Telegram - חלקכם בטח שמעתם את השם, אולי אפילו קראתם מאמר או שניים, אך סביר להניח שעדיין קשה לכם להבין למה אתם צריכים אותה. במאמר הבא נסקור את יתרונותיה של האפליקציה להעברת מסרים הזו, ונשווה אל מול המתחרה הגדולה Whatsapp.

אתה לא טועה, אכן סברתי שזה היה שונה, אך מסתבר שהיום הפיתרון הוא באמת להירשם לאחד מהשירותים הזמניים באינטרנט כדי לקבל מספר טלפון זמני רק לצורך הקוד לאימות - ולאחר מכן אין צורך בטלפון יותר.Borderline1 כתב:שני הסנט שלי-
אני לא מכיר אפשרות להתחבר לטלרגם ללא מתן מספר טלפון בהרשמה- נכון שהמספר אינו משמש אחר כך להפעלה ותפעול האפליקציה על מכשירים ופלטפורמות אחרות אבל עדיין נדרש מספר- אשמח אם תתקנו אותי אם אני טועה.
...
רצוי היה לציין שטלגרם משתמשת בשיטת הצפנה "פרטית" שלא גלויה לבחינה ועלולות להתאפשר באמצעותה גישה לתכנים - את רובנו זה לא בדיוק מטריד אבל צריך לזכור את זה, במיוחד שלמרות פופולריות נמוכה יותר יש את סיגנאל שלפחות ביחס להצפנה שלה יש קצת יותר תמימות דעים לגביה כי היא משתמש במנגנון מוכר שעבר בחינה ובקרה....

·tomer953 כתב:מספר חדשות נוספות בנושא:
3) מעבר לתאריך ספציפי
עוד פיצ'ר נחמד שמצאתי שעובד אצלי במחשב אך לא באייפון - זהו מעבר לתאריך ספציפי
בשיחה כלשהי, לחצו על אחד מהתאריכים שמופיעים לכם (למשל "היום" או "אתמול") מעל אחת ההודעות האחרונות,
יפתח לכם חלון קופץ עם לוח שנה, תוכלו לדלג לכל תאריך שתרצו ממש במהירות כדי לנווט לתאריך ספציפי בשיחה - מדהים!...

·JamesStone כתב:·......
אני עם אנדרואיד + דסקטופ. לא עובד לי עניין התאריכים.
אגב, התקנתי את טלגרם X ומחקתי את "הרגיל". הכל נראה שעובד אותו דבר + כל מיני דברים קטנים ונחמדים שאמנם לא היו ממש חסרים לי ברגיל, אבל נחמד שהם קיימים בגירסת ה-X.
אבל מה שבאמת חסר לי (בהשוואה לוואטסאפ), זו האפשרות לבצע ארכיב של שיחות ישנות או כאלו שסתם ממלאות לי את המסך. האם יש אפשרות לאופציה כזו גם בטלגרם?
ג'יימס...

כל העניין של להתהדר בהגנת פרטיות נשמע כמו גימיק ולא ברור כמה זה באמת מעניין אנשים מעבר לגימיק שבזה. מהרושם שלי רוב האנשים ויתרו מזמן על הפרטיות שלהם (חלקם מחוסר ברירה) ורק רצים לפרסם כל דבר אפשרי בפייסבוק, אינסטגרם וכל מקום אחר אפשרי. יש מתי מעט שעדיין חשובה להם הפרטיות בינהם כאלה שצריכים פרטיות מתוקף עבודתם וכמובן עבריינים ופעילי טרור ומהבחינה הזאת רק נשאר לקוות שההצפנה שלהם היא כזאת שכן תאפשר לפרוץ אליה במקרה הצורך לתפוס את אלה המשתייכים לקבוצות האחרונות.Borderline1 כתב:רצוי היה לציין שטלגרם משתמשת בשיטת הצפנה "פרטית" שלא גלויה לבחינה ועלולות להתאפשר באמצעותה גישה לתכנים - את רובנו זה לא בדיוק מטריד אבל צריך לזכור את זה, במיוחד שלמרות פופולריות נמוכה יותר יש את סיגנאל שלפחות ביחס להצפנה שלה יש קצת יותר תמימות דעים לגביה כי היא משתמש במנגנון מוכר שעבר בחינה ובקרה....