פיזור טוב יותר של הקפה הטחון לפני דחיסה - כלי ייעודי או טכניקה?
-
boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
כנראה שהספקתי לשכוח שעם סלסלה 58 מ"מ יש יותר סיכוי לבעיות פיזור לא אחיד של הקפה. לא היו לי בעיות כאלה עם האלקטרה שמשתמשת בסלסלה 49 מ"מ, ואני לא זוכר בעיות עם הגאג'יה שהייתה לי בעבר (שהשתמשה גם כן בסלסלות 58 מ"מ).
השאלה היא האם יש טעם לרכוש כלי לפיזור הקפה (כ-20 דולר באמזון) או שפשוט אני צריך לשפר את הטכניקה. כי כרגע אני מקבל כמויות לא עקביות גם כשכמות הקפה הטחון, זמן החליטה והדחיסה זהים (פחות או יותר).
השאלה היא האם יש טעם לרכוש כלי לפיזור הקפה (כ-20 דולר באמזון) או שפשוט אני צריך לשפר את הטכניקה. כי כרגע אני מקבל כמויות לא עקביות גם כשכמות הקפה הטחון, זמן החליטה והדחיסה זהים (פחות או יותר).
נערך לאחרונה על ידי boren ב 27/05/2018 19:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
- coffeeavi
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 277 פעמים
- יצירת קשר:
משתמש בכלי כזה כמו בקישור מעלה כבר תקופה, עושה עבודה מעולה ומייתר לחלוטין שימוש בטמפר מכיוון ותוך כדי הסיבוב הוא גם דוחס עד לנקודת המגע שלו עם שפתי הסלסלה. נקודת מגע זו ניתנת לכוון וכך אתה שולט למעשה על הדחיסה.
נערך לאחרונה על ידי coffeeavi ב 29/05/2018 9:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
·ozeltzex כתב:@boren
·
אני רק בנייקד.
המכונה מלוכלת יותר אבל אני פשוא לא סובל שהידית הרגילה מטפטפת על כל האזור מסביב.....
הרגת אותי...... רואים שמפריע הטיפטוף...
@chomergir
·
וואי וואי.. תפסת אותי 😂
סתם.. אם יש משהו שיכול לחרפן אותי זה להרים טמפר מהידית לגלות שהוא היה רטוב מלמטה.. אני יכול להרוג מישהו.
לגבי התמונה, לכל אחד יש ימים רעים. בדכ בשלב הזה אני נשבר ומנקה 🙄😜
·
וואי וואי.. תפסת אותי 😂
סתם.. אם יש משהו שיכול לחרפן אותי זה להרים טמפר מהידית לגלות שהוא היה רטוב מלמטה.. אני יכול להרוג מישהו.
לגבי התמונה, לכל אחד יש ימים רעים. בדכ בשלב הזה אני נשבר ומנקה 🙄😜
- coffeeavi
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 277 פעמים
- יצירת קשר:
·boren כתב:אבי, בלינק יש כמה כלים שונים. אתה משתמש בזה שכולל שלושה שיפועים או עם בסיס שטוח?...
זה עם 3 הכנפיים
תציץ בשרשור הזה וחפש את התגובות שלי שם