שירות מדהים של אמזון - קבלתי מוצר בחינם בגלל טעות הקלדה...

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
Rekcuf פותח השרשור
טרול
טרול
תגובות: 1098
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #1 

שלום

הזמנתי כבלי HDMI ב 21 דולר ועוד 12 דולר משלוח. הגעתי אתמול בצהריים הביתה וראיתי פתק של דואר שליחים. נכנסי לחשבון האמזון ולהפתעתי במקום DELIVERY ATTEMPT אני רואה שרשום DELIVERED. ניסיתי להתקשר למוקד הדואר אבל כבר לא היה מענה. אז פתחתי שיחת צ'אט מול אמזון והסברי את הבעיה. הנציג ביקש שאמתין 2 דקות, ואז חזר ומיד איתר את מקור הבעיה. אמר שהשליח בטעון סימן שהחבילה נמסרה. הוא התנצל ואמר שאני יזוכה על כל העלות (אלו כבלים של אמזון עצמם). הוא גם תיקן מיד את זמן הגעה המשוער ודחה אותו ב 36 שעות. הרגשתי ממש לא נעים ואמרתי לו שרק רציתי להביא את זה לתשומת ליבם ולא בקשתי החזר כספי, אמר שאין לי צורך להרגיש לא טוב עם זה, החבילה שלי התעקבה ומגיע לי פיצוי על כך..

מרוב שלא היה לי נעים, הזמנתי עוד פריט (צעצוע לילדה באותו הרגע...)

עכשיו יש לי חשק להתקשר לאיזו חנות ישראלית, לקלל את האמא שלהם ולנתק...

פשוט לא יאומן השירות, וכנראה שזה אכן משתלם להם, כי עובדה אני בהחלט אמשיך לקנות מהם ואעדיף אותם על חנות ישראלית גם אם לא יהיה הבדל במחיר...

Borderline1
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3628
נתן תודות: 144 פעמים
קיבל תודות: 462 פעמים

שליחה #2 

https://www.cnet.com/news/amazon-is-ban ... y-returns/
זה לא שרות לטעמי זה ניצול של נהלים במערכות גדולות שמבוססות על back office ללא שיקול דעת
אבל אולי זה רק אני הקטון ודעתי הבלתי נחשבת

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #3 

מה שהוא אמר Borderline1 .

ובכללי, פשוט היית צריך להמתין לדואר שליחים, לא תמיד חייב לפנות לאמזון, יום יומים עוד על כבל לא יהרגו אף אחד.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

d30DK
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 55 פעמים

שליחה #4 

רק שתדע, לפעמים דואר שליחים מוסר את החבילות לסניף הדואר הקרוב ולא אליך הביתה ואז זה מסומן גם כן כ-נמסר.

Rekcuf פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה #5 

זהו שלא בקשתי להחזיר או לבטל. רק יהיחה חשוב לי לידע אותם על הבעיות בדוארנ ישראל. השליח הגיע הביתה ולא מצא אף אחד והחליט לסמן על דעת עצמו שהחבילה נמסרה ובמקביל הוא החזיר אותה למחסנים שלהם. היום בשישי בבוקר אני מקבל טלפון מחברת השלחויות שמעדכנים אותי שהחבילה שלי במחסן שלם והיא תסופק שוב ביום ראשון אלא אם כן אני רוצה להגיע לאסוף אותה... הם בדרך כלל לא מתקשרים. יש לי הרגשה שהם קבלו מייל מאמזון בעקבות התלונה שלי. נציג אמזון לא נתן לי בכלל להחליט וזיכה לי את החשבון על כל הסכום כפיצוי שהחבילה התתעקבה לא באשמתם, או שאולי כן, כי הם בחרו בדואר ישראל ולא חברה פרטית...

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #6 

Rekcuf כתב:זהו שלא בקשתי להחזיר או לבטל. רק יהיחה חשוב לי לידע אותם על הבעיות בדוארנ ישראל. השליח הגיע הביתה ולא מצא אף אחד והחליט לסמן על דעת עצמו שהחבילה נמסרה ובמקביל הוא החזיר אותה למחסנים שלהם. היום בשישי בבוקר אני מקבל טלפון מחברת השלחויות שמעדכנים אותי שהחבילה שלי במחסן שלם והיא תסופק שוב ביום ראשון אלא אם כן אני רוצה להגיע לאסוף אותה... הם בדרך כלל לא מתקשרים. יש לי הרגשה שהם קבלו מייל מאמזון בעקבות התלונה שלי. נציג אמזון לא נתן לי בכלל להחליט וזיכה לי את החשבון על כל הסכום כפיצוי שהחבילה התתעקבה לא באשמתם, או שאולי כן, כי הם בחרו בדואר ישראל ולא חברה פרטית...
...
·כך הדואר עובד. מנסים ואז מתקשרים. כמבון שקיבלת זיכוי, התקשרת להתלול ויש לך תרוץ טוב = מגיע לך זיכוי. כך זה עובד בארה"ב. אולי ידעת אולי לא, אל תמים אתה לא :wink:

תהנה. לאמזון זה לא ישפיע ועובדה, הם קיבלו לקוח חדש אשר כבר נאמן להם, כבר הזמין עוד מוצר וכבר כתב על זה פוסט. מודל עסקי מוצלח ביותר.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

Borderline1 כתב:https://www.cnet.com/news/amazon-is-ban ... y-returns/
זה לא שרות לטעמי זה ניצול של נהלים במערכות גדולות שמבוססות על back office ללא שיקול דעת
אבל אולי זה רק אני הקטון ודעתי הבלתי נחשבת
...
·זה כן שרות. זה השרות במדינה נורמאלית. אין מה בכלל להתחייס לכתבה הזאת, ללא מספרים אמיתיים אלה סתם שמועות ברשת. כמה אנשים הגזימו, עם מעל 10% החזרות, החזרות של מוצרים לא נכונים וכדומה, הם הורסים לאחרים אז העיפו אותם ואחרי זה חלקם מהם הוחזרו. אז הכל בסדר. אמזון רק מזכירה שהיא יכולה...

matanbr
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 91
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #8 

אצלי תמיד מתאמים משלוח
כנראה כל מוקד שליחים פועל עם נהלים אחרים

ido22
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 639
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 44 פעמים

שליחה #9 

האמת יש להם לפעמים שירות פסיכי. הזמנתי כמה כלים, ובטעות הזמנתי משהו שלא כלכך התאים לי. עליתי בצאט לבדוק אם יש בכלל אפשרות להחליף למידה אחרת. הנציג בדק במשך שתי דקות ואמר שאין אפשרות להחזיר ולכן הוא מציע לזכות אותי בלי צורך להחזיר.
אמרתי לו שרק עליתי בצאט לשאול מה פרוצדורה להחליף, וגם השתמשתי כבר בכלי, ולא נעים לי בכלל שהוא מציע כסף סתם.. אבל אם הוא מתעקש לזכות, אז אני אזמין את המידה החלופית. הוא זיכה..

eizen5
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1021
נתן תודות: 463 פעמים
קיבל תודות: 84 פעמים

נמחק.

שליחה #10 

נמחק.
נערך לאחרונה על ידי eizen5 ב 30/12/2023 18:40, נערך פעם 1 בסך הכל.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #11 

shmizan כתב:לא מבין את זה....
זאת טעות שלך, למה שאמזון ישלמו?
זה נראה לי ניצול לרעה ואני לא הייתי מסכים לקבל החזר כספי גם אם הנציג "מתעקש"
...
·כי יש להם מדיניות של החזרות ובמקרה הזה הם פישלו ולא מאפשרים חזרה ולכן הפתרון הכי טוב והכי פשוט והכי זול להם זה לזכות אותך.

ido22
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 639
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 44 פעמים

שליחה #12 

זה גם היה מוצר שעלה 7 דולר. זה לא שווה לאף אחד מאיתנו את ההתעסקות.
- גרם לי לבצע גם הזמנה נוספת שכבר הוספתי לה עוד כמה דברים על הדרך. נראה לי ששני הצדדים הרוויחו

amired13
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 645
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #13 

shmizan כתב:לא מבין את זה....
זאת טעות שלך, למה שאמזון ישלמו?
זה נראה לי ניצול לרעה ואני לא הייתי מסכים לקבל החזר כספי גם אם הנציג "מתעקש"
...
·כי זה גורם לאנשים להרגיש טוב מספיק כדי לקנות עוד משהו, וכדי לפתוח על זה פוסט בפורום,
ולחכות כבר לקנייה הבאה כי החוויה הייתה כ"כ טובה, והעלות בשבילם היא אפסית

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #14 

רוב הישראלים פשוט לא מצליחים להבין מדוע עסק מוכן לספוג על עצמו טעויות או לזכות לפעמים לקוח "סתם" כי הוא סה"כ התלונן או שאל על משהו קטן. זו גישה עסקית - וזה עובד. במקום להשקיע הון עתק על פרסום וקמפיינים פשוט משקיעים באמת בחווית הקניה ובלקוח. לקוחות מרוצים שמפרסמים מפה לפה (ומפורום לפורום) זה הפרסום הכי טוב שאפשר לקנות וזה גם מחזיק לאורך זמן בניגוד לסתם פרסום נקודתי בקמפיינים שמביא המון לקוחות שלאחר מכן נוטשים בגלל שירות או חווית קניה לא טובה. אולי קשה לנו להפנים אבל זה פשוט מודל עסקי חכם יותר לטווח הארוך. לא בכדי אמזון הגיעה לאן שהיא הגיעה היום.

תן מוצר טוב במחיר טוב ועם שירות טוב וסע לשלום - יש לך עסק מנצח.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Rekcuf פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה #15 

אגב מיותר לציין שהכבלים בסוף הגיעו באיחור של יום ובסוף כמובן לא עלו לי שקל. גם ההזמנה ב 70 דולר שעשיתי אחרי זה הגיע בזמן, אם הפעם דרך חברת שליחויות אחרת ולא דואר. חברה בשם AMAZON BOXIT. לא ברור לי מה זה, אבל נשלח אלי SMS ששאל מתי ואיך אני רוצה לקבל את החבילה, ובחרתי במכולת ליל הבית ולמחרת קבלתי הודעה שהחבילה ממתינה לי שם... יש מצב שלאמזון נמאס מכל הטעויות של דואר ישראל?

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352
נתן תודות: 760 פעמים
קיבל תודות: 1173 פעמים

שליחה #16 

BOXIT זו חברת הפצה ישראלית המפיצה בעיקר לנקודות חלוקה מקומות וללוקרים בכל מיני מיקומים בארץ. גם אליי אמזון שלחו איתם השבוע שעבר (זה יוצא מאמזון ע"י חברת GEODIS או משהו דומה ומועבר בארץ לקבלן חלוקה מקומי)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”