*סקר* - אם מחר YES יוצאת עם טריפל במחיר משתלם, אתם עוברים?
אם מחר בבוקר פתאום קופצת לכם התראה מMAKO ...
"הוסרו ההגבלים, YES יצאה עם טריפל הכל כלול במחיר משתלם"
מחיר משתלם יכול להיות לדוגמא 300 ש"ח (לכל הערוצים, אינטרנט וטלפון של בזק)
הוא משתלם (בעיניי לפחות) בגלל היצע התוכן המטורף ביס. אגב הטריפל של הוט הוא גם 300 (ראו באתר)
לענייננו, האם הייתם עוברים לYES מיד? האם הם היו שוברים את השוק?
"הוסרו ההגבלים, YES יצאה עם טריפל הכל כלול במחיר משתלם"
מחיר משתלם יכול להיות לדוגמא 300 ש"ח (לכל הערוצים, אינטרנט וטלפון של בזק)
הוא משתלם (בעיניי לפחות) בגלל היצע התוכן המטורף ביס. אגב הטריפל של הוט הוא גם 300 (ראו באתר)
לענייננו, האם הייתם עוברים לYES מיד? האם הם היו שוברים את השוק?
עוד פעם עם האשליות של תוכן מטורף........ עוד הפעם האמונה הזאת של YES שהם הכי טובים שזרקה אותם לקרשים
עם הפסדים של מילארד שקל שגרמה לאלוביץ' להאמין שאפשר לחלוב את הפרה ששמה בזק לטובותו האישית
ואף אחד לא ישים לב.
לא עובר כרגע השיטה של HOT על כבל COX שידורים והכל בקו אחד הכי טובה, פשוטה, התכנים בסדר ,המחיר בסדר .
וגם שכחתי להוסיף ל HOT יש יותר 50 ערוצים מ YES.
זה חשוב גם אם תאסוף את שלל הלקוחות שצופים ב 50 הערוצים האלה תגיע ל 10% מסה"כ הלקוחות.
עם הפסדים של מילארד שקל שגרמה לאלוביץ' להאמין שאפשר לחלוב את הפרה ששמה בזק לטובותו האישית
ואף אחד לא ישים לב.
לא עובר כרגע השיטה של HOT על כבל COX שידורים והכל בקו אחד הכי טובה, פשוטה, התכנים בסדר ,המחיר בסדר .
וגם שכחתי להוסיף ל HOT יש יותר 50 ערוצים מ YES.
זה חשוב גם אם תאסוף את שלל הלקוחות שצופים ב 50 הערוצים האלה תגיע ל 10% מסה"כ הלקוחות.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
רק סטינג ונטפליקס.
המודל של תשלם הרבה - תקבל הרבה (שאתה לא צריך), כבר מת.
אנחנו רוצים לשלם קצת ולקבל מה שטוב לנו
בדיוק מה שהבינו בסטינג
המודל של תשלם הרבה - תקבל הרבה (שאתה לא צריך), כבר מת.
אנחנו רוצים לשלם קצת ולקבל מה שטוב לנו
בדיוק מה שהבינו בסטינג
בנטפליקס עם 4k וסראונד האיכות הרבה יותר טובה מיס.xph11 כתב:הייתי בכל חברת טלוויזיה אפשרית, ופשוט בחרתי חזרה לyes. משלם הרבה אבל על איכות משלמים. כך שגם בלי טריפל וגם עם טריפל אני נשאר בyes....
אני משער שגם יש להם יותר כמות של סרטים וסדרות מאשר בערוצי יס.
אז אתה לא משלם על איכות וכנראה שגם לא על כמות.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
@Freedom
·
רק אני כאן לא חושב ש300 ש"ח לטריפל זה מחיר משתלם היום?
אני משלם אינטרנט 200 מגה וטלפון לפי שימוש סה"כ 85 ש"ח בחודש, סלקום TV עוד 99 בחודש עם ממירים שלי.
עזבו ממירים, נגיד סלקום לפי 157 עם 4 ממירים, סה"כ 242 ש"ח בחודש.
עם אינטרנט מקרטע של בזק (כמה? 40 מגה? 60 מגה?) יוצא 300, תוסיפו 3 ממירי HD כבר 330. למה?
אני לא מאמין במבצעי דאבל, טריפל או קוואטרו למיניהם. תנו לי את השירות שאני רוצה במחיר טוב וקניתם אותי.
אם הסקר היה "האם תעברו ליס במחיר של סלקום TV / פרטנר TV / סטינג..." (לפי מחיר חבילה מלאה של כל הערוצים) התשובה היא כנראה כן, אבל כמו שליס יש כמה יתרונות יש להם גם לא מעט חסרונות. לא רואה היום סיבה לשלם פרמייה נוספת על השירות של יס.
·
אני משלם אינטרנט 200 מגה וטלפון לפי שימוש סה"כ 85 ש"ח בחודש, סלקום TV עוד 99 בחודש עם ממירים שלי.
עם אינטרנט מקרטע של בזק (כמה? 40 מגה? 60 מגה?) יוצא 300, תוסיפו 3 ממירי HD כבר 330. למה?
אני לא מאמין במבצעי דאבל, טריפל או קוואטרו למיניהם. תנו לי את השירות שאני רוצה במחיר טוב וקניתם אותי.
אם הסקר היה "האם תעברו ליס במחיר של סלקום TV / פרטנר TV / סטינג..." (לפי מחיר חבילה מלאה של כל הערוצים) התשובה היא כנראה כן, אבל כמו שליס יש כמה יתרונות יש להם גם לא מעט חסרונות. לא רואה היום סיבה לשלם פרמייה נוספת על השירות של יס.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1657 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
משתלם זה גג 200 שקלים כולל ערוצי ספורט
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1404
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
·משתלם תלוי במספר הממירים, אצלי יש 6 ולכן טריפל ב-300+ כולל ספורט משתלם לדעתיNunatak כתב:@Freedom
·
אם הסקר היה "האם תעברו ליס במחיר של סלקום TV / פרטנר TV / סטינג..." (לפי מחיר חבילה מלאה של כל הערוצים) התשובה היא כנראה כן, אבל כמו שליס יש כמה יתרונות יש להם גם לא מעט חסרונות. לא רואה היום סיבה לשלם פרמייה נוספת על השירות של יס....
אני משלם להוט 70 ש"ח לתשתית 200 + קו טלפון ללא דקות במסלול דיברת שילמת
לייס משלם כעת עם הטבות ממיר קואטרו ו-5 HD ללא ספורט 230 (במבצע החדש אמור לשלם ללא ספורט 255)
בזבל משלם כספק 36 ש"ח
סה"כ עלות 336 והחל מאפריל 361 - ללא ספורט כולל הכל בייס
הייתי מנותק בעבר לשנה וחצי ועידן וכל השירותים האחרים אינם אלטרנטיבה עבורי
ערן
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
הסבר בבקשה ... איכות , רוצה לומר??xph11 כתב:הייתי בכל חברת טלוויזיה אפשרית, ופשוט בחרתי חזרה לyes. משלם הרבה אבל על איכות משלמים. כך שגם בלי טריפל וגם עם טריפל אני נשאר בyes....
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
וואו, אתה משלם יותר מפי שלוש ממני, אני משלם 100 ש"ח בחודש על נטפליקס ואינטרנט (100 מגה ספק ותשתית).carmonle כתב:·משתלם תלוי במספר הממירים, אצלי יש 6 ולכן טריפל ב-300+ כולל ספורט משתלם לדעתי......
אני משלם להוט 70 ש"ח לתשתית 200 + קו טלפון ללא דקות במסלול דיברת שילמת
לייס משלם כעת עם הטבות ממיר קואטרו ו-5 HD ללא ספורט 230 (במבצע החדש אמור לשלם ללא ספורט 255)
בזבל משלם כספק 36 ש"ח
סה"כ עלות 336 והחל מאפריל 361 - ללא ספורט כולל הכל בייס
הייתי מנותק בעבר לשנה וחצי ועידן וכל השירותים האחרים אינם אלטרנטיבה עבורי
ערן...
איך כל השירותים האחרים לא אלטרנטיבה? בסטינג לדוגמא יש המון תכנים של יס בחצי המחיר ואף פחות אם לא לוקחים את כל החבילות.
בסדרות נטפליקס אפשר לצפות עם 5.1 ו-4K ב-40 ש"ח בחודש.dilbert78 כתב:@sigamore
·
למשל אנחנו רוצים לצפות בסדרות hbo עם 5.1
הבנו, יש אנשים שמעדיפים לשלם פחות ולקבל פחות וזה סבבה....
כלומר בנטפליקס משלמים פחות, אבל מקבלים יותר, גם יותר תכנים וגם יותר איכות תמונה וסאונד.
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1404
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
נטפליקס אינו אלטרנטיבה לכלום ובמיוחד לא לייס או הוט, הוא לא משדר תכנים של עונות שוטפות (אלא תכנים של עונות שהסתיימו והפקות מקור עצמאיות) מה שעושה הולו+. לא כל תכני נטפליקס זמינים בארץ. זה שאתה לא צורך תכנים מעבר לנטפליקס לא הופך אותו לאלטרנטיבה לצרכנים אחריםliorp כתב:
וואו, אתה משלם יותר מפי שלוש ממני, אני משלם 100 ש"ח בחודש על נטפליקס ואינטרנט (100 מגה ספק ותשתית).......
איך כל השירותים האחרים לא אלטרנטיבה? בסטינג לדוגמא יש המון תכנים של יס בחצי המחיר ואף פחות אם לא לוקחים את כל החבילות....
לך נוח עם מזרימים למינהם וזה לא מתאים לכל אחד
אני משתמש הרבה בקודי באמצעות HTPC שמחוברים ל-2 טלויזיות לצפייה בסדרות מארה"ב, אבל מעדיף את הנוחיות של ייס לתכנים ישאליים וערוצי ספורט מעת לעת
נטפליקס הוא בהחלט אלטרנטיבה, לי ולעוד 100 מיליון הלקוחות של נטפליקס, חצי מהם מחוץ לארה"ב.
מה לא נוח בסטרימר לעומת ממיר, אני מכיר אפילו אנשים מבוגרים שמסתדרים עם סטרימר, זה לא שונה הרבה מללמוד לתפעל סלולרי.
הרבה מהתכנים של יס תוכל למצוא בסטינג בחצי מחיר, יש להם גם את חבילת ערוצי צ'רלטון.
מה לא נוח בסטרימר לעומת ממיר, אני מכיר אפילו אנשים מבוגרים שמסתדרים עם סטרימר, זה לא שונה הרבה מללמוד לתפעל סלולרי.
הרבה מהתכנים של יס תוכל למצוא בסטינג בחצי מחיר, יש להם גם את חבילת ערוצי צ'רלטון.