מסתבר שFiber 4k לא תומך בטלוויזית 4k שלי.. חייב את עזרתכם המונדיאל בפתח
קודם כל אתחיל ואומר שאיכות זה הדבר שהכי חשוב לי, אני לא נמצא בסלקום או פרטנר רבגלל איכות השידור (בעיקר בשידורי ספורט) וגם בגלל הדיליי של דקה עקב השידור האינטרנטי
הטלוויזיה שלי מדגם Panasonic dx700 58inch כמובן תומכת 4k, צופה ב4k בנטפליקס ובסטרימר של שיאומי ובסוני 4pro
לפני 3 שבועות לאחר המתנה ארוכה התקינו אצלי את הפייבר 4k, ישר שמתי לב לצבעים משונים, אין אדום בממיר . מופיע במקום הצבע אדום צבע כתום, ובכללי כל התמונה דהויה.
שמתי לב שכאשר מעבירים לרזולוציה רגילה 1080 הכל עובד כמו שצריך וכשמחזירים לרזולוציה 4k הצבע חוזר להשתבש( מצ"ב תמונות)
ישר התקשרתי למוקד הטכני ואמרו שהעבירו את הבעיה למחלקת הנדסה, ביקשתי שיחליפו את הממיר אך לא הסכימו עד שמחלקת הנדסה לא יבדקו ויחזרו
לאחר שבוע חזר הנציג אמר שפנו ליצרן של הממיר( ?? ) כדי למצוא פתרון לבעיה ואין לו צפי מתי יהיה תשובה, ביקשתי להתנתק ומיד העבירו אותי לשימור ושם תיאמו לי טכנאי להחלפת הממיר.
היום הגיע הטכנאי וגם לאחר שהחליף לממיר חדש עדיין הצבעים דהויים
לטענתו הבעיה בטלוויזיה למרות שבוודאות אני רואה 4k( מובנה בטלוויזיה, סטרימר וסוני PRO)
כעת אנחנו חודש וחצי לפני המונדיאל והעניין חשוב לי מאוד.
היום אני משלם להוט 330₪ וזה כולל:אינטרנט וספק 100 מגה, ממיר 4k ממיר מיני, VOD,כל הערוצים כולל חבילת ספורט1 וחבילת ספורט 5HD LIVE GOLD
האופציה השנייה כדי לראות את המונדיאל ב4K זה yes
280₪ כולל ממיר ultra 4k ועוד ממיר לחדר, VOD, כל הערוצים כולל חבילת ספורט1 אך לא כולל פרימיום ספורט 5
במידה ואני עושה אינטרנט של פרטנר יוצא בסה"כ 360₪
30₪ יותר מהוט אך לא כולל חבילת ספורט 5 שיש לי בהוט היום
צריך את עצת המומחים פה מה לעשות ..
האמת שאני מאוד מרוצה בהוט אבל מאוד רוצה לראות את המונדיאל ב4k
הטלוויזיה שלי מדגם Panasonic dx700 58inch כמובן תומכת 4k, צופה ב4k בנטפליקס ובסטרימר של שיאומי ובסוני 4pro
לפני 3 שבועות לאחר המתנה ארוכה התקינו אצלי את הפייבר 4k, ישר שמתי לב לצבעים משונים, אין אדום בממיר . מופיע במקום הצבע אדום צבע כתום, ובכללי כל התמונה דהויה.
שמתי לב שכאשר מעבירים לרזולוציה רגילה 1080 הכל עובד כמו שצריך וכשמחזירים לרזולוציה 4k הצבע חוזר להשתבש( מצ"ב תמונות)
ישר התקשרתי למוקד הטכני ואמרו שהעבירו את הבעיה למחלקת הנדסה, ביקשתי שיחליפו את הממיר אך לא הסכימו עד שמחלקת הנדסה לא יבדקו ויחזרו
לאחר שבוע חזר הנציג אמר שפנו ליצרן של הממיר( ?? ) כדי למצוא פתרון לבעיה ואין לו צפי מתי יהיה תשובה, ביקשתי להתנתק ומיד העבירו אותי לשימור ושם תיאמו לי טכנאי להחלפת הממיר.
היום הגיע הטכנאי וגם לאחר שהחליף לממיר חדש עדיין הצבעים דהויים
לטענתו הבעיה בטלוויזיה למרות שבוודאות אני רואה 4k( מובנה בטלוויזיה, סטרימר וסוני PRO)
כעת אנחנו חודש וחצי לפני המונדיאל והעניין חשוב לי מאוד.
היום אני משלם להוט 330₪ וזה כולל:אינטרנט וספק 100 מגה, ממיר 4k ממיר מיני, VOD,כל הערוצים כולל חבילת ספורט1 וחבילת ספורט 5HD LIVE GOLD
האופציה השנייה כדי לראות את המונדיאל ב4K זה yes
280₪ כולל ממיר ultra 4k ועוד ממיר לחדר, VOD, כל הערוצים כולל חבילת ספורט1 אך לא כולל פרימיום ספורט 5
במידה ואני עושה אינטרנט של פרטנר יוצא בסה"כ 360₪
30₪ יותר מהוט אך לא כולל חבילת ספורט 5 שיש לי בהוט היום
צריך את עצת המומחים פה מה לעשות ..
האמת שאני מאוד מרוצה בהוט אבל מאוד רוצה לראות את המונדיאל ב4k
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
יש לי הרגשה שזה בגלל EDID שגוי. לדעתי הממיר מודיע לטלויזיה לעבור ל-REC2020 והיא עושה את זה אבל הממיר מוציא בפועל BT709... בלי ציוד רציני אי אפשר לבדוק אפילו מה קורה שם.
מה זה משנה שיש דיליי?Nati1 כתב:@liorp
הבעיה בפרטנר זה הדיליי שיש בשידור של דקה בערך עקב שידור אינטרנטי...
אלא אם אתה גר ליד שכנים שצועקים בכל גול.
צריך להרגיל את הציבור שלא צועקים בזמן משחק, בעתיד סביר להניח שרוב הספורט ישודר דרך האינטרנט, כבר היום חלקו משודר כך.
כמו שהתרגלנו שלא כולם רואים בו זמנית את אותן הסדרות.
אי אפשר להרגיל את הציבור לכזה דבר ולא משנה איך זה ישודר.
בנוסף, במרחב הציבורי הישראלי המצוי מתנהג כמו ***, אתה מצפה לשנות הרגל כזה (שהוא לגטימי לדעתי) של אנשים במרחב הפרטי?!
בנוסף, במרחב הציבורי הישראלי המצוי מתנהג כמו ***, אתה מצפה לשנות הרגל כזה (שהוא לגטימי לדעתי) של אנשים במרחב הפרטי?!
אתה מתחיל הכי מהר שלך ואז אתה לאט לאט מגביר.