YES VOD עם סיגנל חלש במתאמים
-
Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
ערב טוב,
סליחה אם לא אקרא למתאמים בשמם המדוייק, אבל אנסה להסביר בצורה ברורה למה כוונתי.
הייתי היום לראשונה אצל לקוח פרטי הגר בווילה ברמת השרון עם 3 מפלסים.
הוא טען שיש לו בעיות מעל לחודשיים עם ה VOD של YES והוא לא עובד טוב.
ראיתי כי נורית QUALITY במתאם/נתב YES הראשי היא בצבע אדום, וה VOD לא עבד ב-2 מכשירי טלויזיה שברשות הלקוח.
מאחר ואני לא בקיא גדול, התקשרתי לתמיכה של YES ונתבקשתי לנתק מהנתב הראשי של YES (זה שמקבל את האינטרנט מהנתב של בזק) את כבלי ה COAX ולחברם שוב. כמו כן נתבקשתי לנתק את כבל ה COAX שנכנס אל הקיר בקרבת הנתב של YES.
נורת ה QUALITY הייתה כתומה בסיום הבדיקה והחיבור מחדש (לפני כן היא הייתה אדומה), אך לא ניתן היה לבצע בדיקת תקשורת דרך ערוץ 888 ב VOD לבקשת נציגת התמיכה (הודיע הודעת שגיאה שאין תקשורת).
תואם טכנאי YES לשבוע הבא, ואגיע ללקוח כדי לוודא שהכל עובד ושהנושא טופל.
רק כדי שאבין - נורת ה QUALITY נותצן אינדיקציה בנוגע לחיבור ה COAX בין הנתבים של YES ? או שהיא נותנת אינדיקציה לגבי איכות חיבור האינטרנט בנתב YES ספציפי ?
בשאר נתבי YES המשניים אני חושב שגם היה חיבור בצבע כתום בנורית QUALITY.
תודה
סליחה אם לא אקרא למתאמים בשמם המדוייק, אבל אנסה להסביר בצורה ברורה למה כוונתי.
הייתי היום לראשונה אצל לקוח פרטי הגר בווילה ברמת השרון עם 3 מפלסים.
הוא טען שיש לו בעיות מעל לחודשיים עם ה VOD של YES והוא לא עובד טוב.
ראיתי כי נורית QUALITY במתאם/נתב YES הראשי היא בצבע אדום, וה VOD לא עבד ב-2 מכשירי טלויזיה שברשות הלקוח.
מאחר ואני לא בקיא גדול, התקשרתי לתמיכה של YES ונתבקשתי לנתק מהנתב הראשי של YES (זה שמקבל את האינטרנט מהנתב של בזק) את כבלי ה COAX ולחברם שוב. כמו כן נתבקשתי לנתק את כבל ה COAX שנכנס אל הקיר בקרבת הנתב של YES.
נורת ה QUALITY הייתה כתומה בסיום הבדיקה והחיבור מחדש (לפני כן היא הייתה אדומה), אך לא ניתן היה לבצע בדיקת תקשורת דרך ערוץ 888 ב VOD לבקשת נציגת התמיכה (הודיע הודעת שגיאה שאין תקשורת).
תואם טכנאי YES לשבוע הבא, ואגיע ללקוח כדי לוודא שהכל עובד ושהנושא טופל.
רק כדי שאבין - נורת ה QUALITY נותצן אינדיקציה בנוגע לחיבור ה COAX בין הנתבים של YES ? או שהיא נותנת אינדיקציה לגבי איכות חיבור האינטרנט בנתב YES ספציפי ?
בשאר נתבי YES המשניים אני חושב שגם היה חיבור בצבע כתום בנורית QUALITY.
תודה
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
הבנת נכון
סך הכל האיכות נקבעת בהתאם לאיכות חיבור הקודקס
ברגע שאיכות ירוקה הווה אומר:
אתה מקבל את אותה קצב גלישה כמו שהתחברת ישירות לנתב.
סך הכל אל תשבור את הראש,
ברגע שהויאודי ימשיך להשתקע או לא לעבוד דרוש שינוי התקנה
לכבלי רשת על ידם
בהצלחה
סך הכל האיכות נקבעת בהתאם לאיכות חיבור הקודקס
ברגע שאיכות ירוקה הווה אומר:
אתה מקבל את אותה קצב גלישה כמו שהתחברת ישירות לנתב.
סך הכל אל תשבור את הראש,
ברגע שהויאודי ימשיך להשתקע או לא לעבוד דרוש שינוי התקנה
לכבלי רשת על ידם
בהצלחה
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
fish72, סליחה שאני מתפרץ לפוסט שלך, אבל גם להורים שלי יש בעיה עם ה VOD של YES. הנורות QUALITY ירוקות אבל משעה 19:00 בערב ואילך המהירות יורדת כמעט לאפס ואי אפשר לצפות כלום ב VOD ולא להקליט. את כמות הטכנאים של בזק ו YES שהיו בבית וניסו לפתור את הבעיה כבר אי אפשר לספור. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
הממיר בסלון מחובר ישירות לראוטר בכבל רשת או בכבל רשת דרך מתאם coax?
בממיר בסלון יש גם בעיות בvod בערב?
האינטרנט במחשבים תקין בשעות הערב?
בלי קשר הייתי ממליץ לך לשקול לעבור לסטינג. אנחנו משלמים רבע מהמחיר ביס, רק 39 ש"ח לסטינג ואין תקלות כאלה.
בממיר בסלון יש גם בעיות בvod בערב?
האינטרנט במחשבים תקין בשעות הערב?
בלי קשר הייתי ממליץ לך לשקול לעבור לסטינג. אנחנו משלמים רבע מהמחיר ביס, רק 39 ש"ח לסטינג ואין תקלות כאלה.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
liorp, בערב יש ירידה בגלישה באינטרנט במחשב אבל אני מבין שזה בגלל עומס גולשים.
הממיר בסלון מחובר ישירות לראוטר עם כבל רשת בלי מתאם COAX ויש לו בעיות בערב. אי אפשר לראות כלום ב VOD.
הממיר בממ"ד מחובר לרשת דרך מתאם COAX וגם שם יש בעיות קשות.
הממיר בסלון מחובר ישירות לראוטר עם כבל רשת בלי מתאם COAX ויש לו בעיות בערב. אי אפשר לראות כלום ב VOD.
הממיר בממ"ד מחובר לרשת דרך מתאם COAX וגם שם יש בעיות קשות.
-
Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
@toxin
· בעקבות התגובות לפוסט, החלטתי לבצע חיווט מחודש של כבלי רשת ישירות מהראוטר לכל ממיר ולא להסתמך על מתאמי ה COAX. זה גם ייאפשר לי להתקין נתב כאקסס פוינט במקום אסטרטגי במרכז הבית לכיסוי אלחוטי טוב יותר.
כמו כן גם אם הלקוח ייעבור בעתיד לסלקום/פרטנר, תשתית זו תוכל לשרת אותו, כי למיטב הבנתי גם שירותי טלויזיה אלו עובדים על תשתית האינטרנט ולא משתמשים בכבלי/מתאמי COAX. בנוסף ראיתי שהתקינו אצל לקוחות אחרים בעבר מתאמי רשת על חשמל וזה לא עבד טוב (אבל זה אולי בגלל שהיה עומס על שרתי הסטרימינג של סלקום/פרטנר בתחילת השירות בגלל עומס על המערכות שלהן - ללא קשר לתשתית)
· בעקבות התגובות לפוסט, החלטתי לבצע חיווט מחודש של כבלי רשת ישירות מהראוטר לכל ממיר ולא להסתמך על מתאמי ה COAX. זה גם ייאפשר לי להתקין נתב כאקסס פוינט במקום אסטרטגי במרכז הבית לכיסוי אלחוטי טוב יותר.
כמו כן גם אם הלקוח ייעבור בעתיד לסלקום/פרטנר, תשתית זו תוכל לשרת אותו, כי למיטב הבנתי גם שירותי טלויזיה אלו עובדים על תשתית האינטרנט ולא משתמשים בכבלי/מתאמי COAX. בנוסף ראיתי שהתקינו אצל לקוחות אחרים בעבר מתאמי רשת על חשמל וזה לא עבד טוב (אבל זה אולי בגלל שהיה עומס על שרתי הסטרימינג של סלקום/פרטנר בתחילת השירות בגלל עומס על המערכות שלהן - ללא קשר לתשתית)