מודם עם Wi-Fi ועם 4 יצאות רשתגיל37 כתב:@uh99
למה אתה חושב שמודם כזה ייעצר במכס (בסיכוי הקלוש שבכלל ייבדק) ? אין לו Wi-Fi, סתם מודם עם יציאת רשת....
רכישת מודם פרטי בתקן DOCSIS 3.1/DOCSIS 3.0 לתשתית הוט - האם כדאי ?
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
·כמובן שזה אפשרי אך הוט לא מאפשרת לחבר ציוד בפרטי.Edoroom כתב:אני מקפיץ את זה במקום לפתוח חדש כי אני רוצה לדעת אם יש חדש בנוגע לכל הנושא הזה? אני מאוד מעוניין להביא מודם פרטי מאשר ההוטבוקס ואחד האנשים פה אמרו שזה אפשרי על ידי שינוי ה MAC Address של המודם הפרטי שיהיה זהה לזה של ההוטבוקס? אז זה כן אפשרי? לא אפשרי? מהתמיכה בהוט זה נראה שזה לא אפשרי השאלה אם הם פשוט לא רוצים לספר שכן יש דרך?
אשמח לשמוע דעה עדכנית בנושא.
תודה!...
·לפי החבר'ה שמבינים בנושא זה אפשרי.Edoroom כתב:·קראתי את ההודעות שלך בשרשור פה........
פחות מעניין הקבלת אישור..השאלה שלי היא יותר נניח וכבר המודם נמצא פה.. זה אפשרי לעשות את מה ששאלתי או שזה חסום לחלוטין? כי תגובות בשרשור פה ובשרשורים אחרים הראו שיש אנשים שכן הצליחו על ידי שינוי MAC Address לשל ההוט בוקס ועוד דברים שלא רשמו פה.....
אבל לבינתיים לא נתקלתי במישהו שעשה את זה.
- uh99
- חבר מביא חבר

·ההוט מבוקס שייך להוט הרפורמה שצריכה להיות כמו אצל בזקגיל37 כתב:למה לקנות כזה משולב ? לא חבל על הכסף ?
אם כבר אז קונים רק מודם ומחברים אותו לנתב נפרד.
ואני עדיין לא רואה מה היתרון בזה כשאפשר להגדיר את ההוטבוקס כבריג' ולחבר אותו לנתב איכותי....
- uh99
- חבר מביא חבר

·אם תתצליח לייבא את המודם כבליםEdoroom כתב:@גיל37
·אם יש אופציה שיהיה לך גם מודם איכותי וגם נתב איכותי מאשר מכשיר מ 2011 שמחייבים אותך להשתמש בו אז ברור שעדיף להשתמש במודם פרטי..
במיוחד שההוטבוקס לא נותן ביצועים יציבים...
Edoroom כתב:@גיל37
·אם יש אופציה שיהיה לך גם מודם איכותי וגם נתב איכותי מאשר מכשיר מ 2011 שמחייבים אותך להשתמש בו אז ברור שעדיף להשתמש במודם פרטי..
במיוחד שההוטבוקס לא נותן ביצועים יציבים...
מי אמר לך שההוטבוקס כמודם לא מספיק טוב ויציב ?
מה שלא טוב, אם כבר, זאת הרשת הרקובה של הוט.
לדעתי זאת פשוט זריקה של כסף טוב לפח להתעקש על נתב שכולל מודם DOCSIS3 במיוחד כשטכנולוגיות מתחלפות מהר והנתב הזה עלול להפוך לגרוטאה תוך זמן קצר אם הוט יטמיעו טכנולוגיה מתקדמת יותר.
בנוסף לכל מה שכבר נאמר, אם יש בעיה בקו אז קשה לקבל תמיכה מהוט אפילו עם ציוד שלהם. אם אתה מחבר ציוד פרטי הם ישר יזרקו כל בעיה על הציוד הפרטי ותהיה צריך לחבר את ההוטבוקס בשביל לטפל בתקלה.
לדעתי תמיד יותר פשוט לקחת ציוד מהוט (לשימוש כמודם בלבד כמובן), ולתת להם לשבור את הראש לגבי שידרוגים ותקלות וכו'. אם יבוא יום ויהיה מבחר של ספקים שעובד מעל התשתית של הוט (מה שכיביכול "קיים" כבר היום לאור ה"רפורמה" המדהימה של משרד התקשורת) אז אולי יהיה יתרון לציוד פרטי כי אפשר יותר בקלות לעבור בין ספקים - אבל היום בין כה וכה אתה לא יכול לקבל תשתית הוט מאף חברה אחרת חוץ מהוט....
לדעתי תמיד יותר פשוט לקחת ציוד מהוט (לשימוש כמודם בלבד כמובן), ולתת להם לשבור את הראש לגבי שידרוגים ותקלות וכו'. אם יבוא יום ויהיה מבחר של ספקים שעובד מעל התשתית של הוט (מה שכיביכול "קיים" כבר היום לאור ה"רפורמה" המדהימה של משרד התקשורת) אז אולי יהיה יתרון לציוד פרטי כי אפשר יותר בקלות לעבור בין ספקים - אבל היום בין כה וכה אתה לא יכול לקבל תשתית הוט מאף חברה אחרת חוץ מהוט....
נערך לאחרונה על ידי eran405 ב 28/06/2018 23:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
@ud99
הבנו שאין סיכוי לייבא ראוטר/מודם מחו"ל, אבל לפי מה שהבנתי זאת לא מהות השרשור.
נניח שיש לי מודם בתקן DOCSIS 3.0 שמתאים לתשתית של הוט, האם אני יכול להתחבר להוט איתו? מה נדרש לעשות כדי לאפשר את זה? לפני מספר חודשים נתנו תשובה לשאלה, האם משהו השתנה?(והבנתי שאי אפשר לייבא מודם מחו"ל, אבל תניח שיש לי כזה מודם)
נניח שיש לי מודם בתקן DOCSIS 3.0 שמתאים לתשתית של הוט, האם אני יכול להתחבר להוט איתו? מה נדרש לעשות כדי לאפשר את זה? לפני מספר חודשים נתנו תשובה לשאלה, האם משהו השתנה?(והבנתי שאי אפשר לייבא מודם מחו"ל, אבל תניח שיש לי כזה מודם)
- uh99
- חבר מביא חבר

ששר התקשורת יפעל לטובת הצרכנים הפרטיים אז יהיה אפשרות לקבל מהירות יותר גבוהה בהורדה, ולא נצתרך להיות תלוים במודם של בעל התשתיתariel-ro כתב:@ud99
נניח שיש לי מודם בתקן DOCSIS 3.0 שמתאים לתשתית של הוט, האם אני יכול להתחבר להוט איתו? מה נדרש לעשות כדי לאפשר את זה? לפני מספר חודשים נתנו תשובה לשאלה, האם משהו השתנה?(והבנתי שאי אפשר לייבא מודם מחו"ל, אבל תניח שיש לי כזה מודם)...
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4893
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
@ariel-ro
·
לא ניסיתי, כי כשהגיהנום ייקפא אני והוט ניפגש...
אבל אתה מוזמן להיות חלוץ ולדווח אם הוט משתפים פעולה בתהליך ואם זה אכן עובד.
https://motorolamentor.zendesk.com/hc/e ... _site=true
·
לא ניסיתי, כי כשהגיהנום ייקפא אני והוט ניפגש...
אבל אתה מוזמן להיות חלוץ ולדווח אם הוט משתפים פעולה בתהליך ואם זה אכן עובד.
https://motorolamentor.zendesk.com/hc/e ... _site=true
- uh99
- חבר מביא חבר

ufffnick
יש עוד שותף לתהליך הזה "שר התקשורת" אך השר עסוק בסיורים מאשר לפועל לסיום כל הסגה הזו
איוב קרא - Ayoob kara
21 שעות
.לא ניסיתי, כי כשהגיהנום ייקפא אני והוט ניפגש...
אבל אתה מוזמן להיות חלוץ ולדווח אם הוט משתפים פעולה בתהליך ואם זה אכן עובד...
יש עוד שותף לתהליך הזה "שר התקשורת" אך השר עסוק בסיורים מאשר לפועל לסיום כל הסגה הזו
איוב קרא - Ayoob kara
21 שעות
עוד יום של עשיה וסיורים מקצועיים.
ביקרתי בעיר רמלה, אצל ידידי רה"ע מיכאל וידל -
שם יוקם מרכז דואר אזורי שיעסיק 60 עובדים ויפתח בחודש אוגוסט.
בבאר יעקב נפגשתי עם ראש המועצה ניסים גוזלן - ושמחתי לשמוע שסניף דואר חדש, גדול ומרווח יחנך בחודש ספטמבר לרווחת התושבים.
נטעתי עץ אחרי סיור עם רה"ע ביתר עילית, מאיר רובינשטיין.
בכל מקום משרד התקשורת פועל על מנת לקדם יוזמות של 'עיר חכמה', פיתוח ושדרוג של סניפי דואר ותשתיות תקשורת...
·המודם לא מתאים לתשתית של הוט כי לא אושר ע"י הוט במעבדות שלה, לא קיבל אישור משרד התקשרות ועוד ועוד.ariel-ro כתב:@ud99
נניח שיש לי מודם בתקן DOCSIS 3.0 שמתאים לתשתית של הוט, האם אני יכול להתחבר להוט איתו? מה נדרש לעשות כדי לאפשר את זה? לפני מספר חודשים נתנו תשובה לשאלה, האם משהו השתנה?(והבנתי שאי אפשר לייבא מודם מחו"ל, אבל תניח שיש לי כזה מודם)...
אתה יכול לחפש בגוגל על MAC cloning אבל תראה שזה לא כ"כ פשוט כמו שאתה חושב.
- uh99
- חבר מביא חבר

גיל37 כתב:@uh99
אל תזלזל !! הוא נטע עץ !!...
כשטיפוס על עץ משנה את השיח...
- uh99
- חבר מביא חבר

הוט: "מוכנים לשוק הסיטונאי, פרטנר וסלקום מעדיפות את בזק"
מעניין שאיין שום הודעה על כך מטעם משרד התקשורת
(W)
מעניין שאיין שום הודעה על כך מטעם משרד התקשורת
אם אתה אומר את זה אני מניח שהצלחת עם מודם עם הגירסא הזאת להחליף את ההוטבוקס?amdr1 כתב:welcome to haxorware world....
אני בלי ידע בכלל בתחום וממה שהבנתי בשביל לחקות כביכול את ההוטבוקס צריך לא רק לשנות את הMAC שיהיה כמו של ההוטבוקס
אלא להשיג גם את ה Config File שההוטבוקס מקבל כל הפעלה מחדש כיוון שהמודם (לא ההוטבוקס) לא יוכל לקבל את הקובץ הזה לבד,זה נכון כל זה?
אני באמת לא רוצה סתם לקנות פשוט מודם ולהתחיל לנסות דברים לפני שאני יודע שזה יכול לעבוד או לא..