LG OLED 55" B7 מול SAMSUNG 65" Q7C
שלום חברים,
אשמח להתייעצות איתכם בנוגע לרכישת טלוויזיה לסלון.
אומנם הסלון שלי לא גדול (מרחק צפייה של בערך 2.3-2.5 מטר), אבל אני אחד מאלה שגודל של טלוויזיה עושה להם את זה בכל מצב.
אני מתלבט בין ה-OLED בגודל 55" של LG לבין ה-QLED הקעורה בגודל 65" של סמסונג.
אחרי מחקרים באינטרנט - הבנתי שקובעים די באופן חד משמעי שה-OLED עדיף, גם כל המוכרים בחנויות ככה טוענים.
העניין הוא שבעיניים שלי ראיתי הבדל די גדול בתצוגות של החנויות, דווקא לטובת הסמסונג - כל העניין עם הבהירות והצבעים החיים יותר נראה לי די יתרון משמעותי לסמסונג.
לצרכים שלי - אני פחות צופה בנטפליקס ומקורות 4K בשלב זה ויותר בתכני ממיר הוט פשוט ורגיל.. שידורי ספורט, ערוצי 12 \ 13 \ 14.
אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.. האם ה-OLED כל כך משמעותית באיכות שלה לעומת ה-QLED של סמסונג ? ושוב.. מדובר על שידורים די בסיסיים (ממיר הוט) שזה מה שאני לרוב צופה.
האם כדאי לי להתפשר בגודל הטלוויזיה ולקחת 55 OLED שטוחה שהיא נחשבת לטלויזיה האיכותית היום בעולם מבחינת הטכנולוגיה ? או שעדיף לי ללכת על עיצוב יותר יפה , גודל יותר מרשים וגדול, וטלויזיה קעורה QLED של סמסונג בלב שלם במקום ה-OLED ?
והאם ישנם הבדלים משמעותיים (יתרון משמעותי לזה או לזה) בין שתי הדגמים חוץ מעניין הצבעים והתאורה ? החלקת תמונה אולי ?
משתגע ובאמת לא יודע מה לקחת.... אשמח לייעוץ ממכם
אשמח להתייעצות איתכם בנוגע לרכישת טלוויזיה לסלון.
אומנם הסלון שלי לא גדול (מרחק צפייה של בערך 2.3-2.5 מטר), אבל אני אחד מאלה שגודל של טלוויזיה עושה להם את זה בכל מצב.
אני מתלבט בין ה-OLED בגודל 55" של LG לבין ה-QLED הקעורה בגודל 65" של סמסונג.
אחרי מחקרים באינטרנט - הבנתי שקובעים די באופן חד משמעי שה-OLED עדיף, גם כל המוכרים בחנויות ככה טוענים.
העניין הוא שבעיניים שלי ראיתי הבדל די גדול בתצוגות של החנויות, דווקא לטובת הסמסונג - כל העניין עם הבהירות והצבעים החיים יותר נראה לי די יתרון משמעותי לסמסונג.
לצרכים שלי - אני פחות צופה בנטפליקס ומקורות 4K בשלב זה ויותר בתכני ממיר הוט פשוט ורגיל.. שידורי ספורט, ערוצי 12 \ 13 \ 14.
אשמח לשמוע את דעתכם בעניין.. האם ה-OLED כל כך משמעותית באיכות שלה לעומת ה-QLED של סמסונג ? ושוב.. מדובר על שידורים די בסיסיים (ממיר הוט) שזה מה שאני לרוב צופה.
האם כדאי לי להתפשר בגודל הטלוויזיה ולקחת 55 OLED שטוחה שהיא נחשבת לטלויזיה האיכותית היום בעולם מבחינת הטכנולוגיה ? או שעדיף לי ללכת על עיצוב יותר יפה , גודל יותר מרשים וגדול, וטלויזיה קעורה QLED של סמסונג בלב שלם במקום ה-OLED ?
והאם ישנם הבדלים משמעותיים (יתרון משמעותי לזה או לזה) בין שתי הדגמים חוץ מעניין הצבעים והתאורה ? החלקת תמונה אולי ?
משתגע ובאמת לא יודע מה לקחת.... אשמח לייעוץ ממכם
האמת שלא יכול ליעץ לך באופן ישיר. אני אומר לך כך. כאחד שעבר לoled האיכות היא מדהימה בעיני. אך זה לא הכי אובייקטיבי כי כל אחד יצדד אני מניח במה שיש לו.
לחבר טוב שלי יש את הqled של סמסונג והוא אוהב יותר אותה. לטענתו החלקת תמונה יותר טובה מה שנותם אפקט אופרה מאוד אהובה עליו וגם הבהירות יותר טובה ועדיפה.
חבר משותף שלנו ראה את המסכים שלנו בפעולה. ואמר שאומנם הoled יותר כהה. אך היא הרבה יותר מרשימה. מבחינת צבעים עומק ניגודיות ובכלל משאירה טעם של עוד.
לחבר טוב שלי יש את הqled של סמסונג והוא אוהב יותר אותה. לטענתו החלקת תמונה יותר טובה מה שנותם אפקט אופרה מאוד אהובה עליו וגם הבהירות יותר טובה ועדיפה.
חבר משותף שלנו ראה את המסכים שלנו בפעולה. ואמר שאומנם הoled יותר כהה. אך היא הרבה יותר מרשימה. מבחינת צבעים עומק ניגודיות ובכלל משאירה טעם של עוד.
קודם כל תודה רבה חברים !
לא הבנתי מה הקשר לאלקטרוניקס פרו.. היבואן של LG הוא ח.י ושל סמסונג סמליין
אכן אני משום מה נוטה יותר לכיוון של הסמסונג בגלל עניין הגודל (למרות מרחק צפייה די קטן) + הבהירות והצבעים הרבים שלדעתי היא נותנת יותר.
ממש הציק לי בעין והורגש לי שהמסך של ה-LG היה די המום.
השאלה אם ישנם יתרונות שאני באמת לא מודע אליהם בטכנולוגיה "פורצת הדרך" הזאת של LG עם העניין הזה שכל פיקסל מואר בפני עצמו.. האם בשידורים מסוימים השינוי עד כדי כך מובחן ? או שאני סתם נכנס פה ל"קטנות" שההבדלים ממש לא יהיו מורגשים.
הלב אומר סמסונג אבל הראש עדיין לא סגור על עצמו, בגלל כל דעות המומחים על הטכנולוגיה החדישה ביותר של LG..
אכן אני משום מה נוטה יותר לכיוון של הסמסונג בגלל עניין הגודל (למרות מרחק צפייה די קטן) + הבהירות והצבעים הרבים שלדעתי היא נותנת יותר.
ממש הציק לי בעין והורגש לי שהמסך של ה-LG היה די המום.
השאלה אם ישנם יתרונות שאני באמת לא מודע אליהם בטכנולוגיה "פורצת הדרך" הזאת של LG עם העניין הזה שכל פיקסל מואר בפני עצמו.. האם בשידורים מסוימים השינוי עד כדי כך מובחן ? או שאני סתם נכנס פה ל"קטנות" שההבדלים ממש לא יהיו מורגשים.
הלב אומר סמסונג אבל הראש עדיין לא סגור על עצמו, בגלל כל דעות המומחים על הטכנולוגיה החדישה ביותר של LG..
·bar1010 כתב:
...
כי בLG היבואן הוא גם הנותן שרות/אחריות.....בסמסונג מזמן עשו מיקור חוץ לשירות,לכן גם אני מאחל לך שלא תזדקק לאלקטרוניקס פרו
- NivToledano
- חבר פעיל

- תגובות: 85
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
גם חבר טוב שרציתי לעזור לו היה בדילמה כמו שלך
ממה שאני ראיתי בעינים אהבתי יותר את התמונה של הסומסונג .
היתרונות של סמסונג לפי דעתי - החלקת תמונה בשידורי ספורט טובה הרבה יותר - אין כבלים הכל מחובר עם כבל 1אופטי שקוף לקופסא ועיצוב חבלז - הצבעים יותר יפים וחדים .
חבר שלי רצה ללכת על הLG כבר בבלאק פרידי אבל
הפחד שמצריבה ומתופעות של הOLED הפחידו אותו.
במחירים של היום ואחרי הרפורמה ממליץ לך לחכות אחרי\לפני המונדיאל תקבל את המסך ב3000 שקל פחות.
ממליץ לך לך גם להתסכל על Samsung mu9000 אם אתה רוצה טלויזיה בשביל שדיורי יס הוט כדורגל מאמין שהיא תיתן לך תתמורה הטובה ביותר + גם הסוני 900E תיתן לך איכות תמונה של נופלת מהאחרות שציינתי למעלה .
היתרונות של סמסונג לפי דעתי - החלקת תמונה בשידורי ספורט טובה הרבה יותר - אין כבלים הכל מחובר עם כבל 1אופטי שקוף לקופסא ועיצוב חבלז - הצבעים יותר יפים וחדים .
חבר שלי רצה ללכת על הLG כבר בבלאק פרידי אבל
הפחד שמצריבה ומתופעות של הOLED הפחידו אותו.
במחירים של היום ואחרי הרפורמה ממליץ לך לחכות אחרי\לפני המונדיאל תקבל את המסך ב3000 שקל פחות.
ממליץ לך לך גם להתסכל על Samsung mu9000 אם אתה רוצה טלויזיה בשביל שדיורי יס הוט כדורגל מאמין שהיא תיתן לך תתמורה הטובה ביותר + גם הסוני 900E תיתן לך איכות תמונה של נופלת מהאחרות שציינתי למעלה .
·תקשיב טוב למה שהבחור רושם פה על אלקטרוניקס פרו,ההתעסקות איתם היא אכן זוועה לשמה.לא ארחיב יותר מדי.רק אציין שנכון להיום אני תקוע עם מסך qled עם פיקסל שרוף במרכז המסך ואין ממש עם מי לדבר.ocsi כתב:·......
כי בLG היבואן הוא גם הנותן שרות/אחריות.....בסמסונג מזמן עשו מיקור חוץ לשירות,לכן גם אני מאחל לך שלא תזדקק לאלקטרוניקס פרו.
...
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
אני אישית מעדיף את השחורים של הOLED על פני כל מה שיש לסמסונג להציע כרגע אבל לצרכי הצפייה שלך לא ממש תפיק תועלת רבה עם OLED. בטח ובטח עם ממיר הוט. לכן אני מאמין שלך אישית תהיה יותר הנאה מתוספת הגודל של הסמסונג.
·ממה עברת ל oled ?lokilook כתב:האמת שלא יכול ליעץ לך באופן ישיר. אני אומר לך כך. כאחד שעבר לoled האיכות היא מדהימה בעיני. אך זה לא הכי אובייקטיבי כי כל אחד יצדד אני מניח במה שיש לו.
חבר משותף שלנו ראה את המסכים שלנו בפעולה. ואמר שאומנם הoled יותר כהה. אך היא הרבה יותר מרשימה. מבחינת צבעים עומק ניגודיות ובכלל משאירה טעם של עוד....