שירות מדהים של אמזון - קבלתי מוצר בחינם בגלל טעות הקלדה...
שלום
הזמנתי כבלי HDMI ב 21 דולר ועוד 12 דולר משלוח. הגעתי אתמול בצהריים הביתה וראיתי פתק של דואר שליחים. נכנסי לחשבון האמזון ולהפתעתי במקום DELIVERY ATTEMPT אני רואה שרשום DELIVERED. ניסיתי להתקשר למוקד הדואר אבל כבר לא היה מענה. אז פתחתי שיחת צ'אט מול אמזון והסברי את הבעיה. הנציג ביקש שאמתין 2 דקות, ואז חזר ומיד איתר את מקור הבעיה. אמר שהשליח בטעון סימן שהחבילה נמסרה. הוא התנצל ואמר שאני יזוכה על כל העלות (אלו כבלים של אמזון עצמם). הוא גם תיקן מיד את זמן הגעה המשוער ודחה אותו ב 36 שעות. הרגשתי ממש לא נעים ואמרתי לו שרק רציתי להביא את זה לתשומת ליבם ולא בקשתי החזר כספי, אמר שאין לי צורך להרגיש לא טוב עם זה, החבילה שלי התעקבה ומגיע לי פיצוי על כך..
מרוב שלא היה לי נעים, הזמנתי עוד פריט (צעצוע לילדה באותו הרגע...)
עכשיו יש לי חשק להתקשר לאיזו חנות ישראלית, לקלל את האמא שלהם ולנתק...
פשוט לא יאומן השירות, וכנראה שזה אכן משתלם להם, כי עובדה אני בהחלט אמשיך לקנות מהם ואעדיף אותם על חנות ישראלית גם אם לא יהיה הבדל במחיר...
הזמנתי כבלי HDMI ב 21 דולר ועוד 12 דולר משלוח. הגעתי אתמול בצהריים הביתה וראיתי פתק של דואר שליחים. נכנסי לחשבון האמזון ולהפתעתי במקום DELIVERY ATTEMPT אני רואה שרשום DELIVERED. ניסיתי להתקשר למוקד הדואר אבל כבר לא היה מענה. אז פתחתי שיחת צ'אט מול אמזון והסברי את הבעיה. הנציג ביקש שאמתין 2 דקות, ואז חזר ומיד איתר את מקור הבעיה. אמר שהשליח בטעון סימן שהחבילה נמסרה. הוא התנצל ואמר שאני יזוכה על כל העלות (אלו כבלים של אמזון עצמם). הוא גם תיקן מיד את זמן הגעה המשוער ודחה אותו ב 36 שעות. הרגשתי ממש לא נעים ואמרתי לו שרק רציתי להביא את זה לתשומת ליבם ולא בקשתי החזר כספי, אמר שאין לי צורך להרגיש לא טוב עם זה, החבילה שלי התעקבה ומגיע לי פיצוי על כך..
מרוב שלא היה לי נעים, הזמנתי עוד פריט (צעצוע לילדה באותו הרגע...)
עכשיו יש לי חשק להתקשר לאיזו חנות ישראלית, לקלל את האמא שלהם ולנתק...
פשוט לא יאומן השירות, וכנראה שזה אכן משתלם להם, כי עובדה אני בהחלט אמשיך לקנות מהם ואעדיף אותם על חנות ישראלית גם אם לא יהיה הבדל במחיר...
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3628
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
https://www.cnet.com/news/amazon-is-ban ... y-returns/
זה לא שרות לטעמי זה ניצול של נהלים במערכות גדולות שמבוססות על back office ללא שיקול דעת
אבל אולי זה רק אני הקטון ודעתי הבלתי נחשבת
זה לא שרות לטעמי זה ניצול של נהלים במערכות גדולות שמבוססות על back office ללא שיקול דעת
אבל אולי זה רק אני הקטון ודעתי הבלתי נחשבת
זהו שלא בקשתי להחזיר או לבטל. רק יהיחה חשוב לי לידע אותם על הבעיות בדוארנ ישראל. השליח הגיע הביתה ולא מצא אף אחד והחליט לסמן על דעת עצמו שהחבילה נמסרה ובמקביל הוא החזיר אותה למחסנים שלהם. היום בשישי בבוקר אני מקבל טלפון מחברת השלחויות שמעדכנים אותי שהחבילה שלי במחסן שלם והיא תסופק שוב ביום ראשון אלא אם כן אני רוצה להגיע לאסוף אותה... הם בדרך כלל לא מתקשרים. יש לי הרגשה שהם קבלו מייל מאמזון בעקבות התלונה שלי. נציג אמזון לא נתן לי בכלל להחליט וזיכה לי את החשבון על כל הסכום כפיצוי שהחבילה התתעקבה לא באשמתם, או שאולי כן, כי הם בחרו בדואר ישראל ולא חברה פרטית...
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·כך הדואר עובד. מנסים ואז מתקשרים. כמבון שקיבלת זיכוי, התקשרת להתלול ויש לך תרוץ טוב = מגיע לך זיכוי. כך זה עובד בארה"ב. אולי ידעת אולי לא, אל תמים אתה לאRekcuf כתב:זהו שלא בקשתי להחזיר או לבטל. רק יהיחה חשוב לי לידע אותם על הבעיות בדוארנ ישראל. השליח הגיע הביתה ולא מצא אף אחד והחליט לסמן על דעת עצמו שהחבילה נמסרה ובמקביל הוא החזיר אותה למחסנים שלהם. היום בשישי בבוקר אני מקבל טלפון מחברת השלחויות שמעדכנים אותי שהחבילה שלי במחסן שלם והיא תסופק שוב ביום ראשון אלא אם כן אני רוצה להגיע לאסוף אותה... הם בדרך כלל לא מתקשרים. יש לי הרגשה שהם קבלו מייל מאמזון בעקבות התלונה שלי. נציג אמזון לא נתן לי בכלל להחליט וזיכה לי את החשבון על כל הסכום כפיצוי שהחבילה התתעקבה לא באשמתם, או שאולי כן, כי הם בחרו בדואר ישראל ולא חברה פרטית......
תהנה. לאמזון זה לא ישפיע ועובדה, הם קיבלו לקוח חדש אשר כבר נאמן להם, כבר הזמין עוד מוצר וכבר כתב על זה פוסט. מודל עסקי מוצלח ביותר.
- BUGY
- חבר מכור קשה

·זה כן שרות. זה השרות במדינה נורמאלית. אין מה בכלל להתחייס לכתבה הזאת, ללא מספרים אמיתיים אלה סתם שמועות ברשת. כמה אנשים הגזימו, עם מעל 10% החזרות, החזרות של מוצרים לא נכונים וכדומה, הם הורסים לאחרים אז העיפו אותם ואחרי זה חלקם מהם הוחזרו. אז הכל בסדר. אמזון רק מזכירה שהיא יכולה...Borderline1 כתב:https://www.cnet.com/news/amazon-is-ban ... y-returns/
אבל אולי זה רק אני הקטון ודעתי הבלתי נחשבת...
האמת יש להם לפעמים שירות פסיכי. הזמנתי כמה כלים, ובטעות הזמנתי משהו שלא כלכך התאים לי. עליתי בצאט לבדוק אם יש בכלל אפשרות להחליף למידה אחרת. הנציג בדק במשך שתי דקות ואמר שאין אפשרות להחזיר ולכן הוא מציע לזכות אותי בלי צורך להחזיר.
אמרתי לו שרק עליתי בצאט לשאול מה פרוצדורה להחליף, וגם השתמשתי כבר בכלי, ולא נעים לי בכלל שהוא מציע כסף סתם.. אבל אם הוא מתעקש לזכות, אז אני אזמין את המידה החלופית. הוא זיכה..
אמרתי לו שרק עליתי בצאט לשאול מה פרוצדורה להחליף, וגם השתמשתי כבר בכלי, ולא נעים לי בכלל שהוא מציע כסף סתם.. אבל אם הוא מתעקש לזכות, אז אני אזמין את המידה החלופית. הוא זיכה..
- BUGY
- חבר מכור קשה

·כי יש להם מדיניות של החזרות ובמקרה הזה הם פישלו ולא מאפשרים חזרה ולכן הפתרון הכי טוב והכי פשוט והכי זול להם זה לזכות אותך.shmizan כתב:לא מבין את זה....
זאת טעות שלך, למה שאמזון ישלמו?
זה נראה לי ניצול לרעה ואני לא הייתי מסכים לקבל החזר כספי גם אם הנציג "מתעקש"...
·כי זה גורם לאנשים להרגיש טוב מספיק כדי לקנות עוד משהו, וכדי לפתוח על זה פוסט בפורום,shmizan כתב:לא מבין את זה....
זאת טעות שלך, למה שאמזון ישלמו?
זה נראה לי ניצול לרעה ואני לא הייתי מסכים לקבל החזר כספי גם אם הנציג "מתעקש"...
ולחכות כבר לקנייה הבאה כי החוויה הייתה כ"כ טובה, והעלות בשבילם היא אפסית
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
רוב הישראלים פשוט לא מצליחים להבין מדוע עסק מוכן לספוג על עצמו טעויות או לזכות לפעמים לקוח "סתם" כי הוא סה"כ התלונן או שאל על משהו קטן. זו גישה עסקית - וזה עובד. במקום להשקיע הון עתק על פרסום וקמפיינים פשוט משקיעים באמת בחווית הקניה ובלקוח. לקוחות מרוצים שמפרסמים מפה לפה (ומפורום לפורום) זה הפרסום הכי טוב שאפשר לקנות וזה גם מחזיק לאורך זמן בניגוד לסתם פרסום נקודתי בקמפיינים שמביא המון לקוחות שלאחר מכן נוטשים בגלל שירות או חווית קניה לא טובה. אולי קשה לנו להפנים אבל זה פשוט מודל עסקי חכם יותר לטווח הארוך. לא בכדי אמזון הגיעה לאן שהיא הגיעה היום.
תן מוצר טוב במחיר טוב ועם שירות טוב וסע לשלום - יש לך עסק מנצח.
תן מוצר טוב במחיר טוב ועם שירות טוב וסע לשלום - יש לך עסק מנצח.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
אגב מיותר לציין שהכבלים בסוף הגיעו באיחור של יום ובסוף כמובן לא עלו לי שקל. גם ההזמנה ב 70 דולר שעשיתי אחרי זה הגיע בזמן, אם הפעם דרך חברת שליחויות אחרת ולא דואר. חברה בשם AMAZON BOXIT. לא ברור לי מה זה, אבל נשלח אלי SMS ששאל מתי ואיך אני רוצה לקבל את החבילה, ובחרתי במכולת ליל הבית ולמחרת קבלתי הודעה שהחבילה ממתינה לי שם... יש מצב שלאמזון נמאס מכל הטעויות של דואר ישראל?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
BOXIT זו חברת הפצה ישראלית המפיצה בעיקר לנקודות חלוקה מקומות וללוקרים בכל מיני מיקומים בארץ. גם אליי אמזון שלחו איתם השבוע שעבר (זה יוצא מאמזון ע"י חברת GEODIS או משהו דומה ומועבר בארץ לקבלן חלוקה מקומי)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".