Netflix בשעות הערב
-
moshik008
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 306
היי
אני מנוי לunlimited עם רוחב פס 200!
במשך היום אם אני נכנס לNetflix אם דרך appleTV 4K או דרך האפליקציה בטלוויזיה אני מגיע לאיכות 4K תוך כמה שניות אבל משעה 8 בערב אני לא מצליח לעבור 720p עם קצב של 2.8mbps.
גם אצלכם זה ככה? האם זו בעיה בספק של unlimited או ב Netflix?
אני אשמח לדעת לפני שאני עושה שינויים בספק/תשתית.
אני מנוי לunlimited עם רוחב פס 200!
במשך היום אם אני נכנס לNetflix אם דרך appleTV 4K או דרך האפליקציה בטלוויזיה אני מגיע לאיכות 4K תוך כמה שניות אבל משעה 8 בערב אני לא מצליח לעבור 720p עם קצב של 2.8mbps.
גם אצלכם זה ככה? האם זו בעיה בספק של unlimited או ב Netflix?
אני אשמח לדעת לפני שאני עושה שינויים בספק/תשתית.
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
אני עם באנדל של בזק בינלאומי. עובד נהדר בכל שעות היום...
-
moshik008
-
- חבר פעיל מאוד

יש לך גם אינדיקציה מדידה שאתה מקבל 4K או שרק לפי “מראה עיניים” ?
- oris74
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9467
- שם מלא: אורי
אני עם תשתית הוט ובזק בינלאומי מהירות 100 ואין לי שום בעיה. מקבל עכשיו בחיבור קווי 61
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
·moshik008 כתב:יש לך גם אינדיקציה מדידה שאתה מקבל 4K או שרק לפי “מראה עיניים” ?...
ברור. מקבל 4K תוך מספר שניות
-
moshik008
-
- חבר פעיל מאוד

חשוב לי לדעת אם אתם קובעים שאין שום בעיה ע”י מראה עיניים או שאתם רואים קצב נתונים ואיכות שידור דרך הממשק של נטפליקס.
אצלי למשל דרך ה appleTv אין דרך לראות את הקצב נתונים או את האיכות סטרימינג הנוכחית אבל דרך האפליקציה בטלוויזיה אם אני לוחץ על info אני מקבל את הקצב נתונים ואת האיכות שידור
אצלי למשל דרך ה appleTv אין דרך לראות את הקצב נתונים או את האיכות סטרימינג הנוכחית אבל דרך האפליקציה בטלוויזיה אם אני לוחץ על info אני מקבל את הקצב נתונים ואת האיכות שידור
-
moshik008
-
- חבר פעיל מאוד

@ride
תודה על המידע.
מישהו כאן גם ב unlimited וחווה את אותה הבעיה?
תודה על המידע.
מישהו כאן גם ב unlimited וחווה את אותה הבעיה?
- hamoomin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 176
בדיקה עם שני ספקים
תנסה לעבור לאקספון באנלימיטד.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- iErez
-
- עובד טלפוניה/אינטרנט

- תגובות: 884
Re: בדיקה עם שני ספקים
@hamoomin
·
פחחחח החיים שלך דבש אורגני! יש ערים שלמות שלא מחוברים לאנלימיטד ...
·
פחחחח החיים שלך דבש אורגני! יש ערים שלמות שלא מחוברים לאנלימיטד ...
- גיל37
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2890
מה שמוזר בענין נטפליקס הוא שכשחיברו אותי לפרטנר פייבר הייתי מקבל בבדיקות מהירות 900-930 ומהסופ"ש האחרון המהירות נפלה מאד , אפילו לכיוון 100-200.
- mrraz111
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
אם הצטרפו לקוחות נוספים והספק לא הגדיל את הקישור שלו לנטפליקס, המהירות תרד.
-
moshik008
-
- חבר פעיל מאוד

עברתי מ 015 לאקספון, נראה בערב אם יש שיפור🙏
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
כמה נקודות חשובות:
1. יש לנטפליקס סרטי test patterns שאפשר לעשות להם בדיקות. לא כולם זמינים לכל המכשירים והדפדפנים!
2. אפשר לבדוק מהירות עם FAST.COM, זה לא אמין לחלוטין, אבל זה בהחלט שימושי
3. לא כל הספקיות זהות. יש ספקיות עם חיבור מהיר יותר ויש ספקיות ששמו להן שרת מקומי של נטפליקס. כיום יש כזה להוט.נט, לבזק, לפרטנר ולסלקום. אם אתה משתמש בספקית יותר קטנה, יתכן שאין לה את השרת הזה ולכן בשעות העומס אתה יוצא החוצה לשרתים של נטפליקס בחול שהם עמוסים לא רק בגלל טרפיק ישראלי אלא איזורי.
1. יש לנטפליקס סרטי test patterns שאפשר לעשות להם בדיקות. לא כולם זמינים לכל המכשירים והדפדפנים!
2. אפשר לבדוק מהירות עם FAST.COM, זה לא אמין לחלוטין, אבל זה בהחלט שימושי
3. לא כל הספקיות זהות. יש ספקיות עם חיבור מהיר יותר ויש ספקיות ששמו להן שרת מקומי של נטפליקס. כיום יש כזה להוט.נט, לבזק, לפרטנר ולסלקום. אם אתה משתמש בספקית יותר קטנה, יתכן שאין לה את השרת הזה ולכן בשעות העומס אתה יוצא החוצה לשרתים של נטפליקס בחול שהם עמוסים לא רק בגלל טרפיק ישראלי אלא איזורי.
-
moshik008
-
- חבר פעיל מאוד

@oferlaor
·
מעניין... אז זה אומר שעם כל הזיקוקים והעשן של unlimited בחזית של נטפליקס הם נופלים הרבה מתחת לספקיות הגדולות
איך מגיעים לסרטי test patterns?
·
מעניין... אז זה אומר שעם כל הזיקוקים והעשן של unlimited בחזית של נטפליקס הם נופלים הרבה מתחת לספקיות הגדולות
איך מגיעים לסרטי test patterns?
- oferlaor
-
- מנהל

לא. אני אומר שיש משמעות לספקית כאן. ככל הנראה ל-unlimited אין את השרת המקומי שיש לאחרות.
אם אני מבין נכון, אפשר להחליף ספקית עם unlimited ולהשתמש בהם רק כתשתית. אם זה המצב, פשוט תעבור לאחת הספקיות שיש להן את השרת (סלקום, בזק בינ"ל, פרטנר, הוט.נט, או סלקום/נטויז'ן).
אם אני מבין נכון, אפשר להחליף ספקית עם unlimited ולהשתמש בהם רק כתשתית. אם זה המצב, פשוט תעבור לאחת הספקיות שיש להן את השרת (סלקום, בזק בינ"ל, פרטנר, הוט.נט, או סלקום/נטויז'ן).
-
moshik008
-
- חבר פעיל מאוד

ב unlimited אתה יכול לבחור ספקית רק מתוך: 015, 018 ו amit net, לצערנו לא ניתן לעבור לספקיות הגדולות.oferlaor כתב:לא. אני אומר שיש משמעות לספקית כאן. ככל הנראה ל-unlimited אין את השרת המקומי שיש לאחרות.
אם אני מבין נכון, אפשר להחליף ספקית עם unlimited ולהשתמש בהם רק כתשתית. אם זה המצב, פשוט תעבור לאחת הספקיות שיש להן את השרת (סלקום, בזק בינ"ל, פרטנר, הוט.נט, או סלקום/נטויז'ן)....
- oferlaor
-
- מנהל

זה יכול לסייע (אם כי זה לא עדכני מספיק לאור כל השינויים של הספקיות לאחרונה):
https://ispspeedindex.netflix.com/country/israel
https://ispspeedindex.netflix.com/country/israel
-
moshik008
-
- חבר פעיל מאוד

מידע חשוב!oferlaor כתב:זה יכול לסייע (אם כי זה לא עדכני מספיק לאור כל השינויים של הספקיות לאחרונה):
https://ispspeedindex.netflix.com/country/israel...
- oferlaor
-
- מנהל

כאמור, זה צפוי להשתנות דרמטית עבור ינואר ופברואר לאור הוספת שרתי open connect לספקים נוספים בארץ.
- Cleaner
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1191
גם לאקספון יש שרת של נטפליקס בארץ כבר כמה חודשים טובים אז אם נטפליקס חשוב לך אקספון זה הפתרון היחיד שיש היום באנלימיטד.