תגובות כאן
שרשור תגובות למאמר פלזמה 42PS9 של פנסוניק
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Danny_Malis
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 108
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כל הקטע הזה של החיבורים לדעתי דוחה כצת אנשים מ-PANASONIC תוסיף EDTVמקבלים מסך שלא ממש מתאים לימינו וגם המחיר לא הכי זול...
האם המסך שנבדק הוא PF9 או דגם PH9?
(MartinHSabag - האם השמועה על PHD9 מדברת על PH9 כי בגוגל PHD9 הניב רק תוצאות על מתקן בעל יכולת הטיה ולא מסך, יכול להיות שאתה מדבר על PH9?)
בכל מקרה איך שני הדגמים הנ"ל?
בדיוק היום שוחחתי עם המוכר פלאזמות השכונתי שלי על על המסך הזה ואני בדילמה, מישהו יכול לכוון אותי קצת?
(MartinHSabag - האם השמועה על PHD9 מדברת על PH9 כי בגוגל PHD9 הניב רק תוצאות על מתקן בעל יכולת הטיה ולא מסך, יכול להיות שאתה מדבר על PH9?)
בכל מקרה איך שני הדגמים הנ"ל?
בדיוק היום שוחחתי עם המוכר פלאזמות השכונתי שלי על על המסך הזה ואני בדילמה, מישהו יכול לכוון אותי קצת?
נערך לאחרונה על ידי GalBrill ב 10/04/2007 17:36, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
עובדה ששאלו אותי על מסכי EDTV הבוקר...
כנראה שבקרב הקוראים שלנו זה באמת כבר פחות רלוונטי.
לגבי הערכים, אני כידוע לא מפרסם זאת מכיוון שהמספרים הם אינדבידואליים לכל ממיר או ציוד אחר.
כנראה שבקרב הקוראים שלנו זה באמת כבר פחות רלוונטי.
לגבי הערכים, אני כידוע לא מפרסם זאת מכיוון שהמספרים הם אינדבידואליים לכל ממיר או ציוד אחר.
המסך יכול להיות מעניין אם הוא יהיה מתומחר בצורה הגיונית יחסית למסכי HD. בימים שבהם אפשר לקנות מסכי HD סבירים++ בסביבות ה10 אלף ש"ח(אשר נותנים תוצאות סבירות גם בתכני SD), מסך כזה צריך לעלות לדעתי גג 6-6.5K בשביל שיהיה לו שוק אמיתי. במחיר יותר גבוה, עדיף פשוט לחסוך קצת למסך HD, גם אם התוכניות הנוכחיות לא כוללות HD.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- audiophile
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 28
- קיבל תודות: 0
אני חושב שאין תגובות רבות למאמר של עופר, כיוון שעופר עשה עבודה מדהימה (כמו תמיד) וכיסה כל דבר אפשרי ולא השאיר מקום לשאלות 
מאמר מצוין עופר, שוב, תודה רבה!!!
כמו כל האחרים אני מאוד מופתע מהמחיר הגבוהה (גם אם הוא List Price).
אני חולק על האחרים, אני חושב שעדיין קיים מקום ל- SDTV, לאלה שרוצים טלויזיה זולה לשנתיים, שלוש הבאות ולחכות למחיר זול של FHDTV. גם התכנים יתקדמו וישודרו ברזולוציות גבוהות בעוד זמן מה ורק אז תהיה דרישה גבוהה יותר בארץ למסכים מתקדמים יותר.
כרגע, גם אם יתחילו שידורי HD בארץ, אני לא רואה את התמורה המלאה לכספנו, אלא אם כן יש את אלה שמורידים תכנים של HD מהאינטרנט או עושים שימוש רחב בקפסולות משחק/מחשב.
שוב תודה ואנא המשיכו לעשות עבודה מדהימה...
מאמר מצוין עופר, שוב, תודה רבה!!!
כמו כל האחרים אני מאוד מופתע מהמחיר הגבוהה (גם אם הוא List Price).
אני חולק על האחרים, אני חושב שעדיין קיים מקום ל- SDTV, לאלה שרוצים טלויזיה זולה לשנתיים, שלוש הבאות ולחכות למחיר זול של FHDTV. גם התכנים יתקדמו וישודרו ברזולוציות גבוהות בעוד זמן מה ורק אז תהיה דרישה גבוהה יותר בארץ למסכים מתקדמים יותר.
כרגע, גם אם יתחילו שידורי HD בארץ, אני לא רואה את התמורה המלאה לכספנו, אלא אם כן יש את אלה שמורידים תכנים של HD מהאינטרנט או עושים שימוש רחב בקפסולות משחק/מחשב.
שוב תודה ואנא המשיכו לעשות עבודה מדהימה...
נערך לאחרונה על ידי audiophile ב 10/04/2007 23:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
[כן יש את אלה שמורידים תכנים של HD מהאינטרנט או עושים שימוש רחב בקפסולות משחק/מחשב.
קונסולות,
קפסולות זה למחלה שלנו
קונסולות,
קפסולות זה למחלה שלנו
יש הבדל??
מה ההבדל בין הדגם הנבחן לדגם הזה?: PG9
http://www.fixdeal.co.il/product.asp?productid=1043
http://www.fixdeal.co.il/product.asp?productid=1043
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- קיבל תודות: 11 פעמים
אל תתבאס מרטין אני אהבתי את הכתבה שלך, ההיא על סין 
לדעתי לרוב האנשים המסך שבכתבה זה המסך המתאים ביותר לפחות ל- 5 שנים הקרובות (לא בהכרח סוג האנשים שבכלל קוראים בפורום). בעצם הגרסה עם הרמקולים.
לדעתי לרוב האנשים המסך שבכתבה זה המסך המתאים ביותר לפחות ל- 5 שנים הקרובות (לא בהכרח סוג האנשים שבכלל קוראים בפורום). בעצם הגרסה עם הרמקולים.
HiFiMusic IL
אבל לא בכזה מחיר... לא כשאתה יכול לקנות Q7 במחיר זהה בערך ו-PHD8 במעט יותר.aloni כתב:אל תתבאס מרטין אני אהבתי את הכתבה שלך, ההיא על סין
לדעתי לרוב האנשים המסך שבכתבה זה המסך המתאים ביותר לפחות ל- 5 שנים הקרובות (לא בהכרח סוג האנשים שבכלל קוראים בפורום). בעצם הגרסה עם הרמקולים....
- offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
Re: יש הבדל??
זה אותו דגם רק עם רמקולים מובנים. PG9 עם רמקולים.PS9 מוניטור.udir כתב:מה ההבדל בין הדגם הנבחן לדגם הזה?: PG9
http://www.fixdeal.co.il/product.asp?productid=1043...
הערה מסוימת שיכולה להיות רלוונטית לכל סקירת תצוגה: לדעתי יש להמנע משימוש בנתונים ביחידות של טמפרטורת צבע (מאחר והכוונה היא CCT) עבור מדידות כרומטיות מאחר וסקאלה זו חסרת משמעות לחלוטין עבור ציון כרומטיות. (לכן גם אף אחד מהתקנים לא משתמש בסקאלה זו אלא אלא ב-CIE standard illuminates)
מבחינת טמפרטורת צבע, המסך נותן מדידות: כ-6000 מעלות קלווין במצב WARM (התקן הוא 6500), ועד 11,000 קלווין במצב COOL. לכן, רצוי להעביר את המסך למצב WARM....
A good plagiarized idea is better than a lousy original one