שאלה לגבי התקנת אנטנת לווין
-
danon9964
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
- שם מלא: אבירן דנון
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
היי שלום חברים
אני גר בבניין סטודנטים ועל הגג יש אנטנת לווין של הבעלים שנתן לי אישור להתחבר אליה , יש לציין שכרגע היא לא פעילה
אז השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות בשביל להשמיש אותה כלומר איזה כבל צריך לחבר אליה ולמשוך עד הדירה שלי ובדירה שלי מה צריך בדיוק לחבר ? כאילו לחבר ישר לטלויזיה ?
יש לי טלויזיה סמסונג MU7000 ויש בה מקום לחבר כרטיס CI+ (כמובן שצריך כרטיס כזה אבל אני יקנה רק אחרי שאני יסדר את עניין האנטנה)
אשמח לעזרתכם ..
תודה לכל מי שיעזור ..
אני גר בבניין סטודנטים ועל הגג יש אנטנת לווין של הבעלים שנתן לי אישור להתחבר אליה , יש לציין שכרגע היא לא פעילה
אז השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות בשביל להשמיש אותה כלומר איזה כבל צריך לחבר אליה ולמשוך עד הדירה שלי ובדירה שלי מה צריך בדיוק לחבר ? כאילו לחבר ישר לטלויזיה ?
יש לי טלויזיה סמסונג MU7000 ויש בה מקום לחבר כרטיס CI+ (כמובן שצריך כרטיס כזה אבל אני יקנה רק אחרי שאני יסדר את עניין האנטנה)
אשמח לעזרתכם ..
תודה לכל מי שיעזור ..
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
אין מה ליראות בצלחת = ותלוי לאיזה לוויין היא מכוונת ? אם ביכלל לא זזה . אולי היא מכוונת לטורקיה . או למדינות ערב .
חבל על המאמץ שלך להיתחבר לכלום
חבל על המאמץ שלך להיתחבר לכלום
רק הטכנאי קרמר
-
danon9964
- חבר פעיל מאוד

·מה לא הבנתי ..הטכנאיקרמר כתב:אין מה ליראות בצלחת = ותלוי לאיזה לוויין היא מכוונת ? אם ביכלל לא זזה . אולי היא מכוונת לטורקיה . או למדינות ערב .
חבל על המאמץ שלך להיתחבר לכלום...
היא היתה עובדת במשך שנים עד לפני שנה וחצי ואז בעל הדירות פה עבר ליס ואז להוט
אני יודע שהיא מכוונת אם אני זוכר נכון לשלוש לוויינים עמוס הוטבירד ולווין רוסי לא זוכר את שמו
אשמח לעזרה לשאלה ששאלתי ולא אם כדאי או לא להתעסק עם זה כי אני יודע שכדאי , רק שאלתי איזה כבל צריך לחבר ממנה עד הדירה שלי ומה בדירה שלי צריך בשביל לקלוט אם צריך לחבר ישיר לטלויזיה יש כניסה לצלחת (אני יוסיף תמונה עוד מעט)
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4312
- קיבל תודות: 905 פעמים
@danon9964
·
עכשיו אחרי שנחשפת לתובנות העמוקות של המומחה קרמר
אפשר להגיד לך, שאת הכבל שאתה צריך ביו ה LNB למקלט שלך בבית, הוא כבל מסוג RG6, אם מדובר על מרחק של עד 25 מטר או כבל מסוג RG11, אם מדובר על מרחק יותר גדול של כבל. ואם האנטנה מכוונת ותקינה, כל מה שיידרש אחרי החיבור של הכבל, זה רק לבצע את הסריקה במקלט חיצוני או בטלוויזיה, אם יש לה מקלט DVB-S2 מובנה, דבר שקיים היום ברוב הטלוויזיות מעשור האחרון. ואם נדרש לקלוט חבילות ערוצים בתשלום, אז גם לחבר את CI MODUL וגם את הכרטיס המתאים לחבילה זו.
·
עכשיו אחרי שנחשפת לתובנות העמוקות של המומחה קרמר
אפשר להגיד לך, שאת הכבל שאתה צריך ביו ה LNB למקלט שלך בבית, הוא כבל מסוג RG6, אם מדובר על מרחק של עד 25 מטר או כבל מסוג RG11, אם מדובר על מרחק יותר גדול של כבל. ואם האנטנה מכוונת ותקינה, כל מה שיידרש אחרי החיבור של הכבל, זה רק לבצע את הסריקה במקלט חיצוני או בטלוויזיה, אם יש לה מקלט DVB-S2 מובנה, דבר שקיים היום ברוב הטלוויזיות מעשור האחרון. ואם נדרש לקלוט חבילות ערוצים בתשלום, אז גם לחבר את CI MODUL וגם את הכרטיס המתאים לחבילה זו.
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

איזה ערוצים אין בצלחת . אין בשפה האנגלית כלום . אין סרטים באנגלית . אין ספורוט בשופ שפה . אין ערוצי סקס . מה יש . ערוצים ערבית.פרסית איטלקית.רומנית.ועוד כול מיני שפות מוזרות . ורוסית כמובן . אם זה מעניין אתך. אז שווה המאמץ לחבר כסל ב150 ש"חdanon9964 כתב:·מה לא הבנתי ........
היא היתה עובדת במשך שנים עד לפני שנה וחצי ואז בעל הדירות פה עבר ליס ואז להוט
אני יודע שהיא מכוונת אם אני זוכר נכון לשלוש לוויינים עמוס הוטבירד ולווין רוסי לא זוכר את שמו
אשמח לעזרה לשאלה ששאלתי ולא אם כדאי או לא להתעסק עם זה כי אני יודע שכדאי , רק שאלתי איזה כבל צריך לחבר ממנה עד הדירה שלי ומה בדירה שלי צריך בשביל לקלוט אם צריך לחבר ישיר לטלויזיה יש כניסה לצלחת (אני יוסיף תמונה עוד מעט)...
רק הטכנאי קרמר
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

תודה על המידע . לא ידעתי . איך לחבר . טוב שהיסברתה .sys_admin כתב:@danon9964
·
עכשיו אחרי שנחשפת לתובנות העמוקות של המומחה קרמר![]()
אפשר להגיד לך, שאת הכבל שאתה צריך ביו ה LNB למקלט שלך בבית, הוא כבל מסוג RG6, אם מדובר על מרחק של עד 25 מטר או כבל מסוג RG11, אם מדובר על מרחק יותר גדול של כבל. ואם האנטנה מכוונת ותקינה, כל מה שיידרש אחרי החיבור של הכבל, זה רק לבצע את הסריקה במקלט חיצוני או בטלוויזיה, אם יש לה מקלט DVB-S2 מובנה, דבר שקיים היום ברוב הטלוויזיות מעשור האחרון. ואם נדרש לקלוט חבילות ערוצים בתשלום, אז גם לחבר את CI MODUL וגם את הכרטיס המתאים לחבילה זו....
רק הטכנאי קרמר
-
danon9964
- חבר פעיל מאוד

חברים בבקשה אתם רוצים לריב תפתחו לכם פוסט תריבו בו כמה שאתם רוצים , אני לא נכנס ולא קשור לזה אז בבקשה תכבדו תפוסט שלי וזהו
עכשיו לעניינו
צילמתי וידאו שמראה בדיוק את התשתית פה :
ואני חייב את עזרתכם תודה לכל מי שיעזור (רק בלי לריב חברים תכבדו)
עכשיו לעניינו
צילמתי וידאו שמראה בדיוק את התשתית פה :
ואני חייב את עזרתכם תודה לכל מי שיעזור (רק בלי לריב חברים תכבדו)
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אתה בטוח שחיברת את הכבל מהצלחת לכבל לחדר שלך? אני ממש לא בטוח לפי הציוד שיש בארון נראה שהכבל מהצלחת מתחבר למגבר הגדול בחלק העליון של הארון או המגבר השני שישנו שם.
כמו כן אם יש מספר כבלים שמגיעים מהצלחת כנראה שחסכו בדייסק וזה מוזר אבל תבדוק. לעניין הבדיקה כרגע זה לא משנה רק תראה שיש קליטה ממשהו
כמו כן אם יש מספר כבלים שמגיעים מהצלחת כנראה שחסכו בדייסק וזה מוזר אבל תבדוק. לעניין הבדיקה כרגע זה לא משנה רק תראה שיש קליטה ממשהו
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
יש לך ממיר פנימי בטלויזיה צריך להיות חיבור ישיר לחדר ללא מתאם נוסף מהיכן אתה בארץ צריך סריקה למשל בליינד סקאן או לפי לווין מסוים LNB IN
-
danon9964
- חבר פעיל מאוד

·אני מקצרין ברמת הגולןtomer_1968 כתב:יש לך ממיר פנימי בטלויזיה צריך להיות חיבור ישיר לחדר ללא מתאם נוסף מהיכן אתה בארץ צריך סריקה למשל בליינד סקאן או לפי לווין מסוים LNB IN...
לא הבנתי אני צריך להעביר תכבל שיוצא מהאנטנה ישר לחדר ולטלויזיה אתה אומר ?
אני יודע שצריך להיות בין הטלויזיה לבין האנטנה איזה מתאם כלשהו לא ?
בקשר לממיר הפנימי יש לי את הטלויזיה סמסונג דגם UE50MU7000
פה אתה יוכל לראות את המפרט המלא שלה :
http://www.samsung.com/il/tvs/uhd-mu7000/UE50MU7000UXSQ/
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

לי ישTV כזו 55' . בפירסום כתוב ממיר לוויין.בפועל אין ממיר לוויין. דיברתי עם התמיכה אמרו בדגם הזה אין. המפרסם שקרן
רק הטכנאי קרמר
-
danon9964
- חבר פעיל מאוד

·אבל יש מתאם CI+ ...הטכנאיקרמר כתב:לי ישTV כזו 55' . בפירסום כתוב ממיר לוויין.בפועל אין ממיר לוויין. דיברתי עם התמיכה אמרו בדגם הזה אין. המפרסם שקרן...
אז מה סתם יש חיבור ומתאם שמגיע ?
נשמע לי מוזר ואם זה נכון אני הילך איתם עד הסוף זה רמאות והטעיית צרכן בכוונת תחילה..
השופטים בבית משפט מתים על מקרים כאלה ..
מחר אני יתקשר ויברר את זה איתם בדיוק זה נשמע לי מאוש מוזר
-
danon9964
- חבר פעיל מאוד

שחיברתי תכבל למקלט בהגדרות הקטגוריה שנקרא "ערוץ" שאחראי לכל ההגדרות של הקליטה של dvb-t2 dvb-s2 וכאלה
היה אפור ולא ניתן לשנות בו כלום ..
כאילו הוא לא קלט כלום שמחובר
כי שחיברתי אנטנה רגילה לחיבור למקלט העידן + המובנה הוא כן פתח לי תקטגוריה הזאת ...
כי שחיברתי אנטנה רגילה לחיבור למקלט העידן + המובנה הוא כן פתח לי תקטגוריה הזאת ...
בדקת עם מישהו אחר בבניין שמחובר ללווין? אחרי הכל זה בניין סטודנטים
עקבת אחרי הכבל פיזית עד לצלחת או שראית מספר 17 והנחת שהוא מחובר?
מה בדיוק אתה מקווה לקלוט? את המונדיאל ב-4K בלווין הטורקי?
נראה לי שהלכת קצת רחוק עם כרטיס CI.
מה שהולך היום זה ממיר מבוסס ENIGMA ושיתוף לווייני (30€ לשנה) שפותח בין השאר את לווין הוטבירד 13E הפופולרי באזורינו
עם החבילה הפולנית שבה יש פסקול באנגלית, מלבד ערוצי הספורט.
לפי מה שרשמת לגבי הלווין הרוסי אני מנחש שזה 9E שלפני שנתיים נטשו הרוסים את הלווין ועברו מזרחה יותר ללווין שדורש משיב (LNB) שונה.
וזה אולי מסביר את המעבר ליס והוט אצלכם.
כמו כן, שמתי לב שאתה בעל תושיה והבנת שתמונה = 1000 מילים ווידאו = 10 עמודים:D
עשה טובה לעצמך ותעלה וידאו של הממשק ונסיון הסריקה, נראה לי שיוכלו לעזור לך יותר.
בהצלחה.
מה שהולך היום זה ממיר מבוסס ENIGMA ושיתוף לווייני (30€ לשנה) שפותח בין השאר את לווין הוטבירד 13E הפופולרי באזורינו
לפי מה שרשמת לגבי הלווין הרוסי אני מנחש שזה 9E שלפני שנתיים נטשו הרוסים את הלווין ועברו מזרחה יותר ללווין שדורש משיב (LNB) שונה.
כמו כן, שמתי לב שאתה בעל תושיה והבנת שתמונה = 1000 מילים ווידאו = 10 עמודים:D
עשה טובה לעצמך ותעלה וידאו של הממשק ונסיון הסריקה, נראה לי שיוכלו לעזור לך יותר.
בהצלחה.
-
danon9964
- חבר פעיל מאוד

בדקת עם מישהו אחר בבניין שמחובר ללווין? אחרי הכל זה בניין סטודנטים
כמו כן, שמתי לב שאתה בעל תושיה והבנת שתמונה = 1000 מילים ווידאו = 10 עמודים
בהצלחה....
קודם כל תודה על התגובה
ולא לא מצפה לקלוט 4k בצלחת כזאת ברור לי שזה מצריך משהו יותר רציני
ושוב אני יחזור הלווין לא בשימוש באף חדר פה
לגבי הכבל לא יודע אם ראית תסרטון אבל יש שם סרטוט מאוד מפורט של התשתית ועל פיו עבדתי במציאת הכבל
לגבי הערוצים הרוסים לא מעניינים אותי, מעניין אותי יותר הלווין ההוטביט שאני יודע שהיה עובד בזמן שהצלחת הייתה בשימוש
לגבי הפסקה האחרונה אני יעשה את זה מחר ויעלה ..
בכל אופן תודה רבה רבה על העזרה שלך..
ועוד שאלה/בקשה
תוכל להמליץ לי על ממיר כזה שאמרת ? לשלוח לי קישור או את שמו וכמובן אם צריך כרטיס לצפיה אז גם תשלח
נערך לאחרונה על ידי danon9964 ב 13/05/2018 22:55, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

·בימקום כול הקשקשת ברשת . תזמין איש מיקצוע . יבדוק לך את הצלחת אם ביכלל יש מה ליראות איתהdanon9964 כתב:שחיברתי תכבל למקלט בהגדרות הקטגוריה שנקרא "ערוץ" שאחראי לכל ההגדרות של הקליטה של dvb-t2 dvb-s2 וכאלה
כי שחיברתי אנטנה רגילה לחיבור למקלט העידן + המובנה הוא כן פתח לי תקטגוריה הזאת ......
אתה סתם מחרבש בכתוב . אתה לא יודע מה ליבדוק
והחשוב כמו ששאל אותך הקודם . מה אתה רוצה ליראות בצלחת?
סתם כותב דברים ללא היגיון
רק הטכנאי קרמר