זה אפשרי ? זה פשוט מגיע עם 16 ערוצי הורדה במקום 8 של פיברבוקס שהוט מספק,זה יכול לעזור לקו יציב יותר?
ראוטר מובנה לא מעיניין אותי,כי משתמש ב-DECO MESH.
יש טעם להשקיע במודם בתקן DOCSIS 3.1 ?
ocsi כתב:מישהו ניסה להשתמש במודם פרטי בתשתית של הוט ?
...
תודה מראש
1. ·לא תקבל שום אישור ליבא את מודם כל עוד הוט לא מבצעת את הרפורמה כמו אצל בזק
2. הוט חייבת לתמוך בתקן DOCSIS 3.1 הזה אך בנתיים זה לא קורה בפועל
Order Summary
Items: $67.99
Shipping & handling: $10.67
Your Coupon Savings: -$7.00
Total before tax: $71.66
Estimated tax to be collected: $0.00
Order total: $71.66
כאב ראש של אמזון אם אין אישור כניסה.
אני שואל,בכלל : האם ניתן לרכוש באופן פרטי מודם בתקן DOCSIS 3.0 ולהפעיל עליו שירות אינטרנט של HOT ?
2. מבין שאין טעם בכלל בציוד DOCSIS 3.1 כי אין באופק מי שיציע שירות בתקן הזה,לכן אין טעם לשלם X4.
Order Summary
Items: $67.99
Shipping & handling: $10.67
Your Coupon Savings: -$7.00
Total before tax: $71.66
Estimated tax to be collected: $0.00
Order total: $71.66
כאב ראש של אמזון אם אין אישור כניסה.
אני שואל,בכלל : האם ניתן לרכוש באופן פרטי מודם בתקן DOCSIS 3.0 ולהפעיל עליו שירות אינטרנט של HOT ?
2. מבין שאין טעם בכלל בציוד DOCSIS 3.1 כי אין באופק מי שיציע שירות בתקן הזה,לכן אין טעם לשלם X4.
...
· 1. לרכוש איין בעיה אך לא קבל שום אישור להכניס את המודם למדינת חלם 70 שנות קיום
· 1. לרכוש איין בעיה אך לא קבל שום אישור להכניס את המודם למדינת חלם 70 שנות קיום
...
·
שוב פעם חוזר,רוב ציוד תקשורת זה סיפור לייבא,ואם כן אז דרך אמזון הסיכוי גדול שתיקבל (או שאני ראשון שחושב לקנות ואמזון לא מודעים,אז מקסימום יחזירו כסף).נניח שנכנס...אתה לא עונה לשאלה....מישהו ?
@ocsi
·
אם מה שכתבתי במפורש לא מוצא חן בעיניך אז מדוע אתה לא פונה להוט שהם יתנו את השובות שרוצה לשמוע מהם
באותו הזדמנות האתה מוזמן לפנות לשר קרא שהוא יותן לך מענה ...
נערך לאחרונה על ידי uh99 ב 17/04/2018 16:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
uh99 כתב:@ocsi
·
אם מה שכתבתי במפורש לא מוצא חן בעיניך אז מדוע אתה לא פונה להוט שהם יתנו את השובות שרוצה לשמוע מהם
...
·
eran405 הפנה אותי לשירשור שאתה גם השתתפתה. פשוט אתה לא הייתה ברור בקביע שלך באישור כניסה לארץ.
אין לי טענות אלייך וכבר נפגשנו בשירשור אחר https://www.hometheater.co.il/modules.p ... sc&start=0
אני לא מצפה שיענו לי מה שאני רוצה לשמוע,רק חיפשתי דעה על המצב הקיים...ועכשיו שיתחילו לשלוח בסיטונאות חיוב על מודם,אז בכלל מתבקש לראות מה ניתן לעשות .
eran405 הפנה אותי לשירשור שאתה גם השתתפתה. פשוט אתה לא הייתה ברור בקביע שלך באישור כניסה לארץ.
אין לי טענות אלייך וכבר נפגשנו בשירשור אחר https://www.hometheater.co.il/modules.p ... sc&start=0
אני לא מצפה שיענו לי מה שאני רוצה לשמוע,רק חיפשתי דעה על המצב הקיים...ועכשיו שיתחילו לשלוח בסיטונאות חיוב על מודם,אז בכלל מתבקש לראות מה ניתן לעשות .
גם אם תייבא לא יעזור לך כלום
כי המודם לא יסתנכרן מול הוט
והוט לא יתנו לך לתחבר אם ציוד משלך
לרשת שלהם בטענה שיזה יגרום לתקלות
בפועל הוט לא מאשרת ציוד חיצוני פרט
להוטבוקסים שלה כדי לגבות מלקוחות
עוד כסף על רשת אלחוטית או השכרת ציוד
מצד הטכני אפשר לגרום למודם דקסיס מחול
לעבוד בתשתית הוט אבל זה כרוך בפריצת
קושחה וכתיבת MAC ADDRESS של הוטבוקס
פעיל למודם שמחול.
MrYair כתב:גם אם תייבא לא יעזור לך כלום
כי המודם לא יסתנכרן מול הוט
והוט לא יתנו לך לתחבר אם ציוד משלך
לרשת שלהם בטענה שיזה יגרום לתקלות
בפועל הוט לא מאשרת ציוד חיצוני פרט
להוטבוקסים שלה כדי לגבות מלקוחות
עוד כסף על רשת אלחוטית או השכרת ציוד
מצד הטכני אפשר לגרום למודם דקסיס מחול
לעבוד בתשתית הוט אבל זה כרוך בפריצת
קושחה וכתיבת MAC ADDRESS של הוטבוקס
פעיל למודם שמחול.
...
אף אחד לא יתן למודם להיכנס באופן מסודר חבל על המאמץ אם זה יקרה רק לאחר קבלת ההחלטה לקיום הסדרה ביבוא מוצרי תקשורת כפי שאמר מנכ"ל משרד התקשורת על ההסדרה בוועדת כבל
והמידע שאמר מנכ"ל משרד התקשורת סותר את "ועדת ההיגוי להמלצות על הסרת חסמים ליבוא אישי"
·אילו רצה שר התקשורת לפתור את "בא לגן" שיש במשרד התקשורת היה מקבל אחריות והשר היה לא מתחק מלחתום על צווים לקידום הרפורמות והשר לא היה נשען על ועדת הכלכלה ברשות ח"כ איתן כבל שתעשה עברו את עבודה ואז ישמך לקרוא להפכת קרע ללא שום תועלת לרוווחת הציבור הרחב ובטח לא על חשבנו אך זה לא המצב לצערנו הצרכנים הפרטיים
שר התקשורת איוב קרא:
"אני חושב שצריך להמשיך את הרפורמות האלו, צריך לעשות הכל כדי שתהיה הצלחה, כי בכל זאת לא כל יום יש אפשרות להיטיב עם האינטרס הציבורי. כמו שנעשתה כאן עבודת קודש בעניין ה-Wi-Fi בשבוע שעבר, אני חושב שגם בנושא של חבילות השידור צריך למצוא מוצא. הציבור, כמו גם ליושב-ראש הוועדה, פונה יום יום, שעה שעה כדי למצוא דרך להוזיל את המחירים. זה אל"ף-בי"ת. אין משהו יותר חשוב מהאינטרס הציבורי, ככה צריך להסתכל על זה"
אני מקפיץ את זה במקום לפתוח חדש כי אני רוצה לדעת אם יש חדש בנוגע לכל הנושא הזה? אני מאוד מעוניין להביא מודם פרטי מאשר ההוטבוקס ואחד האנשים פה אמרו שזה אפשרי על ידי שינוי ה MAC Address של המודם הפרטי שיהיה זהה לזה של ההוטבוקס? אז זה כן אפשרי? לא אפשרי? מהתמיכה בהוט זה נראה שזה לא אפשרי השאלה אם הם פשוט לא רוצים לספר שכן יש דרך?
אשמח לשמוע דעה עדכנית בנושא.
תודה!
Edoroom כתב:אני מקפיץ את זה במקום לפתוח חדש כי אני רוצה לדעת אם יש חדש בנוגע לכל הנושא הזה? אני מאוד מעוניין להביא מודם פרטי מאשר ההוטבוקס ואחד האנשים פה אמרו שזה אפשרי על ידי שינוי ה MAC Address של המודם הפרטי שיהיה זהה לזה של ההוטבוקס? אז זה כן אפשרי? לא אפשרי? מהתמיכה בהוט זה נראה שזה לא אפשרי השאלה אם הם פשוט לא רוצים לספר שכן יש דרך?
אשמח לשמוע דעה עדכנית בנושא.
תודה!
...
תנסה לקבל אישור ממשרד התקשורת ליבא ציוד על השתית הכבלים
תנסה לקבל אישור ממשרד התקשורת ליבא ציוד על השתית הכבלים
...
·קראתי את ההודעות שלך בשרשור פה..
פחות מעניין הקבלת אישור..השאלה שלי היא יותר נניח וכבר המודם נמצא פה.. זה אפשרי לעשות את מה ששאלתי או שזה חסום לחלוטין? כי תגובות בשרשור פה ובשרשורים אחרים הראו שיש אנשים שכן הצליחו על ידי שינוי MAC Address לשל ההוט בוקס ועוד דברים שלא רשמו פה..