·בימקום כול הקשקשת ברשת . תזמין איש מיקצוע . יבדוק לך את הצלחת אם ביכלל יש מה ליראות איתה
אתה סתם מחרבש בכתוב . אתה לא יודע מה ליבדוק
והחשוב כמו ששאל אותך הקודם . מה אתה רוצה ליראות בצלחת?
סתם כותב דברים ללא היגיון
...
·אני גר ברמת הגולן אין פה איש מקצוע כזה לצערי
אלה אם אתה מכיר מישהו שעובד פה באזור הצפון ומגיע לרמת הגולן, אז לא הייתי צריך להתחרבש עם זה בעצמי..
וסתם מתוך מסקרנות מה רשמתי שהם "דברים בלי היגיון" בדיוק ?
אתה רשמתה דברים . כמו שאני ירשום דברים ברפואה . כמו שאני לא מבין ברפואה . ולא יכול ליכתוב על זה . כך מה שאתה מתאר זה חירבוש .
קודם צלם את הצלחת . אחרי זה צלם . מה מחובר לצלחת . ג' לאן הצלחת מכוונת לאיזה לוויין, מספיק אם הצלחת זזה 2 מעלות ימינה שמולא /למטה למעלה . איןלך קליטה של שום לוויין.
ולא עניתה . מה אתה מצפה ליקלוט בצלחת הזו צלם את החוט מהצלחת הוא ברצף עד הTVשלך . ? אים כן . חבר וסרוק את הצלחת. משהוא תיקלוט . אם הצלחת מכוונת ללוויין כול שהוא . צלם את התפריט בTV אם יש לך מקלט לוויינים בו. כי אותי סידרו . ואין בו מקלט לווינים
הטכנאיקרמר כתב:אתה רשמתה דברים . כמו שאני ירשום דברים ברפואה . כמו שאני לא מבין ברפואה . ולא יכול ליכתוב על זה . כך מה שאתה מתאר זה חירבוש .
קודם צלם את הצלחת . אחרי זה צלם . מה מחובר לצלחת . ג' לאן הצלחת מכוונת לאיזה לוויין, מספיק אם הצלחת זזה 2 מעלות ימינה שמולא /למטה למעלה . איןלך קליטה של שום לוויין.
ולא עניתה . מה אתה מצפה ליקלוט בצלחת הזו צלם את החוט מהצלחת הוא ברצף עד הTVשלך . ? אים כן . חבר וסרוק את הצלחת. משהוא תיקלוט . אם הצלחת מכוונת ללוויין כול שהוא . צלם את התפריט בTV אם יש לך מקלט לוויינים בו. כי אותי סידרו . ואין בו מקלט לווינים
...
·
כל מה שביקשת פרסמתי סירטון שמראה בדיוק את כל מה שביקשת!!!
חוץ מהקטע של הסריקה שעוד לא יצא לי לצלם מקווה שמחר אני יצלם ויעלה את זה..
בכל אופן אני לא רשמתי משהו שאני חושב שאני מבין כל מה שרשמתי זה שאלות שקיבלתי עליהם תשובות ..
ורשמתי מהתחלה שאיני מבין בזה כל כך אבל כן לומד תוך כדי עשיה וקראתי בתקופה האחרונה הרבה מידע באינטרנט לא סתם החלטתי יום אחד לנסות ולסדר תצלחת לווין הזאת לחדר שלי...
אתה כותב " ממיר במחיר התחלתי של 600 שקל ועוד חיבור הצלחת 400 שקל
וכיוון הצלחת 150 שקל בקיצור כמעט 1200 שקל וזה רק אם אני יקח תממיר הזול שבטח *** סיני כלשהו "
כיוון הצלחת לאן???. לאן יכוון לך את הצלחת ????????????? אתה רואה שאתה כותב שטיות עוד פעם . יש עשרות לווינים