סטנד לרמקולים
-
Guyagil
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 290
היי מחפש סטנדים לרמקולים מדפיים של מורל דגם solan v2
תקציב עד 300 שח , יש למישו רעיונות מה יתאים ואיפה אפשר להשיג ?
תקציב עד 300 שח , יש למישו רעיונות מה יתאים ואיפה אפשר להשיג ?
- direct
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 495
בתקציב שציינת חפש בלוחות
- RobotCop
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- freerider
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
רעיון נוסף...בעבר קניתי ממשתלה 2 עמודיי בטון "מעוצבים" ששקלו איזו 30 ק"ג כל אחד, עלו 100 ש"ח שניהם ועשו את העבודה מצויין.
You pay peanuts, you get monkeys
- Chikolad
-
- חבר פעיל

- תגובות: 78
סליחה שאני מעורר את השרשור הזה, אבל @RobotCop, אתה חושב שהסטנדים st -6 של אומגה יתאימו לרמקולים KEF LS50W?
כל רמקול שוקל 10 ק"ג והמידות הן 30x20x30 ס"מ בערך.
תודה!
כל רמקול שוקל 10 ק"ג והמידות הן 30x20x30 ס"מ בערך.
תודה!
- freerider
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
לדעתי הסטנדים של OMEGA AUDIO קלים מדי.
You pay peanuts, you get monkeys
- Chikolad
-
- חבר פעיל

@freerider
גם אם ממלאים בהם חול?
גם אם ממלאים בהם חול?
- RobotCop
-
- חבר ותיק

אם ממלאים בהם חול הם בסדר גמור. לא יציב כמו יציקת בטון אבל עושים ת׳עבודה מה שנקרא.
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.
- Chikolad
-
- חבר פעיל

תודה @RobotCop
היית סומך עליהם עם פעוט בבית (כמובן שמנסים להשגיח תמיד וכו' אבל רוצה שיידרש כוח על מנת להטות אותם)?
ממה שאני רואה ברשת אין יותר מידי אופציות בארץ במחירים שפוים (מתחת ל 1000 ש"ח) ובאמזון לרוב המשלוח יקר יותר מהמוצר עצמו וברוב האופציות הלא יקרות מצוין משקל מירבי של עד 9 ק"ג. אני מבין שיכול להיות שזה רק כסת"ח וש10 ק"ג זה בסדר גמור, וגם לא ראיתי ציון של משקל מירבי על האומגה.
אז לא יודע ממש במה לבחור
היית סומך עליהם עם פעוט בבית (כמובן שמנסים להשגיח תמיד וכו' אבל רוצה שיידרש כוח על מנת להטות אותם)?
ממה שאני רואה ברשת אין יותר מידי אופציות בארץ במחירים שפוים (מתחת ל 1000 ש"ח) ובאמזון לרוב המשלוח יקר יותר מהמוצר עצמו וברוב האופציות הלא יקרות מצוין משקל מירבי של עד 9 ק"ג. אני מבין שיכול להיות שזה רק כסת"ח וש10 ק"ג זה בסדר גמור, וגם לא ראיתי ציון של משקל מירבי על האומגה.
אז לא יודע ממש במה לבחור
- RobotCop
-
- חבר ותיק

@Chikolad
עם פעוט בבית לא הייתי סומך עליהם. הסיכון לא שווה את החיסכון.
שיעלה גם אלף שקל יותר, זה לא שווה נפילה אחת של רמקול על הראש של הילד.
עם פעוט בבית לא הייתי סומך עליהם. הסיכון לא שווה את החיסכון.
שיעלה גם אלף שקל יותר, זה לא שווה נפילה אחת של רמקול על הראש של הילד.
- Chikolad
-
- חבר פעיל

שוב תודה @RobotCop
יש לך המלצה אחרת?
יש את אלו: https://www.amazon.co.uk/Hama-49813-Spe ... 001UBEWDY/
מחזיקים עד 30 ק"ג, שוקלים בערך 4-5 ק"ג כ"א אם אני מבין נכון, נראים יציבים ובגובה טוב ויעלו בסביבות ה670 ש"ח כולל משלוח. חושב שהם יתאימו?
יש לך המלצה אחרת?
יש את אלו: https://www.amazon.co.uk/Hama-49813-Spe ... 001UBEWDY/
מחזיקים עד 30 ק"ג, שוקלים בערך 4-5 ק"ג כ"א אם אני מבין נכון, נראים יציבים ובגובה טוב ויעלו בסביבות ה670 ש"ח כולל משלוח. חושב שהם יתאימו?
- RobotCop
-
- חבר ותיק

@Chikolad
לדעתי לא. הבסיס נראה טוב אבל העמודונים האלה מרמזים על משקל עצמי נמוך מאוד וכשמרכז הכובד הולך להיות בגובה מטר, זה מתכון לצרות. תראה אולי אתה יכול לחפש סטנדים כבדים במיוחד ולשלח אותם במסגרת המשלוחים החינמיים שאמאזון התחילו להפעיל לישראל לאחרונה.
לדעתי לא. הבסיס נראה טוב אבל העמודונים האלה מרמזים על משקל עצמי נמוך מאוד וכשמרכז הכובד הולך להיות בגובה מטר, זה מתכון לצרות. תראה אולי אתה יכול לחפש סטנדים כבדים במיוחד ולשלח אותם במסגרת המשלוחים החינמיים שאמאזון התחילו להפעיל לישראל לאחרונה.
- Chikolad
-
- חבר פעיל

ניסיתי אתמול כל מיני אופציות באמזון דוט קום. בחרתי סטנדים מעל $80 שהבנתי שזה הרף שמעליו יש משלוחים בחינם, ודאגתי לסנן רק כאלה שאמזון מוכרים בעצמם (זה כולל פריטים שנמכרים ע"י אחרים אבל אמזון הם אלו שמממשים את המכירה). הגעתי עד לשלב של בחירת סוג משלוח ולא הייתה אופציה של חינם. אז או שעשיתי משהו לא בסדר או שזה לא קיים...
- RobotCop
-
- חבר ותיק

@Chikolad
יש פה באתר תת-פורום של דילים באמאזון, מסתובבים שם מקצוענים כבדים שבטוח יוכלו לעזור.
יש פה באתר תת-פורום של דילים באמאזון, מסתובבים שם מקצוענים כבדים שבטוח יוכלו לעזור.
- Mad
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 946
- Chikolad
-
- חבר פעיל

ראיתי אותם באמזון. אני פסחתי עליהם כי הם עולים $60 ליחידה (אתה קונה סטנד אחד, לא זוג) ושניים יחד עם משלוח זה יוצא באיזור ה 1100 ש"ח (באתר שקישרת אליו אפשר משלוח רק ע"י DHL והוא עולה פי 4 מהמחיר של הסטנד).Mad כתב:אולי משהו כזה monoprice...
אני מתחיל להבין שאולי 1100 ש"ח זה בסביבות המחיר הריאלי שאני אצטרך להוציא. השאלה היא האם הסטנד הזה עומד בדרישות הכובד והיציבות שמתאימה לילדים קטנים?
- Mad
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 946
אני באופן אישי באותה דילמה וגם לפני רכישה של רמקולים,לאחר מחשבה רבה, אני אבחר ברצפתיים. הילדים יודעים שהרמקולים זה ײשל אבאײ ולא מתקרבים אבל עדיין לא אקח סיכון שהם ייפגעו.
* המערכת בסלון ולא בחדר ייעודי.
* המערכת בסלון ולא בחדר ייעודי.