ראוטר של asus מחול
-
מסורטן-לא-קטן
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 18
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי. החלטתי לקנות ראוטר חדש שיהיה לי משהו הכי טוב ונוח החלטתי ללכת על הasus או rt-ac88u או rt-ac68u
רציתי לדעת אם חודש הבא אני בארהב האם אני יכול להביא אותו משם? זא לא במשלוח אז לא אמורה להיות בעיה עם התדרים או משהו או התאמה נכון?
רציתי לדעת אם חודש הבא אני בארהב האם אני יכול להביא אותו משם? זא לא במשלוח אז לא אמורה להיות בעיה עם התדרים או משהו או התאמה נכון?
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
יש יותר סיכוי שתצליח לעבור איתו כשזה לא במשלוח אבל שום דבר לא בטוח.מסורטן-לא-קטן כתב:היי. החלטתי לקנות ראוטר חדש שיהיה לי משהו הכי טוב ונוח החלטתי ללכת על הasus או rt-ac88u או rt-ac68u
רציתי לדעת אם חודש הבא אני בארהב האם אני יכול להביא אותו משם? זא לא במשלוח אז לא אמורה להיות בעיה עם התדרים או משהו או התאמה נכון?...
קודם כל ספציפית ה-R88U הוא מעל 200$ ולכן חייב במכס. אם תנסה לעבור איתו במסלול האדום כנראה שיחרימו לך אותו. אם תלך במסלול הירוק ובמקרה המכס יתלבשו עליך אז יחרימו לך אותו וגם תקבל קנס על הנסיון להתחמק מהמכס. ה-R68U הוא פחות מ-200$ (שמור את החשבונית כהוכחה!) אז לפחות יש לך תירוץ לעבור במסלול הירוק ואם יתלבשו עליך כנראה שלא תקבל קנס - אבל עדיין עלולים להחרים את הראוטר. בכל מקרה אתה לוקח סיכון.
אולי תוכל להגדיל קצת את הסיכויים שלך אם תזרוק את האריזה לפח ותביא אותו לארץ פתוח. אולי תצליח לשכנע את האנשים של המכס שלקחת את זה מהארץ. כמובן שגם זה הימור אבל זה מגדיל את הסיכויים שלך.
נ.ב.
בלי קשר למכס, אם אתה רוצה ראוטר יחסית פתוח אז תקנה באירופה, לא בארה"ב. הראוטרים בארה"ב לא מגיעים עם קושחה בינלאומית אלא קושחה אמריקאית שגם היא נעולה (רק לתדרים אחרים) ובארה"ב אפילו יש הגבלות מסויימות על הטווח של 2.4 (ספציפית ערוצים 12,13) שמותרים לשימוש בכל שאר העולם.
-
מסורטן-לא-קטן
-
- חבר שרק התחיל

·זהו עזוב את הקטע של המכס ברור שאם כבר פותח אותו ומעביר איתי דיברתי על עניין התדרים וזה... האם בכלל כדאי לי להביא משם את הראוטר שהוא רגיל ויעבוד לי טוב
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
כמו שאמרתי, תביא מאירופה, לא מארה"ב.מסורטן-לא-קטן כתב:·זהו עזוב את הקטע של המכס ברור שאם כבר פותח אותו ומעביר איתי דיברתי על עניין התדרים וזה... האם בכלל כדאי לי להביא משם את הראוטר שהוא רגיל ויעבוד לי טוב...
-
מסורטן-לא-קטן
-
- חבר שרק התחיל

@NegativeIQ
·אני לא טס לשם.... איזה ראוטר ברמה גבוהה יש שאוכל להזמין? כי אלה לא יעברו במכס...
·אני לא טס לשם.... איזה ראוטר ברמה גבוהה יש שאוכל להזמין? כי אלה לא יעברו במכס...
-
מסורטן-לא-קטן
-
- חבר שרק התחיל

@איינשטיין
·מה זאת אומרת? כל מה שימכר באמזון יעבור מכס מבחינת תדרים?
·מה זאת אומרת? כל מה שימכר באמזון יעבור מכס מבחינת תדרים?
-
מסורטן-לא-קטן
-
- חבר שרק התחיל

@איינשטיין
·https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00FB45S ... ref=plSrch
זה נשלח לישראל אז מבחינת תדרים הוא בסדר. מה לגבי שקע וחשמל וכל זה איך אני יודע אם הוא מתאים?
זה נשלח לישראל אז מבחינת תדרים הוא בסדר. מה לגבי שקע וחשמל וכל זה איך אני יודע אם הוא מתאים?
·מסורטן-לא-קטן כתב:@איינשטיין
זה נשלח לישראל אז מבחינת תדרים הוא בסדר. מה לגבי שקע וחשמל וכל זה איך אני יודע אם הוא מתאים?...
זה שראוטר נשלח לארץ ממש לא אומר שהוא מתאים מבחינת תדרים. בוא, אני אעזור לך - אם הוא נמכר בארה״ב אז הוא מתאים מבחינת תדרים לארה״ב, ולא לארץ, ואם יעצר במכס אז לא תקבל אותו.
Batnun
.
-
מסורטן-לא-קטן
-
- חבר שרק התחיל

@Batnun
·אתה רושם בדיוק הפוך ממה שהבחור מעליך רשם...
לגבי הלינק ששלחתי אני יכול להזמין?? אם לא יש מקום שאני יכול להשיג ממנו את הראוטר הזה של אסוס?
לגבי הלינק ששלחתי אני יכול להזמין?? אם לא יש מקום שאני יכול להשיג ממנו את הראוטר הזה של אסוס?
·מסורטן-לא-קטן כתב:@Batnun
לגבי הלינק ששלחתי אני יכול להזמין?? אם לא יש מקום שאני יכול להשיג ממנו את הראוטר הזה של אסוס?...
זה מאוד פשוט: הראוטרים האלחוטיים שנמכרים בארץ מקבלים קושחה מיוחדת שמגבילה את טווח התדרים הפעילים.
הערוצים המותרים בתדר 2.4GHz בארה״ב לא תואמים לערוצים המותרים בארץ (כאן עובדים לפי התקן האירופאי).
בנוסף, מספר הערוצים המותרים בתדר 5GHz בארץ מוגבל ביותר (לכאורה בגלל שימושים צבאיים), ונמוך משמעותית ממספר הערוצים המותרים בארה״ב או אירופה (או בכל מדינה אחרת).
אם קנית ראוטר בחו״ל, מן הסתם אין עליו את הקושחה המותאמת ולכן הוא לא מתאים לארץ מבחינה חוקית.
לכן, אם יעצר במכס - לא תוכל לקבלו ללא אישור ממשרד התקשורת והוא ישלח כלאחר כבוד חזרה.
ברור שאתה יכול להזמין מאיזה לינק שאתה רוצה, אם המוצר יגיע אליך - זה כבר שאלה אחרת.
Batnun
.
-
מסורטן-לא-קטן
-
- חבר שרק התחיל

@Batnun
·אשמח אבל לתשובה על השאלה שלי.... מבחינה חשמלית האם הראוטר הזה יתאים לארץ? שלא אשרוף את הבית
·אשמח אבל לתשובה על השאלה שלי.... מבחינה חשמלית האם הראוטר הזה יתאים לארץ? שלא אשרוף את הבית
-
מסורטן-לא-קטן
-
- חבר שרק התחיל

@mrraz111
·הזמנת מאמזון אמריקה והכל עובד לך טוב??
·הזמנת מאמזון אמריקה והכל עובד לך טוב??
-
מסורטן-לא-קטן