תקלה במסך פלזמה פנסוניק והקפאת הליכים בחברת יורוקום
-
Audioholic
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
לפני כחודש הופיע פס שחור לאורך המסך. חברת אלקטרוניקס פרו הנותנת שירות ליורוקום הגיעה למסקנה שהבעיה בפאנל ושכנראה אי אפשר לתקן וצריך להחליף מסך.
למזלי המסך עדיין באחריות. הבעיה היא שיורוקום בהקפאת הליכים ועקב כך לא נותנים שירות. אין צפי לחזרה לפעילות כך שבפועל אני תקוע עם מסך תקול.
מישהו נמצא בבעיה דומה? כבר חודש אני בשיחות עם חברת השירות ואין להם תשובות לתת.
למזלי המסך עדיין באחריות. הבעיה היא שיורוקום בהקפאת הליכים ועקב כך לא נותנים שירות. אין צפי לחזרה לפעילות כך שבפועל אני תקוע עם מסך תקול.
מישהו נמצא בבעיה דומה? כבר חודש אני בשיחות עם חברת השירות ואין להם תשובות לתת.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
נסה לברר מול החבר evgenetic כאן בפורום שכן למיטב זכרוני הוא בהליך תביעה מולם ומול אלק' פרו. אולי יהיו לו תובנות לתרום לך מהנסיון שלו.
https://www.hometheater.co.il/vt282294
https://www.hometheater.co.il/vt282294
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
עניתי לAudioholic בפרטי.
בינתיים שמתי לב שעמוד הפייסבוק שלהם מת/נסגר/הוקפא: https://www.facebook.com/Panasonic.IL
בינתיים שמתי לב שעמוד הפייסבוק שלהם מת/נסגר/הוקפא: https://www.facebook.com/Panasonic.IL
-
Audioholic
-
- חבר פעיל מאוד

מהתגובות כאן אני מבין שאין תקווה. צריך לרכוש מסך. מבאס, הייתי מאוד מרוצה מהפלזמה
בעבר הלא רחוק כתבתי כאן שהאחריות בסופו של דבר אינה זו של נותן השירות
שהוא בדכ' צד ג' (כמו אלקטרוניקס פרו),
אלא של היבואן הרשמי והוא הכתובת הסופית לתלונות.
המקרה הזה מוכיח את טענותי.
חברות השירות הרבה פעמים משתדלות להתחמק בטענות שונות
מלהחליף או לתקן המסך ומשרתות בזה את היבואן שהעניק להם הזכיון.
הפעם הם לא מתחמקים משום שהיבואן, פאנסוניק הקדים אותם וברח.
לכן כנראה הם אישרו החלפת פאנל בקלות יתרה
.
שהוא בדכ' צד ג' (כמו אלקטרוניקס פרו),
אלא של היבואן הרשמי והוא הכתובת הסופית לתלונות.
המקרה הזה מוכיח את טענותי.
חברות השירות הרבה פעמים משתדלות להתחמק בטענות שונות
מלהחליף או לתקן המסך ומשרתות בזה את היבואן שהעניק להם הזכיון.
הפעם הם לא מתחמקים משום שהיבואן, פאנסוניק הקדים אותם וברח.
לכן כנראה הם אישרו החלפת פאנל בקלות יתרה
-
Audioholic
-
- חבר פעיל מאוד

ST60evgenetic כתב:@Audioholic
איזה מסך התקלקל לך?...
@Audioholic
טוב, כיוון שגם לי התקלקל כזה ולא מצאו לו תחליף ראוי אני מניח שהסיפור שלך יהיה דומה. אבל כנראה שבגלל שיורקום נכנסה למצב של מוות קליני אפילו לא שמעת את הpitch של אלקטרוניקס פרו על איזה LED פח שהם יכולים לתת לך כ"שדרוג" לST60.
מה שאני כן יודע, לפחות זה היה נכון לפני כחודשיים, הוא שליורוקום יש VT50 משומש, אבל אין לי מושג באיזה מצב הוא. ממה שאני קראתי הוא כמעט באותה רמה כמו הST60 שלנו.
כמובן שבתעודת האחריות שלך כתוב שאם הם לא מצליחים לתקן את המסך התקול, הם מחויבים לספק לך מסך חדש זהה או דומה למסך שרכשת (וזה כמובן לא LED) או להחזיר את כסף. אז תמיד תזכור שזכותך לדרוש את זה ולתבוע אותם אם הם לא עומדים בהסכם.
טוב, כיוון שגם לי התקלקל כזה ולא מצאו לו תחליף ראוי אני מניח שהסיפור שלך יהיה דומה. אבל כנראה שבגלל שיורקום נכנסה למצב של מוות קליני אפילו לא שמעת את הpitch של אלקטרוניקס פרו על איזה LED פח שהם יכולים לתת לך כ"שדרוג" לST60.
מה שאני כן יודע, לפחות זה היה נכון לפני כחודשיים, הוא שליורוקום יש VT50 משומש, אבל אין לי מושג באיזה מצב הוא. ממה שאני קראתי הוא כמעט באותה רמה כמו הST60 שלנו.
כמובן שבתעודת האחריות שלך כתוב שאם הם לא מצליחים לתקן את המסך התקול, הם מחויבים לספק לך מסך חדש זהה או דומה למסך שרכשת (וזה כמובן לא LED) או להחזיר את כסף. אז תמיד תזכור שזכותך לדרוש את זה ולתבוע אותם אם הם לא עומדים בהסכם.
-
Audioholic
-
- חבר פעיל מאוד

·הבעיה שבגלל שהם בהקפאת הליכים אלקטרוניקס פרו אפילו לא יכולים להציע לי מסך חלופי. לטענתם יורוקום מחליטים לגבי החלפת מסך.evgenetic כתב:@Audioholic
כמובן שבתעודת האחריות שלך כתוב שאם הם לא מצליחים לתקן את המסך התקול, הם מחויבים לספק לך מסך חדש זהה או דומה למסך שרכשת (וזה כמובן לא LED) או להחזיר את כסף. אז תמיד תזכור שזכותך לדרוש את זה ולתבוע אותם אם הם לא עומדים בהסכם....