בעיה עם הטלויזיה 50M7000UW
*עדכון*
אז ככה, היום התקנתי את הטלויזיה חיברתי אותה, הכל עובד בלי שום בעיה.
חוץ מדבר אחד, שמתי לב לצפצוף ממש מציק בזמן שהטלויזיה דולקת (כשאני סוגר אותה הוא מפסיק).
מישהו יודע מה זה יכול להיות?
אהלן,
אני מחפש מסך טלויזיה לחדר, עכשיו אני לא יודע כמה אינצ' אני צריך, כעקרון בדקתי והמרחק מהמיטה לטלויזיה הוא בסביבות ה4 מטר, והטלויזיה הולכת להיות על זרוע אז טיפה פחות מ4 מ' אפילו
שימוש: יהיה גם לPS4 וגם לצפייה בטלויזיה (הוט)
תקציב :סביבות ה3-4 אלף ש"ח, עדיפות לכמה שיותר זול כמובן
תודה לעוזרים!
אז ככה, היום התקנתי את הטלויזיה חיברתי אותה, הכל עובד בלי שום בעיה.
חוץ מדבר אחד, שמתי לב לצפצוף ממש מציק בזמן שהטלויזיה דולקת (כשאני סוגר אותה הוא מפסיק).
מישהו יודע מה זה יכול להיות?
אהלן,
אני מחפש מסך טלויזיה לחדר, עכשיו אני לא יודע כמה אינצ' אני צריך, כעקרון בדקתי והמרחק מהמיטה לטלויזיה הוא בסביבות ה4 מטר, והטלויזיה הולכת להיות על זרוע אז טיפה פחות מ4 מ' אפילו
שימוש: יהיה גם לPS4 וגם לצפייה בטלויזיה (הוט)
תקציב :סביבות ה3-4 אלף ש"ח, עדיפות לכמה שיותר זול כמובן
תודה לעוזרים!
נערך לאחרונה על ידי nirm1234 ב 20/10/2017 20:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
- המומחהלחשמל
-
- טרול

- תגובות: 6
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
Re: עזרה בקניית מסך טלויזיה לחדר
@nirm1234
·
אני יכול לקשר אותך ליבואן של סמסונג ישירות וככה תחסוך כמה שקלים אם תרצה בבקשה
·
אני יכול לקשר אותך ליבואן של סמסונג ישירות וככה תחסוך כמה שקלים אם תרצה בבקשה
·נראלי אני יותר בכיוון של 50-55 אינצ', בגלל שהמיטה רחוקה הרבה יחסית מהקירgal-cohen כתב:https://www.hometheater.co.il/vt283412.html...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2611 פעמים
- יצירת קשר:
אם אתה מתכנן לצפות בחדר חשוך, הייתי ממליץ להמנע ממסכי LCD של LG ושאר דגמים עם פאנל IPS.
אז ככה, דיי ננעלתי על הדגם של הייסנס 50m7000, הבעיה שעברתי בהרבה חנויות חשמל ולאף אחד אין את הדגם הזה, אלא יש להם את הסדרה החדשה m5010.
השאלה שלי אם ההבדל בין 2 הסדרות האלה קריטי ולהתעקש על סדרה m7000 כמו שממליצים בפורום, או שגם הסדרה החדשה טובה?
השאלה שלי אם ההבדל בין 2 הסדרות האלה קריטי ולהתעקש על סדרה m7000 כמו שממליצים בפורום, או שגם הסדרה החדשה טובה?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
פחות טובה.
טוב, אחרי הרבה חיפושים בחנויות של ה50 אינצ', מצאתי אותו רק במכרז באולסייל, (בכל החנויות ראיתי לרוב רק את ה55" ומעלה), יצא לי 3024 ש"ח כולל התקנה וכולל משלוח, מחיר סבבה או שהיה אפשר ביותר זול?TheCoolest כתב:פחות טובה....
ותודה על העזרה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
נראה לי מחיר טוב, תתחדש.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
נשמע כמו תופעה שנקראת Coil Whine, זו בעית חומרה. זה לא משהו שאמור להשפיע על תפקוד המוצר, אבל יכול להציק. אם זה מפריע הייתי יוצר קשר עם השירות.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אני לא יודע בוודאות אם אתה באמת מדבר על coil whine, מציע להריץ חיפוש ביוטיוב כדי "להשוות" את הרעש.
במידה וזה אכן זה, בעיקרון אין לך הרבה מה לעשות עם זה. בד"כ מדובר על לוח ספק הכוח שבו יש סלילים. יצרנים מצפים את הסלילים בחומר מיוחד בכדי למנוע מהם לרטוט ולגרום לצליל המעצבן הזה. לא תמיד זה תופס כמו שצריך ואז יש רעש, חוץ מהחלפה של הספק כוח לאחר אין הרבה מה לעשות עם זה.
במידה וזה אכן זה, בעיקרון אין לך הרבה מה לעשות עם זה. בד"כ מדובר על לוח ספק הכוח שבו יש סלילים. יצרנים מצפים את הסלילים בחומר מיוחד בכדי למנוע מהם לרטוט ולגרום לצליל המעצבן הזה. לא תמיד זה תופס כמו שצריך ואז יש רעש, חוץ מהחלפה של הספק כוח לאחר אין הרבה מה לעשות עם זה.
אז אתמול הגיע אליי טכנאי בנוגע לטלויזיה אחרי שחיכיתי שבוע וחצי, השמעתי לו את הצפצוף מהטלויזיה, והוא גם אמר שהוא שומע את זה ושזה כנראה כמו שאתה אמרת שזה מגיע מהסלילים של הספק.
אחרי זה הוא התחיל לנסות לשכנע אותי שזה כלום עם משפטים כמו "מה אבל זה באמת מפריע לך?" או "אבל אם אתה מגביר את הווליום לא שומעים את זה", וחזר עליהם מלא פעמים, המשכתי לומר לו כל פעם שזה כן מפריע לי, וגם אמרתי לו שלחבר יש בדיוק את אותו הדגם של הטלויזיה ואין לו שום בעיה כזאת
ואז הוא אמר לי שהוא ישלח דו''ח לאקזיט אלקטרוניקס ואחרי זה יהיה אפשר לדעת מה עושים (אם שולחים למעבדה או מביאים חדשה).
כל זה היה ביקור של בערך 5 דק' וזהו
והיום, יום אחרי שהוא היה פה, הוא התקשר ואמר שזו בעיה שנמצאת בכל הטלויזיות מהדגם הזה, שאין מה לעשות עם זה וככה זה בכולן, ושהוא אפילו לא מתכוון לשלוח אליהם את הדו''ח, שאלתי אותו אז מה אפשר לעשות עם זה, ושהצפצוף כן מפריע לי, הוא פשוט אמר "אין מה לעשות, ככה זה בדגם הזה", וסיים את השיחה.
השאלה שלי מה אני יכול לעשות עם זה? לבטל את העסקה או לדבר ישירות עם אקזיט?
אם זה היה צפצוף חלש מאוד מן הסתם שלא הייתי מתלונן, אבל ברגע שהטלויזיה פועלת מעל חצי שעה בערך, שומעים את הרעש הזה טוב מאוד ,ולפעמים אין מה לעשות ואני מחליש טיפה את הטלויזיה ואי אפשר להתעלם מהרעש.
אחרי זה הוא התחיל לנסות לשכנע אותי שזה כלום עם משפטים כמו "מה אבל זה באמת מפריע לך?" או "אבל אם אתה מגביר את הווליום לא שומעים את זה", וחזר עליהם מלא פעמים, המשכתי לומר לו כל פעם שזה כן מפריע לי, וגם אמרתי לו שלחבר יש בדיוק את אותו הדגם של הטלויזיה ואין לו שום בעיה כזאת
ואז הוא אמר לי שהוא ישלח דו''ח לאקזיט אלקטרוניקס ואחרי זה יהיה אפשר לדעת מה עושים (אם שולחים למעבדה או מביאים חדשה).
כל זה היה ביקור של בערך 5 דק' וזהו
והיום, יום אחרי שהוא היה פה, הוא התקשר ואמר שזו בעיה שנמצאת בכל הטלויזיות מהדגם הזה, שאין מה לעשות עם זה וככה זה בכולן, ושהוא אפילו לא מתכוון לשלוח אליהם את הדו''ח, שאלתי אותו אז מה אפשר לעשות עם זה, ושהצפצוף כן מפריע לי, הוא פשוט אמר "אין מה לעשות, ככה זה בדגם הזה", וסיים את השיחה.
השאלה שלי מה אני יכול לעשות עם זה? לבטל את העסקה או לדבר ישירות עם אקזיט?
אם זה היה צפצוף חלש מאוד מן הסתם שלא הייתי מתלונן, אבל ברגע שהטלויזיה פועלת מעל חצי שעה בערך, שומעים את הרעש הזה טוב מאוד ,ולפעמים אין מה לעשות ואני מחליש טיפה את הטלויזיה ואי אפשר להתעלם מהרעש.
מאחר וחלפו כנראה 14 יום מהקניה אתה לא יכול לבטל העיסקה.
צריכים להחליף לך מסך או לתקן התקלה.
אל תוותר. תמשיך להתקשר פרט לאקזיט, גם להייסנס ישראל היבואן.
בסוף תצליח
כמו כל חברות השירות גם הם מנסים את שיטת "מצליח", על מנת שתוותר ותתיאש.
תדרוש בדיקה חוזרת והפעם תבקש דו"ח הבדיקה של הטכנאי על מנת שתוכל להשתמש בעתיד בתביעה שתגיש נגדם.
צריכים להחליף לך מסך או לתקן התקלה.
אל תוותר. תמשיך להתקשר פרט לאקזיט, גם להייסנס ישראל היבואן.
בסוף תצליח
כמו כל חברות השירות גם הם מנסים את שיטת "מצליח", על מנת שתוותר ותתיאש.
תדרוש בדיקה חוזרת והפעם תבקש דו"ח הבדיקה של הטכנאי על מנת שתוכל להשתמש בעתיד בתביעה שתגיש נגדם.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אם יש משהו שיכול להוציא אדם שפוי מדעתו זה לקבל תשובות כמו:
"אין מה לעשות, ככה זה בדגם הזה" / "מה, באמת זה מפריע לך?" / "תגביר את הווליום ולא שומעים את זה"
כל מיני תשובות שפשוט משאירות אותך בהלם.
בגדול, זה לענות בצורה מנומסת - "כן יש למוצר תקלה, אבל לא ממש אכפת לנו ממך. תנסה להתרגל או שתחפש את החברים שלך חביבי"
ההתנסחות אולי "נחמדה" כמובן, אבל תוכן התשובה והמשמעות הם בערך אותו הדבר.
"אין מה לעשות, ככה זה בדגם הזה" / "מה, באמת זה מפריע לך?" / "תגביר את הווליום ולא שומעים את זה"
כל מיני תשובות שפשוט משאירות אותך בהלם.
בגדול, זה לענות בצורה מנומסת - "כן יש למוצר תקלה, אבל לא ממש אכפת לנו ממך. תנסה להתרגל או שתחפש את החברים שלך חביבי"
ההתנסחות אולי "נחמדה" כמובן, אבל תוכן התשובה והמשמעות הם בערך אותו הדבר.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".