרונה.
לדעתי לא. הבסיס נראה טוב אבל העמודונים האלה מרמזים על משקל עצמי נמוך מאוד וכשמרכז הכובד הולך להיות בגובה מטר, זה מתכון לצרות. תראה אולי אתה יכול לחפש סטנדים כבדים במיוחד ולשלח אותם במסגרת המשלוחים החינמיים שאמאזון התחילו להפעיל לישראל לאחרונה.
ניסיתי אתמול כל מיני אופציות באמזון דוט קום. בחרתי סטנדים מעל $80 שהבנתי שזה הרף שמעליו יש משלוחים בחינם, ודאגתי לסנן רק כאלה שאמזון מוכרים בעצמם (זה כולל פריטים שנמכרים ע"י אחרים אבל אמזון הם אלו שמממשים את המכירה). הגעתי עד לשלב של בחירת סוג משלוח ולא הייתה אופציה של חינם. אז או שעשיתי משהו לא בסדר או שזה לא קיים...
ראיתי אותם באמזון. אני פסחתי עליהם כי הם עולים $60 ליחידה (אתה קונה סטנד אחד, לא זוג) ושניים יחד עם משלוח זה יוצא באיזור ה 1100 ש"ח (באתר שקישרת אליו אפשר משלוח רק ע"י DHL והוא עולה פי 4 מהמחיר של הסטנד).Mad כתב:אולי משהו כזה monoprice...
אני מתחיל להבין שאולי 1100 ש"ח זה בסביבות המחיר הריאלי שאני אצטרך להוציא. השאלה היא האם הסטנד הזה עומד בדרישות הכובד והיציבות שמתאימה לילדים קטנים?