סה"כ ההתקנה הלכה בסדר, אבל חייב לציין שהגישה של המתקינים לא היתה לטעמי בסטנדרט מקובל. מקצועית, הם עשו עבודתם נאמנה, ללא ספק. אבל שירותית, יש להם עוד מה להשתפר. אני לא אוהב שאני משלם ממיטב כספי עבור מוצר חדש, פרמיום, יקר, ואני מקבל הרגשה שכל דבר הכי קטן עושים לי טובה. חבל כי עוד מאמץ קטן ביחס והייתי יוצא הרבה יותר מרוצה מהתהליך.
בכל מקרה, משהו שחרע לי מאוד ולדעתי צריך להיות מתוקן באופן מידי: כשהציעו לי את האחריות המורחבת, נשים בצד את כל הדיבורים וההצעות ונפנופי הידיים, ביקשתי לראות את חוזה האחריות שחותמים עליו. נדהמתי לקבל את התשובה "תקבל אחרי שתסגור". זה מסוג הדברים שמקומם אותי. יכולים להבטיח לי הרים וגבעות ובסוף למכור לי משהו אחר לגמרי. מי שמע בעידן שלנו היום שמקבלים את הפרטים המחייבים על שירות שעולה כ1600 ש"ח בדיעבד בלי לדעת מראש מה התנאים המדויקים שהיבואן מתחייב להם? כמובן שהבהרתי להם שברגע זה הם יכולים להפסיק לדבר כי שום דבר שיגידו לי לא ישכנע אותי לחתום על הסכם בלי לדעת על מה אני חותם. בסוף הנציג הסכים "לשלוח" לי צילום בואטסאפ ולדבר איתי אח"כ(טרם עשה אגב, שעה וחצי אחרי), אבל ברצינות אני אומר לח.י. אתם ידועים בשירות טוב. אני במקומכם הייתי שולח את הטכנאים עם העתק מודפס או כדי לחסוך זמן שולח כבר במייל את ההסכם שניתן יהיה לעיין בו. זה סתם יותר הרגשה של הסתרה ושמוכרים לי משהו אחד ומבטיחים אחר. זאת לטעמי פאשלה שירותית חמורה מאוד שמזכירה את ימי הסלולר ה"עליזים" שהיו מחתימים אותך על חוזים דרקוניים בעלי אלפי סעיפים שלא היה לך סיכוי להבין על מה אתה מתחייב לשלם וכמה.
@keyser לתשומת ליבך
למי שהגיע לפה - שאלה קטנה. יש דרך להגדיר אפליקציה שתעלה בברירת מחדל כשהטלוויזיה מודלקת, במקום שתחפש אותות ואז צריך להכנס לתפריט כדי לבחור אותה?
הייתי עם הטלוויזיה בערך 10 דקות, אבל זה הספיק כדי להתרשם מאוד לחיוב מהאיכות המרשימה מאוד שלה. בהחלט בחירה נכונה וכל מי שתוהה איך הטכנולוגיה הזאת נמכרת באלפים ( @Balance ), לא צריך לתהות יותר. זו ללא ספק טלוויזיה נהדרת עם תמונה איכותית ומדהימה. הדבר היחיד שהייתי שמח שיתוקן הוא החלקת התמונה שכבר הספקתי להרגיש אותה, אבל הבנתי שיש עדכון גרסה שבקרוב יתקן את הבעיה הזאת אז
מקווה שאחרי שימוש נרחב יותר אמשיך להיות מרוצה מהאיכות של הטלוויזיה. הזמן יאמר.