LG B7 רשמים ראשונים

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
שלח תגובה
shayze פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #1 

טוב אז בסוף נשברתי, והחלטתי ללכת על הB7. היום הגיעה, ואחרי כמה חריקות קלות בהובלה, היא הותקנה על הקיר.

סה"כ ההתקנה הלכה בסדר, אבל חייב לציין שהגישה של המתקינים לא היתה לטעמי בסטנדרט מקובל. מקצועית, הם עשו עבודתם נאמנה, ללא ספק. אבל שירותית, יש להם עוד מה להשתפר. אני לא אוהב שאני משלם ממיטב כספי עבור מוצר חדש, פרמיום, יקר, ואני מקבל הרגשה שכל דבר הכי קטן עושים לי טובה. חבל כי עוד מאמץ קטן ביחס והייתי יוצא הרבה יותר מרוצה מהתהליך.

בכל מקרה, משהו שחרע לי מאוד ולדעתי צריך להיות מתוקן באופן מידי: כשהציעו לי את האחריות המורחבת, נשים בצד את כל הדיבורים וההצעות ונפנופי הידיים, ביקשתי לראות את חוזה האחריות שחותמים עליו. נדהמתי לקבל את התשובה "תקבל אחרי שתסגור". זה מסוג הדברים שמקומם אותי. יכולים להבטיח לי הרים וגבעות ובסוף למכור לי משהו אחר לגמרי. מי שמע בעידן שלנו היום שמקבלים את הפרטים המחייבים על שירות שעולה כ1600 ש"ח בדיעבד בלי לדעת מראש מה התנאים המדויקים שהיבואן מתחייב להם? כמובן שהבהרתי להם שברגע זה הם יכולים להפסיק לדבר כי שום דבר שיגידו לי לא ישכנע אותי לחתום על הסכם בלי לדעת על מה אני חותם. בסוף הנציג הסכים "לשלוח" לי צילום בואטסאפ ולדבר איתי אח"כ(טרם עשה אגב, שעה וחצי אחרי), אבל ברצינות אני אומר לח.י. אתם ידועים בשירות טוב. אני במקומכם הייתי שולח את הטכנאים עם העתק מודפס או כדי לחסוך זמן שולח כבר במייל את ההסכם שניתן יהיה לעיין בו. זה סתם יותר הרגשה של הסתרה ושמוכרים לי משהו אחד ומבטיחים אחר. זאת לטעמי פאשלה שירותית חמורה מאוד שמזכירה את ימי הסלולר ה"עליזים" שהיו מחתימים אותך על חוזים דרקוניים בעלי אלפי סעיפים שלא היה לך סיכוי להבין על מה אתה מתחייב לשלם וכמה.

@keyser לתשומת ליבך

למי שהגיע לפה - שאלה קטנה. יש דרך להגדיר אפליקציה שתעלה בברירת מחדל כשהטלוויזיה מודלקת, במקום שתחפש אותות ואז צריך להכנס לתפריט כדי לבחור אותה?

הייתי עם הטלוויזיה בערך 10 דקות, אבל זה הספיק כדי להתרשם מאוד לחיוב מהאיכות המרשימה מאוד שלה. בהחלט בחירה נכונה וכל מי שתוהה איך הטכנולוגיה הזאת נמכרת באלפים ( @Balance ), לא צריך לתהות יותר. זו ללא ספק טלוויזיה נהדרת עם תמונה איכותית ומדהימה. הדבר היחיד שהייתי שמח שיתוקן הוא החלקת התמונה שכבר הספקתי להרגיש אותה, אבל הבנתי שיש עדכון גרסה שבקרוב יתקן את הבעיה הזאת אז (Y) (Y) (Y)
מקווה שאחרי שימוש נרחב יותר אמשיך להיות מרוצה מהאיכות של הטלוויזיה. הזמן יאמר.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4936
נתן תודות: 516 פעמים
קיבל תודות: 689 פעמים

שליחה #2 

@shayze
תתחדש (Y)
אין למיטב ידיעתי דרך לגרום לאפליקציה לעלות אוטומטית עם ההדלקה. מנגד אני עצמי עובר דרך רסיבר ומערך שלם של פקודות שלט Harmony כך שיתכן שחברים אחרים הצליחו יותר
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

shayze פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

נראה שאתה צודק. קצת מוזר, אבל לפחות האפליקציה מאפשרת טעינה של אפליקציות בלי קשר עין עם הטלוויזיה, חצי נחמה.
עשיתי בדיקת GRAY שעשו פה, ונראה די טוב, כמה פסים קטנים שבקושים שמים לב אליהם בבדיקה. נראה מצויין ובטח ובטח בבדיקת תוכן 4K.
עכשיו רק צריך שתגיע אלי איזושהי תשתית סיבים נורמלית ואפשר יהיה לשדרג את נטפליקס ל4K :ריר:
חייב לציין שהתמונה במסך נראית מהממת ומרהיבה.
אפילו תוכן SD נראה סביר. לא פעולה פשוטה על מסך 4K ללא ספק.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff

gyro
טרול
טרול
תגובות: 60
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

shayze כתב:נראה שאתה צודק. קצת מוזר, אבל לפחות האפליקציה מאפשרת טעינה של אפליקציות בלי קשר עין עם הטלוויזיה, חצי נחמה.
עשיתי בדיקת GRAY שעשו פה, ונראה די טוב, כמה פסים קטנים שבקושים שמים לב אליהם בבדיקה. נראה מצויין ובטח ובטח בבדיקת תוכן 4K.
עכשיו רק צריך שתגיע אלי איזושהי תשתית סיבים נורמלית ואפשר יהיה לשדרג את נטפליקס ל4K :ריר:
חייב לציין שהתמונה במסך נראית מהממת ומרהיבה.
אפילו תוכן SD נראה סביר. לא פעולה פשוטה על מסך 4K ללא ספק.
...
·
תתחדש.
אולי יפתיע אותך אבל בשביל להזרים 4k בנטפליקס לא צריכים תשתיות סיבים מתקדמות יותר מדי..
אינטרנט יציב של 40 מגה גם יעשה את העבודה.

shayze פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

@gyro
הלוואי והיה לי חיבור יציב של 40 מגהביט ואין לי ממש חשק לחזור להוט

אהה ותודה :)

The story of stuff

gyro
טרול
טרול
תגובות: 60
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #6 

shayze כתב:@gyro
הלוואי והיה לי חיבור יציב של 40 מגהביט ואין לי ממש חשק לחזור להוט

אהה ותודה :)
...
·
הוט זה לא ספק האינטרנט היחיד בישראל. אין לך אינטרנט בבית? איך אתה רושם פה?

shayze פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

לא כל כך ברורה לי התגובה שלך. למה שלא יהיה לי אינטרנט בבית? ועוד עם טלוויזיה 4K ונטפליקס.
אין בעיה של ספקי אינטרנט. הבעיה היא עם ספקי תשתית. וכיום יש רק שניים במקום מגוריי. בזק והוט. להוט לא מתחשק לי לחזור, והקו של בזק מקרטע כמו המוות

The story of stuff

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #8 

תודה @shayze
לקחתי לתשומת ליבי, ואני מסכים איתך ב-100%.
זה נכנס לרשימת המשימות.

shayze פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

תודה.
אם עדיין רלוונטי הייתי שמח לקבל העתק ולשקול אם לרכוש הרחבת אחריות או לא.

אגב אם היה לי ספק לגבי איזה מסך לקנות, חייב לומר, איכות התמונה פשוט מפילה. אפילו כשהתוכן לא מתקרב ל4K קשה להוריד את העיניים מהתמונה. זה פשוט יפיפיה

The story of stuff

tomeryyy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 265
נתן תודות: 13 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #10 

shayze כתב:טוב אז בסוף נשברתי, והחלטתי ללכת על הB7. היום הגיעה, ואחרי כמה חריקות קלות בהובלה, היא הותקנה על הקיר.

סה"כ ההתקנה הלכה בסדר, אבל חייב לציין שהגישה של המתקינים לא היתה לטעמי בסטנדרט מקובל. מקצועית, הם עשו עבודתם נאמנה, ללא ספק. אבל שירותית, יש להם עוד מה להשתפר. אני לא אוהב שאני משלם ממיטב כספי עבור מוצר חדש, פרמיום, יקר, ואני מקבל הרגשה שכל דבר הכי קטן עושים לי טובה. חבל כי עוד מאמץ קטן ביחס והייתי יוצא הרבה יותר מרוצה מהתהליך.

בכל מקרה, משהו שחרע לי מאוד ולדעתי צריך להיות מתוקן באופן מידי: כשהציעו לי את האחריות המורחבת, נשים בצד את כל הדיבורים וההצעות ונפנופי הידיים, ביקשתי לראות את חוזה האחריות שחותמים עליו. נדהמתי לקבל את התשובה "תקבל אחרי שתסגור". זה מסוג הדברים שמקומם אותי. יכולים להבטיח לי הרים וגבעות ובסוף למכור לי משהו אחר לגמרי. מי שמע בעידן שלנו היום שמקבלים את הפרטים המחייבים על שירות שעולה כ1600 ש"ח בדיעבד בלי לדעת מראש מה התנאים המדויקים שהיבואן מתחייב להם? כמובן שהבהרתי להם שברגע זה הם יכולים להפסיק לדבר כי שום דבר שיגידו לי לא ישכנע אותי לחתום על הסכם בלי לדעת על מה אני חותם. בסוף הנציג הסכים "לשלוח" לי צילום בואטסאפ ולדבר איתי אח"כ(טרם עשה אגב, שעה וחצי אחרי), אבל ברצינות אני אומר לח.י. אתם ידועים בשירות טוב. אני במקומכם הייתי שולח את הטכנאים עם העתק מודפס או כדי לחסוך זמן שולח כבר במייל את ההסכם שניתן יהיה לעיין בו. זה סתם יותר הרגשה של הסתרה ושמוכרים לי משהו אחד ומבטיחים אחר. זאת לטעמי פאשלה שירותית חמורה מאוד שמזכירה את ימי הסלולר ה"עליזים" שהיו מחתימים אותך על חוזים דרקוניים בעלי אלפי סעיפים שלא היה לך סיכוי להבין על מה אתה מתחייב לשלם וכמה.

@keyser לתשומת ליבך

למי שהגיע לפה - שאלה קטנה. יש דרך להגדיר אפליקציה שתעלה בברירת מחדל כשהטלוויזיה מודלקת, במקום שתחפש אותות ואז צריך להכנס לתפריט כדי לבחור אותה?

הייתי עם הטלוויזיה בערך 10 דקות, אבל זה הספיק כדי להתרשם מאוד לחיוב מהאיכות המרשימה מאוד שלה. בהחלט בחירה נכונה וכל מי שתוהה איך הטכנולוגיה הזאת נמכרת באלפים ( @Balance ), לא צריך לתהות יותר. זו ללא ספק טלוויזיה נהדרת עם תמונה איכותית ומדהימה. הדבר היחיד שהייתי שמח שיתוקן הוא החלקת התמונה שכבר הספקתי להרגיש אותה, אבל הבנתי שיש עדכון גרסה שבקרוב יתקן את הבעיה הזאת אז (Y) (Y) (Y)
מקווה שאחרי שימוש נרחב יותר אמשיך להיות מרוצה מהאיכות של הטלוויזיה. הזמן יאמר.
...
·החלקת תמונה סודר? מחר אני מקבל את הטלוויזיה הזו

shayze פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

@tomeryyy
טרם. לפחות אצלי אין עדכון גרסה לטלוויזיה עדיין

The story of stuff

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”