Netflix בשעות הערב
היי
אני מנוי לunlimited עם רוחב פס 200!
במשך היום אם אני נכנס לNetflix אם דרך appleTV 4K או דרך האפליקציה בטלוויזיה אני מגיע לאיכות 4K תוך כמה שניות אבל משעה 8 בערב אני לא מצליח לעבור 720p עם קצב של 2.8mbps.
גם אצלכם זה ככה? האם זו בעיה בספק של unlimited או ב Netflix?
אני אשמח לדעת לפני שאני עושה שינויים בספק/תשתית.
אני מנוי לunlimited עם רוחב פס 200!
במשך היום אם אני נכנס לNetflix אם דרך appleTV 4K או דרך האפליקציה בטלוויזיה אני מגיע לאיכות 4K תוך כמה שניות אבל משעה 8 בערב אני לא מצליח לעבור 720p עם קצב של 2.8mbps.
גם אצלכם זה ככה? האם זו בעיה בספק של unlimited או ב Netflix?
אני אשמח לדעת לפני שאני עושה שינויים בספק/תשתית.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני עם תשתית הוט ובזק בינלאומי מהירות 100 ואין לי שום בעיה. מקבל עכשיו בחיבור קווי 61
חשוב לי לדעת אם אתם קובעים שאין שום בעיה ע”י מראה עיניים או שאתם רואים קצב נתונים ואיכות שידור דרך הממשק של נטפליקס.
אצלי למשל דרך ה appleTv אין דרך לראות את הקצב נתונים או את האיכות סטרימינג הנוכחית אבל דרך האפליקציה בטלוויזיה אם אני לוחץ על info אני מקבל את הקצב נתונים ואת האיכות שידור
אצלי למשל דרך ה appleTv אין דרך לראות את הקצב נתונים או את האיכות סטרימינג הנוכחית אבל דרך האפליקציה בטלוויזיה אם אני לוחץ על info אני מקבל את הקצב נתונים ואת האיכות שידור
בדיקה עם שני ספקים
תנסה לעבור לאקספון באנלימיטד.
-
- הוט נט+ הוט 200 מגה בשעות הערב
-
- אקספון+ בזק 100 מגה בשעות הערב
Re: בדיקה עם שני ספקים
@hamoomin
·
פחחחח החיים שלך דבש אורגני! יש ערים שלמות שלא מחוברים לאנלימיטד ...
·
פחחחח החיים שלך דבש אורגני! יש ערים שלמות שלא מחוברים לאנלימיטד ...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78913
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
כמה נקודות חשובות:
1. יש לנטפליקס סרטי test patterns שאפשר לעשות להם בדיקות. לא כולם זמינים לכל המכשירים והדפדפנים!
2. אפשר לבדוק מהירות עם FAST.COM, זה לא אמין לחלוטין, אבל זה בהחלט שימושי
3. לא כל הספקיות זהות. יש ספקיות עם חיבור מהיר יותר ויש ספקיות ששמו להן שרת מקומי של נטפליקס. כיום יש כזה להוט.נט, לבזק, לפרטנר ולסלקום. אם אתה משתמש בספקית יותר קטנה, יתכן שאין לה את השרת הזה ולכן בשעות העומס אתה יוצא החוצה לשרתים של נטפליקס בחול שהם עמוסים לא רק בגלל טרפיק ישראלי אלא איזורי.
1. יש לנטפליקס סרטי test patterns שאפשר לעשות להם בדיקות. לא כולם זמינים לכל המכשירים והדפדפנים!
2. אפשר לבדוק מהירות עם FAST.COM, זה לא אמין לחלוטין, אבל זה בהחלט שימושי
3. לא כל הספקיות זהות. יש ספקיות עם חיבור מהיר יותר ויש ספקיות ששמו להן שרת מקומי של נטפליקס. כיום יש כזה להוט.נט, לבזק, לפרטנר ולסלקום. אם אתה משתמש בספקית יותר קטנה, יתכן שאין לה את השרת הזה ולכן בשעות העומס אתה יוצא החוצה לשרתים של נטפליקס בחול שהם עמוסים לא רק בגלל טרפיק ישראלי אלא איזורי.
- oferlaor
- מנהל

לא. אני אומר שיש משמעות לספקית כאן. ככל הנראה ל-unlimited אין את השרת המקומי שיש לאחרות.
אם אני מבין נכון, אפשר להחליף ספקית עם unlimited ולהשתמש בהם רק כתשתית. אם זה המצב, פשוט תעבור לאחת הספקיות שיש להן את השרת (סלקום, בזק בינ"ל, פרטנר, הוט.נט, או סלקום/נטויז'ן).
אם אני מבין נכון, אפשר להחליף ספקית עם unlimited ולהשתמש בהם רק כתשתית. אם זה המצב, פשוט תעבור לאחת הספקיות שיש להן את השרת (סלקום, בזק בינ"ל, פרטנר, הוט.נט, או סלקום/נטויז'ן).
ב unlimited אתה יכול לבחור ספקית רק מתוך: 015, 018 ו amit net, לצערנו לא ניתן לעבור לספקיות הגדולות.oferlaor כתב:לא. אני אומר שיש משמעות לספקית כאן. ככל הנראה ל-unlimited אין את השרת המקומי שיש לאחרות.
אם אני מבין נכון, אפשר להחליף ספקית עם unlimited ולהשתמש בהם רק כתשתית. אם זה המצב, פשוט תעבור לאחת הספקיות שיש להן את השרת (סלקום, בזק בינ"ל, פרטנר, הוט.נט, או סלקום/נטויז'ן)....
- oferlaor
- מנהל

זה יכול לסייע (אם כי זה לא עדכני מספיק לאור כל השינויים של הספקיות לאחרונה):
https://ispspeedindex.netflix.com/country/israel
https://ispspeedindex.netflix.com/country/israel
מידע חשוב!oferlaor כתב:זה יכול לסייע (אם כי זה לא עדכני מספיק לאור כל השינויים של הספקיות לאחרונה):
https://ispspeedindex.netflix.com/country/israel...
- oferlaor
- מנהל

כאמור, זה צפוי להשתנות דרמטית עבור ינואר ופברואר לאור הוספת שרתי open connect לספקים נוספים בארץ.